Találatok a következő kifejezésre: 2 hónapja fog (222 db)

Közvetlenül GYED-ről lehet táppénzre menni, ha jön a 2. baba (de már az első 2. szülinapja után 1-2 hónappal fog megszületni), vagy kötelező megkezdeni a GYES-t?

Sok szabim is van, esetleg azt vegyem ki és utána táppénz? Hogy m?ködik ez?

Legjobb válasz: Szerintem elõbb a szabikat kellen kivenni, az elvileg másfél évnyi szabid, talán elég is lenne, de ha nem akkor jöhet a táppénz.

Szerintem elõbb a szabikat kellen kivenni, az elvileg másfél évnyi szabid, talán elég is lenne, de ha nem akkor jöhet a táppénz.
A kérdező hozzászólása: tanár vagyok, így addig kb. 88 nap szabim lenne, ami elég. A lényeg, hogy nem muszáj GYES-re menni, mert az nagyon kevés. Köszönöm a választ!
Szerintem te nagyon jó helyzetben vagy! Szabi alatt már teljes fizetést kapsz, plusz jár a gyes is. Így nem kell aggódnod, ugyanannyi pénzt kapsz, vagy még többet, mint a mostani babáddal. Legalábbis ha jól értelmeztem a jogszabályt. Attól függ, hogy az évforduló milyen hónapban van, mert az elõzõ évet nézik Gyed szempontjából.
igényelje az apuka a gyest, amellett lehet dolgozni, neked meg szabi.
A kérdező hozzászólása: nagyon köszönöm a válaszokat, megnyugtattatok!

19 éves lány vagyok és még szűz 5 hónapos vagyok a barátommal és már szeretném vele a szexet mert megbízok benne de félek h fájni fog ha várok vagy 2 hónapot akkor is ugyan olyan érzés lesz szóval ha most fáj akkor 2 hónap múlva is fog?

Legjobb válasz: Attól függ,hogy mennyire lazítod el magad és mennyire nem figyelsz másra.Bár ha vastag a szûzhártyád akkor fájni fog.úgy mondd kikell bírni. De csak annyit tudok tanácsolni,hogy télleg lazulj el,csak arra gondolj hogy szereted a barátod semmi másra:) sok sikert

Attól függ, hogy mennyire lazítod el magad és mennyire nem figyelsz másra.Bár ha vastag a szûzhártyád akkor fájni fog.úgy mondd kikell bírni. De csak annyit tudok tanácsolni, hogy télleg lazulj el, csak arra gondolj hogy szereted a barátod semmi másra:) sok sikert
Ha szereted, és elõtte felizgattátok egymást, azért az nem akkora fájdalom.Inkább csak kellemetlen lehet, de az sem kötelezõ, mint ahogy a vérzés sem.Valahogy nõk milliárdjai kibírták, mint ahogy a szülést is, pedig az összehasonlíthatatlanul nagyobb fájdalom. De ezek szerint még nem vagy felkészülve rá.
én speciel nem éreztem semmit. de mond beszélj errõl barátodnak, h félsz, de mégis szeretnéd. beszéljétek meg. nem azt mondom h percrõl percre, de beszélni kell róla, úgy mindkettõtöknek könnyebb, és a lelki kapocs is erõsödik. bátran szólj neki ha faj, ha máshogy szeretnél valamit. hidd el kedvedre fog tenni. L/18
Ö.... figyelj csak, az hogy 19 éves vagy és 5 hónapja vagytok együtt ez még nem elég ahhoz, hogy szexeljetek... volt már petting? egyáltalán feltérképeztétek már egymást? tudja, hogy mi a jó neked? tudod, hogy mi a jó neki? a szex nemcsak abból áll, hogy puuffff bele a közepébe, oszt jól van. Az emberek nem azért szexelnek, mert x éves vagyok vagy mert már ennyi ideje együtt vagyunk.... ez sokkal többrõl szól. és ne feledkezzetek meg a védekezésrõl sem. amúgy az a véleményem, ha az elsõ szeretkezés elõtt kellõképpen feltérképezitek egymás testét, akkor elég nagy eséllyel indulsz arra, hogy nem fog fájni. persze minden ember más és más. de ha elég nedves vagy, ha , ár elõtte játszottatok, ha már nem fáj, mikor pl az ujjával kényeztet, akkor nem hiszem, hogy gond lesz.
Hát ha azalatt a 2 hónap alatt sokat ujjaz a barátom téged, akkor valószínûleg kicsit mégjobban kitágulsz, így pcit kevésbé is fájhat.:)

2 hónapja nem voltam csajjal. A következő aktusnál hamar el fogok menni? 19/F

Legjobb válasz: Én meg 2 hónapja nem voltam pasival. Akkor hamar el fogok menni? 21/L

Én meg 2 hónapja nem voltam pasival. Akkor hamar el fogok menni? 21/L
Hm... akkor gyorsak leszünk együtt:D
Igen.Maszturbálj elõtte
A kérdező hozzászólása: akkor megyek. hova menjek?
De mégis hová? Jöhetsz te is ha akarsz:)
A kérdező hozzászólása: hát hozzám, vagy én hozzád?
Akkor indulok, de hova???? :D
A kérdező hozzászólása: Szeretném ha eljönnél és együtt elmennénk.:D
Szeretnéd ha mennék? :D
A kérdező hozzászólása: Hogyneee. Átjösz 'DVD'zni? :D
Biztos vagy benn?:D
A kérdező hozzászólása: :) A 2. körbe már jók leszünk.:D
A kérdező hozzászólása: Jó kérdés...te is hasonló cipõbe jársz. Próbáljuk ki együtt?!:-D
Privit írj és mondom:)

2 hónap után érdeklődött a barátom, hogy szeretném-e. Rosszul sült el a dolog. Fog változni valami?

Sz?z vagyok. Tudtam, hogy egyszer szembesülnöm kell ezzel a helyzettel. De nem akartam még ilyen korán, és rosszul esett, hogy 2 hét "járás" után (2 hónapja van aktív randizgatás) már err?l kérdezett. Nagyon rosszul érintett, meg is könnyeztem. Tulajdonképpen annyit mondott-nekem szinte szólnom sem kellett- hogy nem akar sietni sehová, minden úgy és akkor fog történni, amikor én akarom.

Legjobb válasz: 19 éves vagy, õ meg egy 22 éves fiú. Miért csoda, hogy felhozta? Nem megdugni akart, csak hogy tudd, õ már szeretné, ezt akarta elmondani. De ez teljesen oké egy 22 éves fiúnál. "ki igazán szeret, az sokat vár rám, és tisztel azzal, hogy nem hoz fel ilyesmit." 14 évesen. Ezt felejtsd el. Nem vagy gyerek. Persze nem azt mondom, hogy 2 nap után kell odaadni magad, mert nem, csak akkor, ha úgy érzed, hogy oké. De hónapokat ebben a korban nem sokan fognak várni, abból már kinõttél.

19 éves vagy, õ meg egy 22 éves fiú. Miért csoda, hogy felhozta? Nem megdugni akart, csak hogy tudd, õ már szeretné, ezt akarta elmondani. De ez teljesen oké egy 22 éves fiúnál. "ki igazán szeret, az sokat vár rám, és tisztel azzal, hogy nem hoz fel ilyesmit." 14 évesen. Ezt felejtsd el. Nem vagy gyerek. Persze nem azt mondom, hogy 2 nap után kell odaadni magad, mert nem, csak akkor, ha úgy érzed, hogy oké. De hónapokat ebben a korban nem sokan fognak várni, abból már kinõttél.
Ugyanmár!!!! Ez butaság. Méghogy sokat vár rád, aki szeret, ekkora marhaságot. 21 éves vagyok, volt olyan, aki elsõ pillanattól kezdve minden éjszakát velem töltött mégis ugyanúgy szeretett, mintha éveket várt volna. Egyáltalán nem ezen múlik.
"Köztünk igazi szerelem van." Addig melletted is lesz, de a szerelem nem tart örökké. Ha pedig nincs szex, könnyebben megtalálja másnál is a szerelmet...
Szia! Én a párommal 4 éve vagyok együtt. Én 16 voltam, õ 20 amikor megismertük egymást. Neki elõttem már volt szexuális kapcsolata, nekem nem. Nem sietett sehova, nem is akart rám erõltetni semmit. 2 évet várt rám, amíg végre megkapott. Oltárian boldog volt és én sem bántam meg! De addig is téma volt nálunk. Nem volt azzal probléma, hogy elmondjuk egymásnak mi ezzel kapcsolatban a véleményünk. Õ megértette, hogy még fiatal vagyok, várni szeretnék vele. Õ is elmondta, hogy nagyon szeret és ha kell akkor bármeddig vár. Normális, hogy felhozta a témát a párod. Ne aggódj emiatt! Nyíltan beszéljetek róla, mert úgy könnyebb lesz majd felkészülnöd lelkileg. Bár nem tudom miért félsz ettõl az egésztõl. Ha igaz szerelem van közöttetek, akkor nagyon valószínûnek tartom, hogy õ számodra az igazi. Mirõl álmodik a lány? Hogy jön egy herceg tán, hófehér paripán... A tiéd már megérkezett! Ezzel nem azt mondom, hogy azonnal add oda magad neki, félre ne érts! Csak azért ha bízol benne, és szereted, akkor hamarosan úgyis eljutsz arra a pontra, hogy megesik az eset. Addig meg beszélgessetek, mondjátok el egymásnak, hogy mi van bennetek. Könnyebb lesz, hidd el! Sok sikert! 20/L
A szex pedig szükséglet. Ez olyan, mintha hiába vagy étteremben, akár ott is lakhatsz, ha nem ehetsz amikor éhes vagy, hanem éhezned kell a kaja mellett. Egy idõ után akármennyire is szeretsz ott lakni sírva költözöl ki :)
Elsõ vagyok. Jól írja a 78%-os nagyon! Igazából ugyanazt írtuk csak más nézõpontból :) De tényleg az a lényeg h szeressétek egymást és én se mondom, hogy rögtön oda kell adni magad. De azért ebben a korban az évek sztem túlzás :P Az meg pláne h meghallod h "szex" és idegzsábát kapsz...
A kérdező hozzászólása: Tudom, igazatok van...csak vannak múltbéli fájdalmak...értitek. Neki is elmondtam a csalódásokat, hogy ezért zaklatott fel.
Azt, hogy mikor szeretnél lefeküdni vele ezt csak Te tudhatod, soha ne mástól kérdezd, vagy mástól várj megerõsítést! Ha neked úgy esik jól akkor várj amennyit szeretnél, azért mert valaki azt mondja ne várasd azért neked nem kell azt tenned! Az meg, hogy felhozta, én megértelek, hogy kicsit ijesztõ, illetõleg korai számodra, de szerintem ne érezz emiatt nyomást. Elõször ismerjétek meg rendesen egymást, és ha majd eljön az idõ akkor érezni fogod, beszélgetni meg lehet róla, persze az sem kötelezõ, de ha éppen te egyelõre nem szeretnél beszélni róla, azt is el lehet mondani, ill. hogy miért nem, vagy hogy neked gyors a tempó, stb....
Kamu kérdés...de mégis elhiszem. 19 éves létedre több eszednek kéne lenni, de sajnos már a huszonéveseknél is sok a buta, ostoba. Még jó, hogy nem az én barátnõm vagy, már dobtalak volna. Õ csak les, mint a hülye, te meg bõgsz. Szép pár vagytok.
OFF: durva egy fráter vagy, elõttem válaszoló. Amúgy az eddigi válaszok nagy részével egyetértek.
Ja, itt alig válaszoltak arra, hogy fog-e változni valami. Az élet örök változás, úgyhogy fog. De a fele tõled függ, a másik fele meg a másiktól. Hajrá.
Igazán nincs mit! Ez az igazság :) Csak hagyd, hogy szeressenek és te is szeress minden szereteteddel :) 20/L
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen 78%-os 20 éves lány! :) Nagyon megnyugtattak és igazolóan hatottak a szavaid. Gratulálok neked, és örülök, hogy megmutatta a barátod, hogy milyen egy igazi férfi, ha szeret:) Az utolsónak is köszönöm, hát igazad van, hogy nem alázott meg, próbálom másképp felfogni ezt a dolgot.
Akkor meg mi a baj? Nem tilos errõl beszélni, ezzel nem alázott meg, nem követelt semmit. Csak megbízott benned annyira, hogy elmondta a gondolatait.
A kérdező hozzászólása: Elõször érzelmileg kell egymást kielégíteni, úgy gondolom. Nekem az az alap, az érzelmi biztonság, hogy több hónap van mögöttünk...és kitart. Én ilyen vagyok, azt mondta, el is fogad így, és becsül, hogy nem vagyok "bõvérû".
A kérdező hozzászólása: Miért ne tarthatna nagyon sokáig?:) Több olyan párt ismerek, akik évek óta együtt vannak, és majd megvesznek egymásért.
A kérdező hozzászólása: Ja, és miért is marhaság az, hogy egy õrültem szerelmes férfi nem hagyja ott álmai hölgyét, ha 2 hét után nem dughatja ágyba? :) Nem azt mondtam, hogy aki hamar szeretkezik, az nem érez...
A kérdező hozzászólása: 71%-os! A kérdés még mindig ugyanaz:) Hogy mi a véleményetek, fog-e változni valami...
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, igazad van. De szerintem aki tudja, mi az igaz szerelem, azt is tudja, hogy válhatatlan a másiktól, õ a mindene...és ez kortól független:) Köztünk igazi szerelem van.
Akkor most mi a kérdés?
A kérdező hozzászólása: 17:19! Igazad lehet...hááát hiába, nem lehet mindenki olyan végtelenül érzékeny és értelmes, intelligens mint te:P Mekkora érvágás, hogy nem a te barátnõd vagyok...pedig melletted biztos érezném hogy mi a feltétel nélküli szerelem:) Okos, így tovább:P

A menzim nem pontos 36-40 nap között jön meg, de most valamiért késik már 2 honapja nincs. Ennyit még soha nem késett! Dokihoz fogok menni ezen a héten. Mit fog mondani?

na nagyon azeretnénk már babát. De a menzim nem pontos 36-40nap között jön meg.

Legjobb válasz: Lehet hogy nincs peteérésed, vagy a hormonokkal van baj, de lehet ciszta is.Nekem sem rendszeres, van hogy kimarad 2 hónapot.Tudom hogy nincs peteérésem:orvos bizonyította.Ilyenkor felírja a norcolutot amitõl megjön, és kezdem a clostilbegytet.De mi csak tavaly augusztustól próbálkozunk, de azóta rendszeresen járok orvoshoz.Ne aggódj veled sem lesz semmi baj.

Lehet hogy nincs peteérésed, vagy a hormonokkal van baj, de lehet ciszta is.Nekem sem rendszeres, van hogy kimarad 2 hónapot.Tudom hogy nincs peteérésem:orvos bizonyította.Ilyenkor felírja a norcolutot amitõl megjön, és kezdem a clostilbegytet.De mi csak tavaly augusztustól próbálkozunk, de azóta rendszeresen járok orvoshoz.Ne aggódj veled sem lesz semmi baj.
Szia!Én is ugyanígy jártam múltkor.2 hónapig nem jött meg, azt hittem, h babás vok, elmentem dokihoz, de sajna nem voltam az.Adott Duphastont, ami meghozta a mensim és amikor meg megjött Clostyt kellett szednem.De sajnos nekem nem jött össze a Clostyval, igaz ez még csak az elsõ Clostis hónapom volt.
Nekem is volt regebb amikor tobb evig nem jott ossze a baba, kesett tobb mint egy honapot, majdnem kettot, teszt negativ volt, a doki meg e vitamint ajanlott amitol masodik napra ra meg is jott a mensim..nem mondta mi lehetett a baj, miert kesett...es most az uj parommal a masodik honapban sikerult..10 hetesek vagyunk!sok sikert neked is!

Ha ezt az edzéstervet csinálom, akkor látszódni fog 2 hónap múlva a változás?

fekvőtámasz 3x10 felülés 3x20 guggolás 3x20 tárogatás 3x20 (7 kg-mal) fekvenyomás 3x20 (7 kg-mal) súlyzózás 3x20 (mindkét kézre, 3.5 kg-mal) tricepsznyújtás 3x10 (mindkét kézre, 3.5 kg-mal) És ezt csinálnám meg heti 5-6 alkalommal, de lehet hogy ezekből csak 2 sorozatot csinálnám meg, attól függ, hogy mennyi időm lesz.

Legjobb válasz: Ezt te sem gondoltad komolyan: "de lehet hogy ezekbõl csak 2 sorozatot csinálnám meg, attól függ, hogy mennyi idõm lesz." Alapból nem edzésterv függõ a fejlõdés, hanem elsõsorban táplálkozás. A heti 5-6 edzés túledzéshez vezet, még ilyen teljes testes edzésnél is. A 2 hónap pedig egyáltalán nem számít idõnek testépítésben, 2 év múlva esetleg.

Ezt te sem gondoltad komolyan: "de lehet hogy ezekbõl csak 2 sorozatot csinálnám meg, attól függ, hogy mennyi idõm lesz." Alapból nem edzésterv függõ a fejlõdés, hanem elsõsorban táplálkozás. A heti 5-6 edzés túledzéshez vezet, még ilyen teljes testes edzésnél is. A 2 hónap pedig egyáltalán nem számít idõnek testépítésben, 2 év múlva esetleg.
Egyetértek az elõbbi válaszolóval, a fejlõdés mértéke minimum hónapokban mérhetõ. Az eredményért meg kell dolgozni, nem egy meg két nap alatt jön, de ha szépen csinálod, meglátod, fejlõdsz majd. Kokszolni ne kezdj!
Lány vagy?

Lányom 2 éves múlt júliusban, a GYES-t apukája fogja majd kapni. Ugye jól tudom, hogy 2 hónapra visszamenőleg lehet kérni a GYES-t?

Apa ugyanis külföldön van, csak a szülinaphoz képest 1 hónappal kés?bb ér haza, akkor tudjuk majd beadni az igénylést.

Legjobb válasz: Igen, jól tudod, késedelmes igénylés esetén az ellátást visszamenõleg legfeljebb két hónapra kapod meg. Ha egy hónap a késés, akkor nincs gond!

Igen, jól tudod, késedelmes igénylés esetén az ellátást visszamenõleg legfeljebb két hónapra kapod meg. Ha egy hónap a késés, akkor nincs gond!

Most leszek 15 éves 2 hónap múlva van fehérjém és creatinom tesómtól kaptam ajándékba. Ha elfogy majd és nem fogom szedni akkor a kezem tényleg úgy fog kinézni mint egy 80 évesé? Pl. : ha ma elkezdem szedni 3 naponta gyúrok úgy elég egy hónapig.

akkor ha elfogyott és leállnék akkor mi lenne az eddig bevitt fehérje átalakulna vizzé és lebomlanna?

Legjobb válasz: Elõször is, a teljes étrend számít, nem egy kiegészítõ. Másodszor, nem tudom, ki talál ilyeneket ki, de nem csak, hogy a zsírból nem lesz izom, a fehérjébõl sem lesz víz. Így ne kezdj neki, mert így kár lenne elfogyasztani. Legyen kezdõ teljes testes átmozgató edzésterved, a builderen találhatsz. Közben olvasd el a Sárga Kapszulát. Ha ezekkel végeztél, és már azon volnál, hogy elkezdd az osztott súlyzós edzést, lesz étrended és tudni fogod, mire is való a fehérjepor, na akkor kezdd el használni.

Elõször is, a teljes étrend számít, nem egy kiegészítõ. Másodszor, nem tudom, ki talál ilyeneket ki, de nem csak, hogy a zsírból nem lesz izom, a fehérjébõl sem lesz víz. Így ne kezdj neki, mert így kár lenne elfogyasztani. Legyen kezdõ teljes testes átmozgató edzésterved, a builderen találhatsz. Közben olvasd el a Sárga Kapszulát. Ha ezekkel végeztél, és már azon volnál, hogy elkezdd az osztott súlyzós edzést, lesz étrended és tudni fogod, mire is való a fehérjepor, na akkor kezdd el használni.
A kérdező hozzászólása: Kösszi szépen egy ilyen választ vártam :D Ja még annyit hogy aki "gyúr" napi szinten vagy elég gyakran azok milyen magassok és hány kg-ok?
:D Heti 3-5 alkalmat kell a teremben tölteni. Ennél több hobbi szinten felesleges. A magasságodat nem tudod befolyásolni. Tesmagasság-100 centit kilóban szálkásan viszonylag könnyen el lehet érni, ha kicsit jobban csinálod, még plusz pár kilót. Olvasd el a könyvet, mindent megtalálsz benne.
ddrake, azért hogy volt türelmed erre válaszolni, tõlem megkaptad a Hónap dolgozója címet :D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szóval ti evvel foglalkoztok a "testépítéssel"? Hogy magamban eltudjam képzelni ti milyen magasok voltatok hány kg-ok és heti hány edzés volt?
nagyon gyorsan nézz utánna a testépítésnek mert feleselegesen írkálsz ide akkora hülyeséget mint egy ház.

Hallodtam olyant, hogy a fogszabályzó alatt megromlik a fog. Nekem is van fogszabályzóm, és kb.1-2 hónap és leveszik. Nagyon irtózóm, félek, hogy nekem is meg romlik, lehetséges ez? és Mennyire igaz?

Legjobb válasz: Nekem kb 11 éves koromban azt mondták, hogy 3 hónapig lesz fent. Fent volt 3 évig, de még így se romlott meg alatta a fogam. Mondjuk hozzá kell tenni, hogy genetikailag jók a fogaim.

Nekem kb 11 éves koromban azt mondták, hogy 3 hónapig lesz fent. Fent volt 3 évig, de még így se romlott meg alatta a fogam. Mondjuk hozzá kell tenni, hogy genetikailag jók a fogaim.
Nagyon gondosan mossad, akkor nem lesz baj.
nekem kb 3 evig volt fent, januarban vettek le, de megsargultak. hiaba mosom, nem feherednek ki. de nem romlottak meg :)

2 hónapja szültem, a fiam tápszeres tehát nem szoptatok. Mikor fog körübelül megjönni?

Legjobb válasz: Olyan 2 honapos korig szoptattam és utána már nem fogadta el a cicit. 2 honapra rá megjott.

Olyan 2 honapos korig szoptattam és utána már nem fogadta el a cicit. 2 honapra rá megjott.
Én sem szoptattam. Szülés után két hónappal jött meg elõször.
Nekem is két hónap volt.
A kérdező hozzászólása: 28-án töltötte a két hónapot.Még nem jött meg sokszo érzem mintha de semmi.Köszönöm a válaszokat.
Én 9 hete szültem, szoptatok, de már az 5.héten megjött. Szerintem mindenkinél más.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!