Találatok a következő kifejezésre: 2 hónapja fog. gátlót, de (10 db)

2 hónapja szedek fog. gátlót, de nem merek még védekezés nélkül lefeküdni a barátommal, mert félek h. valami baj lesz. Túlparázom a dolgot?

Legjobb válasz: igen túlparázod a dolgot:) de megnyugtatlak nem vagy egyedül ilyen parázós énis ilyen vagyok csak én már 4 hónapja szedem! de nekm éha sikerül elengednem magam és védekezés nélkül! nagyon jó:) nyugodtan probáld ki ha nemis midnig de próbáld ki:)

igen túlparázod a dolgot:) de megnyugtatlak nem vagy egyedül ilyen parázós énis ilyen vagyok csak én már 4 hónapja szedem! de nekm éha sikerül elengednem magam és védekezés nélkül! nagyon jó:) nyugodtan probáld ki ha nemis midnig de próbáld ki:)
ez természetes, hogy félsz, de nem kell, ha rendszeresen szedted, nem felejtetted el, akkor nincs mitõl, nyugodtan lefeküdhetsz vele. ha a menstruációd 1. napján kezdted el szedni, akkor azonnal hat, ha pedig 2-5. nap, akkor 7nap múlva, tehát semmi gond nincsen
Én is ugyanígy voltam mint te, csak a pasim mindig kivette, mielõtt elment.Az is hülyeség volt, tudom, mert akkor is kerülnek spermiumok a hüvelyembe, de valahogy én bíztam is benne meg nem is, aztán késõbb engedtem neki, azóta engedem:) Szóval csak egyszer kell túlesni rajta, nem kell félni, a fogamzásgátlók azért vannak, hogy teljes körû nemi életet élhessünk.Szerintem a fogamzásgátló tabletta a legjobb:D

2 hónapja szedem a triregol fog. Gátlót, de elkezdett ma fájni a bal lában, egészen a csontnál. Abba akarom mától hagyni. Lehet?

Ebben a hónapban csak 4 szemet szedtem bel?le. Elmentem dokihoz, de csak rántott egyet a vállán a n?gyógyászom. Kérdeztem, hogy abba lehet-e azonnal hagyni? Azt mondta igen. De itt meg azt olvasom, hogy nem jó abbahagyni. Kit?l kérjek segítséget? Félek a trombózistól(bár csináltattunk leiden mutáció vizsgálatot, és az azt mutatta, hogy nem vagyok rá hajlamos) Volt már valaki ezzel így? Vagy csak bepánikoltam? Köszi! Ja és ha abbahagyom 4 tabletta után, újra megjön?

Legjobb válasz: Na és honnan veszed azt, hogy a gyógyszertõl fáj a lábad?

Na és honnan veszed azt, hogy a gyógyszertõl fáj a lábad?
A kérdező hozzászólása: Ez a pánik!:) Nagyon jó kérdés egyébként, de hát mi mástól fájna? Nem húztam meg, nincs benne izomláz sem. Még az idõjárás változásra tippeltem, de pont a másik lábam mûtött.
ezt a levelet már mindenképp szedd be, mert csak ártasz a szervezetednek. És nem kell mindenen parázni, nem hinném, hogy a tabitól fáj a lábad. 21/l
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, megnyugtattatok!:) Akkor még ezt a levelet beszedem...
A kérdező hozzászólása: Tényleg nem attól volt!:)

Én 2 hónapig szedtem a fog. Gátlót. Aug.8-án ment el, de csak 5napig tartott. De ma volt egy pici vérzésem. Lehet egy hónapban két menstruáció? Szeretkezés közben nem szoktunk védekezni.

Legjobb válasz: már nem szeded a fog gátlot? mert ha nem az a pici vérzés lehetett beágyazodás jele is. igaz hogy nem félidoben de bármi megeshet.

már nem szeded a fog gátlot? mert ha nem az a pici vérzés lehetett beágyazodás jele is. igaz hogy nem félidoben de bármi megeshet.

Most a 2- ik hónap, hogy nem szedem a fog gátlót elözző hónapban volt is mensim de most meg semmi pedig a cuklus.hu szerint tegnap kellet volna megjönnie tegnap előtt éreztem is egy kis mensi szerű fájdalmat de azóta semmi. Szerintetek lehet baba?

Mikor teszteljek?

Legjobb válasz: Szerintem lehet baba is, de valószínûbb, hogy a fogamzásgátló kavart be. Nálam legalábbis így volt. Az abbahagyása után 3 hónapig még rendszeresen megjött a mensi, utána meg nem és cisztám lett. Amikor elmúlt és távozott a mensivel (2 hónap eltelte után) utána már újra pontosan mensiztem és semmilyen gyógyszeres rásegítés nem kellett. Lehet, hogy most neked is kicsit megkavarta a ciklusod, de majd helyreáll magától, ha minden jól megy. De babás is lehetsz persze, mert sokan vannak akik meg nem sokkal utána teherbe is esnek, mert nagyon nagy lehet utána a termékenység mértéke. Ha 1 hetet késni fog a mensid, akkor csinálj tesztet. Ha negatív, akkor majd menj dokihoz. Drukkolok!

Szerintem lehet baba is, de valószínûbb, hogy a fogamzásgátló kavart be. Nálam legalábbis így volt. Az abbahagyása után 3 hónapig még rendszeresen megjött a mensi, utána meg nem és cisztám lett. Amikor elmúlt és távozott a mensivel (2 hónap eltelte után) utána már újra pontosan mensiztem és semmilyen gyógyszeres rásegítés nem kellett. Lehet, hogy most neked is kicsit megkavarta a ciklusod, de majd helyreáll magától, ha minden jól megy. De babás is lehetsz persze, mert sokan vannak akik meg nem sokkal utána teherbe is esnek, mert nagyon nagy lehet utána a termékenység mértéke. Ha 1 hetet késni fog a mensid, akkor csinálj tesztet. Ha negatív, akkor majd menj dokihoz. Drukkolok!
szia! én 5 hónapja hagytam abba a fogamzásgátlót!ahogy abbahagytam megjött rendesen, most viszont az utóbbi 2 hónapban 35-38 naposak a ciklusaim és csak 2 napig tart! Kisbabát szeretnénk 1 hónapja folyamatosan akcióztunk, mert rejtély hogy mikor lehet peteérésem! És most a 40. napon vagyok és menses semmi! nemtudom hogy most késik vagy baba van a dologba! 3 hete negatív lett a tesztem, azóta nemteszteltem, még várok egy kicsit!

Már 2 hónapja szedek fog gátlót és azt szeretném meg kérdezni h lehetek e terhes ha bennem megy el a barátom? (tudom egyik sem 100%) de elméletileg nem igaz?

Legjobb válasz: Elvileg nem lehetsz terhes..ha 1. mindennap bevetted, kb.azonos idõpontban, 2. megvártátok az 1 hónapot és addig védekeztetek máshogy is (pl. gumival) (bár ez gyógyszer függõ, mindegyiknél különbözõ idõt kell kivárni, hogy védve legyél), 3. ha nem szedtél antibiotikumot (ez gyengítheti a tabit). Amúgy a tabletta arra van, hogy gumi nélkül is lehessen szexelni. De ahogy írtad semmi sem 100 %. Ha nem vagy biztos vegyél egy tesztet.

Elvileg nem lehetsz terhes..ha 1. mindennap bevetted, kb.azonos idõpontban, 2. megvártátok az 1 hónapot és addig védekeztetek máshogy is (pl. gumival) (bár ez gyógyszer függõ, mindegyiknél különbözõ idõt kell kivárni, hogy védve legyél), 3. ha nem szedtél antibiotikumot (ez gyengítheti a tabit). Amúgy a tabletta arra van, hogy gumi nélkül is lehessen szexelni. De ahogy írtad semmi sem 100 %. Ha nem vagy biztos vegyél egy tesztet.
nem lehetsz, pont ez a lényege a fogamzásgátlónak amúgy nekem a doki azt mondta már a 11-12 napon véd
A kérdező hozzászólása: Nem élvezett el bennem csak már fontolgatuk... köszönöm a válaszokat
A második válaszoló teljesen korrekten összefoglalta a lényegét.Nem lehetsz terhes, ha betartod a szabályokat.Egyébként nem kötekedésbõl kérdezem, de miért kezdtél el tabit szedni, ha nem azért, hogy ne kelljen gumi és megszakítás se vagyis beléd élvezhessen?
A kérdező hozzászólása: Végül is igazad van :P csak féltem h azért mégis "közvetlen befecskendezéssel" kapom :S xd

Két hónapja nem szedek fog. Gátlót.2. napja késik, de semmit nem érzek. Se azt, hogy meg akar jönni, de rosszullét. Késhet a gyógyszer abbahagyása miatt? Vagy terhesség? Tudom, teszteljek! Csak érdeklődöm. Vélemény?

Ja és a pattik az arcomon sem jöttek,ki, amik mensi el?tt szoktak.

Legjobb válasz: Miután abbahagytam a szedését, nekem vagy 3 hónapig meg sem jött.Szóval a válaszok alapján tényleg tesztelned kellene majd, mert lehetsz terhes is,de lehet a csak a gyógyszer elhagyásának következménye.

Miután abbahagytam a szedését, nekem vagy 3 hónapig meg sem jött.Szóval a válaszok alapján tényleg tesztelned kellene majd, mert lehetsz terhes is, de lehet a csak a gyógyszer elhagyásának következménye.
lehetsz terhes én is a gyógyszer után rögtön terhes lettem.most 15 hónapos a kislányom...tesztelj:) és írd meg mi lett:)
A kérdező hozzászólása: Köszi :) ja, és bocsi, most nézem, hogy elírtam egy betût. Rosszullét sincs. Semmi az ég világon.
Nekem sosem voltak rendeszes ciklusaim, csak fogamzásgátlóval. Mikor letettem, ugyanúgy össze-vissza jött meg a vérzésem. Szóval lehet, csak azért nem jön meg, mert már nem szeded a gyógyszert. Mondjuk én abból, hogy nem jelentkeztek a szokásos tünetek menzesz elõtt és késett 3 napot, mert nekem mindig rövidebbek voltak a ciklusaim, soha nem késett 3 napnál többet, így a 4. napon csináltam tesztet és pozitív lett. Csinálhatsz is akár tesztet, de nem biztos, ha az is vagy, már mutatja. Ha negatív lesz, de mégsem jön meg, érdemes várni egy kicsit és újabb tesztet csinálni.
A kérdező hozzászólása: Múlt hónapban még napra pontosan megjött, csak most nem. Ha terhes lennék, nem kéne éreznem, mondjuk mellfeszülést, vagy ilyesmit?
1 vagyok a tünetek a mellfeszülés, hányinger, hányás, fáradékonyság általában a 6.héten jön.....27/N 2 gyerekes anyuka
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. ha terhes vagyok, kb a 3dik hétnél járhatok.

Lindynette fog. Gátlót szedtem egy hónapig! (kimaradt 1 szem) megjött pontosan, de 2 napig volt és szinte semmi! Ma reggel csináltam egy tesztet nagyon nagyon halványan volt a második csík! Szerintetek?

Legjobb válasz: Ha csak egy hónapig szedted meg még ki is maradt egy szem, akkor elképzelhetõ, hogy nem hatott rendesen és terhes lettél. Két nap múlva csinálj egy újabb tesztet, ha az is két csíkos lesz, akkor ott baba van.

Ha csak egy hónapig szedted meg még ki is maradt egy szem, akkor elképzelhetõ, hogy nem hatott rendesen és terhes lettél. Két nap múlva csinálj egy újabb tesztet, ha az is két csíkos lesz, akkor ott baba van.
A kérdező hozzászólása: Csináltam tesztet, negatív lett :(
Drukkolok :) MAjd írd meg!
A kérdező hozzászólása: Várok péntekig aztán tesztelek újra! Remélem megerõsödik a csík! :)
Mivel a mai fogamzásgátlók minimális hormont tartalmaznak, így 1 szem kimaradása is okozhatja, hogy nem hat rendesen. Vagyis ha ti így voltatok együtt kiegészítõ védekezés nélkül, akkor igen, lehetsz terhes, sõt a halvány pozitív is pozitív, tehát ha pár nap múlva tesztelsz és megmarad a második csík, netán erõsödik, akkor kérj idõpontot orvoshoz, mert nagyon úgy néz ki, hogy összejött a baba.
szerintem várj vele párnapot! És reménykedj , hogy nem leszel terhes , mert a fogamzásgátlótól beteg is lehet a baba!!!!
A kérdező hozzászólása: Szerintetek, ha holnap reggel csinálok még egyet ugyanolyan halvány lesz, vagy erõsödhet?
Elõtte sem volt rendszeres, most még a gyógyszer is bezavart... Tesztelj 2 nap múlva szerintem!
hát ha 15én kéne megjönnie akkor csak mostanában lehetett peteérésed, akkor viszont nem ebben a ciklusban lehettél terhes...akkor meg erösebb csiknak kéne lennie...
Mondjuk nekem pont az jött le, hogy nem bánná a babát! Ha már ott volt a halvány csík akkor nyugodtan tesztelhetsz néhány nap múlva. Általában nem szokott tévedni a teszt, bár kicsit fura, hogy csak 15én kell megjönnie. Rendszeres volt elõtte?
A kérdező hozzászólása: Bocsi, rosszul fogalmaztam! Beleéltem magam a 2 csíkba! A gyógyszert is csak azért szedtem mert rendszertelenül jön meg és a do
itt azt mondják h a halvány csik is csik...ha nem akarsz babát, egy eseményutániért elmehettél volna, mert ugy tudom 2 hétig amugy is kell kiegészítõ védekezés az elsõ levélnél, de ez le van irva a tájékoztatóban, meg akkor is ha kimarad egy szem.
A kérdező hozzászólása: Bevallom egy kicsit már beleéltem magam, nem szeretnék pofára esni! Mondjuk majd csak 15-én kellene megjönni, addig nem hülyeség tesztelgetni?
Sajnálom :( Azért orvoshoz elmennék a majdnem pozitív miatt egy vizsgálatra!
ezt a barna folyás dolgot muszáj minden nap megkérdezni?
A kérdező hozzászólása: az ilyen válaszokra nem vagyok kíváncsi!!
Nekem is megjött a megvonásos az ehavi levelem 2.hetében.Én is ezt szedem kb 10hónapja.Annyi hogy én hagytam ki szemet, 2-õt nem is pótoltam, szóval gyanús hogy megjön-e keddig.. :/ az elõzõ kérdésednél kérdeztem az antibiotikumot stb., de nem válaszoltál.A lényeg, ha semmi nem jött közbe, nem terhességrõl van szó, csak váltanod kell tablettát mert nem bírja a szervezeted.Ez egyébként a többi fogamzásgátlóra is érvényes, a bûvös 3hónapon túli pecsételés esetén tabletta váltás kell. :) 24l
ma mindenkinek barna folyása van? már unalmas...
Nõgyógyász.

Most lesz 2. hónapja, hogy fog. Gátlót szedek, hülyén hangzik de még mindíg nem merek gumi nélkül lefeküdni a párommal, mit tegyek?

Sokkal jobb gumi nélkül ezért is kezdtem szedni, csak ez olyan hülye berögz?dés lehet vagy nem tudom, hogy gumit húzunk meg hasonlók. Nem tudom mit?l félek mikor gyógyszert szedek, szeretnék nyugodt lenni csak olyan nehéz...Hogy nyugodjak meg, vagy mit tudnék csinálni? Volt már valaki hasonló helyzetben?

Legjobb válasz: Én is ugyanígy voltam mint te. Az elsõ levelet végigszedtem + még 5 szemet és csak utána mertem vele gumi nélkül lefeküdni, és a kövi mensimig imádkoztam :D Aztán amikor megjött, rájöttem, hogy tényleg ez véd a legrendesebben. Ne aggódj, még neked is furcsa, hogy nem kell gumi. Ez miatt ne idegeskedj, nem éri meg :) Nyugodtan csinálhatjátok anélkül is.

Én is ugyanígy voltam mint te. Az elsõ levelet végigszedtem + még 5 szemet és csak utána mertem vele gumi nélkül lefeküdni, és a kövi mensimig imádkoztam :D Aztán amikor megjött, rájöttem, hogy tényleg ez véd a legrendesebben. Ne aggódj, még neked is furcsa, hogy nem kell gumi. Ez miatt ne idegeskedj, nem éri meg :) Nyugodtan csinálhatjátok anélkül is.
én csak a legelsõ fogamzásgátlós alkalommal aggódtam picit, de annyival jobb érzés volt, meg az orvosomban is megbízom aki ezt ajánlotta, h megnyugodtam.figyelj szerintem ha ennyi idõ után is így aggódsz felesleges pénzkidobás a drága gyógyszer.talán egy pár hónapig használj óvszert, és utána próbáld meg újra szedni a tabit, hátha addig oldódsz picit.mennyi ideje élsz nemi életet? 20/L
A kérdező hozzászólása: Igen elég "furcsa" még... Köszi a választ :)
:-D Hát persze...megvéd... scak hogy tudd, nincs 100%-os biztonság, rengeteg sztorit hallottam, hogy rendesen gyógyszer mellett esett teherbe.. Szóval a félelmed nem alaptalan... Én nem szedek gyóygszert, nálam a pasik védekeznek, ha pedig már összeszokott páros vagyunk, akkor megszakítás...nálam ez bejött, 10 éve így csinálom, nem akarok hormont szedni...sok rosszat hallottam De visszatérve a problémádra, van egy barátnõm, a pasija unszolására kezdett gyógyzsert szedni és neki is megvolt ez a para, sõt, neki végig megvolt ez, mióta a gyóygszert szedi és idõnkétn megkérte a párját, hogy csinálja gumival...én lennék anynira önzõ, ha állandóan bennem lenen egy félsz, csak úgy szeretkeznék, ahogy szeritnem nekem a legbiztonságosabb...
én az elsõ alkalommal is már gyógyszert szedtem, így sosem használtunk gumit. féltem, hogy véd-e, de megnyugodtam, mikor megjött, de azért mindig ott van egy kis félsz bennem, hogy vajon megjön-e most is, nem én leszek azon kevesek egyike, akik gyógyszer mellett esnek teherbe. mondjuk én elég aggódós vagyok, szóval tényleg nehéz megnyugodni.
Mi a 3. eveltol voltunk egyutt gumi nelkul, nagyon feltem, hogy megjon-e, hogy hatott-e a tabi, de megjott es tudom, h most mar ezutan nem kell feljek

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!