Találatok a következő kifejezésre: 2 hónapja voltam (259 db)

Igazán hatásos hasizom gyakorlat? 2 hónapja voltam császárolva és szeretnék neki fogni tornászni csak nem tudom mit van valami jó ötletetek.

Legjobb válasz: én a hasmra tettem annó a babát( félig ülõ helyzetbe ) és felemeltem hozzá a felsõtestem, játszottam vele. kicsit fent tartottam a levegõben a felsõtestem, lassú mozgásokat jobban tudja követni a baba. egy nap ezt 3 alkalommal csináltam (3×10 felülés) hetente emeltem 5 felüléssel. én is császáros voltam. késöbb a gyerek élvezte ezt a játékot.

én a hasmra tettem annó a babát( félig ülõ helyzetbe ) és felemeltem hozzá a felsõtestem, játszottam vele. kicsit fent tartottam a levegõben a felsõtestem, lassú mozgásokat jobban tudja követni a baba. egy nap ezt 3 alkalommal csináltam (3×10 felülés) hetente emeltem 5 felüléssel. én is császáros voltam. késöbb a gyerek élvezte ezt a játékot.
Elõször csak pár hasprést csinálj, aztán szépen lassan emelheted az ismétlésszámot. Ha tudsz szerezd be Rubint Réka egyik DVD-jét, az utolsó kettõn 20 perc hasizom van. Persze ne csináld elõször végig, fokozatosan szoktasd hozzá az izmaid. Ilyenkor még nem igazán tudod belevonni a picit az edzésbe, de késõbb, ha már tud ülni, akkor õ is veled lehet. Van Rubint Rékának baba-mama tornája is , ott a 6 hós babájával tornázik.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a válaszokat, minden jót kívánok mindenkinek és jó babázást!

2 hónapja voltam együtt a párommal. 1 hónapja késik. Jelek: hízás, mellem megnőtt és fáj, a hasam alja fáj, és mintha egy picit nőtt volna a pocim. néha álmos vagyok nagyon. Reggel csináltam egy tesztet és negatív lett. Terhes lehetek?

Legjobb válasz: Ennyi idõ után ki kellett volna mutatnia a tesztnek. Szerintem csinálj még egyet és ha negatív, menj orvoshoz, nézze meg, hátha csak alacsony a hormonszint és mégis van baba. Mástól is kimaradhat a menzesz, pl ciszta. Sajnos. Drukkolok, bármit is szeretnél!

Ennyi idõ után ki kellett volna mutatnia a tesztnek. Szerintem csinálj még egyet és ha negatív, menj orvoshoz, nézze meg, hátha csak alacsony a hormonszint és mégis van baba. Mástól is kimaradhat a menzesz, pl ciszta. Sajnos. Drukkolok, bármit is szeretnél!
Nem értem, miért kell várni eddig? Lehet éppúgy baba, mint más is. Sürgõsen menj orvoshoz!!
Azonnal menj orvoshoz, ez már nem sima késés!! Ha amúgy normális a ciklusod, akkor lehet, hogy cisztád van, amit jobb minél elõbb eltávolítani. Ne aggódj, a ciszta jó indulatú csomó, csak nem mindegy mekkora területen terjeszkedik el idõvel, ezért minél elõbb lásson a doki!!

2 gyerekkel 5 évet és 2 hónapot voltam itthon, mennyi szabadságom gyűlt fel ezidőalatt?

Legjobb válasz: Nem tudom, hogy számít-e, de mindkettõvel volt tgyásom és gyedem is.

A kérdező hozzászólása: Nem tudom, hogy számít-e, de mindkettõvel volt tgyásom és gyedem is.
Az elsõ gyerekkel nagyjából másfél évnyi (tgyás+gyed elsõ éve) a másodikkal nagyjából egy évnyi (tgyás+gyed elsõ fél éve) Összességében valamivel kevesebb, mint két és fél évnyi szabid gyûlt össze, plusz a gyerekek után járó 2-2 nap pótszabi.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod! 2. gyerek 2010-es születésû, utána csak a gyed 1. féléve jár biztos? Illetve 7 hónap betegállományban is voltam az elsõ gyerek születése elõtt, arra az idõszakra is van visszamaradó szabi?
A táppénz ideje alatt felhalmozott szabi természetesen hozzáadódik :) Ha 2010-ben született a kisebbik, akkor természetesen utána is másfél évnyi jár majdnem, összesen 2 év, 11 hónap után jár a szabi, plusz a pótszabi a gyerekek után, plusz a táppénz alatt halmozódott szabid.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen ksözönöm!

Lehetséges? A barátommal 2 hónapja voltunk együtt, akkor feküdtünk le először. Védekeztünk, gumival, nem szakadt ki.

Azonban attól tartok, hogy mikor vette le a gumit, ráment az ujjára valamennyi sperma. Megtörölte a kezét, majd kés?bb, kb 10-15 után megujjazott. Törölte, - nem mosta. és eltelt valamennyi id? is. Igy mennyi esély van rá, hogy teherbe esésre? Azóta 2x meg is jött. Rendesen, mint eddig. Igaz, késéssel, de amúgy is rendszertelen a mentruációm. El?re is köszönöm az értelmes válaszokat! Szidások pedig nem kellenek.

Legjobb válasz: Így szerintem semennyi esély nincs rá, ha 2× meg is jött! De ha bizonytalan vagy így is, csinálj egy tesztet! Bár szerintem felesleges! :)

Így szerintem semennyi esély nincs rá, ha 2× meg is jött! De ha bizonytalan vagy így is, csinálj egy tesztet! Bár szerintem felesleges! :)
nem
Semmi esély, ne aggódj!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat..:) A 13. napon csináltam tesztet, az negativ lett. Csak az a gond, hogy borzasztóan ideges típus vagyok, és félek, hogy mi van, ha.. Mégegyszer köszönöm szépen :)
Fúha akkor már elég régóta van ez nálad. Nõgyógyásznál még nem voltál?Szerintem érdemes lenne elmenned.

Tisztelt Doktor Úr! 2 hónapja voltam rákszűrésen és oestrogen hiányos hámsejtek is láthatók. Mit jelentenek és mennem kell vissza citológiai ismétlésre? Szeretném még megkérdezni, hogy valami nagy bajom van, vagy legyek nyugodt, nincs nagy baj? Válaszát e

Tisztelt Doktor Úr! 2 hónapja voltam rákszűrésen és oestrogen hiányos hámsejtek is láthatók. Mit jelentenek és mennem kell vissza citológiai ismétlésre? Szeretném még megkérdezni, hogy valami nagy bajom van, vagy legyek nyugodt, nincs nagy baj? Válaszát előre is megköszönöm, Cs.Juli

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Az ösztrogénhiány nem súlyos állapot, azonban mégis igen kellemetlen tüneteket tud okozni. Emiatt mindenképpen javaslom a Cikatridina hüvelykúp rendszeres alkalmazását, mert ezzel megekadályozható a hám további sorvadása. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Az ösztrogénhiány nem súlyos állapot, azonban mégis igen kellemetlen tüneteket tud okozni. Emiatt mindenképpen javaslom a Cikatridina hüvelykúp rendszeres alkalmazását, mert ezzel megekadályozható a hám további sorvadása. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! Egy hevesebb aktus közben elkezdtem vérezni, nyilván a hüvelyi hám megsérült. Másnap még tapasztaltam pecsételő vérzést, a hüvelyemben pedig enyhe fájdalmat érzek, melyhez kicsit égető érzés is társul. 2 hónapja voltam nőgyógyásznál, m

Tisztelt Doktor Úr! Egy hevesebb aktus közben elkezdtem vérezni, nyilván a hüvelyi hám megsérült. Másnap még tapasztaltam pecsételő vérzést, a hüvelyemben pedig enyhe fájdalmat érzek, melyhez kicsit égető érzés is társul. 2 hónapja voltam nőgyógyásznál, mindent rendben talált. El fognak múlni a panaszok maguktól? Esetleg tanácsolna valamilyen gyógyszert, készítményt? Előre is nagyon köszönöm!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A panaszok valószínűleg hamarosan elmúlnak. A gyógyulási, regenerálódási folyamat segítésére a Cikatridina kúpot javaslom. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A panaszok valószínűleg hamarosan elmúlnak. A gyógyulási, regenerálódási folyamat segítésére a Cikatridina kúpot javaslom. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! 2 hónapja voltam nőgyógyásznál, megállapította, hogy begyulladt a hüvely hevenyem, kaptam rá hüvelykúpot, el is múltak a tünetek. Most újra előjöttek a tünetek, és nem értem mért, a higiéniával nincs probléma, nem stresszelek stb. Talá

Tisztelt Doktor Úr! 2 hónapja voltam nőgyógyásznál, megállapította, hogy begyulladt a hüvely hevenyem, kaptam rá hüvelykúpot, el is múltak a tünetek. Most újra előjöttek a tünetek, és nem értem mért, a higiéniával nincs probléma, nem stresszelek stb. Talán a páromnál van gond? El kéne küldenem orvoshoz? Ha igen, milyen orvoshoz kéne küldenem? Válaszát előre is köszönöm.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Először Önnek kell nőgyógyászhoz fordulnia. A vizsgálat alapján megállapítható, hogy partnerének indokolt-e orvoshoz fordulnia. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Először Önnek kell nőgyógyászhoz fordulnia. A vizsgálat alapján megállapítható, hogy partnerének indokolt-e orvoshoz fordulnia. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! Augusztus óta mind a mai napig, mindig menstruáció előtt pár nappal, zöldes, bő nem bűzös folyásom van. 2 hónapja voltam nőgyógyásznál, kaptam gyógyszert is: Klion-t és Sumamed-et, párom is szedte a Kliont, bár neki nem volt és nincs i

Tisztelt Doktor Úr! Augusztus óta mind a mai napig, mindig menstruáció előtt pár nappal, zöldes, bő nem bűzös folyásom van. 2 hónapja voltam nőgyógyásznál, kaptam gyógyszert is: Klion-t és Sumamed-et, párom is szedte a Kliont, bár neki nem volt és nincs is tünete. Mi lehet a baj, és miért nem múlik már el? Válaszát előre is köszönöm! R.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Vizsgálat nélkül sajnos nem tudok tanácsot adni. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Vizsgálat nélkül sajnos nem tudok tanácsot adni. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!