Találatok a következő kifejezésre: 2 hónapja hang, (8 db)

A kérdező hozzászólása: Tudom egy kicsit hülyén irtam meg, de ez a elsõ kérdésem:D
lassut net ami kihagyogat, driver sz*r, tönkrement a notebookban a hangkártya... stb
A kérdező hozzászólása: Megnéztem feladatkezelõben és akkor kezd akadni a hang hopogyha a CPU 70-80% felett van(pl. minecraft) hogyha 70 altt van akkor nem is recseg szóval lehet hogyccsak nemkap elég energiát vagy nemtudom.

2 hónapja nincs hang, az óra mellől eltűnt a hangszóro ikon és a Vezérlőpult/Hangok és audióeszközöknél minden inaktív. Mit tegyek?

Legjobb válasz: format c, hangkártya driver újratelepítés, de megpróbálhatod formatálás nélkül is elõször újratelepíteni a hangkártya drivert

format c, hangkártya driver újratelepítés, de megpróbálhatod formatálás nélkül is elõször újratelepíteni a hangkártya drivert
nekem is ilyesmi gondok vannak!nemsokára jön hozzánk valaki ujratelepíteni a gépet!nekem szín nincs meg az msn sem jó!szerezz egy cd-ét amivel telepíteni tudod mindig!valakinek minden hónapba kell!
nemkéne agyatlanul kitörölni mindent amirõl nemtudod miaz szvsz
az alaplap-telepítõ CD-n kell keresni a szóbanforgó drivert, a format c lehet, hogy felesleges lenne! ha kevésbé értesz a géphez, az alaplap installCDjéhez kéne lenni használati utasításnak is. 5-10 perc és egy restart az ára, aztán hallgatsz a gépen, amit akarsz! (de úgy rémlik, a BIOSban is letiltható a hang...azt csak ha nem megy ez)
A kérdező hozzászólása: Integrált hangkártyám van.
akkor felteszem, van a hangkártyádhoz driver-CD-d, vagy interneted, ahol a neve alapján találsz hozzá drivert! sztem azzal lesz a gond, semmi mással!...ha megoldod, írd meg, mert kezdek kiváncsi lenni! (az utolsó válaszadó voltam megint)
A kérdező hozzászólása: Ha megadod az e-mail címed könnyebben tudunk egyeztetni.
Nem tudom, de állatorvoshoz vidd el!!!!
A kérdező hozzászólása: de az allatorvosunk most nyaral
2 hónapja?
A kérdező hozzászólása: igen kb ket honapja nem eszik semmit csak nagy ritkan egy falatot


Egy 2 hónapnak, ha szólnak hozzá már oda kéne fordulnia a hang irányába?

A hangosabb, hirtelen zajokra össze rezzen.Ha pelenkázás közben beszélek hozzá figyel,mosolyog.

Legjobb válasz: Még nem, ahhoz még pici, nem tudja hogy róla van szó, neki az még ugyanolyan "zaj", mint bármi más.

Még nem, ahhoz még pici, nem tudja hogy róla van szó, neki az még ugyanolyan "zaj", mint bármi más.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat, párom kezdett el aggódni :) )
nem, még nem tudja, hogy ahonnan a hang jön ott látni is lehet valamit, így nem fordul oda. De persze hallja a hangot :)
Dehogy.

Az lenne a bajom, hogy már kb 1-2 hónapja hallunk hangokat a padlásról. Egy macska?

tegnap apukám felment(úgy hogy már egy pár napig nem hallottunk semmit - tehát nem hitte hogy ott lett volna akárki) és szívbajt kapott amikor meglátta a cicát xD

Legjobb válasz: Biztos megfogott egy-két egeret is :D elsõ vagyok :)

etessétek, tápláljátok fel, féregtelenítsétek. ha megtartjátok vigyétek el állatorvoshoz (amugy is ajánlanám), ha meg elajándékozzátok keressetek neki gazdit. esetleg plakátoljátok körbe a környéket hogy találtátok.
Helyileg merre vagytok???? Ugyanis anyukám cicája is elveszett. Lehetne akár Õ is. Egyébként valahogy csalogassátok le, és vagy fogadjátok be, vagy ajándékozzátok oda valakinek.
Biztos megfogott egy-két egeret is :D elsõ vagyok :)
Kérdezzétek meg a szomszédokat, esetleg nem az övéké-e.. Nem hinném hogy veszett. :)
Nem fekete véletlenül? Amúgy biztos nem veszett. Etessétek meg, és hirdessétek, hogy találtátok, lehet valaki nagyon keresi. Én is nagyon keresem az enyémet.
Kérdezõsködj körbe, hátha egy szomszédé és már hiányzik neki. Ha nem találod meg a gazdáját, de te sem szeretnéd megtartani, akkor hívd ki az állavédõket és õk szakszerûen befogják és elszállítják. Õk megpróbálják megtalálni a gazdáját, ha sikertelenül, akkor örökbe adják. Bár ez attól is függ, hogy milyen állítvédõket hívsz.
Szerintem etessétek hiszen már ottlakik :) Csinálj hírdetõlapokat és nyomtasd ki :) Nekem is elveszett a macskám egy fehér színû! Nem látta valaki? Mikepércsrõl szökött el! aki tud rólla valamit az írjon ide és képet is küldök: [email protected] Boccsika , hogy egy kicsit kitértem :)
de veszett.csakhogy "el"veszett valakinek és lehet keresi.Semmi baja egészségileg, csak megijedt vagy kitették.Minden esetre adjatok enni neki valami meleg ételt.Nagyon meg lehet ijedve szegényke.1-2 hónapja van ott?akkor odaköltözött hozzátok :)
Hozzátok le. Lehet valaki már égen-földön keresi. Több, mint valószínû, hogy nem veszett.
Biztos a hideg vagy a hó elõl menekült a padlásotokra. Nehogy kidobjátok, még meg talál fagyni! Egerészget, nem zavar senkit, talán rakhattok fel neki egy kis kaját is, hogy kicsit megbarátkozzatok, te meg körbekérdezhetsz a szomszédságban, de méginkább az utcában és a környéken, mert egy macsek meglepõen messzire el tud kóborolni. Szinte biztos, hogy nem veszett a macska, legfeljebb kicsit bolhás és éhezõ :)
Milyen furcsa hangokat?Jó lenne tudni valami közelebbit.
Állatorvoson nem gondolkoztál még?
A kérdező hozzászólása: De, hétfõn tervezem elvinni, de egy állatorvos ismerõs azt mondta, h szerinte semmi baja, de jobb lenne közelebbrõl megnéznie egy állatorvosnak.. Ilyen fura, nyöszörgõ, nyögõ hangok.. De ha valami baja lenne, akkor nem futkározna, meg ugrálna, szóval nem értem..
Egyedül van? Nekem a patkányaim "csipogtak" csak mikor játszottak vagy épp verekedtek néha. Ha egyedül volt akkor sose adott ki semmilyen hangot. Lehet hogy valamije fáj... megsérülhetett bárhogy is? Most nézem csak hogy 2-3 hónapja csinálja. Hát fogalmam nincs mi lehet, de szerintem nem normális dolog, ha egyedül van. Már rég elvittem volna állatorvoshoz, nálunk még pénzt sem kért sose ha csak megvizsgálta.
A kérdező hozzászólása: Hát csak most tûnt fel kb. egy hete, azóta csinálja sûrûbben, régen túlzottan fel se tûnt. Igen, egyedül van, de nem mutatja jelét fájdalomnak.

94-s Suzuki swift! A probléma az hogy ha benyomom a kuplungot akkor fura csörgő hangot ad ki és elkezd világitani az olajlámpa a műszerfalon. De csak ha nyomva van a kuplung. Kuplung szett kb 2-3 hónapja lett cserélve benne. Ötlet?

A másik apróbb probléma hogy az olajbetöltő kupak környékén olaj folyik rá a motorra. Nem vészesen sok de akkor is..

Legjobb válasz: Azt az olajfolyást gyorsan meg kell szüntetni, mert szétéghet a motor! Am. meg vszeg nem jól szerelték be vagy amit beszereltek az rossz. Szerelõhöz menni és reklamálni!

Azt az olajfolyást gyorsan meg kell szüntetni, mert szétéghet a motor! Am. meg vszeg nem jól szerelték be vagy amit beszereltek az rossz. Szerelõhöz menni és reklamálni!
Itt valami kontakthiba szerûség lesz. A kuplungszerkezet és a kiemelõvilla elég messze helyezkedik el az olajkörtõl, hogy azt bármiben is befolyásolja. Inkább valami olyanra tudok gondolni hogy a kuplungbowden és annak összes szerelvénye valahol valami vezetéket megnyom, ami véletlen pont az olajnyomás szenzoré. Vagy az axiál fõtengely csapágy esett ki a helyérõl? :D Érdekes jelenség, meg kell hagyni. Mindenképp számolj be hogy mit mondott rá a szerelõ!
En traktorral jartam hasonloan, figura kimegy dolgozni, iranyjelzo biztositek meg kieg....mar 2. szor megyek vissza kicserelem mericskelek minden jo...aztan megint ott akarom hagyni, megint kieg, mondom neki pontosan mutassa neg mit csinalt, hat benyomta a nyamvadt kuplungot(de minek...) es lass csodat a kormanyoszlop menten halado tyukbeleket a pedal elgyalulta...5perces javitas es el van felejtve...te esetedben valoszinu a motorvezerlohoz meno koteget dorzsoli es olyankor a befecskendezes, gyujtas paros nem igazan mukodik ezert a furcsa hang...
Minden féle képpen vidd el dokihoz!!! Mag is halhat szegény.
Ha már hónapok óta vannak ezek a bajai, akkor itt van már nagyon az ideje, hogy elvidd az orvoshoz. Legyen a karácsonyi ajándék neki, hogy kiderítitek, mi a baja. Akármi komoly is lehet. Kérlek, vidd el állatorvoshoz!
Nem tört el valahol egy higanyos lázmérõ esetleg, mert a Hg-mérgezés könnyen okozhat ilyen tüneteket(rátok is veszélyt jelent, ha Hg "szaladt szét" a lakásban). Remélem már elvittétek dokihoz.
Neeem b+, ezek teljesen normális dolgok... ÁLLATORVOS!!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!