Találatok a következő kifejezésre: 2 hónapja terhesség (100 db)

2 hónappal terhesség befejezés után lehet még pozitiv teszt?

ma csináltam egyet,mert a 5 hét után megjött,de azóta nem...

Legjobb válasz: öm én tutira egy kicsit se értek hozzá szal véleményme sztem nem!

öm én tutira egy kicsit se értek hozzá szal véleményme sztem nem!
Szerintem babát vársz, gratulálok! :-) Véleményem szerint a korábbi terhességed alatt termelõdött hcg már kiment a szervezetedbõl, azóta már sok hét telt el... Majd írd meg légy szíves, hogy mi lett!!
Szia! Tudom régi a kérdés, de érdeklõdni szeretnék, hogy minden rendben volt a 2.terhességeddel? Én a héten kedden vesztettem el a babámat 6hetesen és mûtéti befejezés volt. Tanácstalan vagyok, hogy szabad-e próbálkozni vagy ki kell várni azt a 3hónapot a mûtét miatt? a doki nekem nem mondta, csak mindenhol azt olvasom. De látom nálatok kevesebb mint 2hónap volt az újabb pozitív teszt. Ezért bizakodom. Kérlek válaszolj, nagyon várom!
A kérdező hozzászólása: Nem rendellenesség miatti megszakitásom volt... Most viszont 8 hét elteltével pozitiv a tesztem
Õszintén, én nem tudom, de nem lehet hogy megint terhes vagy? Elég sok idõ eltelt már...hogy még mindig attól legyen pozitív...
Az elõzõ vagyok: de írjál majd még légyszi, kíváncsi vagyok a fejleményekre! Üdv: 36 hetes km
Szülés után 5 héttel jött meg? És azóta mennyi idõ telt el? Szinte biztos, hogy az elõzõ terhességtõl nem lehet pozitív!
legelsõ vagyok. aki nagyon nem értett hozzá, de akkor jolsejtettem, sztem megint babát vársz ugyhogy mivel az elõzõ babád is macerás volt menj orvoshoz.!! várjuk hogy irj mi lett:) :)
A kérdező hozzászólása: Sziasztok, miután a terhességi teszt gyártók meggazdagodtak belõlem, elmentem orvoshoz, és valóban kisbabát várok, igaz még csak petezsák, de jó helyen van :-)
Gratulálok! Szurkolok, hogy most minden rendben legyen a picivel! Boldog babavárást!

Két hónapja elveszítettem a babámat, most egy hete megint két vonalka volt a terhességi teszten. Nagyon várjuk a picit, de félek is. Lehet baj abból, hogy alig 2 hónap telt el a vetélés és a mostani terhességem között?

Legjobb válasz: NEM! Én is így jártam a 3 hónap el sem telt és véletlenül terhes lettem. Kétségbe esve hívtam a dokit, aki megnyugtatott, hogy semmi baj ha így spontán terhes lesz valaki az nem baj. Nyilván a szervezet felkészült rá ha teherbe tudtál esni. Én most 8 hetes vagyok és jól érzem magam. Ne izgulj, nem lesz baj!

NEM! Én is így jártam a 3 hónap el sem telt és véletlenül terhes lettem. Kétségbe esve hívtam a dokit, aki megnyugtatott, hogy semmi baj ha így spontán terhes lesz valaki az nem baj. Nyilván a szervezet felkészült rá ha teherbe tudtál esni. Én most 8 hetes vagyok és jól érzem magam. Ne izgulj, nem lesz baj!
Szia! A barátnõm is elvesztette sajnos a babáját, majd szintén 2 hónap múlva terhes lett. Most 29 hetes, úgyhogy nyugi. Próbálj nem aggódni, tudom, hogy nem könnyû, de nem tesz jót állítólag, bár én ezt a 23 hetet végigparáztam, idegeskedtem. Az én barátnõm annak idején azt mondta, hogy ez a baba ugyanaz, mint amelyik elment, és ha valaki ennyire akarja õket szülõknek, akkor nem lehet most már semmi baj. Drukkolok, hogy így legyen, és gratulálok.
A kérdező hozzászólása: Nagyon erõsen elkezdtem görcsölni, és vérezni, most megyek a dokihoz. Reménykedek...
Jaj, drukkolok, hogy megmaradjon a babó, majd írd meg mi volt!
A kérdező hozzászólása: Pihenésre intett az orvos, és egy hét múlva kontroll... ill azonnal menjek vissza ha erõsebbé válna... Minden a csöppségen múlik, akar e maradni
én is veszités után 6 héttel estem teherbe és vérzésem is volt az elején nem szabad emelnem , meleg vizbe ülnöm.3x2 utrogestant szedek és minden rendben van a babával most 21 hetesek vagyunk :-))).kitartást és boldog babavárást kivánok!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm azoknak aki írtak, és gratulálok minden kismamának, akinek megmaradt a babája. Sajnos nem voltam ilyen szerencsés...

Nekem 2 hónappal ezelőtt volt egy abortuszom. Azóta fogamzásgátlót szedek, de 1-szer elfelejtettem bevenni és a párommal együtt voltunk. Tegnap volt egy kis vérzésem ma halvány barnás pecsételő volt. Lehet, hogy méhen kívüli terhességem volt?

Legjobb válasz: Gratulálok! Azért nem vagy semmi. A méhen kívüli terhesség nem múlik e magától. Azt mûteni kell. Lehet hogy semmi nem volt, lehet hogy terhes vagy, és akár méhen kívüli is lehet bár nem valószínû. Azért két hónappal abortusz után megint elfelejteni agyógyszert nem piskóta. Talán a szexet kellene elfelejteni egy idõre.

Gratulálok! Azért nem vagy semmi. A méhen kívüli terhesség nem múlik e magától. Azt mûteni kell. Lehet hogy semmi nem volt, lehet hogy terhes vagy, és akár méhen kívüli is lehet bár nem valószínû. Azért két hónappal abortusz után megint elfelejteni agyógyszert nem piskóta. Talán a szexet kellene elfelejteni egy idõre.
Nem az a kérdés, hogy terhességed volt-e? Hanem hogy most az vagy-e? Amit leírtál igencsak utal arra, úgyhogy a helyedben csinálnék egy tesztet.
Gratulálok én is! Nem minõsítem az ilyen felelõtlen nõket....2 hónapja abortusz most meg elfelejti a tablettát.Szexelni mikor felejtesz el?Mert esetedben az lenne a legjobb! A barna pecsételés nem jellemzõ a méhen kívüli terhességre, viszont a méhen belülire igen.Csinálj egy tesztet.Ha pozitív, ezt a babát is megölöd?
Azt azért fontos lenne tudni, hogy most épp a mensidet várod, vagy a ciklusod valamelyik napján tartasz, illetve mikor történt az ominózus eset. Ugyanis ha már kb. 2 hete és most kellene megjönnie, akkor lehet terhesség (mivel nem igazán jött meg). Ha meg a ciklusod közepe vagy második fele, akkor lehet beágyazádás miatti vérzés, vagy esetleg más. Méhen kívüli biztosan nem lehet, mivel az erõs görcsöléssel és sok vérrel jár... Ezt így nehéz eldönteni. Ha most kellene megjönnie, a legbiztosabb, ha tesztelsz.
A pecsételõ vérzés attól volt, hogy elfelejtetted bevenni az aznapit. máskor ne felejtsd el bevenni, gondolom nem akarsz még egy abortuszt.

Gyogyszer abbahagyasa utan 2 honappal 6 nap menszi keses, lehet terhesseg?

nem rolam van szo,hanem a sogornomrol.2 honapja hagyta abba a fogamzasgatlot,most 6 napja kesik neki.azt mondja nem hiszi hogy terhes.en mondtam csinaljon tesztet.okozhatja a gyogyszer abbahagyasa a kesest?

Legjobb válasz: Igen. Okozhatja a gyógyszer és okozhatja terhesség is. Erre való a terhességi teszt. 6 nap késésnél már a délutáni vizeletbõl is kimutatja bármilyen teszt. Nem feltétlenül kell, hogy tünetei legyenek. Az, hogy "nem hiszi, hogy terhes" elég furcsa, elvégre késik a mensije. Gondolom te nem tudod a részleteket és talán védekeznek máshogy, és ezért hiszi, hgy nem terhes.

Igen. Okozhatja a gyógyszer és okozhatja terhesség is. Erre való a terhességi teszt. 6 nap késésnél már a délutáni vizeletbõl is kimutatja bármilyen teszt. Nem feltétlenül kell, hogy tünetei legyenek. Az, hogy "nem hiszi, hogy terhes" elég furcsa, elvégre késik a mensije. Gondolom te nem tudod a részleteket és talán védekeznek máshogy, és ezért hiszi, hgy nem terhes.
Okozhatja ez is, az is, van, akinek a gyógyszer abbahagyása után összezavarodik a ciklusa, de lehet terhes is, mert sokan meg könnyebben teherbe esnek ilyenkor. Biztosat csak a teszt tudna mondani.
A kérdező hozzászólása: en is azt tanacsoltam neki hogy csinaljon tesztet.az sem baj ha este mert 6 napos kesesnel mar barmikor kimutatja.azt mondta megszakitassal voltak egyutt.
A kérdező hozzászólása: ja es nem 2 honapja hanem 4 honapja nem szedi a gyogyszert
Hát, ha négy hónapja nem szedi, és eddig nem volt mensi zavara, és csak megszakítással "védekeztek", akkor bizony esélyesebbnek tartom a babát, mint a gyógyszer okozta hormonzavart.

Normális a viszonylag bőnek tekinthető vérzés a terhesség első 2 hónapja alatt?

7 hetes terhesség alatt,hirtelen történ? vérzés volt,alhasi fájdalom nélkül.Azóta volt vizsgálat,a magzat megvan,és jól van,de pihennie kell a kismamának.

Legjobb válasz: Nem! Általában semmiféle vérzés nem nevezhetõ "normálisnak" a terhesség alatt. A terhesség során max. pecsételõ, barnás vérzés lehet, az is fõként a menstruációs ciklus várható idejében. Azonnal menj orvoshoz!!! Lehet, hogy gyógyszerekre van szükséged, de az is lehet, hogy szigorúan pihenned kell, és ne idegeskedj, ne állj sokat.

Nem! Általában semmiféle vérzés nem nevezhetõ "normálisnak" a terhesség alatt. A terhesség során max. pecsételõ, barnás vérzés lehet, az is fõként a menstruációs ciklus várható idejében. Azonnal menj orvoshoz!!! Lehet, hogy gyógyszerekre van szükséged, de az is lehet, hogy szigorúan pihenned kell, és ne idegeskedj, ne állj sokat.
Most látom, hogy volt orvosnál. Hála Istennek megvan a baba. Lehet oka a vérzésnek a magzat nem megfelelõ beágyazódása, vagy egyfajta hormon hiány - úgy tudom. Nálunk pihenés, és vas tabletta volt a terápia része. Olyan is volt, hogy mindezt egy nagy idegesség, érzelmi trauma váltotta ki. Az elsõ három hónapban fokozottan óvatosnak kell lenni. Nálunk egészséges baba született.
A kérdező hozzászólása: Nagyon aggódom, hogy megmaradjon a baba..amint új információm van, írok. Köszönöm a választ!

Aki terhesség alatt barnásan vagy pirosan menstruált, annak mikor mutatta ki a teszt, hogy terhes? Rögtön, vagy eltelt 1-2 hónap is?

Arra gondolok, hogy nem rendes menszeszem van, hanem barnás pirosas, de 4 neg. tesztem van. Kett? a nemvárt el?tt, kett? a nemvárt után (az egyik majdnem egy héttel utána). Már minden megfordult a fejemben (betegség,hormonzavar,méhenkivüli terhesség), ezért kérdezem. Vagy a 4 - teszt kizárja legalább a terhességet? Jó lenne, ha baba lenne, de igy féltem Õt, és ha igy van, akkor inkább most ne legyen, majd csak ha minden ok lesz!

Legjobb válasz: Szia!Én úgy hallottam ha darabos akkor mindegy bármilyen színû is kizárja a terhességet!Ha nem darabos akkor lehet esély terhességre de a menstruáció önmagában nem okoz bajt a babának annál inkább a buta felesleges idegeskedés!Ne aggódj ha baba van csak az a dolgod,hogy pihenj ne idegeskedj és csinálj egy tesztet ha+akkor meg doki õ meg fog nyugtatni!Sok sikert!

Szia!Én úgy hallottam ha darabos akkor mindegy bármilyen színû is kizárja a terhességet!Ha nem darabos akkor lehet esély terhességre de a menstruáció önmagában nem okoz bajt a babának annál inkább a buta felesleges idegeskedés!Ne aggódj ha baba van csak az a dolgod, hogy pihenj ne idegeskedj és csinálj egy tesztet ha+akkor meg doki õ meg fog nyugtatni!Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Szia!Köszönöm szépen a válaszodat! Nem, nem darabos, nem is fáj semmim sem, csak úgy jön... Tesztet ma is csináltam, meg mint irtam is, már ez a negyedik. Ennyi csak nem tévedhet? Ja, és mind különbözõ. Ahogy elnézem úgyis doki lesz a vége, ha ez igy folytatódik, de addig is szeretnék -elsõsorban- megnyugtató válaszokat, tapasztalatokat ezzel kapcsolatban, azért is kérdeztem rá :) Mégegyszer köszönöm!
Elõzõ vagyok!Olyan ismerõsöm is van akinek egyáltalán nem volt + tesztje és mégis terhes volt és egy gyönyörû immár öt éves lánya van!Tehát a legmegbízhatóbb választ az orvos tudja megadni de õ is csak kb két héttel a mensi elmaradása vagy szokatlan leholyása után!Kívánom, hogy azt mondja amit hallani szeretnél!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen Neked, kedves vagy! És az ismerõsödnek is ilyen tünete volt, úgy nem volt + tesztje, vagy úgy irtad, hogy csak arra, hogy a + teszt hiánya is utalhat terhességre? Hu, ezt jól megaztmondtam :) ))) Remélem azért érthetõ voltam...próbáltam az lenni.
Szia, nekem detto ugyanez a szitu, ha hiszed , ha nem, februar vegen, irto furcsa menzim volt, egy-ket nap barna. soha nem volt meg ilyen, ketto negativ tesztet csinaltam, semmit nem erzek igazabol, megvarom a marcius vegi esedekest, aztan meglatjuk.
A kérdező hozzászólása: Szia! Üdv a klubban! :) Viccet félretéve, köszönöm a válaszodat! Nekem sem volt még ilyen, ezért vagyok beparázva. Meg most próbálkozunk babával, és nem szeretném, ha rögtön baj lenne.
Az ismerõsömnek ugyan ki maradt de hiába tesztelt nem lett pozitív csak az orvosi vizsgálatkor derült ki, hogy terhes akkor meg már a 6-7.hétben járt tehát nem törvényszerû sem a mensi elmaradása sem a + teszt!Mindenki szervezete másként mûködik!Akinél a hormonok nem az átlagos módon mûködnek annál az átlagos tünetek sem biztos, hogy mérvadóak!De ez nem jelent veszélyt!Hallgass a megérzéseidre csak ne hagyd, hogy megcsaljanak mert a csalódás rosszabb mint a kudarc!Nekem el hiheted két éve szeretnénk babát és ha az átlagos tüneteket nézem akkor eddig szinte minden hónapban terhes voltam!:) Ja és azt hiszem most is az vagyok!:) ))Még van hat reményteljes napom!!!!
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszönöm, hogy irtál nekem. Azt tudtam, hogy a tesztek sem lehetnek mindig mérvadóak, és tényleg szeretném, ha + lenne, de igy, hogy most ilyen cipõben járok, inkább azt mondom, hogy ne legyen az. Csak max akkor, ha nem veszélyezteti a babát :-) Drukkolok Neked, hogy sikerüljön, és 6 nap múlva -vagy akár hamarabb is- egy szép, jól kivehetõ + tesztet kivánok Neked :-)

Tisztelt doktor úr! Az lenne a kérdésem, hogy 46 vagyok pár hónapja késve jön meg, de mindig megjön minden hónapban. Ebben az évbe 1 alkalommal áprilisban nem jött meg, de minden jel a terhességre utalt aztán a vérzés 2 hónapra megjött, de olyan fájdalmai

Tisztelt doktor úr! Az lenne a kérdésem, hogy 46 vagyok pár hónapja késve jön meg, de mindig megjön minden hónapban. Ebben az évbe 1 alkalommal áprilisban nem jött meg, de minden jel a terhességre utalt aztán a vérzés 2 hónapra megjött, de olyan fájdalmaim voltak, mint aki szülni készül sok vér darabos is volt, de azóta minden hónapba megjön csak egy kicsit késöbb. Ez már lehet a klimax előjele? Nekem semmi más panaszom nincs, ami ezzel együtt járna, de kiváncsi vagyok még soha nem volt ilyen problémám. Van 5 gyerekem, 3 unokám. Tisztelettel, Ilona

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A vérzési rendellenesség utalhat a változókorra is, de erről csak nőgyógyászati kivizsgálást követően lehet pontosan nyilatkozni. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A vérzési rendellenesség utalhat a változókorra is, de erről csak nőgyógyászati kivizsgálást követően lehet pontosan nyilatkozni. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt doktor úr! Az lenne a kérdésem, hogy 46 vagyok pár hónapja késve jön meg, de mindig megjön minden hónapban. Ebben az évbe 1 alkalommal áprilisban nem jött meg, de minden jel a terhességre utalt aztán a vérzés 2 hónapra megjött, de olyan fájdalmai

Tisztelt doktor úr! Az lenne a kérdésem, hogy 46 vagyok pár hónapja késve jön meg, de mindig megjön minden hónapban. Ebben az évbe 1 alkalommal áprilisban nem jött meg, de minden jel a terhességre utalt aztán a vérzés 2 hónapra megjött, de olyan fájdalmaim voltak, mint aki szülni készül sok vér darabos is volt, de azóta minden hónapba megjön csak egy kicsit késöbb. Ez már lehet a klimax előjele? Nekem semmi más panaszom nincs, ami ezzel együtt járna, de kiváncsi vagyok még soha nem volt ilyen problémám. Van 5 gyerekem, 3 unokám. Tisztelettel, Ilona

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A vérzési rendellenesség utalhat a változókorra is, de erről csak nőgyógyászati kivizsgálást követően lehet pontosan nyilatkozni. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A vérzési rendellenesség utalhat a változókorra is, de erről csak nőgyógyászati kivizsgálást követően lehet pontosan nyilatkozni. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Beteg vagyok? 6 hónapja szültem. Már nem szoptatok kb.4 hónapos kora óta. A menzeszem rendben megvolt az elmúlt 2 hónapban.20 és 22 között volt meg. Ebben a hónapban teljesen kimaradt a menzeszem. Az összes terhességi tünetem megvan.

Mint: mellfájdalom, méhszurkálás és a jobb oldali petevezetőm is fáj, mindjárt megjön érzés, szédülés, alacsony vérnyomás, a reggeli hőm 22 óta folyamatosan 37.2. , székrekedés, hő ingadozás. Csináltam tesztet de az eredmény alapján nem mondhatni, hogy gyermeket várok. Bár a tegnapi kétes teszt eredmény volt. Orvoshoz majd csak a jövő héten tudok elmenni. Létezik, hogy terhes vagyok, de a tesztek negatívak? A lányomnál is halovány volt a csíkocska annak idején.

Legjobb válasz: Én 3 tesztet csináltam, kettõ negatív lett, egy pedig értékelhetetlen. Tegnap voltam orvosnál 98 hetes terhes vagyok. Szóval velem negatív tesz csak átverés volt.

Én 3 tesztet csináltam, kettõ negatív lett, egy pedig értékelhetetlen. Tegnap voltam orvosnál 98 hetes terhes vagyok. Szóval velem negatív tesz csak átverés volt.
A kérdező hozzászólása: 98 hetes? :D wooow. Amúgy én is hallottam már, hogy a teszt becsapós.
nekem is csak a 3. teszt mutatta ki a terhességem., elsõ kettõ negativ volt.
A kérdező hozzászólása: Na de mikor csináltátok a tesztet?
Lehet neked is úgy van mint nekem.Nekem még 9 hónappal szülés után is ilyen volt.Teszt negatív és 3 hetet is késett.Már az orvos is mondta vizsgálat elõtt, hogy tuti terhes vagyok.Az asszisztens kérdezte, hogy hány hetes?És mondta az orvos, hogy tényleg nem terhes.És kiderült hormonzavar volt, mert sok idõ míg a szervezet újra helyreáll.Lehet nálad is ez van!E.
nem 98, hanem 9...
A kérdező hozzászólása: Hát lehet az is.

Létezik, hogy valaki terhes, de nem mutatja ki a terhességet több fajta teszt az első 1-2 hónapban?

Legjobb válasz: Nekem még a harmadik hónapban sem volt pozitív tesztem és mensiztem is, igaz csak három napig csökkent de bõ vér volt, nem pecsételés. Gyanakodtam, kb 20 db tesztet csináltam a három hónap alatt, némelyiken száradás után volt halvány szürkés vékony második csík, besokaltam és elmentem a dokihoz, aki közölte velem , hogy kb 13 hetes vagyok.Mondtam neki, negatívak voltak a tesztek, kinevetett, és adott egyet, hogy csináljam meg ott, az is negatív lett, akkor meg én röhögtem, mint utóbb kiderült a vérvételek során, hogy van egy antitest ami néhány nõnél megtalálható és az közömbösíti az eredményt, a hcg jelen van de vizeletbõl nem mutatható ki. Vérbõl igen.

Nekem még a harmadik hónapban sem volt pozitív tesztem és mensiztem is, igaz csak három napig csökkent de bõ vér volt, nem pecsételés. Gyanakodtam, kb 20 db tesztet csináltam a három hónap alatt, némelyiken száradás után volt halvány szürkés vékony második csík, besokaltam és elmentem a dokihoz, aki közölte velem , hogy kb 13 hetes vagyok.Mondtam neki, negatívak voltak a tesztek, kinevetett, és adott egyet, hogy csináljam meg ott, az is negatív lett, akkor meg én röhögtem, mint utóbb kiderült a vérvételek során, hogy van egy antitest ami néhány nõnél megtalálható és az közömbösíti az eredményt, a hcg jelen van de vizeletbõl nem mutatható ki. Vérbõl igen.
Nem. A tesztek a HCG nevû hormont mutatják, ami a terhes nõkben termelõdik. Mindben. Olyan lehet, hogy valakinek hamarabb kimutatja, valakinek késõbb, mert lassabban emelkedik a HCG szint. De hogy 2 hónapig ne mutassa ki egy teszt se olyan nincs.
Amit az utolso irt, biztos, hogy a nagyon-nagyon ritka esetek koze tartozik. De, ha erre gyanakodsz, menj el vervetelre, meg aznap megvan az eredmeny.
Szia. Létezik!!!! Nekem anno 8hetes terhességet nem mutatott ki! Az uh-án már tény volt, hogy baba :) azóta eltelt lassan 12év :) 2.terhességemet azonnal kimutatta menzi elmaradása után 3nappal. 3.terhességem amire nem is számítottam :) menzi elmaradás után csináltam ötödik napon és azt is kimutatta.Holnap megyek orvoshoz :) elvileg 6hetes vagyok... üdv
Szia.igen letezik ilyen.az egyik ismerosomnek kimaradt a menzije. A harmadik honapban besokallt elment dokihoz aki kozolte vele hogy harom honapos terhes.kozben tobb tesztet is csinalt mind negativ lett.azota mar elmult ket eves a fia.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!