Találatok a következő kifejezésre: 2 hónapja van egy kis (19 db)

Szval, van egy kis problémám! Hát elég depressziós vagyok már egy ideje! (2 hónapja) és vagdosom magam. Egy barátnőm miatt van! Mit tegyek? L/15

Egy általánosba jártunk és most gimiben külön helyre járunk. Az ? iskolájában, nagyon sok új barátot szerzett és úgy érzem háttérbe szorultam mellettük. én pedig alig párat, de ?k sem igazi barátok! Nagyon hiányzik és a tanulás miatt alig tudunk talizni. úgy érzem eltávolodtunk egymástól és ezt nem nagyon tudom megemészteni, mert nagyon szeretem ?t! Igazából miatta vagdosom magamat! Megmondjam, neki h miatta csinálom az egészet? Szerintetek úgy talán jobban megért, és többet fogunk találkozni? Légyszi ne olyanokat írjatok, h hülye vagy h vagdosod magad, meg minden, mert tudom! és ezt csak az érti, aki csinálja.El?re is köszi a válaszokat!:)

Legjobb válasz: Egy hülye játéknak tûnhet, és persze nem mindenkinek válik be, de szerintem egy próbát megér. Minden alkalommal amikor vagdosni akarsz fogj egy tollat/filctollat és rajzolj egy kis pillangót oda, ahol meg akartad vágni magad.(Másokat is megkérhetsz, hogy rajzoljon neked egyet.) Nevezd el a lepkét valakirõl akit szeretsz, vagy akirõl tudod hogy törõdik veled. Ne mosd le a pillangót. Ha vagdosni kezdessz mielõtt a rajz lekopik, azt jelenti "megölted" a lepkét. Ha már több pillangód is van, a vágás megöli az összeset. Szóval, ez a "butterfly project"...

Egy hülye játéknak tûnhet, és persze nem mindenkinek válik be, de szerintem egy próbát megér. Minden alkalommal amikor vagdosni akarsz fogj egy tollat/filctollat és rajzolj egy kis pillangót oda, ahol meg akartad vágni magad.(Másokat is megkérhetsz, hogy rajzoljon neked egyet.) Nevezd el a lepkét valakirõl akit szeretsz, vagy akirõl tudod hogy törõdik veled. Ne mosd le a pillangót. Ha vagdosni kezdessz mielõtt a rajz lekopik, azt jelenti "megölted" a lepkét. Ha már több pillangód is van, a vágás megöli az összeset. Szóval, ez a "butterfly project"...
Szvsz, ha tényleg annyira szereted ne mondd neki, hogy miatta csinálod. Ha õ is szeret (na meg amúgy is), bûntudata lenne tõle pedig valójában nem õ tehet róla, hanem mint te is említetted, az idõ hiánya. Hát, én kb ennyit tudok mondani.
Elõször dobd el a borotvát(kést, pengét)!!! Ez beteges!!!
Ja, még vagdosáshoz. A "butterfly project"-rõl hallottál már?
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszodat! és igen, lehet h igazad van! csak az a helyzet, h már nem bírom ezt!! 2 hónapja küzdök, h tudjak rajta változtatni, eredménytelenül! és a barátnõm nem az a lelkizõs és nem megkérdezi meg, h van e valami bajom, vagy valami! szval nehéz vele errõl beszélni...
A kérdező hozzászólása: a vagdosás azért jó, mert így legalább arra a kis idõre elfelejtem, h problémáim vannak! és kicsit szerepet játszik benne az önsajnáltatás is, de legalább nem szenvedek látványosan, mert akkor mindenki kiutálna, meg minden! és nem, még nem hallottam róla! miaz?
Az önkínzás még évekkel ezelõtt az én életemben is jelen volt. Elkeseredett, magányos (voltak barátnõim, igazi társas magány volt az enyém), depressziós tini voltam, és az elkeseredettségemet csak így tudtam "feldolgozni". Szánalmas, de ezek a fájdalmas pillanatok a nap fénypontját jelentették nekem, amikor egyedül voltam a fájdalmammal és nem kellett megjátszanom magam. Amikor kiderüült, persze hatalmas botrány volt, mindenki tudta, a családom, az iskolatársaim, a tanáraim, pszichológushoz rohangáltak velem, én pedibg egy hálátlan kis dög voltam. Na, elkanyarodtam a témától, csak azlért írtam le, hogy tudd: nem vagy egyedül ezzel a problémával. De nem oldasz meg vele semmit! Életed végéig viselni fogod azokat a sebeket, amiket most okozol magadnak, életed végéig el kell viselned azokat a pillantásokat, amiket vetnek rád. Azt pedig nem ajánlom, hogy mondd el a barátnõdnek, hogy miatta csinálod. Az érzelmi zsarolás lenne, és ha ezentúl többet lenne veled, nem biztos, hogy a törõdés õszinte lenne. Ha gondolod, írj privátot, hátha tudok segíteni.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a butterfly projectet!! megpróbálom, hátha segyt!:)
Sok sikert! :)

SZülés után spirált rakattam fel eddig 3 alkalommal megjött rendesen napra pontosan de most 2 hét után ujra van egy kis vérzésem néhány napja baj lehet 5 hónapja szültem? Mitől lehet ez?

Legjobb válasz: Szerintem keresd fel a dokid, lehet, hogy valami gyulladás van a spiráltól. Nekem is így kezdõdött, kis vérzés, aztán egyre erõsebb, lázas lettem. Nekem lekellett szedetnem, és utána rendbe jöttem.

Szerintem keresd fel a dokid, lehet, hogy valami gyulladás van a spiráltól. Nekem is így kezdõdött, kis vérzés, aztán egyre erõsebb, lázas lettem. Nekem lekellett szedetnem, és utána rendbe jöttem.
Nekem 9 hónap után jött meg idõn kivül. Voltam dokinál és azt mondta hormonálisan még 1 évig tart míg rendbe jövök. Megvizsgált de semmit nem talált. 3 hétig volt meg.

A barátnőmmel 2 és fél hónapja vagyunk együtt. Most van egy kis baj szerintetek mi lenne a legmegfelelőbb? ! Bővebben.

A barátn?mmel 2 és fél hónapja vagyunk együtt. Egy hónap után meg volt az els? közös szexuális élményünk is. Az els? két hónap tehát tökéletesen telt, de mára ez megváltozott. Az utolsó két hétben (fél hónapban) már semmi sem ugyanolyan. Imádom telejs szívemb?l, vigyázok rá hogy ne kényeztessem el, teljesen jó volt minden. Mindig a nyakamban volt és nem engedett el nyalt falt. Én is viszonoztam. Éreztem hogy igazán szeret. De mostanában mintha nem is foglakozna velem. Nem ölel meg ha én nem ölelem meg. Csak szájra puszit ad néha. Minden találka alól kihúzza magát. Ez egyik napról a másikra gyorsan változott meg mint a villám. Beszélek vel hogy mi a baj ,szeret-e még és mondja hogy igen, csak nincs kedve semmihez meg ilyenek. De annyira ismerem hogy tudjam valami más oka van. Olyan "leszarós" most a kapcsolatunk. Pasi biztos nicns a dologban, azt tudom. Szerintetek mi lehet az ok? És mit tegyek? Nagyon szeretem...:(

Legjobb válasz: de vannak olyan dolgok amikrõl az ember nehezen beszél még a szerelmével is...hívd el egy parkba vagy valahova sétál majd óvatosan kérdezz rá a dologra említsd meg neki esetleg vegyél neki egy virágot úgy érezni fogja hogy biztos hogy szereted és hogy segítenél szeretnél neki ha van valami baj

de vannak olyan dolgok amikrõl az ember nehezen beszél még a szerelmével is...hívd el egy parkba vagy valahova sétál majd óvatosan kérdezz rá a dologra említsd meg neki esetleg vegyél neki egy virágot úgy érezni fogja hogy biztos hogy szereted és hogy segítenél szeretnél neki ha van valami baj
lehet pasi van a dologban
Vagy lehet h csak egy ilyen idõszakát éli, nyugi ez el fog múlni, ha tényleg nem pasi van a dologban, a barátommal 8 hónapja vagyunk együtt, és velünk is szokott igy lenni, h semmi kedvünk semmihez, de ezt mi azzal oldjuk meg, h találkozunk egymással, és ha együtt vagyunk az a legjobb:)
Ugyanez volt, sajna velem is 2 hónap tökéletesség, már beleszerettem úgy, mint soha senki másba. Majd utána 1 hónap semmi... Végül elmondta, hogy kialudt a láng. Hát igen mocsok szar érzés. 21/F
Akkor is pasi van a dologban aki nem te vagy! :) Vagy rádunt!
Utsó vagyok. Mi másfél évig húztuk, de akkor már minden volt... Kiderült, hogy a családja se tiszta, meg persze õ se, de ezt már korábban is tudtam. Hihetetlen...
Nálam is ugyanez volt... Elsõ két hónap tökéletes volt, bele szerettem teljes szívembõl, aztán oktalanul elkezdte csinálni a hülyeségeket, megcsalás stb., és ugyanezt csinálta, aztán nem birta már, és elmondta. Én meg megbocsáltottam neki, mert szerettem, és mert nagy hülye vagyok... Nem egyszer... Vigyázz! Ez csak jó tanács, mert én sokat szenvedtem miatta... ;)
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek a tanácsát.
Kb. ilyen bevezetése volt nálunk is a szakításnak. Ez a leggonoszabb módszer arra, hogy a másikat lerázd. Sosem fogom megérteni, hogy miért kell az emberrel játszadozni. Remélem veled nem ez lesz. Próbáld vele megbeszélni. Máshogy ezt nem lehet. És abban, hogy nincs pasi a dologban ne legyél te olyan biztos.
én is ugyanígy jártam , h 2 hónapig minden rendben és utána 2 hét káosz . Vége is lett a kapcsolatnak 1 elég hülye indokkal . Rá pár napra (5-7) összejött 1 sráccal kb azért h legyen valaki akire számithat vagy nemtudom . De a lényeg h nem miatta hagyott el 23/f
A kérdező hozzászólása: De azt mondta, hogya családban minden rendben van...
Családi problémái lehetnek, óvatosan kezdj el beszélni róla
Szerintem azt akarja, hogy te szakíts vele, mert tudja, hogy mennyire szereted és úgy nem õ a szemét.

Hogyan tudjam meg mi baja van az Anyukámnak? 2 hónapja beutalót kapott tüdőkórházba. 3 hetet bent tartották kivizsgálás szempontjábol, mert több éve van egy kis folt a tüdején (légbuborék, vagy mi), és abból most több lett.

De nem mondta el, hogy mit mondtak az orvosok. Mindíg azt mondja hogy neki sem mondják el. Most ismét befektették, vizsgálják, biopsziát vesznek t?le.

Legjobb válasz: pedig csak az orvostól tudod meg szerintem ha van valami.olyan nincs,hogy nem mondják meg a betegnek mi a baja.vegyél ki egy nap szabit,és menj be az orvoshoz.remélem minden rendben van.

pedig csak az orvostól tudod meg szerintem ha van valami.olyan nincs, hogy nem mondják meg a betegnek mi a baja.vegyél ki egy nap szabit, és menj be az orvoshoz.remélem minden rendben van.
Nyilvánvalóan a biopsia eredménye fontos, van-e rosszindulatú folyamat, lásd záró, és orvos!
hát ha nagykorú vagy, akklor sztem igen.közeli h.tartozója vagy.
A kérdező hozzászólása: Az orvos tuti el fogja mondani mi a baj?
Na meggyogyult Anyukad???
A kérdező hozzászólása: Sajna tartós betegsége van. A héten is mennie kell CT-re. :-(
Mennyi idõs?
A kérdező hozzászólása: 3, 5 éves
én megmutatnám az orvosnak!!!
Igen, az én lányomnak is volt, elég sokára szívódott fel. Szerintem ilyenkor az izület sérül az ütõdéstõl, és idõ kell, hogy meggyógyuljon. Egyébként nekem a kézfejemen volt már többször, amikor megerõltettem a kezem. Kézspecialista sebész azt mondta, semmi baj!:)
vegyél egy tesztet mert ez terhesség is lehet. bár a menzesz jöttét is jelezhetik.
Ha 24-én kezdõdött a cilkusod és nagyjából 28 napos, akkor két héttel ezelõtt még nem is volt peteérésed, nem beszélve a beágyazódásról. Így elég meglepõ lenne, ha terhes-tüneteid lennének.
Akár terhességre utalhatnak a jelek. Ha 28 naposak a ciklusai, akkor kb most a 25. napon jársz. Muszáj még várnod pár napot, hogy kiderüljön, ill. ha már az elõzõ ciklus alatt megfogant a baba, akkor pozitívat tesztelnél. Egy próbát tehetsz, de ne csüggedj, ha most negatív. Én a helyedben megvárnám, hogy most megjön-e, utána tesztelnék.
A kérdező hozzászólása: és az számit hogy milyen tesztet veszek?olcsobbat vagy drágább a jobb?
Elméletileg mindegy, de inkább ne az árát nézd, hanem az erõsségét. 10-es erõsségût keress (pl. gyógyszertár)!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a hasznos válaszokat!

A csipomon van egy kis haj, de he fogyokurazok, eleg keveset fogyok onnan, milyen mozgast tudnek vegezni, hogy 2 honap alatt latvanyos legyen a valtozas? Ki mit tanacsol?

Legjobb válasz: nem stresszelsz túl sokat vagy alszol 8-9 óránál kevesebbet vagy edzel heti 3-nál többet?

nem stresszelsz túl sokat vagy alszol 8-9 óránál kevesebbet vagy edzel heti 3-nál többet?
A kérdező hozzászólása: Lefogytam mar 15 kg-ot, de a csipomrol nem nagyon ment le. Mashonnan nagyon latvanyosan lement, de onnan nem. AMugy genetika, de milyen gyakorlatokat csinaljak?

Ha van egy kis vérzés gyógyszer abbahagyása után 2-3 hónappal jelentheti azt hogy kezdd helyreállni a hormonháztartás?

Legjobb válasz: Szia. Én február végén hagytam abba a gyógyszert 6 évi szedés után. Babatervezés miatt.Március 22.-én megjött rendesen. még több is volt mint a megvonásos vérzés. jövõ héten esedékes megint, de nem várom. Én sem tudom hogy mi a helyzet a hormonjaimmal....Szerintem nálad is rendes menstruáció után kezd helyreállni a dolog.

Szia. Én február végén hagytam abba a gyógyszert 6 évi szedés után. Babatervezés miatt.Március 22.-én megjött rendesen. még több is volt mint a megvonásos vérzés. jövõ héten esedékes megint, de nem várom. Én sem tudom hogy mi a helyzet a hormonjaimmal....Szerintem nálad is rendes menstruáció után kezd helyreállni a dolog.

2 hónapja esténként van egy kis hányingerem és híztam 3 kg, nőtt a hasam is, de most először késik 5 napja. Lehetséges, hogy terhes vagyok?

Legjobb válasz: nem hiszem, hogy a terhesség látszódna a hasadon, mert hiszen most kéik elõször. Ha két nap múlva sem jön meg, tesztelj!

nem hiszem, hogy a terhesség látszódna a hasadon, mert hiszen most kéik elõször. Ha két nap múlva sem jön meg, tesztelj!
Lehetsz terhes, sõt ha türelmetlen vagy tesztelj nyugodtan, ha semmi, ismételd meg egy hét múlva, de ha addigra is semmi irány a doki.
NEM LÁTLAK DE SZERINTEM NEM VAGY TERHES DE CSINÁLJ EGY TESZTET .MINDEN NÖNEK ÁLTALÁBAN MENZESZ ELÖTT VAN HASPUFFADÁSA FÖLEG HA KÉSIK.
Lehetsz babas, es nekem is igy volt, nekem mondjuk rendzsertelen volt mostanaban a gyogyszer abbahagyasa ota, de oriasira fel volt puffadva a hasam. Es tudom, h menszesz elott is, de ez mas volt. Es tenlyeg nem a ahasad no ilyenkor meg az elejen, hanem , h olyan nagyon fel van puffadva a has. Csinlaj tesztet es irj mad, mert erdekel, h hogy alakult nalad a helszet, 10 hetes kismama

Kimaradt mensi idején minden hónapban előfordul barnás, rózsaszínes folyás, tehát vhonnan szivárog egy kis vér!? Ez legutóbb csak egy napig tartott, most megint van, de most már 2 napja tart. Normális ez?

Említettem a véd?n?mnek, meg orvosokkal is beszéltem, hogy mi lehet,ez egyik azt mondja a terhesség elején ez normális, hogy egy két hónapig még emlékszik a mensire a szervezet, és még nem tölti ki teljesen a baba a méhet, addig itt-ott leválik és az lehet...!Most voltam UH..épp hétf?n, ott ha lett volna vmi placenta leválás vagy vmi, akkor azt látták volna, nem ?Bár eddig minden oké volt, nem tudom, lehet, hogy UH.is okozott vmi kisebb leválást?Mert másnap reggelre kezd?dött és még mindig nem múlt el!Tegnap ahogy voltam konzultáció, meghallgíttuk a szívhangot, ami ott volt és 160-at vert, ami állítólag rendben van !Vki hasnolóban szenved, hogy minden hónapban ugyanakkor kb.,mikor kellene mesniznie, 1-3 napig tart neki ilyen folyás ?Segítsetek :( Félek...bár azt mondják, amíg nem görcsös meg nem er?s vérzés baj,nincs baj,de én akkor is aggódom, sokat fekszem, a múltkor ezt egy nap alatt kihevertem !Most meg még mindig nem tisztul :( ! 12+3 napos kismama ! Köszi el?re is

Legjobb válasz: Nekem is volt ilyen pár hónapig,és azt mondták nekem is,hogy még rá kell eszmélnie a szervezetemnek,hogy már nem kell menstruálnom,mert a baby-nek szüksége van a bennem levõ "cuccra".Addig nincs semmi gond,amíg nem élénk piros a vérzés,és nem jár erõs görccsel.Jó egészséget a továbbiakban!31 hetes kismami

Nekem is volt ilyen pár hónapig, és azt mondták nekem is, hogy még rá kell eszmélnie a szervezetemnek, hogy már nem kell menstruálnom, mert a baby-nek szüksége van a bennem levõ "cuccra".Addig nincs semmi gond, amíg nem élénk piros a vérzés, és nem jár erõs görccsel.Jó egészséget a továbbiakban!31 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, most kicsit könyebb... :) Csak azt nem értem, hog ynem hogy egyre kevesebb lenne, ahogy elõre haladok a terhességben...hanem multkor csak 1 napig volt, most meg már 2 napja tart, és nem alszok éjjel, mikor kimegyek pisilni és még mindig ott látom a papíron...:(íolyan húslé színü néha, és megijeszt...de reggelre meg mér barnásabb...és akkor utána csak felidegesítem magam, nem tudok vissza aludni, már tegnap a herpesz is kijött rajtam !Amúgy a többi napon szépen kistiztult a múltkor is, csak mindig ezeken a napokon jelentkezik...:(tehát a hónap többi napján soha nem jelentkezik ilyen "váratlan vérzés" szerencsére !!Neked is több napig tartott néha ? :(
A kérdező hozzászólása: VÁROK MÉG MÁSOKTÓL IS HASONLÓ HELYZETET ÁTÉLT VÉLEMÉNYEKET !!! :) Köszi :)
Nekem az elsõ terhességemmel volt ilyen 4-5 hónapig tartott, hogy azokon a napokon amikor meg kellett volna jönnie, barnás folyásom volt.De az is lehet, hogy nem a méhbõl hanem a felpuhult és érzékeny hüvelyfalból jön egy kis barnás maszatos folyás.A mostani terhességemnél a 12. hétig barnáztam.hol erõsebben hol gyengébben de folyamatosan minden nap.többször mentem uh.-ra, hohy honnan jöhet mitõl lehet, de hála az égnek a baba mindvégig jó volt és fejlõdött.Az orvosom mikor megvizsgált meg tudta állapítani, hogy a méhbõl jön, ami lehet attól hogy a beágyazódásnál vérömleny keletkezett és az tisztul, de egyéb miatt is lehetséges ilyen pl.a hormonok rendezõdése.Szóval amíg nincs piros és/vagy erõs vérzés, és a baba jól van és fejlõdik, nincs mit tenni.Hidd el minden rendben van és lesz!
A kérdező hozzászólása: Húúú de jó, hogy ezt ilyen részletesen leírtad :) Köszönöm..akkor nem csak én vagyok ezzel így :( Az én aggódásom csak azért ilyen erõs, mert én meg még ráadásul külföldön vagyok terhes(Angli), ahol csak a védõnmmel(aki ráadásul férfi :) ), tudtam tegnap részletesen átbeszélni a kételyeimet...mert itt nem divat a nõgyógyász...pedig nem ártan, mert a hüvely folyásommal is lenne mit megnéztetni, mikor rendes..normális, nem vérezget! No, de mindegy, most már lenyugszom, a múltkor is elmúlt..remélem most is el fog :) Fekszek, pihizek, csak pisilni, enni kele fel.Nekem is mondták otthoni orvosok, akikkel kapcs.tudok kerülni néha, hogy ez a 4 hónapra lehet már el fog múlni, de addig még elõjöhet...! :(
Nagyon szívesen!Elõzö válaszoló vagyok:) Szerintem akár divat akár nem a nõgyógyászati vizsg. ott kint nyugodtan elmehetsz megnézetni.A folyásról még annyit, hogy terhesség alatt megnövekedhet a mennyisége.De természetes "eü szagú" és nem darabos fehér, vagy netalán elszínezõdött akkor teljesen normális.És még valami!a belsõ ösztönök nagyon sokat segítenek, csak figyelj rájuk és tudni fogod te magad is mikor van baj, és mikor megy minden normálisan.Úgy ahogy annak lennie kell:) Nagyon szép babavárást kívánok nektek!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!