Találatok a következő kifejezésre: 2 hónapja külön, (20 db)

Érdemes e 2 hónap külön élés után újra kezdeni?

3 és fél évet éltünk együtt 2 gyerek 4 és 2 éves a kisebbik van velem de anyuci nem is látta mióta el ment és már barátja is volt a 2 hónap alatt,most vissza jönne de nem tudom mit tegyek.Kérlek benneteket írjatok véleményt.KÖSZI!

Legjobb válasz: Nekem az a véleményem (és a tapasztalatom is), hogy kb. a 3 év a vízválasztó a komoly kapcsolatokban. A szünet pedig a legritkább esetben hoz helyre bármit is. Csak a gyerekek miatt együtt lenni pedig rossz ötlet.

Nekem az a véleményem (és a tapasztalatom is), hogy kb. a 3 év a vízválasztó a komoly kapcsolatokban. A szünet pedig a legritkább esetben hoz helyre bármit is. Csak a gyerekek miatt együtt lenni pedig rossz ötlet.
ja a másik tönkre ment, azért jönne vissza, ja és legközelebb is ezt megtenné? ugyan már, mielõtt bármit tett volna, használta volna az eszét, szóval vissza ne fogadd!! N
A kérdező hozzászólása: Igen szeretné kihasználni a jó indulatomat mert tudja milyen vagyok és mennyire szeretem.De valószínû tovább kell tudnom lépni.
Akkor jól gondoltam, hogy csak visszatáncolna hozzád, mert egy baleknak néz. De ilyen nõvel együtt lenni és ilyen példát mutatni a gyerekeknek nem érdemes.
A kérdező hozzászólása: Köszi nektek! És én is úgy gondolom hogy a gyerekeknek jó is lenne meg nem is mert együtt nõhetnének fel és nem egymástól távol, mint két idegen.De a boldogtalanságban csak szenvednének és az sem jó.Meg ugye még 1 esély mindenkinek jár, bár lehet nem minden esetben.Egyébként eltávolodás miatt mentünk szét és a kisasszony a Fészen ápolt másik kapcsolatot akivel össze is jött de kudarcba fulladt.
Nem. Mégpedig azért nem, mert ha már külön voltatok, akkor õ döntött. Egy kapcsolatban nincs visszatáncolás. Nálunk is volt probléma (igen, én is úgy gondolom, hogy a 3.év vízválasztó) de a problémákat megoldani kell, nem elmenekülni elõlük. Ha kilépett a kapcsolatotokból, akkor így döntött. Csak a gyerekekért együtt lenni, nem érdemes. Szerintem abban a 2hónapban rájött, hogy nem volt jó azzal a másik férfival és most jönne vissza hozzád? Kell ez neked, hogy az önbecsülésedet a sárbatipossa? Keress inkább hozzádvaló nõt, aki nem lép le amikor probléma van.
na a gyerek, az kis ember, nem hülye mindent észrevesz és észlel kis kora óta, ha nem vagytok jóban, akkor nagyon kár, nézd Te tudod miért lépett le, azért anya nem igen szokott csak így, én nem tudnám mi volt az ok, amiért elment? ha azóta volt barátja, hát akkor nem igen szeretett már Téged, én sokkal több évet éltem a férjemmel, egyedül vagyok agyerekkel, de sokkal jobb így válaszom: NEM, nagyon sajnálom, inkább keresnél olyat, aki szeret és elfogad így, mert van ilyen N
#2: ez nem feltétlenül igaz. A gyerek se hülye, õ is érzi, ha nincs otthon minden rendben és neki se tesz jót, ha a szülei boldogtalanok egymással.
A gyerekek erdekeben mindenkeppen jobb lenne, de ez nehez, foleg hogy nem irtad mi volt a szetvalas oka.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a közremûködést és a válaszaitokat. Sokat segítettetek és hálás vagyok nektek.És kívánok minden jót a hozzám hasonlóan járt és minden boldog kapcsolatban lévõ embereknek.Legyetek szerencsések és nagyon boldogak. Köszi

A fitymafékemnél kb.2 hónapja elkezdett fehéredni a bõröm, majd idõvel egy sávban körbeért az egész fitymámon. Ez fitymaszûkület?

Azóta csak nagyon kicsit tudom visszahúzni a fitymámat. Korábban sem tudtam soha teljesen visszahúzni, de akkor még egyáltalán nem zavart.

Legjobb válasz: Látatlanban nehéz megmondani, de lehet fitymaszûkület. Ahogy írod, korábban is voltak problémák és a kezeletlen fitymaszûkületnél elõfordulhat, hogy romlik a szûkület állapota. A bõr fehéredését egy sávban okozhatja szûk bõrgyûrû is, ahogy pl a következõ képen is látható (megtekintése csak 18 év felett): [link] Orvoshoz kellene fordulnod! A fitymaszûkület a nemi életben, de még a péniszed tisztán tartásában is akadályozhat!

Látatlanban nehéz megmondani, de lehet fitymaszûkület. Ahogy írod, korábban is voltak problémák és a kezeletlen fitymaszûkületnél elõfordulhat, hogy romlik a szûkület állapota. A bõr fehéredését egy sávban okozhatja szûk bõrgyûrû is, ahogy pl a következõ képen is látható (megtekintése csak 18 év felett): [link] Orvoshoz kellene fordulnod! A fitymaszûkület a nemi életben, de még a péniszed tisztán tartásában is akadályozhat!

2 hónapja vagyok együtt a párommal és nagyon zavar hogy mindíg mindent külön-külön fizetünk egyszer se hív meg és nem is ajánlja fel h esetleg ő fiztene Tanuló, nincs még keresete, de nem sokat járunk el! Mit tegyek? Hogy mondjam el hogy zavar?

Legjobb válasz: Teljesen megértelek, mert azért lehetne egy kicsit lovagiasabb. Velem is elõfordult ilyen eset, és én megmondtam az akkori barátomnak, ne gondolja azt, nekem az kell, hogy eltartsanak, csak néha jól esne, ha csak úgy spontán meghívna valamire. Végülis bejött, de a kapcsolat nem tarott sokáig mert gyerekes volt még. Szerintem ez van nálatok is, még talán egy kicsit éretlen, és nem tudja ezeket az íratlan szabályokat! Petranova

Teljesen megértelek, mert azért lehetne egy kicsit lovagiasabb. Velem is elõfordult ilyen eset, és én megmondtam az akkori barátomnak, ne gondolja azt, nekem az kell, hogy eltartsanak, csak néha jól esne, ha csak úgy spontán meghívna valamire. Végülis bejött, de a kapcsolat nem tarott sokáig mert gyerekes volt még. Szerintem ez van nálatok is, még talán egy kicsit éretlen, és nem tudja ezeket az íratlan szabályokat! Petranova
én 14 vagyok a pasiaim is 14-15 évesek voltak...de mindig megkérdezték h kérek e valamit...hát ez eléggé kínos helyzet...de szerintem fizess valamit te aztíán ha ezt majd a késöbbiek során viszonozza akkor minden ok...de ha nem ...hát akkor eléggé udvariatlan...:S:S:S
A kérdező hozzászólása: nem azt várom el h mindíg õ fizessen, de néha jól esne 1 meghívás vagy esetleg h néha nem hagyná h én fizessek! nem akarok a kiartottja lenni, de így olyan mintha barátok lennénk hiszen akkor fizet az ember külön ez olyan furcsa nekem az eddigi kapcsolataimban ez nem így volt!
Megértelek, mert ez a "hivj már meg néha valamire" elég ciki egy lány számára. Szerintem egy férfi legyen elõzékeny és udvarias, ez nem azt jelenti, h álandóan õ fizessen, te is hivd meg néha valamire. Szerintem finom közöld vele, h ez egy kedves gesztus lenne tõle, és ez néha kell a nõknek :)
A külföld is egy tág fogalom, én egy másik külföldi országban vagyok, a barátom tart el és azelõtt is mindig õ fizetett mielõtt összeköltöztünk és még volt saját jövedelmem. Szerintem csináld azt, hogy egyszer te fizetsz mindkettõtök helyett, így meglátod, legközelebb õ is meghív-e téged. Ha nem, akkor az már tényleg furcsa és szóvá is lehet tenni mindegy hogyan.
Szerintem azért még egy 21 éves fiú lehet gyerekes....hú de még mennyire. Az hogy külföldön mi megy az bennünket nem nagyon érint. Szerintem egy férfi legyen férfi. Az én kapcsolatomban a barátom fizet szinte mindent.
Ez személyiségfüggõ, én kifejezetten ragaszkodok hozzá, hogy mindent én fizessek a barátnõm helyett is. Persze már van saját keresetem is, de ha nem lenne, akkor is ilyen lenne a hozzáállásom.
Ez a fiú fizet dolog szerintem egy elég nagy hülyeség, külföldön amerre jártam nincs ilyen, mindenki fizet magának. Ez természetes, miért neki kéne fizetni? Nem értem.
A kérdező hozzászólása: 21 éves úgyhogy más lehet a gond !lehet h az elõzõ barátnõivel kapcsolatos rossz tapasztalatai miatt van ez?
LEgközelebb fizess csak te!! és ha azt mondja h nemár ne hozd kényelmetlen helyztbe h kifizeted az övét is akkor mond azt neki hogy LEgközelebb meg te fizetsz okés? és akkor vagy veszi a lapot és cselekszik.vagy nem jön össze a szitu.de én szurkolok.:)

Edzettem 3 hónapig, fél évig abbahagytam (kül. Okok miat. ) és most újra edzek 2 hónapja. Kreatint el lehetne kezdeni vagy még várjak?

Ebben a 2 hónapban gyprsabban fejlődtem az igaz, de ettől még érdekelne. Mit tanácsoltok? Edzek még pár hónapot vagy mehetne?

Legjobb válasz: Ha megvan az étrend, az edzésterv, a multivitamin és még a fehérje is, akkor simán elkezdheted.

Ha megvan az étrend, az edzésterv, a multivitamin és még a fehérje is, akkor simán elkezdheted.
A kérdező hozzászólása: Köszi 57kg vagyok, 170cm és 17 éves. Mit szedjek inkább? Fehérje vagy tömegnövelõ?:D Étrendem úgy ahogy van.

Kislányom 20 hónapos, 1, 5 hete került külön szobába éjszakára, de már nappal 2 hónapja ott alszik. Most elkezdett a széltől félni, a boltban hisztizni. Összefügghetnek a dolgok?

Legjobb válasz: szeprácios szorongás pár hónap és vége nekünk a legyektöl sé a szúnyogoktól félt aztan elmult ma már csapkodja ha látja

szeprácios szorongás pár hónap és vége nekünk a legyektöl sé a szúnyogoktól félt aztan elmult ma már csapkodja ha látja
nem értem az hogy 1, 5 hete került külön szobába -----> ez azt jelenti hogy már egymaga van a szobába? 2 hónapja alszik ott ------>azt jelenti addig volt valaki melette? jol értelmezem? elsö vagyok UI: Illetve én érdeklödnék nagyon kiváncsi vagyok mennyire volt zökkenömentes a külön alvás anyu és apu nélkül? lányom 2 éves most szeretném én is a szobájába hagyni nappalra már ott alszik egymaga délben de este odafekszem elelszik és ki is jöhetnék csak félek egyedül hagyni
elsö vagyok :) dac korszak illeve a szeprácios szorongás tünetei sajnos majd tulvészeli köszönöm a tippet lassan én is magára hagyom szépen alszik éjjel talán nélkülem is
Honnan veszed, hogy hullámzó, ha egyszer minden nap hív, keres?
elõször azt hittem, pénzrõl beszélsz, kigúvadt a szemem. hagyd MAGÁBAN gondolkozni. komolyan. ne válaszolj. majd ha eldöntötte, hogy akar, akkor keressen. a langyi igen is meg nem is-nek nincs értelme.
A kérdező hozzászólása: A párom nagyon érzelmes férfi, én viszont sajnos nem vagyok az a bùjòs, stb. Ez többnyire hiànyzott neki a kapcsolatbòl. Emellett persze nagyon sok jò tulajdonsàgom van, amit szeret bennem.Ez az ami miatt hullámzó, nem tudja, hogy ez vàltozhat e, tudok e ezen változtatni.
Szerintem nem érdemes erõltetni azt ami nem megy, nekem is ugyanezért lett vége egy pár hónapos kapcsolatomnak nemrég, csak ott a lány volt nekem túl mimóza, túl érzelmes, érzékeny. Nem passzol össze mindenki mindenkivel és ez így van jól. 27F
Tudsz változtatni, csak akarni kell :)

A barátom 21 éves én 16, 2 hónapja járunk külön városban lakunk és nála újévezem, mi lesz ha probálkozik:?

Ha megprobál lefeküdni velem,hogy mondjam meg neki ,hogy én ezt még nem akarom,nem akarom ,hogy vita legyen belõle de tudom ha ezért szakitunk akkor megérte,de valamiért félek megmondani neki azt,mit csináljak?Nagyon tetszik a srác és habár távkapcsolatban élünk mert mindketten tanulunk de annyira közel állunk egymáshoz,olyan jó tudni,hogy van nekem,és õ az egyetlen fiú akivel nem akarok veszekedni,de szeretném tudni , hogy mi is érez irántem...mit tegyek hogy?Hogy mondjak neki kedvesen nemet?Hogy mondjam meg,hogy én ezt nem akarom:?

Legjobb válasz: Hát attól függ te hány éves vagy?

Hát attól függ te hány éves vagy?
"de tudom ha ezért szakitunk akkor megérte" Már ennyibõl is látszik, hogy mennyire ostoba vagy. Az ilyen hülye liba ne pasizzon még!
"Az én korosztályombeli fiuk kicsik, egyszerüen nem nõt be az agya lágyuk." Ez azért erõs általánosítás már neharagudj. Tudod nem csak a nyomorék páwákat kell nézni, hanem a normálisabb srácokat is.Mondjuk én állítólag jóképû vagyok, izmos, normálisan viselkedem, tisztelem a lányokat/nõket, divatosan öltözködöm. Tessék én egy kib_aszott kivétel vagyok.
ugyanolyan kis hüjepitsa vagy mint akiknek még szerinted nem nõtt be a fejük, ha felnõttnek érzed magad old meg
A kérdező hozzászólása: 1. 17 leszek újév után. 2. Nem fog erösködni 3. Több mint valoszinû , hogy nem iszunk, vagyis igy beszéltük meg. 4. Az én korosztályombeli fiuk kicsik, egyszerüen nem nõt be az agya lágyuk. 5. Van még egy kis gond január 3 án õ jön hozzám nekem lesz szülinapi bulim, szoval ezért aggodom nagyon szeretném, hogy õ is velem legyen akkor de ha valamik rossz lesz újévkor akkor ez nem sikeröl 6. Ott többen leszünk, vagyis csak az õ barátai
Ez van akkor ha egy lánynak nem a hozzá való korosztályból kell fiú.
* Négyes lehetõség: Csak a barátod józan -> ld. Hármas lehetõség
Ha próbálkozik? Egyes lehetõség: Mind a ketten józanok lesztek -> elutasítod Kettes lehetõség: Csak te leszel józan -> elfutsz Hármas lehetõség: TE sem leszel józan -> igazán emlékezetesen kezditek az évet
eleve gáz, ha vita van abból, ha nem fekszel le vele. elõször mondd meg neki, hogy neked még korai, és nem akarod. ha ezután is erõsködik, meg zsarol, akkor hagyd a fenébe, és menj haza!
Beszéld meg vele. Ember! A kapcsolat kommunikációból is áll!
Így: xy, én még nem érzem elég felkészültnek magam, ennél és ennél ne legyen több. Egyébként pettingeltek már - az nem árt, hasznos és kellemes is :)
Csinálhatod már, ha úgy érzed növelned kell a terhelést.
Hogyha kitartó vagy, minden feladatot rendesen elvégzel(ez alatt azt értem, hogy a kijelölt napokon mindig elvégzed a gyakorlatot) alkalmasnak találod magadat a külön edzésekre is, valamint nem terheled túl magad akkor igen.
tartásdíj nem fizetése bûncselekmény, feljelentést meg tudod, hol lehet tenni...
Szégyellje magát!
Kérd hogy a fizetésébõl tiltsa a munkáltató az összeget mivel nem a megszabott összeget fizette eddig, és már 2 hónapja semmit sem ad.
Menj be a bíróságra a panasznapon(többnyire pénteken 7:45-15:00) és kérjél végrehajtást. Ez azt jelenti, hogy elõször a fizetését terhelik le, ha ez sem segít, akkor indul be igazán a végrehajtási mechanizmus és "dobra verhetik" mindenét.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!