Találatok a következő kifejezésre: 2 hónapja azóta (199 db)

Volt egy bal oldali hereviszértágulat mütétem 2 hónapja azóta is érzem ott azokt a megvastagodott ereket és ahol az ér már levált a heréről az a része még érzékeny mennyi idő még elmulnak a panaszok?

Legjobb válasz: Nekem nem volt utána érzékeny, de sajnos a tünet visszatért kb. egy év múlva. Ez volt 35 éve. Azóta nem mûttettem újra.

Nekem nem volt utána érzékeny, de sajnos a tünet visszatért kb. egy év múlva. Ez volt 35 éve. Azóta nem mûttettem újra.

Szakitotam a barátomal 2-hónapja azota nemis találkoztunk. Igazábol ő csalt meg. Haverjaival joba vagyok együt fognak bulizni azon a helyen ahol énis. Találkozni fogok vele. Honan tudhatom meg hog tetszeke még neki?

Vagy hogy érdekli e hogy otvagyok vele egy légtérbe ? Helyesirásért bocsi.

Legjobb válasz: Megcsalt, nem szeret téged, mi a szarért akarnál megint vele lenni?? megint át fog vágni. Ne menj oda bulizni ha jót akarsz magadnak. Legyen már egy kis gerinced. Átvágott és még te akarod újra keresni.

Megcsalt, nem szeret téged, mi a szarért akarnál megint vele lenni?? megint át fog vágni. Ne menj oda bulizni ha jót akarsz magadnak. Legyen már egy kis gerinced. Átvágott és még te akarod újra keresni.
biztos zavarni fogja ha még érez irántad valamit...de miért kell egy helyen buliznotok?
Onnan hogy ebbõl dugás lesz
3! igaza van hát nem tudom milyen a volt barátod, remélhetõleg nem lesz bunkó, még lehet Neked lesz szar N

Új fogamzásgátló tablettát kaptam 2 hónapja, azóta felszedtem pár kilót, hogy tudok lefogyni? Úgy tudom, ha valaki tablettát szed sokkal nehezebb fogyni.

Legjobb válasz: nem nehezebb, én akkor adtam le a javát. na meg attól szedtem fel. szóval utána tabitváltottam, és jöhet a fogyi. az egyik elõnye az, hogy amikor megjön, nem csap földhöz (mint tabi nélkül), hanem rendesen éled tovább az életed. nem kell fájdalomcsillapitokat szedned, nem maradsz ágyban kért napra (legalábbis én ilyen szenvedõs voltam). másik az, hogy a szervezeted a tabi mellett nem olyan mértékben tartja vissza a vizet, mert csak megvonásos vérzésed lesz. esetleg annyi, hogy picit megnõ az étvágyad, kicsit jobban kivánod, mint máskor. de természetes menzesznél meg akkor kivánod az egész hûtõt, meg cukrászdát. szóval önmagában az, hogy fogamzásgátló mellett nehezebb a fogyás, nem igaz.

nem nehezebb, én akkor adtam le a javát. na meg attól szedtem fel. szóval utána tabitváltottam, és jöhet a fogyi. az egyik elõnye az, hogy amikor megjön, nem csap földhöz (mint tabi nélkül), hanem rendesen éled tovább az életed. nem kell fájdalomcsillapitokat szedned, nem maradsz ágyban kért napra (legalábbis én ilyen szenvedõs voltam). másik az, hogy a szervezeted a tabi mellett nem olyan mértékben tartja vissza a vizet, mert csak megvonásos vérzésed lesz. esetleg annyi, hogy picit megnõ az étvágyad, kicsit jobban kivánod, mint máskor. de természetes menzesznél meg akkor kivánod az egész hûtõt, meg cukrászdát. szóval önmagában az, hogy fogamzásgátló mellett nehezebb a fogyás, nem igaz.

Legutoljára novemberben volt szexuális kapcsolatom, úgy hogy mensi utáni 1-3 napban történt a dolog, azóta mind a 2 hónapban megjött rendesen és a 2 hónap után a teszt is negatív lett reggeli vizeletre. El kellene menni nőgyógyászhoz van sem?

Most februárban nemjött még meg(pedig febr. elején kelett vna) de a hasam bal oldalt fáj :S eddig még semmilyen terhességi tünetem nemvolt itt hányingerre gondolok és mellfeszülés stb. nem vagyok terhes ugye? de mit?l fájhat ennyire, lehet hogy ciszta vagy csak felfázás miatt késik? N?dokihoz kell menni?

Legjobb válasz: Mivel még elég fiatal vagy, akár a ciklusod sem tökéletes még ilyenkor ez természetes. Ha azóta nem volt szex, és az utolsó szex után 2szer meg is jött, és a teszt is negatív nem hiszem, hogy probléma van. De a nõgyógyász nem veszi le a fejed, jobb félni, mint megijedni. Menj el inkább, az a biztos. Nem hiszem, hogy terhes vagy. Inkább még nem állt be a ciklusod.

Mivel még elég fiatal vagy, akár a ciklusod sem tökéletes még ilyenkor ez természetes. Ha azóta nem volt szex, és az utolsó szex után 2szer meg is jött, és a teszt is negatív nem hiszem, hogy probléma van. De a nõgyógyász nem veszi le a fejed, jobb félni, mint megijedni. Menj el inkább, az a biztos. Nem hiszem, hogy terhes vagy. Inkább még nem állt be a ciklusod.
Elsõ vagyok. Ne kezdj el diagnosztizálni magadnak mindenféle bajokat míg nem voltál dokinál. Ne fesd az ördögöt a falra, annál rosszabb. Szerintem nem lesz gond. Valószínû a hasad is azért szúr, mert készül megjönni, vagy valami zavar van. Nyugi.
figyelj.. én 16 éves vagyok én nekem még neis volt olyan hogy behatolás, most vagyok a 35. napban és MA végre elkezdett szurkálódni a vesémepémmájamlépem alul baloldalt jobboldalt a hasam..késik mert nem állt be, még mindig nem, meg a stressz ezért is nemjön meg nekedis lehet mert félsz h miért nemmjön meg.. nekem még van rá más okom is .. sok okom de ezis közrejátszik nekem is h ideg vagyok
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ, kicist megnyugodtam :) Petefészekgyulladás lehet? mert bal oldat fájdogál csak... mert elvileg az is tolhatja el a mensi-t :S Dokihoz jövöhéten megyek, csak h tudjam kb mire számitsak a tünetek alapján

3 éve jött meg elöször azóta minden hónapban volt csak azon csodálkozom h még nem ált be, de nem tudom miért? ! Egyszer 2 hónapig 28napra jöttmeg, uttána 3 hónapig 29, most 2 hónapja 30napra jön meg, de 3 éve ilyen változó mitől lehet?

lécci irjátok le ha tudtok valami, am 15 éves vagyok! anyuval majd most megyünk fogamzásgátlót íratni szeptemberben, az befogja állítani?

Legjobb válasz: nekem másfél évig ingadozott, aztán végül beállt. fogamzásgátló biztosan helyrerakja ha rendesen, mindig pontosan egyidõben szeded be, igen!

nekem másfél évig ingadozott, aztán végül beállt. fogamzásgátló biztosan helyrerakja ha rendesen, mindig pontosan egyidõben szeded be, igen!
Akinek 2 év alatt nem áll be, annak már nem is fog. Ezt olvastam vhol. 11 éves koromban jött meg elõször és még 20-onévesen is volt, hogy 1 teljes hónap kimaradt. 23 évesen kezdtem fog.gátlót szedni, csak onnantól lett rendszeres. Amúgy 15 évesen minek neked fog.gátló? Nem vagy kicsit túl fiatal hozzá?
a fogamzásgátló nem állít be semmit. mesterséges rendszer a testben, leállítja a peteérést és havonta jelentkezõ megvonásos vérzésed lesz, ami NEM menstruáció. amúgy meg semmi gond a menseseddel, ez teljesen normálisan mûködik. az hogy 1-2 napot késik vagy elõbb jön TELJESEN NORMÁLIS!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat:)
A kérdező hozzászólása: most vesztettem el nemrég és anyum mondta h az a legbiztonságosabb, õ is azt szedett nõvérem is! És 15 évesen már lehet.

Szerintetek az első menstruációnál normális? 2 és fél hónapja volt az első menstruációm, október vége körül, 5-7 napig tartót kb de azóta semmi olvastam az első 1-2 évig még rendszertelen lehet, 12 éves vagyok 2 hónap múlva leszek 13.

Ez alatt a 2 és fél hónap alatt még fehér folyás/barna folyás se volt halotam arról hogy egy lánynak az első után 6 hónap múlva jött a második és volt közbe fehér folyása. De olyanal is leveleztem interneten akinek fél évre jött a második neki nem volt közbe semmi 6 hónap útán rendszeres lett neki.. Úgye ez normális? Azóta nagyobb a cicim is agy picivel nőttek már jó pár éve szörős ott lent is stb Lányok nektek hogy volt az első/nők "Nektek hány napra/hónapra jött a második?"

Legjobb válasz: nem hiszem el hogy minden nap fel kell tenni ugyanezt a kérdést. Normális hogy nem rendszeres. van akinek 1-2 év kell hogy beálljon.

nem hiszem el hogy minden nap fel kell tenni ugyanezt a kérdést. Normális hogy nem rendszeres. van akinek 1-2 év kell hogy beálljon.
Nekem majdnem 3 hónapig nem volt semmi az elsö után.Aztán a harmadik 20 napra megjött.Ne aggódj miatta! Ha 6 hónap után sincs semmi akkor el kell menned gyermeknögyógyászhoz.Addig is mindig legyen nálad betét, hogy nehogy meglepetés érjen.Sok sikert! Nyugodtan írhatsz nekem pirivit. 11/L
Maximálisan igaza van a 09:39-es Válaszolónak!!!
Bár nem lány vagyok, de ne aggódj, idõ kell míg beáll a menstruáció. Sejtem ki vagy, csak most láttam a kérdésed. :)
A kérdező hozzászólása: Na nem ír senki! Légy szí!
Köszi! *.* 11/L
Nekem az elsõ után másfél hónapra jött a második és a harmadiknál meg majdnem 2 hónap kimaradás volt. Ez eleinte normális. 15/L

Tobb mint 2 honapja kijott kislanyom elso foga alul. Azota semmi. Masnak is volt mar ilyen? Mikorra varhato a kovetkezo? Eleg erdekesen nez ki igy egy foggal.

Legjobb válasz: Szia! Az en fiamnak mar 4 es fel honapja hogy kibujt az also ketto, azota semmi, csak gyotri! Most 11 es fel hos

Szia! Az en fiamnak mar 4 es fel honapja hogy kibujt az also ketto, azota semmi, csak gyotri! Most 11 es fel hos

Az mért van, hogy 2 hónapja körül gyúrok és azóta 5 kilót felszedtem?

15 éves vagyok,idáig 1 dkg nem akart rám feljönni most meg 5 kiló,egyébként nem vagyok kövér

Legjobb válasz: az elsõ évben gyorsan lehet izmot felpakolni de szerintem 2 hónap alatt az 5kg az sok, vagyis nem csak izom jött fel :(

az elsõ évben gyorsan lehet izmot felpakolni de szerintem 2 hónap alatt az 5kg az sok, vagyis nem csak izom jött fel :(
attól van hogy elkezdtél edzeni de egyébként ja, nem mind izom. étrended remélem van.
Havi netto 1kg izom jöhet max, az is csak eleinte. Szóval ment oda zsír is, de ez nem gond.
Az elsõ hónapban feljöhet kicsit több is mint egy kg mert egy év alattt jöhet fel jó edzéssel és étrenddel 12 kg és nem ugyanannyi jön az elso honapban mint az utolsoban. Egyébként valószinüleg az edzés miatt éhesebb lettél és többet ettél.
A kérdező hozzászólása: és mire vehettem fel a felesleget?(mert a bicepszem, popeyem, csuklyásizom beton kemények, a mell izmom még most izmosodik és a hasam is)hasizomra mit ájánlanátok a felülésen kívül?
mindenhova :) de ha lábra nem edzel szépen fogsz kinézni -.-

Dobjam? A pasimmal 2 honapja költöztünk közös albérletbe, azóta nem dolgozik, alkalmi munkái vannak csak.37 éves vagyok, nem tudom érdemes lenne e várnom. Mondtam hogy nem tartom el, ne is álmodjon rola.

Legjobb válasz: Na hát kezdjük azzal hogy manapság nem olyan könnyû munkát szerezni a rohadt kormány miatt. + én úgy látom ha nincs is állandó munkája akkor is próbál csinálni valamit és ezért vannak alkalmi munkái is. Szal te elégé szemét lehetsz ha már 2 hónap után ki akarod dobni mert nehéz idõszak köszöntött rá.

Na hát kezdjük azzal hogy manapság nem olyan könnyû munkát szerezni a rohadt kormány miatt. + én úgy látom ha nincs is állandó munkája akkor is próbál csinálni valamit és ezért vannak alkalmi munkái is. Szal te elégé szemét lehetsz ha már 2 hónap után ki akarod dobni mert nehéz idõszak köszöntött rá.
20:32 Akik sírnak hogy a "rohadt kormány" miatt nincs munkájuk, azoknál rendszerint kiderül hogy a saját hülyeségük miatt. Ezek azok akik csak várják a sült galambot és mindig mást hibáztatnak hogy õk miért nem jutottak elõre.
ne dobd, hanem magyarázd el neki, hogy mi a dolgok rendje
Ez most komoly? Van neked önbecsülésed?
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok szemét, mielött idejött dolgozott! Sõt több embert tartott el....
Nincs szerencsétlennek munkája, ezért kidobod? Úristen, inkább hallgatok!
A kérdező hozzászólása: Ugy látom, a többség eltartja a pasit...dícséretes....
2-es vagyok Pont úgy értettem hogy 37 évesen dobd már ki a p_csába.
Ne haragudj de ez így kevés. Több embert tartott el? Vannak gyerekei is? Miattad hagyta el a családját? Mi az, hogy "idejött"? Minek ment oda, ha máshol volt jó munkája?

Munkanélküli vagyok március 4-én megszünt a munkanélküli segélyem, azóta fizetem magam után a tb. -t, most kiderült hogy terhes vagyok, így mi jár, vagy megkérjek egy rokonomat jelentsen be szülés előtt, de azt is 1 vagy 2 hónappal előtte?

Kérlek adjatok tanácsot.

Legjobb válasz: GYES és családi pótlék.Az,ha valaki bejelent 1-2 hónapra nagyon necces,mert rászállt erre a TB,pont a csalások miatt.Keményen megbüntetnek Téged,és a munkaadót is.

GYES és családi pótlék.Az, ha valaki bejelent 1-2 hónapra nagyon necces, mert rászállt erre a TB, pont a csalások miatt.Keményen megbüntetnek Téged, és a munkaadót is.
Gyest kaphatsz és családi pótlékot is, mert ezek alanyi jogon járnak. Ez kb. 38 000 Ft. És amikor megszületik a kicsi, ezután nem kell már a tb-t sem magad után fizetni. De mondjuk azt sem értem, hogy miért fizeted, ha munkanélküli vagy, nincs jövedelmed és regisztrálva vagy a Munkaügyi Központban, akkor a Polgármesteri Hivatalban igényelheted, hogy szociális alapon ne kelljen tb-t fizetned. Mondjuk ennek is vannak feltételei, de meg lehet próbálni, mert azért annak a 6000 párszáz forintnak biztos lenne jobb helye is így, hogy jön a baba. Ha be is jelentenek, kell majd egy kellõ számú biztosítási jogviszonyban töltött nappal rendelkezned, hogy gyed-et kaphass. Ha nincs meg, akkor nem kapsz gyedet, hiába jelentettek be.
Ha jól tudom, gyedet csak akkor kaphatnál, ha folyamatos lenne a munkaviszonyod, ha most jelentene be is már lenne több mint 2 hónap biztosítás nélküli idõd. Így sajnos azt nem kaphatsz, hiába jelentenek be az utolsó hónapokra... :( Javítsatok ki, ha rosszul tudom!!
Elmész tartósan álláskeresõk támogatására, ha több mint 3hónapja munkanélkülinek vagy bejelentve, s kapsz segélyt havi 22800ft-ot amivel együtt tb-d is lesz.Kérdéses megkapod-e, ha párodnak van bevétele.
A kérdező hozzászólása: köszönöm amiket írtatok, párom fizetése után nem kaptam semmit, pedig vagyunk rá 4-en egy jan.-ban volt 5éves kislányom és egy szept. mult 3éves kisfiam , nem vettek vissza a munkahelyemre meg a fiamat se vették fel bölcsibe nem tudtam volna kire hagyni. Most meg úgy alakult hogy 6-7hetes terhes vagyok , de így hogy nem kapok semmit nem tudom hogy be merjem -e vállalni a babát. Lenne egy munkaközvetítõ álltal felajánlott napi pár órás munka havi 25e ért , már arra gondoltam elfogadom , idõseket kellene ápolni... ezt akkor tudnám csinálni mikor párom itthon van (Õ 3 mûszakba dolgozik) mi a véleményetek?
Fú, szegény, nem vagytok egyszerû helyzetben. Az utolsó arra gondolt, hogyha a férjed fizetése kevés (vagyis az 1 fõre esõ fizetésetek), talán lehetne az önkormányzatnál valamiféle álláskeresési segélyt igényelned, akkor nem kellene a tb-t sem fizetned és legalább bejönne egy kis pénz. De a babázás alatt csak a gyes és a családi pótlék jön majd, azzal tudsz csak számolni, az a 37ezer körüli a babára, + a családi a másik kettõ gyerkõcre. Tanácsot én nem tudnék adni, Ti tudjátok, férjed mennyit keres, el tudnátok-e tartani a 3. babát is. Kívánom, hogy jó döntést hozzatok!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!