Találatok a következő kifejezésre: 2 hónapja van egy (332 db)

Mennyire kopik egy fekete színű tetoválás? Nekem 2 hónapja van egy idézet a lábfejemre tetoválva, 3x lett átütve, de egy-két betű már most alig látható. Lehet hogy teljesen ki fog kopni?

Legjobb válasz: Függ attól, ki csinálta. Ha nem túl jó mûvész, akkor elõfordulhat. viszont a lábfejed amúgy is olyan hely, amit sûrûn "használsz" pl kikezdi a zokni, cipõ, emiatt is lehet ez. De 2 hónap alatt 3szori átütés nekem kicsit sok :/

Függ attól, ki csinálta. Ha nem túl jó mûvész, akkor elõfordulhat. viszont a lábfejed amúgy is olyan hely, amit sûrûn "használsz" pl kikezdi a zokni, cipõ, emiatt is lehet ez. De 2 hónap alatt 3szori átütés nekem kicsit sok :/
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget :) Amikor csinálta, akkor ment át rajta 2x, utána 3 hét múlva még 1x.
Én pont egy éve csináltattam a lábfejemre egy idézetet és még mindig ugyanolyan fekete. Egyszer ütötte át csak. 12 ezret fizettem érte, viszont volt "tetováló mûvész" ismerõsõm aki ingyen meg csinálta volta... Csak az õ tetoválásai amiket csinált kb 1 hét után úgy néznek ki mintha világoskék tollal odafirkantottak volna vmit.. És még kinézezre, minõségre is gagyi.. :-D Szal mindenképp azt ajánlom hogy szalonban csináltasd..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! Szalonba csináltattam ezt a tetkómat is. (a derekamon lévõ, amit kb. fél évvel ezelõtt rakattam az is itt készült, és annak semmi baja)Már felhívtam a tetováló csajt, hogy nézze meg mi lehet a gond, holnap visszamegyek hozzá.
Menj el normális tetoválómûvészhez, nekem 3 éve van tetoválás mindkét lábfejemen, és ugyanolyan a színe, semmit sem kopott! AZ is lehet, h szar festéket használ, vagy nem dolgozza bele rendesen a bõrbe!
Elõzõ vagyok. Mámint a legközelebbit:-D Vagy ennek a javítását

Valami bajom lehet? Már 2 hónapja van egy seb az orromba és egyre nagyobb valami gond lehet? Valami tipp?

Legjobb válasz: Kend be antibiotikumos kenõccsel, és ne piszkáld.

Kend be antibiotikumos kenõccsel, és ne piszkáld.
Nekem is van. És mivel állandóan kifújom, nem tud begyógyulni. Valamilyen hámosító anyaggal kented? Én próbáltam aloe verával de nem használt.
Bactroban kenõcs.

2 hónapja van nálam egy leopárdgekko, most olyan 7 hónapos, és mióta nálam van a 2 hónap alatt már 3-szor vedlett. Normális ez a sűrű vedlés? Egyébként minden rendben van vele, jól eszik, aktív.

Legjobb válasz: Teljesen természetes a sûrû vedlés, pláne ha még nõ. De felnõttként is legalább egy hónapban egyszer leveti a bõrét. Nyugi.

Teljesen természetes a sûrû vedlés, pláne ha még nõ. De felnõttként is legalább egy hónapban egyszer leveti a bõrét. Nyugi.

2 hónapom van hogy meg tanuljak egy idegen nyelvet, szerintetek lehetséges ha már tudom az alapokat?

2 hónapom van hogy meg tanuljak németül.Az alapokat tudom.Szerintetek fog sikerülni?Tudnátok ajánlani valami jo modszereket nyelv tanuláshoz? Elöre is köszönöm :)

Legjobb válasz: Két hónap alatt kizárt, hogy meg tudd tanulni!!!!!

Két hónap alatt kizárt, hogy meg tudd tanulni!!!!!
Nem hiszem, hogy profin meg lehet tanulni, de kezd el és ha nem végzel nyáron, akkor csak folytatnod kell év közben. Nem veszítesz semmit vele, ha már most elkezded.
A kérdező hozzászólása: én a1 szintü németet beszélek.Nagyon sokat értek, de annyira nem tudom kifejezni magam.És szerintetek napi 4-5 orai német tanulással mennyit fogok haladni?
Attól függ, mit jelent számodra a nyelvtudás. Újságba nem fogsz publikálni németül két hónap tanulás után, és Thomas Mannt sem fogsz eredetiben olvasni, az tuti, de annyit meg lehet tanulni, hogy hétköznapi helyzetekben a beszélgetõtársad kellõ türelmével megértesd magad. Ajánlom a Colloquial German vagy a Teach Yourself Complete German kiadásokat, ezt a sorozatot (rengeteg nyelven lehet kapni) pont az ilyen rövidtávú nyelvtanuláshoz találták ki. Én alig egy hónapja tanultam franciául, és a svájci családdal, akiknél egy hetet vendégségben voltam, mindent el tudtam mondani, amit akartam, és õket is megértettem.
Ha az alapok megvannak két hónap alatt egy közép szint alja megvan simán, persze ha minden nap rászánsz legalább 2órát, elõször a nyelvtant tedd rendbe, aztán már csak a szavakat kell megtanulni és betenni a mondatba, én így tanultam meg angolul kb 3 hónap alatt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! Nagy segitség volt :)
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Német tagozatra járok, most voltam 9. osztályos. A mi osztályunkat 2 csoportból rakták össze: akik 6-8 vagy több éve tanulnak németet és akik ebben a suliban voltak 0.-osok, így 1 éve tanulnak németet. Mi a 10 hónap suli alatt (heti 27 németórával) a nulláról a B2 középfokú nyelvvizsgáig jutottunk. Sokan le is tették, sokan várnak a C2-re. 2 hónap alatt rengeteget tanultunk, szóval szerintem lehetséges, de sok kitartás és szorgalom kell hozzá. Persze nem azt mondom, hogy perfekt leszel 2 hónap alatt, de igen jól meg lehet tanulni. Keress németkönyveket, ha akarod segítek, tudok mondani pár tankönyvet, ha megmondod pontosan hol is tartasz, mit kéne jobban gyakorolnod. Vagy 7-8 fajta németkönyvem volt már, tudom melyik milyen. Keress hanganyagokat, hallás utáni szövegértéseket, biztos van a neten sok feladat is emg online tanulási lehetõség. Kereshetsz levelezõpartnereket, beszélgetõtársakat, aki jól tud németül, segít tanulni vagy akár egy németet is. Én is szívesen beszélek veled. kikapcsolódásként nézz német filmet (német vagy magyar felirattal) hallgass német zenéket (rengeteget tudok, ha érdekel..:D). Én a zenékbõl nagyon sokat tanultam, ha nem értettem, megnéztem a szövegüket és csak hallgattam, relaxáltam, mégis tanultam. Esetleg olvass német könyvet ha szeretsz olvasni. stb.
A kérdező hozzászólása: Nekem a legnagyobb problémám a nyelvtannal van tehát bö a szokincsem de viszont ha oda kerülök hogy össze rakjak egy ép mondatot akkor ott elakadok...akartam kurzusra járni de az én korosztályomnak sajnos nincs...és most nem tudom hol kezdjem el..de mindenképp ki fogom probálni amiket ajánlottál :)

Lehet, hogy unalmas kérdés lesz! Mit csináljak akkor ha van barátnőm több mint 2 éve! De még mindig érzek valamit a volt barátnőm íránt akivel 2 hónapot vtunk egyet mit csináljak? 23/F

Legjobb válasz: Az gyönyörû ha 2 évíg szédítetted szegény csajt miközben más járt az eszedben. Büszke lehetsz magadra

Az gyönyörû ha 2 évíg szédítetted szegény csajt miközben más járt az eszedben. Büszke lehetsz magadra
Szedjél hangyát :)
Na ez az ilyen egy igazi FÉRFI szép volt apukám . Ezt a férfi társadalom nevében csináltad és azt hiszem sok millió kan nevében mondhatom hogy BÜSZKÉK VAGYUNK rád . :D

Barátommal 8 hónapja vagyunk együtt. Eleinte megőrültünk egymásért, az elmúlt 2 hónapban viszont egyre többet vitatkozunk. Úgy érzem kapcsolatunk kihükőfélben van. Mit tegyek ez ellen?

Legjobb válasz: Dobjátok föl valamivel! Kezdetnek az sem rossz ha kimentek sétálni, de így nehéz ötletet adni ha nemtudjuk, hogy mit csináltok együtt... találkozzatok kicsit kevesebbet és legyen kevesebb sex. nekem ez segített

Dobjátok föl valamivel! Kezdetnek az sem rossz ha kimentek sétálni, de így nehéz ötletet adni ha nemtudjuk, hogy mit csináltok együtt... találkozzatok kicsit kevesebbet és legyen kevesebb sex. nekem ez segített
Tervezz változatos programokat, randik, valamit ami nagyon romantikus és személyes és tudod hogy bejön a párodnak. Hízelegj neki kicsit, vagy/és beszéld meg vele hogy mostanában azt érzed kezetek elhidegülni. :)
új közös hobbi, 1-2 hetes szünet
ez nehéz helyzet, nekem is volt ilyen, meg most is van...minden megpróbálok tenni, mert amikor szakitottam rosszul vtam miatta...és jön a nyár jobb lessz :)
A kérdező hozzászólása: De ha kevesebbet találkozunk, plusz kevesebb szex, akkor mit mondjak neki, miért van ez így? Miért nem keresem, és miért utasítom el õt?? Tegnap voltunk együtt sétálni, de az sem volt valami romantikus... Esetleg konkrétabb tippek?? Milyen közös programokra gondoltok?
én 2hét-1honapos kapcsolatokat éltem edig, nembirtam tovább...a lánnyal nemvolt baj, csak én nembirtam a kötöttséget... 5 honapja barátnöm van, és hidd el nekem is nehezen megy... elsö honapfordulon, szégyellem ugyan, de nemmertem vele találkozni, mert éreztem h 1 honap ursiten nemmegy...szal 2 napig huzamos melo, h netalálkozzunk. utána nagyjábol ok minden. 2 honap után nembirtam, ugyanis, szeretjük egymást, de ö olyan h amikor csak lehe mindig együtt. 2 és fél honap után, leültem vele, és elmondtam neki h ezvan, kérlek értsd meg, reitkábban tali. 5 honap, és már jobb(: HA CSAK GYORSVÁLASZ KELL: ülj le vele, mond meg neki h kevesebbet találkozzatok, mert szereted, és ha folyton együttvgagytok, megunod, és azt nemszeretnéd. se ö. beválik ;)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat:) Megpróbálok változtatni a kapcsolatunkon a fentiek alapján. Még egyszer köszi.:)

Õszintén, mit tennétek a helyemben? Van egy bnnöm 2, 5 éve, de kb 2 hónapja összejöttem egy másik lánnyal.

a másik lány tud a régi bn?mr?l, de szeretné ha lassan véget vetnék a régi kapcsolatnak. A régi semmit nem sejt, ha megtudná kitörne a balhé és dobna. Egyiket sem akarom elveszíteni.

Legjobb válasz: Például rohadj meg, hogy ilyet csinálsz a "régi" barátnõddel. Szakítson csak veled, remélem, utálni fogod magad miatta, mert meg se érdemel téged, ha ilyet teszel vele. SÕT! Remélem, õ jön rá, és nagyon csúnyán kiadja az utadat. Örülök, hogy segíthettem

nagyon kedves pali lehetsz, h 2, 5év után így megalázod azt a a lányt, aki eddig melletted volt...ásd el magad h ekkora görénynek születtél.
Például rohadj meg, hogy ilyet csinálsz a "régi" barátnõddel. Szakítson csak veled, remélem, utálni fogod magad miatta, mert meg se érdemel téged, ha ilyet teszel vele. SÕT! Remélem, õ jön rá, és nagyon csúnyán kiadja az utadat. Örülök, hogy segíthettem
Gerinctelen talpnyaló kis buzeránk pénisz szopo meleg ember tesz ilyet aki egybe egy nagy senki! ;) Hogy lehet valakinek 2 barátnõje egyszerre ? UNDORÍTÓ. ejitfuhzdgnm dgjkdffhgf jgokjg jghklhgkjh hfkjhgkgkjkgjk sõdptgépéfdslzphahl rdflghosrfjsékjélk
undorító :( hagyad az elsõt, ne szenvedjen, 10000szer jobbat érdemel nálad
Elõttem szólóval értek egyet. !?3gfs"+".45U€s$$s!
Remélem a "régi" barátnõdnek is van melletted 2 hónapja egy másik pasija is.. megérdemelnéd.
Egy rohadt tapló vagy. Hogy lehet már ilyet csinálni, ááá...
Mindenképp választanod kell, mert egyszerre két lánnyal azért mégsem lehetsz! Igazán megtisztelhetnéd a barátnõdet azzal, hogy õszinte vagy vele. 2, 5 év csak számít már valamit.
Stop cheating on her, mofo.
Legyen aranyered te seg.garc.
Hogy van merszed ilyet tenni vele? És még képes vagy ilyet kérdezni itt... szerinted mások hogy gondolják ezt... egy szemét dolog ez.
Csak azért akarsz választani, mert az új lány erre kényszerít? Lelkiismereted amúgy nem szól semmit?
szerintem is undorító dolog ilyet csinálni, fõleg 2 és fél év után, de azért megpróbálok normális választ adni. mindenképpen választanod kell, lehet h eddig ment h egyszerre 2 bnõd volt és a "régi" semmit sem sejtett de remélem te sem gondoltad h a végtelenségig el lehet titkolni h két vasat tartasz a tûzben. lehet h pont egy jóakaród fogja elpletykálni vagy esetleg meglátnak az új csajjal és visszajut a másik bnõdhöz.. nem tisztességes ezt meg tenni vele, 2 és fél év alatt gondolom sok mindenen keresztül mentetek együtt. gondold át melyik az akit nem tudnál elveszíteni, melyiket szereted feltétel nélkül, és a másikkal vess véget minél hamarabb ennek és imádkozz h ne derüljön ki. és persze ásd el magad jó mélyre h ilyet csinálsz
a kérdezõ reakciójára is kiváncsiak lennénk :D
Óhe. Hogy itt mindenki mekkora erkölcsi óriás. Szerintem a többségnek nem volt még alkalma megcsalni senkit, illetve nem volt valódi döntési helyzetben, mikor ott volt a megszokottá vált kapcsolat, és egy vonzó új ember. A teendõd annyi, hogy ülj le, döntsd el, hogy mi ér többet, az a 2, 5 év együtt, vagy részedrõl az a kapcsolat ennyi volt, és az új kell. Aztán ha ez megvan, közöld a résztvevõkkel a döntésedet. Illúziód ne legyen, a régi barátnõd utálni fog, de tudnia kell róla. Akkor is, ha rendbe akarod hozni vele a dolgokat. Az õszinteség az alapja, anélkül nem megy. Amúgy még egy dolog miatt jó: egyenes leszel, és nem lesz takargatnivalód. Néha a becsület minden. Üdv Zed
kedves utolsó, itt senki nem írta magáról, h erkölcsi óriás, csak a legtöbb emberbe szorul annyi, h 2, 5éves kapcsolat után legalább annyira tiszteli a partnerét, hha már ráunt v mittudomén, legalább elõbb szakít vele, aztán kezd másik kapcsolatba...de amit a kérdezõ mûvel, ne csodálkozz, h ilyen válaszokat kap azután , h közli, õ nem akar szakítani egyikkel sem...
mi is 2, 5 éve vagyunk együtt megtudnám, hogy párom mellettem mást dug, másnaptol nem lenne mit beledugnia a csajba, mert utolsó orális szex alkalmával levágnám neki... gerinctelen köcsög vagy L

Miért van ilyen nagy hasam? 12 hetes terhes vagyok, és tegnap megkérdezte egy idegen, hogy 1-2 hónapom van hátra, sokan meg már félidősnek néznek.

Lehet ez még puffadás, vagy mi? Ha állok olyan kemény a hasam, mint a k?, de ha leülök már be tudom nyomni. Ez normális, vagy ez keményedés?

Legjobb válasz: A pocakkeményedés leülésre nem szokott megszûnni. Én megkérdezném a dokit a helyedben. Na meg persze nem mindegy, honnan indultál, ha már a terhesség elõtt is volt kisebb-nagyobb "úszógumid", az megmarad, plusz a poci... Az tuti, hogy egy babó van? Ha voltál már 12. heti uh-n, és akkor csak egy baba volt, akkor annyi van, de ha még nem, akkor bármi lehet. Az is megmagyarázná, hogy nagyobb a pocid. Kérdezz rá a dokitól, mi okozhatja4

A pocakkeményedés leülésre nem szokott megszûnni. Én megkérdezném a dokit a helyedben. Na meg persze nem mindegy, honnan indultál, ha már a terhesség elõtt is volt kisebb-nagyobb "úszógumid", az megmarad, plusz a poci... Az tuti, hogy egy babó van? Ha voltál már 12. heti uh-n, és akkor csak egy baba volt, akkor annyi van, de ha még nem, akkor bármi lehet. Az is megmagyarázná, hogy nagyobb a pocid. Kérdezz rá a dokitól, mi okozhatja4
Sógornõmnek szinten ekkor már azt mondták, hogy húúú mindjárt szülni fog, nekem meg 20 hetesen is azt kérdezték, hogy hol a hasam? Alkati kérdés, de valóban idegesítõek néha a kérdések. :) A keményedés valóban nem jó, mindenképpen kérdezz rá a dokinál!
Szia! Mi is titkolni akartuk(Nem akartuk mindenkinek elmondani, mert véreztem az elején és jobban elõjött a babaona, 12 hétig), de akkora hasam nõtt az elejtõl, hogy már 10 hetesen sokan rákérdeztek?A 12 hétig letagadtam, (mindig bocsánatot kértem tõle), de utána már nem!32.héten mindenki azt mondta napokon belül szülök, hát majdnem!Sokat keményedtem én is, nagyon magnéziumot kellett szednem!De mikor megszületett hüvelyi úton, én sem hittem el a méreteit!61 cm és 3950 gramm!Kislány!Azóta is nagyon nagy, de hosszra is meg súlyra is!Bár mindketten a párommal magasak vagyunk! Boldog babavárást!
Igaz nekem már a második törpém, de nekem a gyerekorvos kb 3-4 hetesen megkérdezte, hogy jön e a kistesó! Én még nem is tudtam, hogy terhes vagyok!:) Most 21 hetes vagyok, és giga a hasam tényleg, szerintem sok kismamának kb ekkora lehet a 7-8 hónapban!:)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, akkor nemcsak nekem van ekkora hasam. Nekem is a 2. babám, lehet ezért nõ hamarabb a pocak.

6 éve vagyunk házasok, van 2 gyermekünk és a férjem kb. 2 hónapja csókólózott egy lánnyal, akit végül a haverjával összehozott. Most kiderült és nagyon kibuktam, mit tegyek?

Azt mondta más nem történt, de ezt is tagadta mikor már rákérdeztem.

Legjobb válasz: Ha már 6 éve házasok vagytok, szerintem egyszer elnézhetõ neki, végülis ha tényleg "csak" csókig mentek.

Ha már 6 éve házasok vagytok, szerintem egyszer elnézhetõ neki, végülis ha tényleg "csak" csókig mentek.
Szia!Ez egy elég komoly kapcsolat s gratulálok a gyerekekhez.Sajnos nagy a gond "szerintem"...ne hagyd magad megalázni, fõleg a férjedtõl ne!Csak egy csók...és neki hogy esne, ha te csokoloztál volna egy férfival?Igaz ez a te döntésed, de most ne a szívedre hallgas, hanem a megérzésedre.És gondolj a gyerekekre...mi van ha nem ez volt az elsõ alkalom?Mi van ha többször megteszi?Megfogja ez érni neked??????
A kérdező hozzászólása: Hát nem is tudom! Eddig soha nem fordult elõ ilyesmi, sõt mi annak idején meg is beszéltük, hogy ha bármi ilyen lenne õszintén elmondjuk a másiknak.Itt nem ez történt, hanem lebukott.Pedig azt gondoltam, hogy õszinte lesz, még akkor is tagadta amikor rákérdeztem. Ez fájt igazán, és most fogalmam sincs mit csináljak, hogy bocsájtsak meg... Köszi a válaszokat
A kérdező hozzászólása: Ja , és most ez a csaj a haverral jár. Persze azt is simán elnézte volna ha közös programokat csinálunk, hát hol élünk??? De erre mondtam, hogy hallani se akarok az egészrõl!!! Azt meg csak a jó ég tudja tudja, hogy tényleg csak csók volt...
Én megrángatnám annak a csajnak a különbözõ testrészeit, mert belerondítani egy házasságba, nem túl szép dolog. Viszont azt gondolom, hogy ha a férjed nemcsak hogy megcsalt (persze mindenki másként gondolkodik a megcsalásról, de szerintem egy csók - ha más nem is történt - már meredeken ez a kategória), de még hazudott is neked, érdemes lenne elgondolkodnotok, milyen okok vezettek idáig. Nem hanyagoltad el õt, míg a gyerekekkel foglalkoztál (sok férfi nem tudja feldolgozni, hogy a nõ életében pillanatnyilag nem õ a fõszereplõ)? Megvan még a kölcsönös szeretet és tisztelet? Ezek után következhet az, hogy megbocsátasz-e neki, vagy nem...
Nem kell ilyen nagy dolgot csinálni belõle. A szex csupán a kommunikáció egy formája. Ettõl még szerethet téged.
ELhiszem h.fáj, de sztem ez még éppen megbocsájtható.. Mert t.nap azt hallottam h. néha hanyagolni kell a párkapcsolatba a büszkeséget, mert álltalába az vet véget az egésznek. De ha ezt még egyszer megismétli akkor keress mást, ez anyukámnak is sikerült..jó most ez az illatõ is megcsalta többször is(én azóta gyûlölöm), de megbocsájtott neki és most boldogok:)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Tegnap este sikerült leülnünk és teljesen átbeszélni az egészet. Azt mondta, hogy tanult ebbõl az esetbõl és hogy tudja ha mégegyszer ilyen történne arra végleg rámenne a házasságunk. Ha most nem lenne gyerekeünk biztos kidobtam volna, de igy nagyon meggondolandó, hiszmár nem csak magamról kell döntenem. Azt hiszem ez a tegnapi beszélgetés nagyon jó volt, hisz most azt éreztem , hogy túl tudok lépni ezen, persze idõbe fog telni :) )

Van egy srác aki tetszik de fiatalabb nálam. Tudom h a korkülönbség nem számít de itt nem 1-2 hónap van hanem 3 év.. A körkülönbség miatt lehet belőle valami?

Eleinte magamnak se ismertem be h tetzik, pont a korkölünbség miatt de most már beismerem és ? is tud róla h tetszik. A közös ismer?seisnk azt mondták h szerintük tetszem neki csak fél h tapasztalatlanabb nálam. Aztán barátn?mnek azt mondta h csak barátként gondol rám. Viszont suliban ha összefutunk mindig odajön beszélgetni, n?napra kaptam t?le csokit. A barátn?m is azt mondta h szerinte nem gondolta komolyan h csak barátként gondol rám. Nem tudom h most lenne nála esélyem van nem. Nem akarok rányomulni,egyrészt mert nem vagyok olyan, másrészt mert nem akarom h ezzel szúrjam el. Hogy tudnám kideríteni h van nála esélyem, vagy érjem be a barátságával?

Legjobb válasz: Hány évesek vagytok? Csak egy sarkított példa: Ha te 24 lennél a srác mondjuk 21 akkor azt mondom mit görcsölsz semmi gond. De ez forítva is igaz. De ha te 15 a srác meg 18 ott már eltérõek az igények és az érettség is... Erre fel kell készülni. 25/f

BEszelj a sraccal, abbol kiderul... Hogy nez rad, hogyan beszel veled? apro jelek, figyelmesseg, kedvesseg van e? Nem tevesztendo (amit egyebkent eleg konnyen osszelehet teveszteni az illemmel) De aztan mi szoltunk: az afferokat meg az esetleges kapcsolat elott atgondolni. Nekem a parom csak par centivel alacsonyabb, viszont nagyobb nalam korban, megis eleg sok cikizes elhangzott mar. Csak akkor fogjatok bele ha ezeket eltudjatok hallgatni. Udv, ja es neked is 25-F :) A 19-L
:) ha te lány vagy akkor kár hogy nõs vagyok :D Csak óvatosan a válaszokkal fiúk lányok, mert én ezért keveredtem egy csúnya flame-be, amikor a srác 16 éves volt a lány meg 18. Meg akarták magyarázni, hogy ez nem számít semmit. Baromira számít minden korkülönbség, fõleg ebben a korban. A lánynak nem könnyû, mert a "barátnõi" oltogathatják és az marhára nem kellemes. A srácnak természetesen szuper lenne! Õ lenne a legvagányabb srác a suliban. Ne adj isten még ha le is feküdne vele a csaj, aztán az meg húhúhú... Bárcsak az én sulis koromban is lett volna ilyen :) 25/f
Hány évesek vagytok? Csak egy sarkított példa: Ha te 24 lennél a srác mondjuk 21 akkor azt mondom mit görcsölsz semmi gond. De ez forítva is igaz. De ha te 15 a srác meg 18 ott már eltérõek az igények és az érettség is... Erre fel kell készülni. 25/f
Tenyleg egyszerre, na az jelent valamit:D Hat akkor a srac buszke lehetne magara, hogy 18 eves baratnoje van:P legalabbis abban a korban mas tuti buszke lenne.:) kerdezz ra, mit veszithetsz? udv egy elozo valaszado
A kérdező hozzászólása: én 18 vok(lány), Õ 15 (fiú)
LOL de óriási nagy korkulonbség! :O :D :D :D
Nha egyszerre gondoltunk ugyanarra ... :) 25/f
hat ha 15 vagy O meg 18 akkor igen a korkulonbseg. ha 20 vagy O 23 akkor nem a korkulonbseg nemtudok mit mondani, de 3 ev nem sok ido
Szerintem nem gáz, ha jártok. Próbáljátok meg. Ha mûködik, akkor boldogok lesztek és minden menni fog simán. Ha mások is látják rajtatok, hogy jól érzitek magatokat, akkor nem fognak beszólni és neheztelni. Sok sikert;) 24/F
A kérdező hozzászólása: Az volt a kérdés h h tudjam meg h csak barátság vagy több lehetne ebbõl.
OFF: :D azt hiszem igy jartunk:P
Mit kérdeztél? "Ja és még épp ebben mutatkozik meg h érettebb h nem akar csak azért idösebb csajt h hencegjen vele..." én itt csak egy kijelentést látok. Az eredeti kérdésedre a választ pedig csak úgy tudhatod meg, ha tényleg összejössz vele. Ezt viszont neked kell tudnod, hogy bevállalod-e a körkülönbségbõl eredõ eltérõ igényeket és viselkedést, szabályokat egyebek. Ha igen, akkor kicsit kezedbe kellene venni egy kicsit (csak egy kicsit) az irányítást, hiszen mégiscsak gyerek az még. Nem tudja hogy mûködnek ezek a dolgok. 25/f
Off: Szóval akkor errõl lecsúsztunk :D Te is láttad azt a flamet? Keményen tolták az arcomba az okosságot. Aztán kijött, hogy én egy oltári barom vagyok :) Bár annak az anyának masszív respect, aki ugymond "szárnyai" alá vett. Már nem tudtam megvédeni magam... ON: 25/f
A kérdező hozzászólása: Vki válaszolna is arra amit kérdeztem?
Off: :D lany vagyok es nekem is van parom:) szoval csak viccnek szantam:) amugy 19 Szerintem is hatrabb az agarakkal kedves valaszadok:P :) azert nem minden arany ami fenylik
Kit érdekel hány éves? :) Ha jól elvagytok, akkor annyi. Ne érdekeljen más, mert utána majd szidod magad, amiért "mi lett volna, ha..." :)
A kérdező hozzászólása: Ja és még épp ebben mutatkozik meg h érettebb h nem akar csak azért idösebb csajt h hencegjen vele...
A kérdező hozzászólása: Lehet h hülyén hanfzik, de õ szerintem érettebb mint a többi korabeli, kedves aranyos, jó a humora és még sorolhatnám. Nem ez lenne az elsõ példa h egy kapcsolatban a lány az idõsebb...
öööö hát érdekes:Dazért 15 nem fiatal hozzád?fõleg hogy általában azt mondják a lányok elöbb érnek..tehát ez még dob a korkülönbségre:Ssztem ezt még gondold át:) nem lenne furi 15 évessel járni?hát ha visszagondolok gimi 4dikben az elsõs fiukra...huhaXD
A bnõm és én köztem 3 és fél év korkülönbség van. Ránézésre észre sem lehet venni. És nagyon jól kijövünk egymással már másfél éve:)
jjjja én 23 vok a pasim 16 lesz és tökéletesen megvagyunk majdnem fél éve semmi gond nincs

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!