Találatok a következő kifejezésre: 2 hónapja tehát akkor (3 db)

Ha Tmobileban veszek részletre 24 hónaposra telefont akkor lehet olyat, hogy közben kifizetem egyszerre az egészet, tehát pl 2 hónap után?

Legjobb válasz: Azt hiszem igen. Ki kell fizetni a fennmaradó részletek árát és az elõfizetés díját is. Illetve a szerzõdés felbontásának is van díja. Szóval nem igazán jársz jól.

Azt hiszem igen. Ki kell fizetni a fennmaradó részletek árát és az elõfizetés díját is. Illetve a szerzõdés felbontásának is van díja. Szóval nem igazán jársz jól.
Nem jó, mert vagy 45 ezer körül terhelnek ezért be, ahogy a hûség idõ végéhez közeledsz úgy lesz kisebb.Utolsó hónapban 5-10 ezer ft.
Én is vettem egy iphone 4S-t 12 hónapra a t-mobilenál és pont errõl érdeklõdtem, hogy kifizethetem-e a fent maradó 3 hónapot, azt mondták természetesen kifizethetem. nem kell semmiféle szerzõdésfelbontásért fizetni meg ilyen baromságok mivel KAMATMENTES a törlesztõ! a fennmaradó hûséget fizeted ugyan úgy ahogy eddig (az elõfizetési havidíj-at) és kész!

2 hónapja szedem, tehát akkor abba kell hagynom a gyógyszert teljesen, hogy teherbe essek?

Legjobb válasz: Igen, ha babát szeretnél, egyáltalán ne szedj gyógyszert! Ez fontos a baba egészsége szemontjából is!

Igen, ha babát szeretnél, egyáltalán ne szedj gyógyszert! Ez fontos a baba egészsége szemontjából is!
Ha teherbe akarsz esni, akkor ne szedj gyógyszert...asszem ez egyértelmû.Aztán kell még majd egy vagy két hónap, h kiürüljön a szervezetedbõl.
Szia! Kicsit zavaros a kérdésed. Ha babát szeretnétek miért kezdtél el 2 hónapja gyógyszert szedni?
Akármi lehet... Megjöhet a szokott idõben is, csúszhat is. Minden normálisnak számít.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!