Találatok a következő kifejezésre: 2 hónapja fog. gátlót, (15 db)

Én 2 hónapig szedtem a fog. Gátlót. Aug.8-án ment el, de csak 5napig tartott. De ma volt egy pici vérzésem. Lehet egy hónapban két menstruáció? Szeretkezés közben nem szoktunk védekezni.

Legjobb válasz: már nem szeded a fog gátlot? mert ha nem az a pici vérzés lehetett beágyazodás jele is. igaz hogy nem félidoben de bármi megeshet.

már nem szeded a fog gátlot? mert ha nem az a pici vérzés lehetett beágyazodás jele is. igaz hogy nem félidoben de bármi megeshet.

Most a 2- ik hónap, hogy nem szedem a fog gátlót elözző hónapban volt is mensim de most meg semmi pedig a cuklus.hu szerint tegnap kellet volna megjönnie tegnap előtt éreztem is egy kis mensi szerű fájdalmat de azóta semmi. Szerintetek lehet baba?

Mikor teszteljek?

Legjobb válasz: Szerintem lehet baba is, de valószínûbb, hogy a fogamzásgátló kavart be. Nálam legalábbis így volt. Az abbahagyása után 3 hónapig még rendszeresen megjött a mensi, utána meg nem és cisztám lett. Amikor elmúlt és távozott a mensivel (2 hónap eltelte után) utána már újra pontosan mensiztem és semmilyen gyógyszeres rásegítés nem kellett. Lehet, hogy most neked is kicsit megkavarta a ciklusod, de majd helyreáll magától, ha minden jól megy. De babás is lehetsz persze, mert sokan vannak akik meg nem sokkal utána teherbe is esnek, mert nagyon nagy lehet utána a termékenység mértéke. Ha 1 hetet késni fog a mensid, akkor csinálj tesztet. Ha negatív, akkor majd menj dokihoz. Drukkolok!

Szerintem lehet baba is, de valószínûbb, hogy a fogamzásgátló kavart be. Nálam legalábbis így volt. Az abbahagyása után 3 hónapig még rendszeresen megjött a mensi, utána meg nem és cisztám lett. Amikor elmúlt és távozott a mensivel (2 hónap eltelte után) utána már újra pontosan mensiztem és semmilyen gyógyszeres rásegítés nem kellett. Lehet, hogy most neked is kicsit megkavarta a ciklusod, de majd helyreáll magától, ha minden jól megy. De babás is lehetsz persze, mert sokan vannak akik meg nem sokkal utána teherbe is esnek, mert nagyon nagy lehet utána a termékenység mértéke. Ha 1 hetet késni fog a mensid, akkor csinálj tesztet. Ha negatív, akkor majd menj dokihoz. Drukkolok!
szia! én 5 hónapja hagytam abba a fogamzásgátlót!ahogy abbahagytam megjött rendesen, most viszont az utóbbi 2 hónapban 35-38 naposak a ciklusaim és csak 2 napig tart! Kisbabát szeretnénk 1 hónapja folyamatosan akcióztunk, mert rejtély hogy mikor lehet peteérésem! És most a 40. napon vagyok és menses semmi! nemtudom hogy most késik vagy baba van a dologba! 3 hete negatív lett a tesztem, azóta nemteszteltem, még várok egy kicsit!

Ha 2 hónapja odafigyelek az étkezésre, mindennap mozgok és nem ment le semmit akkor mit csinálok rosszul? Lehet a fog. Gátló miatt? Amikor a tabi elõtt csináltam ue-t, azért volt látszatja 2 hónap után.

Legjobb válasz: Bármi lehet kóros hatással a hormonrendszeredre, így gátolhatja a fogyást. A tabi, az étrended csak két nagyon nyilvánvaló lehetõség.

Bármi lehet kóros hatással a hormonrendszeredre, így gátolhatja a fogyást. A tabi, az étrended csak két nagyon nyilvánvaló lehetõség.
Én most kerültem ugyanebbe a slamasztikába. Neked lett megoldásod?

Már 2 hónapja szedek fog gátlót és azt szeretném meg kérdezni h lehetek e terhes ha bennem megy el a barátom? (tudom egyik sem 100%) de elméletileg nem igaz?

Legjobb válasz: Elvileg nem lehetsz terhes..ha 1. mindennap bevetted, kb.azonos idõpontban, 2. megvártátok az 1 hónapot és addig védekeztetek máshogy is (pl. gumival) (bár ez gyógyszer függõ, mindegyiknél különbözõ idõt kell kivárni, hogy védve legyél), 3. ha nem szedtél antibiotikumot (ez gyengítheti a tabit). Amúgy a tabletta arra van, hogy gumi nélkül is lehessen szexelni. De ahogy írtad semmi sem 100 %. Ha nem vagy biztos vegyél egy tesztet.

Elvileg nem lehetsz terhes..ha 1. mindennap bevetted, kb.azonos idõpontban, 2. megvártátok az 1 hónapot és addig védekeztetek máshogy is (pl. gumival) (bár ez gyógyszer függõ, mindegyiknél különbözõ idõt kell kivárni, hogy védve legyél), 3. ha nem szedtél antibiotikumot (ez gyengítheti a tabit). Amúgy a tabletta arra van, hogy gumi nélkül is lehessen szexelni. De ahogy írtad semmi sem 100 %. Ha nem vagy biztos vegyél egy tesztet.
nem lehetsz, pont ez a lényege a fogamzásgátlónak amúgy nekem a doki azt mondta már a 11-12 napon véd
A kérdező hozzászólása: Nem élvezett el bennem csak már fontolgatuk... köszönöm a válaszokat
A második válaszoló teljesen korrekten összefoglalta a lényegét.Nem lehetsz terhes, ha betartod a szabályokat.Egyébként nem kötekedésbõl kérdezem, de miért kezdtél el tabit szedni, ha nem azért, hogy ne kelljen gumi és megszakítás se vagyis beléd élvezhessen?
A kérdező hozzászólása: Végül is igazad van :P csak féltem h azért mégis "közvetlen befecskendezéssel" kapom :S xd

2 hónapja szedek (meliane) fog. gátlót. És a 2. hónapban szinte minden nap rosszul vok. Lehet nem jó a gyógyszer vagy a szervezetem csak most szokik hozzá?

Hányinger,hasfájás,szédülés,fejfájás.Mit?l lehet?

Legjobb válasz: Lehet a tabletta mellékhatása. Ha a következõ levélnél sem múlik el, akkor menj vissza a nõgyógyászhot és írass fel másikat.

Lehet a tabletta mellékhatása. Ha a következõ levélnél sem múlik el, akkor menj vissza a nõgyógyászhot és írass fel másikat.
Nekem más problémám volt vele, nálam vágy csökkentõ hatása volt. De persze ez egyén függõ...

Lindynette fog. Gátlót szedtem egy hónapig! (kimaradt 1 szem) megjött pontosan, de 2 napig volt és szinte semmi! Ma reggel csináltam egy tesztet nagyon nagyon halványan volt a második csík! Szerintetek?

Legjobb válasz: Ha csak egy hónapig szedted meg még ki is maradt egy szem, akkor elképzelhetõ, hogy nem hatott rendesen és terhes lettél. Két nap múlva csinálj egy újabb tesztet, ha az is két csíkos lesz, akkor ott baba van.

Ha csak egy hónapig szedted meg még ki is maradt egy szem, akkor elképzelhetõ, hogy nem hatott rendesen és terhes lettél. Két nap múlva csinálj egy újabb tesztet, ha az is két csíkos lesz, akkor ott baba van.
A kérdező hozzászólása: Csináltam tesztet, negatív lett :(
Drukkolok :) MAjd írd meg!
A kérdező hozzászólása: Várok péntekig aztán tesztelek újra! Remélem megerõsödik a csík! :)
Mivel a mai fogamzásgátlók minimális hormont tartalmaznak, így 1 szem kimaradása is okozhatja, hogy nem hat rendesen. Vagyis ha ti így voltatok együtt kiegészítõ védekezés nélkül, akkor igen, lehetsz terhes, sõt a halvány pozitív is pozitív, tehát ha pár nap múlva tesztelsz és megmarad a második csík, netán erõsödik, akkor kérj idõpontot orvoshoz, mert nagyon úgy néz ki, hogy összejött a baba.
szerintem várj vele párnapot! És reménykedj , hogy nem leszel terhes , mert a fogamzásgátlótól beteg is lehet a baba!!!!
A kérdező hozzászólása: Szerintetek, ha holnap reggel csinálok még egyet ugyanolyan halvány lesz, vagy erõsödhet?
Elõtte sem volt rendszeres, most még a gyógyszer is bezavart... Tesztelj 2 nap múlva szerintem!
hát ha 15én kéne megjönnie akkor csak mostanában lehetett peteérésed, akkor viszont nem ebben a ciklusban lehettél terhes...akkor meg erösebb csiknak kéne lennie...
Mondjuk nekem pont az jött le, hogy nem bánná a babát! Ha már ott volt a halvány csík akkor nyugodtan tesztelhetsz néhány nap múlva. Általában nem szokott tévedni a teszt, bár kicsit fura, hogy csak 15én kell megjönnie. Rendszeres volt elõtte?
A kérdező hozzászólása: Bocsi, rosszul fogalmaztam! Beleéltem magam a 2 csíkba! A gyógyszert is csak azért szedtem mert rendszertelenül jön meg és a do
itt azt mondják h a halvány csik is csik...ha nem akarsz babát, egy eseményutániért elmehettél volna, mert ugy tudom 2 hétig amugy is kell kiegészítõ védekezés az elsõ levélnél, de ez le van irva a tájékoztatóban, meg akkor is ha kimarad egy szem.
A kérdező hozzászólása: Bevallom egy kicsit már beleéltem magam, nem szeretnék pofára esni! Mondjuk majd csak 15-én kellene megjönni, addig nem hülyeség tesztelgetni?
Sajnálom :( Azért orvoshoz elmennék a majdnem pozitív miatt egy vizsgálatra!

Két hónapja nem szedek fog. Gátlót.2. napja késik, de semmit nem érzek. Se azt, hogy meg akar jönni, de rosszullét. Késhet a gyógyszer abbahagyása miatt? Vagy terhesség? Tudom, teszteljek! Csak érdeklődöm. Vélemény?

Ja és a pattik az arcomon sem jöttek,ki, amik mensi el?tt szoktak.

Legjobb válasz: Miután abbahagytam a szedését, nekem vagy 3 hónapig meg sem jött.Szóval a válaszok alapján tényleg tesztelned kellene majd, mert lehetsz terhes is,de lehet a csak a gyógyszer elhagyásának következménye.

Miután abbahagytam a szedését, nekem vagy 3 hónapig meg sem jött.Szóval a válaszok alapján tényleg tesztelned kellene majd, mert lehetsz terhes is, de lehet a csak a gyógyszer elhagyásának következménye.
lehetsz terhes én is a gyógyszer után rögtön terhes lettem.most 15 hónapos a kislányom...tesztelj:) és írd meg mi lett:)
A kérdező hozzászólása: Köszi :) ja, és bocsi, most nézem, hogy elírtam egy betût. Rosszullét sincs. Semmi az ég világon.
Nekem sosem voltak rendeszes ciklusaim, csak fogamzásgátlóval. Mikor letettem, ugyanúgy össze-vissza jött meg a vérzésem. Szóval lehet, csak azért nem jön meg, mert már nem szeded a gyógyszert. Mondjuk én abból, hogy nem jelentkeztek a szokásos tünetek menzesz elõtt és késett 3 napot, mert nekem mindig rövidebbek voltak a ciklusaim, soha nem késett 3 napnál többet, így a 4. napon csináltam tesztet és pozitív lett. Csinálhatsz is akár tesztet, de nem biztos, ha az is vagy, már mutatja. Ha negatív lesz, de mégsem jön meg, érdemes várni egy kicsit és újabb tesztet csinálni.
A kérdező hozzászólása: Múlt hónapban még napra pontosan megjött, csak most nem. Ha terhes lennék, nem kéne éreznem, mondjuk mellfeszülést, vagy ilyesmit?
1 vagyok a tünetek a mellfeszülés, hányinger, hányás, fáradékonyság általában a 6.héten jön.....27/N 2 gyerekes anyuka
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. ha terhes vagyok, kb a 3dik hétnél járhatok.

Symicia fog. Gátlót szedek 7 hónapja és az utóbbi 2-3 hónapban iszonyú hisztis lettem. Még valaki tapasztalt ilyet? Esetleg váltsak?

A hisztist inkább úgy értem, hogy eddig is érzékeny voltam, de most még jobban az vagyok és ha a feszültség felgyülemlik bennem, akkor sírással tudom levezetni.

Legjobb válasz: Figyelj, én csak azt tudom mondani, hogy nem kell mindent a tablettára fogni! A legtöbb dolog fejben dõl el.Ha a tabletta okozná, akkor már hamarabb megjelent volna ez a problémád, már az elsõ pár levél beszedése után. Úgyhogy ha más "mellékhatása" nincs, akkor szerintem nem kellene váltanod, nehogy a következõ gyógyszernél valamilyen komolyabb probléma lépjen fel. 21/L

Figyelj, én csak azt tudom mondani, hogy nem kell mindent a tablettára fogni! A legtöbb dolog fejben dõl el.Ha a tabletta okozná, akkor már hamarabb megjelent volna ez a problémád, már az elsõ pár levél beszedése után. Úgyhogy ha más "mellékhatása" nincs, akkor szerintem nem kellene váltanod, nehogy a következõ gyógyszernél valamilyen komolyabb probléma lépjen fel. 21/L
Én a Symiciától ugyan nem idegbajos voltam, de olyan nyomott kedvem volt egyfolytában, híztam tõle, a libidóm nullára redukálódott, ki is száradtam, mind alul mind a bõröm... Féltem váltani, mert hogy ez elvileg annyira új és jó és a többivel csak még rosszabb lesz... Mivel volt egy idõ amíg kivonták a forgalomból kényszerbõl váltottam , Lindynette-t írt fel az orvos, nem telt el szerintem egy hónap se, és minden mellékhatás elmúlt, újak pedig nem jelentkeztek - lekopogom - 3 hónapja szedem ezt és nem váltok vissza Symiciára. Egyébként elolvastam az összetevõit, ebben sincs több hormon, mint abban, csak másmilyen.
A kérdező hozzászólása: és kedves utolsó válaszoló váltottál gyógyszert?
Ugyanez volt a bajom az Azaliától. fél évig szedtem: hangulatingadozás, cölibátus. Havonta jó ha kétszer engedtem a férjemnek.
Elõzõ: mintha csak rólam írtál volna... Én mondjuk nem symiciát szedek, de ugyanez történik velem is... A barátom nálam sem érti, mi bajom van, de nem hiszi el, h a gyógyszer okozza ezt..:S Viszont én nem merek váltani, mert mi van, ha egy másik gyógyszer súlyosabb mellékhatásokat produkál? :S Inkább vagyok hisztis, mint hogy esetleg felszedjek 20 kilót. :S
Ismerõs... :S Kis, jelentéktelen dolgokon tudok kiakadni, elsõsorban a barátommal kapcsolatban. Ha bármi apró dolgot tesz ami nekem nem igazán tetszik, úgy felidegesítem magam, mintha megcsalt volna. Ha pl. felhív, hogy egy órával késõbb tud jönni hozzám, majdnem elsírom magam, és meg vagyok gyõzõdve, hogy ez azért van, mert nem szeret eléggé és nem akar látni. Gyakran elkezdek vele kötekedni, õ meg nem érti mi bajom van. Sokszor rámjön a sírhatnék. KB 12 éves koromtól 20 éves koromig EGYSZER SEM sírtam. Most heti egyszer biztos, de olyan is van, hogy naponta többször... Igen, Symiciát szedek. De váltani fogok. Azért csak most, mert csak mostánabán döbbenten rá, hogy hoppá, ezek a tünetek pont azóta vannak meg, mióta szedem a tabit. 21/L
basszus de te is ezt a márkát szeded??
Én tiszta idrgbajos lettem, még a második levél közepénél tartok de máris abbahagynám ha lehetne.Ja és a szexet a hátam közepére kivánom.Sokszor pillanatok alatt robbanok, és olyan dühkitöréseim vannak, hogy sokszor én is meglepõdök magamon.
A kérdező hozzászólása: igen maradok ennél...igazatok van, hogy mással probléma lehet...lehet hogy hülyén fog hangzani de sírás után jobban érzem magam :)
elõzõ vagyok: egyetértek viszont azzal hogy fejben dõl el, de én egyáltalán nem koncentráltam erre rá hanem napokig gondolkoztam h miért érzk így és utána olvastam el h a fogamzásgátlómnak lehet ez a mellékhatása de szerintem se válts mert ez még egy alacsony hormontartalmú fogamzásgátló másikkal lehet nagyobb probléma
énis azt szedem és nekem pedig elég letört a hangulatom és gyakran van kedvem sírni.szóval ismerõs!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ :)
Ember, te gátolod a fog kinövését! Hogyne lennél már hisztis!

2 hónapja szedek fog. gátlót, de nem merek még védekezés nélkül lefeküdni a barátommal, mert félek h. valami baj lesz. Túlparázom a dolgot?

Legjobb válasz: igen túlparázod a dolgot:) de megnyugtatlak nem vagy egyedül ilyen parázós énis ilyen vagyok csak én már 4 hónapja szedem! de nekm éha sikerül elengednem magam és védekezés nélkül! nagyon jó:) nyugodtan probáld ki ha nemis midnig de próbáld ki:)

igen túlparázod a dolgot:) de megnyugtatlak nem vagy egyedül ilyen parázós énis ilyen vagyok csak én már 4 hónapja szedem! de nekm éha sikerül elengednem magam és védekezés nélkül! nagyon jó:) nyugodtan probáld ki ha nemis midnig de próbáld ki:)
ez természetes, hogy félsz, de nem kell, ha rendszeresen szedted, nem felejtetted el, akkor nincs mitõl, nyugodtan lefeküdhetsz vele. ha a menstruációd 1. napján kezdted el szedni, akkor azonnal hat, ha pedig 2-5. nap, akkor 7nap múlva, tehát semmi gond nincsen
Én is ugyanígy voltam mint te, csak a pasim mindig kivette, mielõtt elment.Az is hülyeség volt, tudom, mert akkor is kerülnek spermiumok a hüvelyembe, de valahogy én bíztam is benne meg nem is, aztán késõbb engedtem neki, azóta engedem:) Szóval csak egyszer kell túlesni rajta, nem kell félni, a fogamzásgátlók azért vannak, hogy teljes körû nemi életet élhessünk.Szerintem a fogamzásgátló tabletta a legjobb:D

Pajzsmirigy gondok? 7 hetesen elhalt a babám. Az egész történet:5 évig szedtem fog. Gátló tabit, májusban abbahagytam, megjött minden hónapban 1-2 nap eltéréssel a vérzés, viszont 15 kg feljött rám azóta!

Mit gondoltok lehet ez a probléma h elment a baba és hogy ennyit felhíztam? 50 kg voltam mindig, és sosem volt gond az étkezéssel.

Legjobb válasz: Nekem pm alulmûködésem van. A kontrollálatlan tsh okozhat vetélést. A súlyprobléma is utalhat pm problémára. Szerintem kérj egy kivizsgálást.

Nekem pm alulmûködésem van. A kontrollálatlan tsh okozhat vetélést. A súlyprobléma is utalhat pm problémára. Szerintem kérj egy kivizsgálást.
Ha felmerül benned, akkor vizsgáltasd ki magad, de azt ugye tudod, hogy a vetélések nagyon gyakoriak, tehát elég kicsi az esélye, hogy pont pajzsmirigy miatt történt, legnagyobb részben kromoszóma rendellenesség okozza, a baba nem életképes és a természet szelektál. De persze egy vizsgálat nem árt, ha aggódsz ezen.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat.igazából ez a hatalmas súlyfelesleg váltotta ki bennem a gondolatot.mindenképpen csináltatok egy teljeskörû vizsgálatot, ha negatív minden akkor valószínû beteg volt.
elõfordulhat, hogy pm problémád van, egyszerû vérvételbõl kiderûl, ha teljes hormonsort csinálnak neked valahol világosabb lesz minden. Vetélés után, fõleg ha más tüneted is van (súlygyarapodás, esetleg túl rövid/hosszú vérzés, pecsételõ vérzés stb) egy jó doki elküld. Sok sikert.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!