Találatok a következő kifejezésre: 2 hónapja együtt a barátommal. Néha (2 db)

2 hónapja vagyok együtt a barátommal. Néha érzem, hogy szeretem, hiányzik, de néha meg semmit. Mintha közömbös lenne. De átverni sem akarom, hogy szeretem. Mit tegyek?

Honnan tudom eldönteni, hogy szerelmes vagyok?

Legjobb válasz: valahogy tisztáznod kellene magadban.lehet hogy csak azért érzed úgy mintha közömbös lenne mert nem tudod hogy mit is érzel.ha jártok akkor az már azt jelenti hogy valamiért összejöttetek.próbálj meg arra koncentrálni hogy szereted,nagyon,télleg szívbõl.és hidd is el.aztán majd nevetsz hogy nem tudtad biztosan(most):Dadd meg az esélyt magatoknak.ha hiányzik az a szeretet jele.ez biztos:Dsok szerencsét

valahogy tisztáznod kellene magadban.lehet hogy csak azért érzed úgy mintha közömbös lenne mert nem tudod hogy mit is érzel.ha jártok akkor az már azt jelenti hogy valamiért összejöttetek.próbálj meg arra koncentrálni hogy szereted, nagyon, télleg szívbõl.és hidd is el.aztán majd nevetsz hogy nem tudtad biztosan(most):Dadd meg az esélyt magatoknak.ha hiányzik az a szeretet jele.ez biztos:Dsok szerencsét
A lányoknak általában több idõ kell, hogy feloldódjanak a kapcsolatban és a másikhoz kötõdjenek. Ha nem érzed a szerelem lángolását, attól még igazán szeretheted. Ha közömbösséget érzel, az még elfogadható, de ha egy kicsit is taszít, az nagyon nem jó. Ne csapd be, adj még egy kis idõt a kapcsolatnak, aztán meglátod.
Tetszik más is? Csókolódznál(stb)mással is? ha igen, akkor nem szereted. Attól még vele maradhatsz, és mondhatod neki, hogy szereted, mert a szeretenek 1000000 fajtája van. Ha úgy érzed jó vele, és szükséged van rá, és roszabb lenne nélküle, ne törödj vele, hogy hogyan szereted.
hát nem tudom. az elején még lángolnia kellene a dolognak.el kell döntened, hogy azért vagy vele, hogy legyen v.kid, vagy bele tudsz e szeretni igazán.Ha most nem érzed mi lesz 2 év múlva.Gondold át, mert ezt csak te érezheted, de véleményem szerint ez nem szerelem...

Pár hónapja szakítottam a barátommal akivel 2 évig jóban-rosszban voltunk együtt, de néha úgy érzem ő hagyott el engem. Miért van ez így?

Legjobb válasz: Talán azért hagytad el mert már akkor úgy érezted eltávolodtatok egymástól

Talán azért hagytad el mert már akkor úgy érezted eltávolodtatok egymástól
mert valószínû tényleg õ hagyott el még a kapcsolat alatt, lelkileg eltávolodott, te csak kimondtad
Te szerepeltél két évig a Jóban-rosszban? :) )


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!