Találatok a következő kifejezésre: 2 hónapja azóta még (58 db)

Volt egy bal oldali hereviszértágulat mütétem 2 hónapja azóta is érzem ott azokt a megvastagodott ereket és ahol az ér már levált a heréről az a része még érzékeny mennyi idő még elmulnak a panaszok?

Legjobb válasz: Nekem nem volt utána érzékeny, de sajnos a tünet visszatért kb. egy év múlva. Ez volt 35 éve. Azóta nem mûttettem újra.

Nekem nem volt utána érzékeny, de sajnos a tünet visszatért kb. egy év múlva. Ez volt 35 éve. Azóta nem mûttettem újra.

Szakitotam a barátomal 2-hónapja azota nemis találkoztunk. Igazábol ő csalt meg. Haverjaival joba vagyok együt fognak bulizni azon a helyen ahol énis. Találkozni fogok vele. Honan tudhatom meg hog tetszeke még neki?

Vagy hogy érdekli e hogy otvagyok vele egy légtérbe ? Helyesirásért bocsi.

Legjobb válasz: Megcsalt, nem szeret téged, mi a szarért akarnál megint vele lenni?? megint át fog vágni. Ne menj oda bulizni ha jót akarsz magadnak. Legyen már egy kis gerinced. Átvágott és még te akarod újra keresni.

Megcsalt, nem szeret téged, mi a szarért akarnál megint vele lenni?? megint át fog vágni. Ne menj oda bulizni ha jót akarsz magadnak. Legyen már egy kis gerinced. Átvágott és még te akarod újra keresni.
biztos zavarni fogja ha még érez irántad valamit...de miért kell egy helyen buliznotok?
Onnan hogy ebbõl dugás lesz
3! igaza van hát nem tudom milyen a volt barátod, remélhetõleg nem lesz bunkó, még lehet Neked lesz szar N

14 éves vagyok 2 hónapja jött meg először (majdnem) azóta nem jött meg, jövő héten "nyaralni" megyünk és van ott egy uszoda is. Ha addig nem jön meg úszhatok?

Legjobb válasz: Elsõnek: NEM természetes, egyénfüggõ. Kérdezõnek: amikor menstruálsz, max. tamponnal úszhatsz, amikor nem, akkor bármikor.

Elsõnek: NEM természetes, egyénfüggõ. Kérdezõnek: amikor menstruálsz, max. tamponnal úszhatsz, amikor nem, akkor bármikor.
Azon viszont ne gondolkozz, hogy tampont használj ha nem menstruálsz! Ez TILOS!!!!
Persze, hogy úszhatsz. Természetes, hogy nem jön meg az elsõ után pár hónapig.
A kérdező hozzászólása: azjó:) és ööm... ez mindig így van h ha már beáll és nem jön meg pontzosan akkor úszhatok addig amíg nem jön meg?
természetesen úszhatsz, a tampont még nem ajánlom, mivel nagyon fiatal vagy hozzá
Persze, nyugodtan úszhatsz. Azért vigyél betétet és tampont, nehogy6 meglepetés érjen.
kezeltesd magad pl...
A kérdező hozzászólása: és pl mivel? menjek el ezzel nõgyógyászatra mert felfáztam? az orvos azt mondta amikor negatív lett az eredmény, amikor mondtam neki h van még folyásom..hogy nem tud vele mit kezdeni. Na és ez a pecsételõ vérzés lehet attól h fogamzásgátlót cseréltem és egyik nap elfelejtettem bevenni?
A kérdező hozzászólása: Kb 2 hete szedem ezt a másik fogamzásgátlót, de amikor nem vettem be, másnap azonnal folytattam ugyan abban az idõben. Meddig tart egy felfázás, már sós meleg vizes borogatást is csináltam, nem sok eredménnyel.
folyásodat a nõgyógyász kezeli - ha nem teszi, akkor bõr- és nemibeteg gondozó ( bár lehet, hogy a tablettát abbahagynád, akkor elmúlna) felfázás az húgyúti fertõzés - háziorvos, urológia pecsételõ vérzés szinte 100 %, hogy a kihagyott tabletta miatt van - de szintén nõgyógyászra tartozik
ja és hogy világos legyen, felfázásra nem borogatás, hanem antibiotikum kell...
A kérdező hozzászólása: rendben, kösz a válaszokat, nyilván azért kérdeztem ezeket mert nem tudom h mit tegyek...kicsit lehetne kedvesebben is válaszolni, attól h kérdez az ember, még nem hülye...
Mintha a párom lennél! :D Õ most teafaolajat rendelt neten, kis üveg, máshol is lehet venni, csak egyszerûbb volt így. Felfázásra meg ne egybõl antibiotikumot szedj, azt egyék a hülyék, és aki az immunrendszerét akarja taccsra vágni! Urogin is segít. ( http://www.egeszsegbolt.hu/303-vitaminkeszitmenyek/81-urogin.. ) Húgom is felfázott, õ is ezt használta!
Ez teljesen normális dolog, az enyém is csinálta!
Teljesen normális. A négykézláb hintázás (másképp kutyázás) a mászás egyik elõjele. Nem kellene, hogy zavarjon, fõleg, hogy érdemes tudni, hogy a hintázás, ritmikus mozgás a babák agyát, egyensúlyszervét nagyon fejleszti. A tiéd ösztönösen tudja ezt...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a gyors válaszokat csak azért zavart mert hallottam olyat hogy sok gyerek még elég késõn is csinálja ezt és hogy az nem normális.
Nézelõdik ennyi...nézni csak szabad nem? :)
A kérdező hozzászólása: persze ebben igazad van... csak engem úgy zavar.. tudom ez az én hülyeségem :S
Párom is fent van társkeresõ oldalon, holott két éve vagyunk együtt. Megállapodtunk, hogy módosítja a profilját, írja: kapcsolatban van, és csak barátokat keres. Az esetleges kéretlen udvarlókat pedig - kérésemre - általában mindig én hajtom el. A bizalom megvan, elhiszem, hogy nincs semmi extra, a levelekre meg nem vagyok kíváncsi.
Végül is az is lehet, amit õ mond, de az is, hogy mással szórakozik.Kívülállóként nehéz megmondani.

3 éve jött meg elöször azóta minden hónapban volt csak azon csodálkozom h még nem ált be, de nem tudom miért? ! Egyszer 2 hónapig 28napra jöttmeg, uttána 3 hónapig 29, most 2 hónapja 30napra jön meg, de 3 éve ilyen változó mitől lehet?

lécci irjátok le ha tudtok valami, am 15 éves vagyok! anyuval majd most megyünk fogamzásgátlót íratni szeptemberben, az befogja állítani?

Legjobb válasz: nekem másfél évig ingadozott, aztán végül beállt. fogamzásgátló biztosan helyrerakja ha rendesen, mindig pontosan egyidõben szeded be, igen!

nekem másfél évig ingadozott, aztán végül beállt. fogamzásgátló biztosan helyrerakja ha rendesen, mindig pontosan egyidõben szeded be, igen!
Akinek 2 év alatt nem áll be, annak már nem is fog. Ezt olvastam vhol. 11 éves koromban jött meg elõször és még 20-onévesen is volt, hogy 1 teljes hónap kimaradt. 23 évesen kezdtem fog.gátlót szedni, csak onnantól lett rendszeres. Amúgy 15 évesen minek neked fog.gátló? Nem vagy kicsit túl fiatal hozzá?
a fogamzásgátló nem állít be semmit. mesterséges rendszer a testben, leállítja a peteérést és havonta jelentkezõ megvonásos vérzésed lesz, ami NEM menstruáció. amúgy meg semmi gond a menseseddel, ez teljesen normálisan mûködik. az hogy 1-2 napot késik vagy elõbb jön TELJESEN NORMÁLIS!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat:)
A kérdező hozzászólása: most vesztettem el nemrég és anyum mondta h az a legbiztonságosabb, õ is azt szedett nõvérem is! És 15 évesen már lehet.

Miért van ez? Szülés után 10 hónappal jött meg újra a menstruációm. Azóta eltelt 8 hónap, de még mindig nagyon kevés a mennyisége. Régebben szinte ömlött belőlem a vér, de most tart 2-3 napig, és a mennyisége is minimális.

Más is járt így?

Legjobb válasz: szoptatsz esetleg?mert az befolyásoló tényezõ. De amúgy általában minden nõnek megváltozik a mensije szülés után.Nekem pl az elsõ 3 alkalom brutál durva volt mennyiségileg, azóta meg sokkal könnyebb mint elõtte.Szóval nekem is könnyebb lett:)

szoptatsz esetleg?mert az befolyásoló tényezõ. De amúgy általában minden nõnek megváltozik a mensije szülés után.Nekem pl az elsõ 3 alkalom brutál durva volt mennyiségileg, azóta meg sokkal könnyebb mint elõtte.Szóval nekem is könnyebb lett:)

Szerintetek az első menstruációnál normális? 2 és fél hónapja volt az első menstruációm, október vége körül, 5-7 napig tartót kb de azóta semmi olvastam az első 1-2 évig még rendszertelen lehet, 12 éves vagyok 2 hónap múlva leszek 13.

Ez alatt a 2 és fél hónap alatt még fehér folyás/barna folyás se volt halotam arról hogy egy lánynak az első után 6 hónap múlva jött a második és volt közbe fehér folyása. De olyanal is leveleztem interneten akinek fél évre jött a második neki nem volt közbe semmi 6 hónap útán rendszeres lett neki.. Úgye ez normális? Azóta nagyobb a cicim is agy picivel nőttek már jó pár éve szörős ott lent is stb Lányok nektek hogy volt az első/nők "Nektek hány napra/hónapra jött a második?"

Legjobb válasz: nem hiszem el hogy minden nap fel kell tenni ugyanezt a kérdést. Normális hogy nem rendszeres. van akinek 1-2 év kell hogy beálljon.

nem hiszem el hogy minden nap fel kell tenni ugyanezt a kérdést. Normális hogy nem rendszeres. van akinek 1-2 év kell hogy beálljon.
Nekem majdnem 3 hónapig nem volt semmi az elsö után.Aztán a harmadik 20 napra megjött.Ne aggódj miatta! Ha 6 hónap után sincs semmi akkor el kell menned gyermeknögyógyászhoz.Addig is mindig legyen nálad betét, hogy nehogy meglepetés érjen.Sok sikert! Nyugodtan írhatsz nekem pirivit. 11/L
Maximálisan igaza van a 09:39-es Válaszolónak!!!
Bár nem lány vagyok, de ne aggódj, idõ kell míg beáll a menstruáció. Sejtem ki vagy, csak most láttam a kérdésed. :)
A kérdező hozzászólása: Na nem ír senki! Légy szí!
Köszi! *.* 11/L
Nekem az elsõ után másfél hónapra jött a második és a harmadiknál meg majdnem 2 hónap kimaradás volt. Ez eleinte normális. 15/L

2 hónapja félbe kellett hagynom a Belara szedését, mert visszerek jöttek elő a lábamon. Azóta 2-szer jött meg, de csak 1-2 napig tartott (ált 6 napig szokott) Normális dolog ez? Mennyi idő még visszaáll a szervezetem? Összesen 2 hétig szedtem csak!

Legjobb válasz: ui.: persze, hogy abbahagyatta veled azonnal a dokid a belarát, hát trombózist is lehet kapni a fogamzásgálóktól, és ha már a visszereket is elõhozta, ki tudja még mit csinál az erekkel..

ui.: persze, hogy abbahagyatta veled azonnal a dokid a belarát, hát trombózist is lehet kapni a fogamzásgálóktól, és ha már a visszereket is elõhozta, ki tudja még mit csinál az erekkel..
Hát szerintem ez a baj, hogy 2 hétig szedted és nem szedted végig a levelet. Szerintem attól megzavarodott a hormonháztartásod.
A doki azt mondta, hogy 2 hét után csak úgy hagyd abba a szedését? Ilyet sem hallottam még... Teljesen összezavartad ezzel a hormonháztartásod, kell még egy pár hónap még teljesen visszaáll a régibe.
A kérdező hozzászólása: Igen, azt mondta, azonnal hagyjam abba, ne is szedjem végig!
nekem is visszeres lett a lábam a belarától, meg még pluszba 4 hónap alatt 12 kiló jött fel rám tõle, és tiszta depis lettem tõle! a te dokid legalább foglalkozott veled, mert az enyém csak azt hajtogatta, hogy várjunk, amíg hozzászokik a szervezetem! (persze, várjunk, mert õ jó kis jutalákot kap ezután a termék után, azért írják fel most sokaknak)azzal etetett, hogy ettõl nem lehet hízni, mert alacsony hormontartalmú. 4 hónap után elmentem egy másik dokihoz, ki volt akadva teljesen, azonnal váltanom kellett, most yasminellét szedek.ez a doki azt mondta, hogy hülyeség, hogy a belara alacsony hormontartalmú, nem új gyógyszer az, csaj újra felkapták.. a lábam még a mai napig fáj néha, a visszerek is megvannak, a kilókból viszont 6 lement semmiféle mozgás nélkül.. sztem te is keress fel egy másik dokit is, kérdezd meg a véleményét, hátha tud valami okosat mondani. sok szerencsét!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!