Találatok a következő kifejezésre: 2 hónapja fogamzásgátlót Lindynette (5 db)

2 hónapig szedtem Novynett fogamzásgátlót, át kelett térnem a Lindynette-re szintén 2hónapig (ezeket azért kellett lecserélnem, mert "erős" (vagy nem megfelelő? ) volt a szervezetemnek. Most a második levél yasminelle-nél tartok!

Tehát akkor és most ugy kel hogy számoljam h kb 6hónapja szedek gyogyszer vagy akárhányszor ujjat kaptam mindig kezdötött eöröl!? És az els? levél után már van hatása?

Legjobb válasz: Összességében tehát már fél éve szedsz gyógyszert. Igen van már hatása az elsõ levél után. Én is hasonló helyzetben vagyok. 2 és fél éve szedek gyógyszert. 1 évig volt Trinordiol, utána fél évig Lindynette 20, most már Rigevidont szedek majd 1 éve. Igaz nekem nem erõs volt, hanem folyásom volt tõlük.

Összességében tehát már fél éve szedsz gyógyszert. Igen van már hatása az elsõ levél után. Én is hasonló helyzetben vagyok. 2 és fél éve szedek gyógyszert. 1 évig volt Trinordiol, utána fél évig Lindynette 20, most már Rigevidont szedek majd 1 éve. Igaz nekem nem erõs volt, hanem folyásom volt tõlük.
Mint ahogy az egyik kérdésnél is írtam: Nem a nõnek kéne védekezni, hanem a férfi igen is vegye a fáradtságot, és húzzon fel gumit! Ha kell kettõt is. De a sok parasztnak nem érdeke hogy a nõ is élvezzen! A nõ miért tegye tönkre egészségét ilyen szarokkal? Mert hidd el: addig fogod váltogatni a bogyókat míg valami gebasz nem lesz nálad, és akkor leshetsz!

2 hónapja szedek fogamzásgátlót (Lindynette 20). Ma kell beszednem a második levél utolsó szemét. Csakhogy ma reggel elkezdtem vérezni (csak nagyon picit). Ez normális az első néhány hónapban? Beszedjem ma még az utolsó szemet?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem vedd be. Elõfordul vérezgetés, emiatt ne aggódj. De ez csak az elején jellemzõ a késõbbiekben már nem szabad jelentkeznie. (pár hónap)

Szia! Szerintem vedd be. Elõfordul vérezgetés, emiatt ne aggódj. De ez csak az elején jellemzõ a késõbbiekben már nem szabad jelentkeznie. (pár hónap)
A szünet bármely napján megjöhet. Amennyiben nem jön meg, vegyél tesztet.
Ha rendesen szedted, nagyon kicsi az esély, hogy terhes vagy. Eddig (a 2 hónappal ezelõttin kívül) mindig rendszeres, és kiszámítható volt a ciklusod? Ne aggódj! Nem valószínû, hogy terhes vagy, de ha továbbra is késik, vegyél egy tesztet
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat:) Nem volt rendszeres a ciklusom, általában mindig késett 1 hetet...De a gyógyszernek nem kellene szabályoznia a ciklust?

Lindynette 20 fogamzásgátlót szedek 2 hónapja. Ma este telt le a 2. levél, te tegnap figyelmetlenségem miatt kihagytam egy bogyót. Mi a teendő?

Holnap vegyem be az elmaradt szemet? vagy úgy nincs meg az egy hét szünet és az nem jó?

Legjobb válasz: Semmiképp se vedd be! Menj el a gyógyszertárba és ott dobd ki a kukába, majd menj el a nõgyógyászodhoz és írass fel egy új receptet!

Semmiképp se vedd be! Menj el a gyógyszertárba és ott dobd ki a kukába, majd menj el a nõgyógyászodhoz és írass fel egy új receptet!
A kérdező hozzászólása: Van még egy harmadik levelem, és a receptem is megírattam :) Kell figyelnünk a védekezésre? köszönöm a segítséged.
Ezt írja a betegtájékoztatója: 12 órán túl a készítmény hatása csökkenhet. Ilyen esetben ne pótolja az elfelejtett drazsé(k) bevételét, hanem folytassa a drazsé szedését a megszokott módon. Az elkövetkezõ 7 napban kiegészítõ fogamzásgátló módszer alkalmazása szükséges. Ha a jelenlegi csomagban kevesebb, mint 7 drazsé van, akkor a következõ csomagban lévõ drazsék szedését gyógyszermentes idõszak közbeiktatása nélkül kezdje meg. Menstruációszerû vérzés csak a második csomagban lévõ drazsék bevételét követõen fog jelentkezni, addig azonban kisebb ú.n. köztivérzés elõfordulhat. Tehát nem kell megtartanod a szünetet, mert ha jól értem, a 20. szemet nem vetted be, és azt írja a tájékoztató, ha 7-nél kevesebb szem van benne, akkor folytatni kell egy köv. levéllel!!Emellett nem árt, ha 7 napig még óvszerrel is védekeztek!
Szerintem ez nem befolyásolja nagy mértékben.
állítólag pár óra eltérés nem okoz gondot! szerintem megnyugodhatsz, mert nem lehet így baba! 19/L
Én valamikor 9-kor valamikor 11-kor veszem be. 1 év alatt nem volt ezzel gond. Az a húzós, ha már 12 órával késõbb! De ez a 3-4 óra...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!