Találatok a következő kifejezésre: 2 hónapja van (1037 db)

Már csak 2 hónap van az érettségig és úgy érzem, hogy semmit nem tudok, be lehet még pótolni az egész középiskolás anyagot 2 hónapon belül?

Legjobb válasz: Hát ha nagyon ráfekszel,akkor menni fog!Nem 2 nap van hátra,hanem 2 hónap!Az alatt,azért még sokmindent meg lehet tanulni!

Hát ha nagyon ráfekszel, akkor menni fog!Nem 2 nap van hátra, hanem 2 hónap!Az alatt, azért még sokmindent meg lehet tanulni!
Igen, sõt, korábban nincs is sok értelme elkezdeni, mert úgyis csak elfelejted, mire a végére érsz. Azért jó ha a fogalmakkal legalább már köszönõ viszonyban vagy, tehát nem most látod õket elõször. Csak ne halogasd, hanem mostmár tényleg tanulj.
Igen, be lehet. Úgy, hogy érthetõen elolvasod az anyagot. Hidd el, sokkal többet ér, mintha órákat magoltad volna. Lehet, hogy nem fogod szóról szóra tudni elmondani, de az érettséginek nem is az a lényege, hanem hogy leglaább egy kis fogalmad legyen a dolgokról. Én sosem tanultam a törit, mégis lehet h többet tudok annál, mint aki magolgatta, mert én mindig érthetõen elolvastam, értelmeztem még ha nem is érdekel egyáltalán a történellem és az irodalom, mégis megragadtak a dolgok. Sokat segít az is, ha egy barátoddal/osztálytársaddal csak szimplán beszélgetsz az anyagról. Bátyám világ életében lógós volt, mégis érettségi elött 1 nap (!) egyik haverjával átbeszélték a törit és 4-es lett neki.. na jó ebbe az is közre játszik, hogy baromi könnyû a töri írásbeli, még nekem is 3-as lett:P
A kérdező hozzászólása: Õszintén nem hittem volna hogy azt fogjátok írni, hogy igen be lehet pótolni, azt hittem olyanokat írtok, hogy lehetetlen bepótolni, és meg is voltam gyõzõdve róla, hogy félreértettétek a kérdést, mert nem csak a 12. osztályra vonatkozik a kérdés, hanem az EGÉSZ KÖZÉPISKOLÁS anyagrészre :) Ja és szeretnék tovább is tanulni:)
Semmi értelme, hogy elvegyük a kedved, mert az rányomná a bélyeget a teljesítményedre is szerintem. Vagy legalábbis, mikor nekem azt mondogatták, h nem vesznek fel sehova stb, [email protected] az egészbe, mert úgy gondoltam, hogy úgysem sikerülhet, de aztán kitaláltam magamnak egy célt és sikerült is bejutnom egyetemre. Igaz, itt nem volt magas a ponthatár, de pont annyit sikerül teljesítenem, mint amennyit %-ra pontosan kitûztem célul. És sosem voltam jó tanuló, mert mindig 3-as 4-es voltam, meg baromi lusta. Szerintem tényleg találj ki egy célt és aztán hajrá:) Jó most egy kicsit megnehezítették a felvételizõknek az esélyeit, de azokon a szakokon rá is fért, h egy kicsit rendet tegyenek. Sok sikert!:)
Minden csak akarat kérdése! De azt ugye mondanunk se kell, hogy nagyon kell akarnod:)

2 hónapja van nálam egy leopárdgekko, most olyan 7 hónapos, és mióta nálam van a 2 hónap alatt már 3-szor vedlett. Normális ez a sűrű vedlés? Egyébként minden rendben van vele, jól eszik, aktív.

Legjobb válasz: Teljesen természetes a sûrû vedlés, pláne ha még nõ. De felnõttként is legalább egy hónapban egyszer leveti a bõrét. Nyugi.

Teljesen természetes a sûrû vedlés, pláne ha még nõ. De felnõttként is legalább egy hónapban egyszer leveti a bõrét. Nyugi.

Az lehetséges hogy ez a 2. hónap h a yasminelle-t szedem és az első honapban nem voltak mellékhatásai de most a 2. hónapban vannak?

az els? hónapban nem változott a mellméretem meglehet h ebben a hónapban n?ni fog? nekted hány hónap kellett h n?j?n?

Legjobb válasz: Ha nagyobb melleket akaresz, miért nem plasztikai sebészhez mégy? Komolyan. A melleid mérete örökölt, nem fog megnõni. Fogigátló mellett nagyobb a szervezet vízvisszatartása, és több zsírszövet rakódik le. Többek között a melleken is, ezért lesz nagyobb egy idõre, aztán amint leállsz a tabival, a melleid is visszazsugorodnak majd. Ami lényegileg változtathat a méreten (leszámítva a sebészt), az a terhesség, a szoptatás, illetve az elhízás.

Ha nagyobb melleket akaresz, miért nem plasztikai sebészhez mégy? Komolyan. A melleid mérete örökölt, nem fog megnõni. Fogigátló mellett nagyobb a szervezet vízvisszatartása, és több zsírszövet rakódik le. Többek között a melleken is, ezért lesz nagyobb egy idõre, aztán amint leállsz a tabival, a melleid is visszazsugorodnak majd. Ami lényegileg változtathat a méreten (leszámítva a sebészt), az a terhesség, a szoptatás, illetve az elhízás.
Nekem az 1. szemtõl növekedésnek indult. Elõször csak a pms-ként jelentkezõ mellfeszülés "felejtett el" elmúlni, majd szépen folyamatosan nõtt 2 méretet és nagyobb kosár is kell. Azóta 2x váltottam gyogyit és semmit nem változott a méret, vagyis nem kezdett zsugorodni. Az hülyeség, hogy utána visszamegy eredeti méretre. Arra számíts, hogy plusz kilókkal is számolhatsz, mert nem csak a mell nõ. Én speciel több mint 10 kg-t híztam 7 hónap alatt. Még annyit, hogy nekem átok ez a mellnövekedés, mert folyamatos fájdalommal, feszüléssel jár és azóta nem találok egy normális melltartót, amibõl ne esnének ki a melleim, mert ez a félig takaró fazon a divat. A doki azt mondta kis mellû nõknél okoz mellnövekedést a gyogyi.
Épp ezt mondom, hogy a plusz kilók fognak jelentkezni a melleden. De az is lehet, jhogy a melleden nem fognak, csak a hasadon, csípõdön, fenekeden. Embere válogatja. Én arányosan hízom, a mellemre is.
egy mai fogazmzásgátlóban állati kevés hormon van, aki arra vár hogy attól nõjjön meg a melle, az várhat jó sokáig, valószínûleg örökre de ha mégis akkor sem fog látványosan megnõni a melled, esetleg egy kicsit, de azt se egy perc alatt várd. ez egy hosszú hormonális változás eredménye, nem olyan mint hogy az elsõ szem gyulladásgátlótól javulni fog a torokgyuszid.
Ha megnõ a melled, már az elejétõl észreveszed, nem kellenek évek neki. Én azóta (7 hnap) 2 mérettel nagyobbat hordok és a kosárméret is megnõtt. A probléma "csak" annyi, hogy ezzel párhuzamosan rámjött az a 10 kiló is. Szal aki azt mondja, a gyogyitól nem lehet hízni és nem nõhet a mell, az hazudik. Az orvosok is tagadják, pedig a betegtájékoztató világosan leírja a mellékhatások között...


Mennyire kopik egy fekete színű tetoválás? Nekem 2 hónapja van egy idézet a lábfejemre tetoválva, 3x lett átütve, de egy-két betű már most alig látható. Lehet hogy teljesen ki fog kopni?

Legjobb válasz: Függ attól, ki csinálta. Ha nem túl jó mûvész, akkor elõfordulhat. viszont a lábfejed amúgy is olyan hely, amit sûrûn "használsz" pl kikezdi a zokni, cipõ, emiatt is lehet ez. De 2 hónap alatt 3szori átütés nekem kicsit sok :/

Függ attól, ki csinálta. Ha nem túl jó mûvész, akkor elõfordulhat. viszont a lábfejed amúgy is olyan hely, amit sûrûn "használsz" pl kikezdi a zokni, cipõ, emiatt is lehet ez. De 2 hónap alatt 3szori átütés nekem kicsit sok :/
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget :) Amikor csinálta, akkor ment át rajta 2x, utána 3 hét múlva még 1x.
Én pont egy éve csináltattam a lábfejemre egy idézetet és még mindig ugyanolyan fekete. Egyszer ütötte át csak. 12 ezret fizettem érte, viszont volt "tetováló mûvész" ismerõsõm aki ingyen meg csinálta volta... Csak az õ tetoválásai amiket csinált kb 1 hét után úgy néznek ki mintha világoskék tollal odafirkantottak volna vmit.. És még kinézezre, minõségre is gagyi.. :-D Szal mindenképp azt ajánlom hogy szalonban csináltasd..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! Szalonba csináltattam ezt a tetkómat is. (a derekamon lévõ, amit kb. fél évvel ezelõtt rakattam az is itt készült, és annak semmi baja)Már felhívtam a tetováló csajt, hogy nézze meg mi lehet a gond, holnap visszamegyek hozzá.
Menj el normális tetoválómûvészhez, nekem 3 éve van tetoválás mindkét lábfejemen, és ugyanolyan a színe, semmit sem kopott! AZ is lehet, h szar festéket használ, vagy nem dolgozza bele rendesen a bõrbe!
Elõzõ vagyok. Mámint a legközelebbit:-D Vagy ennek a javítását

Van munkaviszonyom jelenleg is, terhes vagyok és táppénzen a 4. hónapja, de lejárt a táppénz jogosultságom.2 hónap van a szülésig, méltányossági alapon az OEP- től kapok valami jövedelmet?

a munkáltatóm azt javasolta nyújtsak be egy kérelmet hogy nem vagyok tovább jogosult táppénzre és méltányossági alapon kapjak valami jövedelmet addig, azt mondta kézzel irott elég. Irt már valaki ilyet, minek kell benne szerepelnie?

Legjobb válasz: Nem hiszem méltányosságra csak a gyed-et szokták megadni ha pár napon múlik.

Nem hiszem méltányosságra csak a gyed-et szokták megadni ha pár napon múlik.
Nem aggodalom, de nem szívesen mondok semmit, mert egy-két napon is múlhat ellátás, aztán én leszek a hibás :)
A kérdező hozzászólása: AHAM, , értem, köszönöm szépen!!!!!! :)
A kérdező hozzászólása: Meg van, megvan 3 évig ott dolgoztam, aztán fél évre elmentem tavaly külföldre, de visszamentem, és 4 hónapig dolgoztam kiderült terhes vok, és most járt le a jogosultság, de voltam tavaly munkanélkülin is, meg ez a táppénz is beleszámit, hiszen munkaviszonyban állok, szóval bõven megvan a 365 nap. de köszönöm az aggodalmad :D
Azt mindenképpen tudni kéne, hogy mióta Van folyamatos biztosítási jogviszonyod. Ha már megvan a 365 napod két éven belül, akkor igen, rögtön fizetik a tgyást, ahogy a táppénzt. Ha nincs még meg a 365 napod, de szülésig meglesz, akkor is beadhatod az igénylést már 28 nappal a szülés elõtt, de akkor csak a szülés napja után kerül elbírálásra és folyósításra.
4 hónapot dolgoztál, majd 4 hónap táppénzen votál? Ez a munkehely elõtt hol dolgoztál? Megvan-e egyáltalàn a 365 napod a tgyashoz!?
A kérdező hozzászólása: de tuti 4 héttel szülés elõtt már lehet igyényelni tgyást??? és azt meg is kapom egybõl, vagy csak szülés után?
A kérdező hozzászólása: aztaaa ez dejó ötlet!!!!!! köszönöm!!!
4 héttel a szülés elõtt már kérheted a tgyást, (ha joguslt vagy). Addig két hetet kéne dolgoznod, utána újabb két hétre járna a tp. Méltányosságból tp-t is lehet kérni, próbáld meg.
A tgyást pontosan a szülés elõtt 28 nappal igényelheted.

Fiatal red cherryket vettek kb 2 hónapja, van, amelyiknek már látszanak a petéi de még nem voltak eddig kis garnélák, miért?

3 nösténynél látom a petéket a nyeregben, de még semmi, már egy hónapja így vannak.

Legjobb válasz: Szerintem ha már ilyen jól látod, akkor napokon belül megtörténik a dolog. A lárvák kifejlõdése egy - másfél hónap között van, szóval nincsenek még "elkésve".

Szerintem ha már ilyen jól látod, akkor napokon belül megtörténik a dolog. A lárvák kifejlõdése egy - másfél hónap között van, szóval nincsenek még "elkésve".

2 hónapom van hogy meg tanuljak egy idegen nyelvet, szerintetek lehetséges ha már tudom az alapokat?

2 hónapom van hogy meg tanuljak németül.Az alapokat tudom.Szerintetek fog sikerülni?Tudnátok ajánlani valami jo modszereket nyelv tanuláshoz? Elöre is köszönöm :)

Legjobb válasz: Két hónap alatt kizárt, hogy meg tudd tanulni!!!!!

Két hónap alatt kizárt, hogy meg tudd tanulni!!!!!
Nem hiszem, hogy profin meg lehet tanulni, de kezd el és ha nem végzel nyáron, akkor csak folytatnod kell év közben. Nem veszítesz semmit vele, ha már most elkezded.
A kérdező hozzászólása: én a1 szintü németet beszélek.Nagyon sokat értek, de annyira nem tudom kifejezni magam.És szerintetek napi 4-5 orai német tanulással mennyit fogok haladni?
Attól függ, mit jelent számodra a nyelvtudás. Újságba nem fogsz publikálni németül két hónap tanulás után, és Thomas Mannt sem fogsz eredetiben olvasni, az tuti, de annyit meg lehet tanulni, hogy hétköznapi helyzetekben a beszélgetõtársad kellõ türelmével megértesd magad. Ajánlom a Colloquial German vagy a Teach Yourself Complete German kiadásokat, ezt a sorozatot (rengeteg nyelven lehet kapni) pont az ilyen rövidtávú nyelvtanuláshoz találták ki. Én alig egy hónapja tanultam franciául, és a svájci családdal, akiknél egy hetet vendégségben voltam, mindent el tudtam mondani, amit akartam, és õket is megértettem.
Ha az alapok megvannak két hónap alatt egy közép szint alja megvan simán, persze ha minden nap rászánsz legalább 2órát, elõször a nyelvtant tedd rendbe, aztán már csak a szavakat kell megtanulni és betenni a mondatba, én így tanultam meg angolul kb 3 hónap alatt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! Nagy segitség volt :)
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Német tagozatra járok, most voltam 9. osztályos. A mi osztályunkat 2 csoportból rakták össze: akik 6-8 vagy több éve tanulnak németet és akik ebben a suliban voltak 0.-osok, így 1 éve tanulnak németet. Mi a 10 hónap suli alatt (heti 27 németórával) a nulláról a B2 középfokú nyelvvizsgáig jutottunk. Sokan le is tették, sokan várnak a C2-re. 2 hónap alatt rengeteget tanultunk, szóval szerintem lehetséges, de sok kitartás és szorgalom kell hozzá. Persze nem azt mondom, hogy perfekt leszel 2 hónap alatt, de igen jól meg lehet tanulni. Keress németkönyveket, ha akarod segítek, tudok mondani pár tankönyvet, ha megmondod pontosan hol is tartasz, mit kéne jobban gyakorolnod. Vagy 7-8 fajta németkönyvem volt már, tudom melyik milyen. Keress hanganyagokat, hallás utáni szövegértéseket, biztos van a neten sok feladat is emg online tanulási lehetõség. Kereshetsz levelezõpartnereket, beszélgetõtársakat, aki jól tud németül, segít tanulni vagy akár egy németet is. Én is szívesen beszélek veled. kikapcsolódásként nézz német filmet (német vagy magyar felirattal) hallgass német zenéket (rengeteget tudok, ha érdekel..:D). Én a zenékbõl nagyon sokat tanultam, ha nem értettem, megnéztem a szövegüket és csak hallgattam, relaxáltam, mégis tanultam. Esetleg olvass német könyvet ha szeretsz olvasni. stb.
A kérdező hozzászólása: Nekem a legnagyobb problémám a nyelvtannal van tehát bö a szokincsem de viszont ha oda kerülök hogy össze rakjak egy ép mondatot akkor ott elakadok...akartam kurzusra járni de az én korosztályomnak sajnos nincs...és most nem tudom hol kezdjem el..de mindenképp ki fogom probálni amiket ajánlottál :)

Hónapok óta csak a jobb petefészkemben érik a pete. Ez valami bajt jelent? 2 hónapja van ez. Előtte felváltva volt.

Ez a jelenség azóta van,mióta ciszta volt a jobb petefészkemben.

Legjobb válasz: Szia! Ez nálam is megvan... kíváncsi vagyok mi az...

Szia! Ez nálam is megvan... kíváncsi vagyok mi az...
A kérdező hozzászólása: Mióta ciszta volt a jobb oldaliban, azóta csak a jobb mûködik nálad is?
Nálam is több hónapon keresztül csak abban ért pete. Már kezdtem aggódni, hogy mi van a ballal. És következõ ciklusban már a balban volt. Még fel is kaptam a fejem amikor a doki a bal oldalt mondta és mondtam is neki, hogy én mindig jobb oldalon érzem. Erre õ, hogy át is sugározhat a fájdalom. De szerintem nálam tényleg mindig a jobb oldalon volt, mert abban a hónapban tényleg a bal oldal szúrt nagyon. Most ebben a hónapban meg nem volt egyik oldalon sem. :( Ez egy ilyen hónap volt. Szerintem nem gond, és a cisztának sem hiszem, hogy köze lehet hozzá. Nekem nem volt és vagy félévig csak jobb oldalon volt a domináns tüszõ.
Nekem nincs cisztám
A kérdező hozzászólása: Nekem volt. A ciszta elõtt rendesen felváltva volt.a ciszta óta van csak a jobb oldalt.
Szerintem csak véletlen egybeesés. Hidd el, hogy nincs hozzá köze. ciszta nélkül is van ilyen, hogy több hónapon keresztül csak egy oldalon van. De, hogy megnyugodj, azért kérdezz rá a dokidnál!

2 hónapom van h belovagoljam a lovam hogy kezdjem?

Legjobb válasz: 6-os, milyen verseny az, ahová másfél hónapja belovagolt lovat viszel? Szerintetek tényleg jó ötlet ennyi idõ után versenykörülmények között elvárásokat támasztani a ló felé? Ennyi idõ arra elég, hogy megtûrje a lovat, három jármódban közlekedjen, de se a megfelelõ izomzat nem fejlõdik ki, se magabiztos tudás, se semmilyen mérhetõ teljesítmény. Még akkor sem, ha profi lovagolja be és nem olyan lovas, aki egy internetes oldalon kérdezi meg, hogyan kezdjen hozzá.

6-os, milyen verseny az, ahová másfél hónapja belovagolt lovat viszel? Szerintetek tényleg jó ötlet ennyi idõ után versenykörülmények között elvárásokat támasztani a ló felé? Ennyi idõ arra elég, hogy megtûrje a lovat, három jármódban közlekedjen, de se a megfelelõ izomzat nem fejlõdik ki, se magabiztos tudás, se semmilyen mérhetõ teljesítmény. Még akkor sem, ha profi lovagolja be és nem olyan lovas, aki egy internetes oldalon kérdezi meg, hogyan kezdjen hozzá.
Na, ezért van meg sokaknak a véleménye a hagyományõrzõkrõl...
Muszáj ennyire sietni? Ha oktatód tényleg igazi hagyományörzõ lenne, akkor tudná, hogy 2 hónap alatt nem fogtok eljutni arra a szintre, hogy biztonságosan részt vehessetek ezen a hagyományörzõ napon. Inkább adjon alád egy már betanított lovat, és a sajátoddal majd menj inkább jövõre. A jó és alapos munkához idõ kell, nem érdemes pont a belovagláson spórolni, add meg a lovadnak TISZTESSÉGESEN, ami neki jár! :) Ajánlom REINER KLIMKE: A FIATAL HÁTASLÓ ALAPKIKÉPZÉSE címû könyvét!
Szerintem ne ülj fel egybõl, inkább elõbb férkõzz a bizalmába! Ha már megtûr téged, utána ülj fel elõször, de csak lassan kezdd, szép fokozatosan tanulj, de úgy, hogy érezd a lovat! Rá kell érezned az õ tûréshatáraira, és azon belül lovagolj, ügyelj, hogy még véletlenül se akarjon ledobni magáról, és persze kapaszkodj! Simogatással meg tudod nyugtatni, könnyebben a bizalmába tudsz férkõzni! Napi néhány óra gyakorlással hamar fog menni a dolog. 2 hónap? Egyébként ha a te saját lovad, akkor meg hova sietsz?
6-oss vagyok. Ha annyira érdekel írj rám. Más kérdése alá nem fogok válaszolgatni.
A kérdező hozzászólása: majd fokozatosan fogom normálisan belovagolni
"arra lenne csak szükségem hogy szõrén sétáljak vele" Akkor igazából csak beülni kell, lényeg , hogy tûrje a hátán a súlyt, irányítható, kezelhetõ legyen. Az elõny, hogy 6 éves, erõsebb a csontozata , mint egy 3 éves lónak feltehetõleg, de azért van egy kiképzési skála, amin mindenfajta lónak végig kell mennie, függetlenül, attól, hogy hobbi, kocsihúzó, vagy sportló lesz belõle. Mert mondjuk, ha sétálgatsz vele, és megugrik a tömegtõl, azért jó ha van benne annyi idomítás, hogy le lehessen kezelni, ne legyen annyira nyers, hogy elrohan, földhöz ver vagy valami bajt csinál.
A kérdező hozzászólása: 6 éves, majd rakok ki képet.. ha ez a ló nem izmos akkor nem is ló ..arra lenne csak szükségem hogy szõrén sétáljak vele
Hány éves a ló? Mit értesz belovaglás alatt? Teljesen nyers? Mert akkor 2 hónap igencsak kevés lesz. Futószárazással kell kezdeni, aztán fokozatosan súlyhoz szoktatni és így tovább.....
Csatlakozás! :) azzal el lehet jutni 2 hónap alatt arra a szintre, hidd el. Olvass utána!
Nem a nulláról de 2 hónap alatt már el lehet jutni valahova. Az én lovam holnap megy ha minden igaz versenyre és intenzíven csak 1, 5 hónapja lovagolom. Persze elõtte már megtûrt a hátán mind a 3 jármódban. Egy hagyományörzõ lónak is kell a tisztességes alapképzés ha máshogy nem akkor edzõi segítséggel. Utánna pedig megtanulhatja a programot persze csak azokat amiket már meg tud csinálni.
A kérdező hozzászólása: ezt , hogy érted ?
A kérdező hozzászólása: azért mert hagyományörzõ vagyok :) és szeptemberbe lenne olyan fellépésünk ahol az edzõm meg kért , h lovas legyek :)
Valetta az izomzatot nem a természetes izmoltságra értette..., de ha ennyit nem tudsz sõõõõt itt kérdezed, hogy hogyan mi módon...kíméld meg a lovat meg magadat is ettõl a tortúrától.

2 hónapom van fogyni 15 kilót, mit csináljak?

Alig van idõm mozogni, heti 3x1 óra jut rá, 1500 kalóriát eszek és így is alig fog az agyam a sok tanulásnál (fehérje, szénhidrát, zsír arányok meg vannak, ne oktassatok ki)

Legjobb válasz: És most nem érdekel, hogyan és mibõl fogyok, de ennek le kell mennie.. Heti 2 csak-gyümölcs nap? Vagy én nem tudom.. :S

A kérdező hozzászólása: És most nem érdekel, hogyan és mibõl fogyok, de ennek le kell mennie.. Heti 2 csak-gyümölcs nap? Vagy én nem tudom.. :S
"(fehérje, szénhidrát, zsír arányok meg vannak, ne oktassatok ki)" Nyilván megvannak, ha 2 gyümölcs napot akarsz tartani.
Basszus en is ebbe a dilemmaba vagyok en 10 kg korul akarok leadni ballagasig. Csak az a gaz vele hogy a francos dieta vegett nem fog az agyam a tanulasra, csak a kaja jar az eszembe a tanulas helyett. Mar megorulok, pedig tudom siman letudnam adni. napi 1.30 edzes/torna meg normalis etkezes + en dolgozok is...de hallod hulla faradt vagyok mindennap is raadasul a dieta vegett nem fog az agyam ami a legnagyobb problema, mert utolso eves vagyok a gimiben. Figyu szerintem, csak csinald meg a mindennapi 1.30 edzest vagy 1 orasat es szard le mennyit adsz le, valamennyi ugyis lemegy 3 honap alatt 10 kg tuti. 10 kg baromira sokat szamit meg 2 is. Most hany kilo vagy? Tudom az a franya ballagasi ruha O.o"
A kérdező hozzászólása: Nagyobb ruha = 20.000 ft alsóhangon.
Csirkemell szalámi?? Mik vannak. Vegyél egy nagyobb ballagóruhát, ennyit nem fogsz tudni leadni úgy, hogy ne ess össze az iskolában órán, és tanulnod is kell ugye.
A kérdező hozzászólása: Utálom a húst és a zöldségeket is... Egyedül a csirkemell szalámit vagyok hajlandó megenni, de most vigyek egy csomag szalámit suliba?:S
Dobd az összes szénhidrátot, egyél húsokat salátával, zöldségekkel. Az eredmény garantált!
A kérdező hozzászólása: Nem érdekel, hogy egészségesen vagy sem, nem férek bele a ballagó ruhámba
Nem jó. Két hónap alatt egészségesen kb 6-10 kilót tudsz leadni. De ha tanulsz, akkor lassabban, mert a szénhidrátra szüksége van a szervezetednek.
Zsírból nem fog menni, úgyhogy marad a harakiri.
Melyik a fontosabb, hogy beleférj a ruhába (amit ki tudja mikor vettél, hogy ennyit híztál azóta); vagy az egészséged és a továbbtanulás? Kétlem, hogy önsanyargatás közben tényleg jól tudnál teljesíteni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!