Találatok a következő kifejezésre: 2 hónapja együtt a párommal és (20 db)

Ha 2 naponta vagyok együtt a párommal és mindketten egészségesek vagyunk akkor már az első hónapban össze jöhet a baba?

Legjobb válasz: Mindkettõ elsõre összejött és nem 2naponta hanem naponta voltunk együtt, tehát van ilyen is,de a nagy átlag sajnos nem ilyen szerencsés, nagyon nagyon sok mindennek kell együtt állnia.

Mindkettõ elsõre összejött és nem 2naponta hanem naponta voltunk együtt, tehát van ilyen is, de a nagy átlag sajnos nem ilyen szerencsés, nagyon nagyon sok mindennek kell együtt állnia.
A kérdező hozzászólása: Peteérés, Sperma ennyi nem? :) ))))
peteérés, sperma? ez nem ilyen egyszerû sajnos, mi már 1 éve várjuk a babánkat, egészségesen
Ja, lehet, hogy az elsõben összejön, lehet, hogy csak a 15.-ben, akkor is, ha teljesen egészségesek vagytok. De sok szerencsét.
Sajnos ez nem mindig ilyen egyszerû! Barátnõm elvileg tök egészségesek, mégis most már a lombiknál tartanak! Ráadásul nem tudhatod 100%-ra, hogy tényleg minden rendben van-e veletek!
Összejöhet, de erre semmi garancia nincs! Nálunk az elsõ baba a 2.hónapban összejött, most a tesó nem akar jönni, már több mint 6 hónapja próbálkozunk...:-(
Az esély megvan rá. Nekünk 5-bõl 4-szer összejött elsõre(bár két baba elment). Lehet, hogy nektek is sikerülni fog. Egyik anyuka ismerõsömnél most van úton a harmadik baba és ott is mindhárom elsõre sikerült. Szóval hajrá!!!
Az orvosom szerint ha a férfi egészséges spermákkal rendelkezik akkor lehet nyugodtan naponta is szeretkezni, sikerülnie kell a babának ha nincs probléma. Elsõ Closti hónapban, napi 1-2 szeretkezéssel összejött a baba. 5hkm
Ezt sose lehet tudni az igaz, hogy összejön-e vagy sem még ha egészségesek is vagytok. Párom testvérééknek elsõre összejött, nekünk 2 hónap kellett hozzá pedig tökéletesen egészségesek vagyunk. Mi mondjuk nem voltunk minden második nap együtt amikor kedvünk tartotta. Az elején még nem érdemes nagyon beütemezni a szexet csak csináljátok mikor kedvetek tartja hidd el ha nem vagy rágörcsölve hamarabb összejön. Egyik ismerõsömék 8 hónapig próbálkoztak pedig teljesen egészségesek minden másnap szex meg hasonlóak. Aztán mikor kezdett lemondani róla csak kedvbõl voltak együtt egybõl össze is jött már 5 hónapos a pici. Szóval nem kell kétségbeesni mert ha rágörcsölsz annál inkább nem jön össze! SOk sikert hozzá! 9hkm

Szerintetek működne ez a távkapcsolat? 2 hónapja vagyok együtt a párommal és nagyon szeretjük egymást. (többi lent)

Az egyetlen gond csak az, hogy durván 400 km távolság van köztünk :S. Nagyon kitartóak vagyunk és nagyon szeretjük egymást. Eddig 4-szer találkoztunk, de mostantól csak 2 havonta fogunk tudni :S. Szerintetek működhet? 17/f,16/l

Legjobb válasz: nem. fiatalok vagytok, nincs jövõje a dolognak, nincs kilátásban sem összeköltözés sem lakhelyváltás-a távkapcsolatok kitartásának feltétele az, hogy legyen pislákoló reménysugár a közeljövõben. korotok alapján ez nektek még minimum 2-3 év lenne, addig esélytelen, hogy kihúzzátok.

nem. fiatalok vagytok, nincs jövõje a dolognak, nincs kilátásban sem összeköltözés sem lakhelyváltás-a távkapcsolatok kitartásának feltétele az, hogy legyen pislákoló reménysugár a közeljövõben. korotok alapján ez nektek még minimum 2-3 év lenne, addig esélytelen, hogy kihúzzátok.
Jobb lenne ha szép csendben elválnátok, és keresnétek magatoknak egy közelebbit.

2 hónapja vagyok együtt a párommal és nagyon zavar hogy mindíg mindent külön-külön fizetünk egyszer se hív meg és nem is ajánlja fel h esetleg ő fiztene Tanuló, nincs még keresete, de nem sokat járunk el! Mit tegyek? Hogy mondjam el hogy zavar?

Legjobb válasz: Teljesen megértelek, mert azért lehetne egy kicsit lovagiasabb. Velem is elõfordult ilyen eset, és én megmondtam az akkori barátomnak, ne gondolja azt, nekem az kell, hogy eltartsanak, csak néha jól esne, ha csak úgy spontán meghívna valamire. Végülis bejött, de a kapcsolat nem tarott sokáig mert gyerekes volt még. Szerintem ez van nálatok is, még talán egy kicsit éretlen, és nem tudja ezeket az íratlan szabályokat! Petranova

Teljesen megértelek, mert azért lehetne egy kicsit lovagiasabb. Velem is elõfordult ilyen eset, és én megmondtam az akkori barátomnak, ne gondolja azt, nekem az kell, hogy eltartsanak, csak néha jól esne, ha csak úgy spontán meghívna valamire. Végülis bejött, de a kapcsolat nem tarott sokáig mert gyerekes volt még. Szerintem ez van nálatok is, még talán egy kicsit éretlen, és nem tudja ezeket az íratlan szabályokat! Petranova
én 14 vagyok a pasiaim is 14-15 évesek voltak...de mindig megkérdezték h kérek e valamit...hát ez eléggé kínos helyzet...de szerintem fizess valamit te aztíán ha ezt majd a késöbbiek során viszonozza akkor minden ok...de ha nem ...hát akkor eléggé udvariatlan...:S:S:S
A kérdező hozzászólása: nem azt várom el h mindíg õ fizessen, de néha jól esne 1 meghívás vagy esetleg h néha nem hagyná h én fizessek! nem akarok a kiartottja lenni, de így olyan mintha barátok lennénk hiszen akkor fizet az ember külön ez olyan furcsa nekem az eddigi kapcsolataimban ez nem így volt!
Megértelek, mert ez a "hivj már meg néha valamire" elég ciki egy lány számára. Szerintem egy férfi legyen elõzékeny és udvarias, ez nem azt jelenti, h álandóan õ fizessen, te is hivd meg néha valamire. Szerintem finom közöld vele, h ez egy kedves gesztus lenne tõle, és ez néha kell a nõknek :)
A külföld is egy tág fogalom, én egy másik külföldi országban vagyok, a barátom tart el és azelõtt is mindig õ fizetett mielõtt összeköltöztünk és még volt saját jövedelmem. Szerintem csináld azt, hogy egyszer te fizetsz mindkettõtök helyett, így meglátod, legközelebb õ is meghív-e téged. Ha nem, akkor az már tényleg furcsa és szóvá is lehet tenni mindegy hogyan.
Szerintem azért még egy 21 éves fiú lehet gyerekes....hú de még mennyire. Az hogy külföldön mi megy az bennünket nem nagyon érint. Szerintem egy férfi legyen férfi. Az én kapcsolatomban a barátom fizet szinte mindent.
Ez személyiségfüggõ, én kifejezetten ragaszkodok hozzá, hogy mindent én fizessek a barátnõm helyett is. Persze már van saját keresetem is, de ha nem lenne, akkor is ilyen lenne a hozzáállásom.
Ez a fiú fizet dolog szerintem egy elég nagy hülyeség, külföldön amerre jártam nincs ilyen, mindenki fizet magának. Ez természetes, miért neki kéne fizetni? Nem értem.
A kérdező hozzászólása: 21 éves úgyhogy más lehet a gond !lehet h az elõzõ barátnõivel kapcsolatos rossz tapasztalatai miatt van ez?
LEgközelebb fizess csak te!! és ha azt mondja h nemár ne hozd kényelmetlen helyztbe h kifizeted az övét is akkor mond azt neki hogy LEgközelebb meg te fizetsz okés? és akkor vagy veszi a lapot és cselekszik.vagy nem jön össze a szitu.de én szurkolok.:)

2 éve és 2 hónapja együtt vagyok a párommal, de néha elviselhetetlen, néha hazudozik nekem, az anyját utálom, mégis ha szakítunk, 2 nap után már megszakad a szívem annyira hiányzik, ha együtt vagyunk, veszekszünk. Se vele se nélküle? Hogyan döntsek?

Havonta egyszer van szex köztünk, valahogy nem érzem, hogy hiányozna a szex az életemb?l, neki viszont ennyi nem elég. Nem tudom, maradjak vele, vagy hagyjam el örökre? Minden rá emlékeztet, még a kutyám is amit t?le kaptam, itt alszik a szobámban, ha vele játszom, ? jut eszembe.

Legjobb válasz: a veszekedést kell megszüntetni, egymásról nyíltan nem indalattal kell beszélni, csak a duma és a változás segít. ez már hosszú kapcsolat, érdemes holmi veszekedés miatt szakítani? meg h egy hónapban egy szex? keresd az okát, keresd, keresd, sõt, keressétek meg kell legyen

a veszekedést kell megszüntetni, egymásról nyíltan nem indalattal kell beszélni, csak a duma és a változás segít. ez már hosszú kapcsolat, érdemes holmi veszekedés miatt szakítani? meg h egy hónapban egy szex? keresd az okát, keresd, keresd, sõt, keressétek meg kell legyen
a nyugodt beszélgetés nekünk is sokat segít, fõleg ha nevetünk saját baromságainkon, meg azokon hogy milyen hülyeségeken tudunk vitatkozni, és beszélgessetek a szexrõl is, újítsatok be, új hely, új póz, varázslatokra képes :D amúgy van 1 honlap csak a vicc kedvéért: http://www.nemtom.hu
A kérdező hozzászólása: az abaj, hogy ha leülönk megbeszélni adolgokat, felkapja a vizet. szerinte csak azért van havi 1 szex, mert megcsalom (pedig nem)...
Az UH EZER SZÁZALÉKBAN BIZTOS!!!!!!
Tuti, ne félj ennyire, így a szexet sem fogod élvezni, meg a párodnak is elég lesz egy idõ után, nyugodj meg a tabi az összes fogamzásgátló közül a legtutibb!!Élvezd az életet, és ne szorongj!
Két negatív teszt, tabi mellet még elmentél UHra?Nyugi már!Ha ennyire rettegsz a nemkívánt terhességtõl, akkor inkább hagyd az egész szex témát pihenni néhány évig.A tabi sokkal biztosabb, mint az óvszer!Én is voltam ilyen, és én is inkább nem szexeltem.Pasi ide, pasi oda!Aztán benõtt a fejem lágya.
4 hónap után már bõven védett vagy, így nem kell attól tartanod, h teherbe esel.csak szedd be mindig pontosan és élvezd az együttléteket!ennyi:)

2 hónapja voltam együtt a párommal. 1 hónapja késik. Jelek: hízás, mellem megnőtt és fáj, a hasam alja fáj, és mintha egy picit nőtt volna a pocim. néha álmos vagyok nagyon. Reggel csináltam egy tesztet és negatív lett. Terhes lehetek?

Legjobb válasz: Ennyi idõ után ki kellett volna mutatnia a tesztnek. Szerintem csinálj még egyet és ha negatív, menj orvoshoz, nézze meg, hátha csak alacsony a hormonszint és mégis van baba. Mástól is kimaradhat a menzesz, pl ciszta. Sajnos. Drukkolok, bármit is szeretnél!

Ennyi idõ után ki kellett volna mutatnia a tesztnek. Szerintem csinálj még egyet és ha negatív, menj orvoshoz, nézze meg, hátha csak alacsony a hormonszint és mégis van baba. Mástól is kimaradhat a menzesz, pl ciszta. Sajnos. Drukkolok, bármit is szeretnél!
Nem értem, miért kell várni eddig? Lehet éppúgy baba, mint más is. Sürgõsen menj orvoshoz!!
Azonnal menj orvoshoz, ez már nem sima késés!! Ha amúgy normális a ciklusod, akkor lehet, hogy cisztád van, amit jobb minél elõbb eltávolítani. Ne aggódj, a ciszta jó indulatú csomó, csak nem mindegy mekkora területen terjeszkedik el idõvel, ezért minél elõbb lásson a doki!!

A párom és én 2 hónapja vagyunk együtt mind a ketten szüzek vagyunk és ha megtörténik a közösülés akkor másnap a a nö nemünek fájni fog valamije?

tudom rosszul hoztam össze a kérdést bocs

Legjobb válasz: "A párom".:D De cuki. Próbálj meg minél gyengédebb lenni, és akkor remélhetõleg nem terpeszben fog mászkálni másnap...:))

"A párom".:D De cuki. Próbálj meg minél gyengédebb lenni, és akkor remélhetõleg nem terpeszben fog mászkálni másnap...:) )
"a nõ nemûnek" édes istenem.
Mennyi idõsek vagytok?
Hät amikor en levesztettem, akkor mind2-nek kegyetlenül izomläza volt a medence täjekon, meg talän ha nagyon , , aktivak , , vagytok kidörzsölödhet is akar, es akkor picit fäj, de az elmulik 1-2napon belül.
Szia. Szerintem simán lehetsz babás. Jókor voltatok együtt utána még nem voltatok? Mondjuk a 12. napon? Görbéd nincs?
A kérdező hozzászólása: Sajnos azóta nem:-(. Görbém az nincs. Köszi a válazt, remenykedem, hogy babás leszek, már nagyon szeretném.
A kérdező hozzászólása: Ma vagyok a 15.napnál és feszül a mellem + görcsölgetek. Lehet, hogy mégse jött össze.:_(((((
dugjatok (de tényleg)
Ez kérdés?:D
Nekem is az jutott elõször eszembe :D Szerintem ilyen helyzetben mi biztos, hogy egy jót szexelnénk elõször is :)
Meg másodszor és harmadszor. :)
A kérdező hozzászólása: hat jo az egyertelmu :) ) de azutan?
tök mindegy hogy fiú vagy e vagy lány, csináld meg neki akedvenc kajáját, masszírozd meg, játszatok vlmi társast vagy kártyázzatok. én ezt cisnálnám a barátommal.
Utána bármit csinálhattok, csak közös program legyen.

Adjatok légyszi tanácsot!? Szóval 7 éve vagyunk együtt a párommal, ő 33 és 27 vagyok.2 hónapja egyszercsak közölte, hogy már nem szerelmes belém. Szeret meg minden, de szakítsunk.

Na én kikönyörögtem, hogy próbáljuk meg. Aztán 2-3 hét múlva észrevettem, hogy furcsa, máshogy beszél, olyanokat mondd, amiket tudom, hogy magától nem mondana. Elkezdtem nyomozni, kiderült, hogy beszélget rendszeresen egy kollegan?jével, meg e-mailezgetnek. Sajna a maileket nem tudtam megnézni, de azt tudom, hogy csináltak e-mail címet külön erre. Szóval ez így ment és 2 hete beszélt vele egy nagyon jó barátunk, utána elt?nt 1 órára és nem vette fel a telefont, hozzáteszem a csaj se. Azóta teljesen más, normális lett, el?tte már kezdett bunkó lenne, újra foglalkozik velem. Nem viszi túlzásban, de olyan, mint régen. Szerintetek? Valami elkezd?dött kettejük között, de belátta, hogy hülyeség?

Legjobb válasz: Ne haragudj, masodik esely meg minden de irigyellek, en sohase lennek kepes egy ilyen helyzetet hozzad hasonloan kezelni. Eloszor is mikor szakitani akart nem konyorogttem volna vissza magam, masodszor mikor igy viszonyult volna egy masik nohoz nem turnem neki.

Ne haragudj, masodik esely meg minden de irigyellek, en sohase lennek kepes egy ilyen helyzetet hozzad hasonloan kezelni. Eloszor is mikor szakitani akart nem konyorogttem volna vissza magam, masodszor mikor igy viszonyult volna egy masik nohoz nem turnem neki.
Valószínû igen, összejött a lánnyal, de az dobta, és így bûntudata van, hogy elhanyagolt, átvert téged. De ilyen korban aki már nem kéri meg a kezed ennyi idõ után, azzal nem érdemes folytatni a viszonyt, mert tényleg nem szerelmes.
A kérdező hozzászólása: de minden kapcsolatban eljön ez egyszer. és ha ez kellett neki ahhoz, hogy rájöjjön mit is jelentek neki? én azt vallom, hogy harcolni kell a szerelemért. Az meg nagy baromság, hogy ha szeretek valakit, hagyom, hogy elmenjen. Akkor minden 4-5 év után kezdhetne mindenki új kapcsolatot, ha hagyná
A kérdező hozzászólása: volt már eljegyzés is, tavaly decemberben még azt terveztük mikor legyen a baba, azért mondom, hogy hirtelen jött.
Ilyet már láttam. Egy barátom kavart egy csajjal, a barátnõje mellett. Néhány alkalom után rájött, hogy ezt nem akarja, dobta az új csajt. Ha jól tudom, titokban marad a dolog, és nagyon örül a srác, hogy nem lett következménye. Az óta is együtt vannak. 5 éve történt a dolog. Nem lehet tudni mi történt, de legyél résen...
Ez hülyeség, hogy nem hagyod, hogy menjen. Én is ilyen felfogással voltam, mint te. Párom 4 év után közölte, hogy szakítani akar. Ugyanígy visszakönyörögtem magam hozzá. Kiderült, hogy megcsalt volna egy csajjal, csak a csaj nem ment bele a dologba. Aztán közös megegyezéssel szakítottunk, én találtam egy másik barátot. Majd párom rájött, hogy mit vesztett, harcolt értem, és újra együtt vagyunk. Amíg nem voltunk, hagytam, hadd szenvedjen, ha engem akar, akkor harcoljon.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!