Találatok a következő kifejezésre: 2 hónapja külön, (17 db)

Érdemes e 2 hónap külön élés után újra kezdeni?

3 és fél évet éltünk együtt 2 gyerek 4 és 2 éves a kisebbik van velem de anyuci nem is látta mióta el ment és már barátja is volt a 2 hónap alatt,most vissza jönne de nem tudom mit tegyek.Kérlek benneteket írjatok véleményt.KÖSZI!

Legjobb válasz: Nekem az a véleményem (és a tapasztalatom is), hogy kb. a 3 év a vízválasztó a komoly kapcsolatokban. A szünet pedig a legritkább esetben hoz helyre bármit is. Csak a gyerekek miatt együtt lenni pedig rossz ötlet.

Nekem az a véleményem (és a tapasztalatom is), hogy kb. a 3 év a vízválasztó a komoly kapcsolatokban. A szünet pedig a legritkább esetben hoz helyre bármit is. Csak a gyerekek miatt együtt lenni pedig rossz ötlet.
ja a másik tönkre ment, azért jönne vissza, ja és legközelebb is ezt megtenné? ugyan már, mielõtt bármit tett volna, használta volna az eszét, szóval vissza ne fogadd!! N
A kérdező hozzászólása: Igen szeretné kihasználni a jó indulatomat mert tudja milyen vagyok és mennyire szeretem.De valószínû tovább kell tudnom lépni.
Akkor jól gondoltam, hogy csak visszatáncolna hozzád, mert egy baleknak néz. De ilyen nõvel együtt lenni és ilyen példát mutatni a gyerekeknek nem érdemes.
A kérdező hozzászólása: Köszi nektek! És én is úgy gondolom hogy a gyerekeknek jó is lenne meg nem is mert együtt nõhetnének fel és nem egymástól távol, mint két idegen.De a boldogtalanságban csak szenvednének és az sem jó.Meg ugye még 1 esély mindenkinek jár, bár lehet nem minden esetben.Egyébként eltávolodás miatt mentünk szét és a kisasszony a Fészen ápolt másik kapcsolatot akivel össze is jött de kudarcba fulladt.
Nem. Mégpedig azért nem, mert ha már külön voltatok, akkor õ döntött. Egy kapcsolatban nincs visszatáncolás. Nálunk is volt probléma (igen, én is úgy gondolom, hogy a 3.év vízválasztó) de a problémákat megoldani kell, nem elmenekülni elõlük. Ha kilépett a kapcsolatotokból, akkor így döntött. Csak a gyerekekért együtt lenni, nem érdemes. Szerintem abban a 2hónapban rájött, hogy nem volt jó azzal a másik férfival és most jönne vissza hozzád? Kell ez neked, hogy az önbecsülésedet a sárbatipossa? Keress inkább hozzádvaló nõt, aki nem lép le amikor probléma van.
na a gyerek, az kis ember, nem hülye mindent észrevesz és észlel kis kora óta, ha nem vagytok jóban, akkor nagyon kár, nézd Te tudod miért lépett le, azért anya nem igen szokott csak így, én nem tudnám mi volt az ok, amiért elment? ha azóta volt barátja, hát akkor nem igen szeretett már Téged, én sokkal több évet éltem a férjemmel, egyedül vagyok agyerekkel, de sokkal jobb így válaszom: NEM, nagyon sajnálom, inkább keresnél olyat, aki szeret és elfogad így, mert van ilyen N
#2: ez nem feltétlenül igaz. A gyerek se hülye, õ is érzi, ha nincs otthon minden rendben és neki se tesz jót, ha a szülei boldogtalanok egymással.
A gyerekek erdekeben mindenkeppen jobb lenne, de ez nehez, foleg hogy nem irtad mi volt a szetvalas oka.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a közremûködést és a válaszaitokat. Sokat segítettetek és hálás vagyok nektek.És kívánok minden jót a hozzám hasonlóan járt és minden boldog kapcsolatban lévõ embereknek.Legyetek szerencsések és nagyon boldogak. Köszi

2 hónapja vagyok együtt a párommal és nagyon zavar hogy mindíg mindent külön-külön fizetünk egyszer se hív meg és nem is ajánlja fel h esetleg ő fiztene Tanuló, nincs még keresete, de nem sokat járunk el! Mit tegyek? Hogy mondjam el hogy zavar?

Legjobb válasz: Teljesen megértelek, mert azért lehetne egy kicsit lovagiasabb. Velem is elõfordult ilyen eset, és én megmondtam az akkori barátomnak, ne gondolja azt, nekem az kell, hogy eltartsanak, csak néha jól esne, ha csak úgy spontán meghívna valamire. Végülis bejött, de a kapcsolat nem tarott sokáig mert gyerekes volt még. Szerintem ez van nálatok is, még talán egy kicsit éretlen, és nem tudja ezeket az íratlan szabályokat! Petranova

Teljesen megértelek, mert azért lehetne egy kicsit lovagiasabb. Velem is elõfordult ilyen eset, és én megmondtam az akkori barátomnak, ne gondolja azt, nekem az kell, hogy eltartsanak, csak néha jól esne, ha csak úgy spontán meghívna valamire. Végülis bejött, de a kapcsolat nem tarott sokáig mert gyerekes volt még. Szerintem ez van nálatok is, még talán egy kicsit éretlen, és nem tudja ezeket az íratlan szabályokat! Petranova
én 14 vagyok a pasiaim is 14-15 évesek voltak...de mindig megkérdezték h kérek e valamit...hát ez eléggé kínos helyzet...de szerintem fizess valamit te aztíán ha ezt majd a késöbbiek során viszonozza akkor minden ok...de ha nem ...hát akkor eléggé udvariatlan...:S:S:S
A kérdező hozzászólása: nem azt várom el h mindíg õ fizessen, de néha jól esne 1 meghívás vagy esetleg h néha nem hagyná h én fizessek! nem akarok a kiartottja lenni, de így olyan mintha barátok lennénk hiszen akkor fizet az ember külön ez olyan furcsa nekem az eddigi kapcsolataimban ez nem így volt!
Megértelek, mert ez a "hivj már meg néha valamire" elég ciki egy lány számára. Szerintem egy férfi legyen elõzékeny és udvarias, ez nem azt jelenti, h álandóan õ fizessen, te is hivd meg néha valamire. Szerintem finom közöld vele, h ez egy kedves gesztus lenne tõle, és ez néha kell a nõknek :)
A külföld is egy tág fogalom, én egy másik külföldi országban vagyok, a barátom tart el és azelõtt is mindig õ fizetett mielõtt összeköltöztünk és még volt saját jövedelmem. Szerintem csináld azt, hogy egyszer te fizetsz mindkettõtök helyett, így meglátod, legközelebb õ is meghív-e téged. Ha nem, akkor az már tényleg furcsa és szóvá is lehet tenni mindegy hogyan.
Szerintem azért még egy 21 éves fiú lehet gyerekes....hú de még mennyire. Az hogy külföldön mi megy az bennünket nem nagyon érint. Szerintem egy férfi legyen férfi. Az én kapcsolatomban a barátom fizet szinte mindent.
Ez személyiségfüggõ, én kifejezetten ragaszkodok hozzá, hogy mindent én fizessek a barátnõm helyett is. Persze már van saját keresetem is, de ha nem lenne, akkor is ilyen lenne a hozzáállásom.
Ez a fiú fizet dolog szerintem egy elég nagy hülyeség, külföldön amerre jártam nincs ilyen, mindenki fizet magának. Ez természetes, miért neki kéne fizetni? Nem értem.
A kérdező hozzászólása: 21 éves úgyhogy más lehet a gond !lehet h az elõzõ barátnõivel kapcsolatos rossz tapasztalatai miatt van ez?
LEgközelebb fizess csak te!! és ha azt mondja h nemár ne hozd kényelmetlen helyztbe h kifizeted az övét is akkor mond azt neki hogy LEgközelebb meg te fizetsz okés? és akkor vagy veszi a lapot és cselekszik.vagy nem jön össze a szitu.de én szurkolok.:)

Edzettem 3 hónapig, fél évig abbahagytam (kül. Okok miat. ) és most újra edzek 2 hónapja. Kreatint el lehetne kezdeni vagy még várjak?

Ebben a 2 hónapban gyprsabban fejlődtem az igaz, de ettől még érdekelne. Mit tanácsoltok? Edzek még pár hónapot vagy mehetne?

Legjobb válasz: Ha megvan az étrend, az edzésterv, a multivitamin és még a fehérje is, akkor simán elkezdheted.

Ha megvan az étrend, az edzésterv, a multivitamin és még a fehérje is, akkor simán elkezdheted.
A kérdező hozzászólása: Köszi 57kg vagyok, 170cm és 17 éves. Mit szedjek inkább? Fehérje vagy tömegnövelõ?:D Étrendem úgy ahogy van.


Kislányom 20 hónapos, 1, 5 hete került külön szobába éjszakára, de már nappal 2 hónapja ott alszik. Most elkezdett a széltől félni, a boltban hisztizni. Összefügghetnek a dolgok?

Legjobb válasz: szeprácios szorongás pár hónap és vége nekünk a legyektöl sé a szúnyogoktól félt aztan elmult ma már csapkodja ha látja

szeprácios szorongás pár hónap és vége nekünk a legyektöl sé a szúnyogoktól félt aztan elmult ma már csapkodja ha látja
nem értem az hogy 1, 5 hete került külön szobába -----> ez azt jelenti hogy már egymaga van a szobába? 2 hónapja alszik ott ------>azt jelenti addig volt valaki melette? jol értelmezem? elsö vagyok UI: Illetve én érdeklödnék nagyon kiváncsi vagyok mennyire volt zökkenömentes a külön alvás anyu és apu nélkül? lányom 2 éves most szeretném én is a szobájába hagyni nappalra már ott alszik egymaga délben de este odafekszem elelszik és ki is jöhetnék csak félek egyedül hagyni
elsö vagyok :) dac korszak illeve a szeprácios szorongás tünetei sajnos majd tulvészeli köszönöm a tippet lassan én is magára hagyom szépen alszik éjjel talán nélkülem is
Csinálhatod már, ha úgy érzed növelned kell a terhelést.
Hogyha kitartó vagy, minden feladatot rendesen elvégzel(ez alatt azt értem, hogy a kijelölt napokon mindig elvégzed a gyakorlatot) alkalmasnak találod magadat a külön edzésekre is, valamint nem terheled túl magad akkor igen.
tartásdíj nem fizetése bûncselekmény, feljelentést meg tudod, hol lehet tenni...
Szégyellje magát!
Kérd hogy a fizetésébõl tiltsa a munkáltató az összeget mivel nem a megszabott összeget fizette eddig, és már 2 hónapja semmit sem ad.
Menj be a bíróságra a panasznapon(többnyire pénteken 7:45-15:00) és kérjél végrehajtást. Ez azt jelenti, hogy elõször a fizetését terhelik le, ha ez sem segít, akkor indul be igazán a végrehajtási mechanizmus és "dobra verhetik" mindenét.
a laptopot vegyed , sokkal több dologra használható . Persze hogy ajánlják mert sokat akarnak belõle eladni

Férjem utazik, kb 2 hónapot leszünk külön. Már most hiányzik! A gyerekeknek is. Ismertek utazással, búcsúzással kapcsolatos idézetet? (eddig hiába keresgéltem, semmi használhatót nem találtam)

Legjobb válasz: "Az emberekben él a vágy, hogy bejárják a földet. Mászunk, járunk, aztán futunk, mindezt azért, hogy egyre messzebb kerüljünk attól a helytõl, ahonnan jöttünk: otthonról. Tapasztalatból tudom, milyen csodálatos érzés, amikor megváltozik a környezetünk, és most azt is tudom, hogy otthon maradni, hagyni másokat elmenni, maga is egy fantasztikus utazás. Mert amikor elengedünk valamit, helyet teremtünk valami egészen másnak (...), valaminek, amit nem vártunk (...), valaminek, amitõl az otthonunk váratlan kalandnak tûnik, utazásnak, ahol minden sarkon új kincsek várnak, ahol a világ a teljes bonyolultságában eljön a lakásunkba, mert a végén az erõ nem csak azokkal van, akik elmennek, de benne van abban is, amit maguk után hagynak."

"Az emberekben él a vágy, hogy bejárják a földet. Mászunk, járunk, aztán futunk, mindezt azért, hogy egyre messzebb kerüljünk attól a helytõl, ahonnan jöttünk: otthonról. Tapasztalatból tudom, milyen csodálatos érzés, amikor megváltozik a környezetünk, és most azt is tudom, hogy otthon maradni, hagyni másokat elmenni, maga is egy fantasztikus utazás. Mert amikor elengedünk valamit, helyet teremtünk valami egészen másnak (...), valaminek, amit nem vártunk (...), valaminek, amitõl az otthonunk váratlan kalandnak tûnik, utazásnak, ahol minden sarkon új kincsek várnak, ahol a világ a teljes bonyolultságában eljön a lakásunkba, mert a végén az erõ nem csak azokkal van, akik elmennek, de benne van abban is, amit maguk után hagynak."

Van egy 6 éves lányom, aki születése óta velem alszik, és 2 hónapja költöztem össze a jelenlegi párommal, és nem tudja elfogadni, mert azt mondja ekkora lánynak külön kell már aludnia, ez milyatt mindennapossak a vitáink, mit csináljak?

Lincs hangulat van itthol,ti mit tennétek a helyemben,mert nem akarok kett?jük közt választani!

Legjobb válasz: 6 éves gyereknek a saját ágyában a helye....igaza van a párodnak.

6 éves gyereknek a saját ágyában a helye....igaza van a párodnak.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a sok hasznos választ!Megfogadom a tanácsaitokat!Szép napot mindenkinek!
Szia! Az jutott még eszembe - írtam már tegnap, hogy hogyan próbáld az ágyába szoktatni - hogy talán beválna, ha kapna valami kisállatot, aki vele alszik. Ha meg tudsz barátkozni a kutya/cica gondolatával, az a legjobb (az én lányom is imád a kutyával aludni, ott alszik az eb az ágy végénél a kosarában), de ha erre nincs lehetõségetek, kaphat egy degut vagy tengerimalacot vagy ami tetszik neki, annak a ketrecét tartsátok a szobájában, így nem lesz egyedül. Rengeteget számíthat! Kicsit úgy érezheti, hogy most õ a nagylány, aki vigyáz éjjel is a "kicsi, védtelen állatkára". Talán beválik. És hagyj neki valami halvány fényû lámpát égve éjszakára.
Sajnálom, ami az apukájával történt, de te azt írtad, hogy születése óta alszik veled. Tehát már akkor is ez volt a rendszer. Mindegy, mostmár felesleges azon kattogni, hogy mit kellett VOLNA csinálni, de így már jobb lenne, ha a korának megfelelõen a saját helyén aludna.
A kérdező hozzászólása: Azért voltam vele ilyen engedékeny, hogy velem aludjon, mert sokat sírt az apukája után akit 3 éve vesztettünk el, meghalt, és én pótolom neki az apát is, és féltem megtagadni, hogy velem aludjon, mert akkort úgy gondoltam, hogy szívtelen anya lennék!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat és azt hiszem igazatok van, próbálom átszoktatni külön ágyba de éjjel töbször felkel még , és keres, úgy próbálom, hogy oda fekszek méllé, és mikort elalszik át megyek a páromhoz, de így is 2-3-rom alkalommal átjön értem, nem gondoltam végig a dolgokat és most nagyon nehéz, és sajnálom mikor sír értem, abban bízom, hogy hamar túl leszünk ezen a dolgon!
Ezt már 6 éve elrontottad!!
Milyatt??? Úristen, mik vannak... Egyébként egy 6 éves gyerek tényleg aludjon a saját ágyában.
Te korábban nem gondoltál arra, hogy majd egyszer lesz új párod, aki nyilván veled akar aludni, és nem a gyerekkel? Az én fiam még csak három éves lesz, viszont eddig megvolt az a szokása, hogy az éjszaka közepén átsétál az én ágyamba és ott alszik tovább. Mivel jómagam is egyedülálló vagyok, felmerült bennem, hogy ha egyszer lesz új párom, aki értelemszerûen fog majd olykor itt aludni, akkor ez gondot okozhat, nem lehet minden ilyen alkalommal másra bízni a gyereket, hiszen ha komoly a kapcsolat, úgyis együtt fogunk majd élni. Viszont azt sem akartam, hogy a gyerek azt érezze, kitúrják a helyérõl. Ezért el is kezdtem leszoktatni, így, hogy még senki nincs a láthatáron, jobb ezt most. Mostmár az éjszakák többségét a saját ágyában alussza végig. A párodnak tökéletesen igaza van, mondjuk tény, hogy nevelni a te dolgod, neked kell dönteni, csak aztán könnyen meglehet, hogy ha te ehhez ragaszkodsz, akkor a párod meg azt mondja, hogy neki ez így nem megy. És ez érthetõ is lenne.
Elõzõ vagyok, bocsi a hibákért, valami gond van a bill-el.
Ezt azelõtt kellett volna megoldani, mielõtt összeköltöztetek. Egy hatéves kislánynak nem feltétlenül egészséges együtt aludni egy vadidegn férfival, a szexuális életetek meg végképp nem rá tartozik. Jól elszúrtad, ha most kirakod a kicsit, az jogosan gyûlöli meg az új betolakodót, ugyanakkor tényleg alhatna már egyedül... Talán az a megoldás, hogy egylõr te mégy át aludni a kislányhoz és szépen, fokozatosan te mégy vissza a hálószobába. Elõször vele alszol gész éjjel, aztán hajnal felé már átmégy a párodhoz, késõbb megvárod, míg a lányod elalszik és utána kiosonsz, végül eljuttok odáig, hogy már egyedül is el fog aludni. De ez hosszú menet lesz.
Véleményem szerint nem egészséges, hogy ennyi ideig veled aludt. A párodat maximálisan meg lehet érteni, hiszen õ veled akarja megosztani az ágyat, és nem veled ÉS a lányoddal. Ezen felül egyéb kellemetlenségeket is okozhat a lányod jelenléte (ha este szeretkeznétek, hogy oldjátok meg?)... Plusz a lányod egészséges fejlõdésének sem tenne jót a hármasban alvás.
Tökéletesen igaza van a párodnak... 6 éves korban már nem a te ágyadban a helye...
Utolsó szerintem ne egy állatot rontsunk már el a gyerek miatt! A kutyának is nevelésre van szüksége, falkavezérre, és hogy tudja hol a helye és nem arra hogy ágyban aludjon! A macska meg úgyis odamegy ahova akar! Meg különben is akkor meg ebbõl az lenne hogy majd ha õ lesz nagy akkor a pasija fog veszekedni vele mert nem akar egy állattal aludni! Ha valami pótszerre szoktatod sosem lesz jó neki!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!