Találatok a következő kifejezésre: 2 hónapja alig van (18 db)

Normalis ha mar 2 honapja alig van meg a menstruaciom?

2 honapja alig van csak meg, joforman eleg a kis betet is mert tampont nem erdemes, viszont ami fura es eddig nem volt az h nagyon fajnak a melleim... fordujak orvoshoz ezzel?

Legjobb válasz: Szedsz fogamzásgátlót?

Szedsz fogamzásgátlót?
A kérdező hozzászólása: nem, mar jo ideje nem

2 hónap és esküvőnk lesz. De eléggé megváltozott a párom 2 hónapja h 1ütt vagyunk és eljegyzett. Kiderült h anyagiak terén tartozása van és állitólag ezért fura velem? Alig beszél hozzám és félek h valami komolyabb baja lesz.

mit tegyek hogy megnyugtassam?meg valójában fél az esküvőtől is mit tegyek?

Legjobb válasz: MINEK? MINEK? Ennyire azért ne akarjál férjhez menni! Pláne ne úgy, hogy te kb csak aláírod a papírt, minden másban döntenek helyetted. Nem tudom, hány éves vagy, de azért fel kellene nõni egy házassághoz... ez akkor is igaz, ha elmúltál 30.

Ugyan, minek? 4 hónap után...Tartozása van, nyilán kell valaki, akit maga mellé láncol, hogy eltartsa, amikor neki minden pénze majd elmegy mindenféle tartozásokra. Mi a fenéért házasodna valaki 4 hónap után, mikor nem hulla szerelmes, hanem "fura" "alig beszél hozzám", megváltozott...
Hogy kell ezt érteni, hogy szó nélkül eljegyzett? Rádhúzta a gyûrût és kész? Te meg nem mondtad neki, hogy "kösz, nem"?
MINEK? MINEK? Ennyire azért ne akarjál férjhez menni! Pláne ne úgy, hogy te kb csak aláírod a papírt, minden másban döntenek helyetted. Nem tudom, hány éves vagy, de azért fel kellene nõni egy házassághoz... ez akkor is igaz, ha elmúltál 30.
Kedves Gyerekek! A mellékelt ábrán azt látjátok, mikor tilos házasodni! Közelebbrõl megvizsgálva az alábbi jeleket találjátok: - megváltozott a párom - anyagiak terén tartozása van - fura velem - alig beszél hozzám - feltételezem, hogy komolyabb baja eshet (- fél az esküvõtõl + pár hónapja vagyunk együtt - önmagában nem volna kizáró ok)
Nem ismeritek még egymást... Mi másfél éve vagyunk együtt, és ha visszagondolok, hogy mi volt 2 hónap után, hát alig tudtunk egymásról valamit. Még most is van ám bõven ismernivaló, de a 2 hónap az semmi. Elkapkodtátok.
Szóval 4 hónap együtt járás után házasodtok össze.Okos dolog.Nyilván fél az esküvõtõl, hisz alig vagytok együtt, mármint az a 2 hónap az [email protected]
2 hónap együttlét után esküvõ? ....no komment
borzasztó egyszerû vissza adod a gyûrût és lemondod az esküvõt. hány éves vagy???
"1 szó nélkül jegyzett el én nem kértem h jegyezzen el!az idõpontot is õ tûzte ki" És te ezt egy szó nélkül tûrted? Miért? Egyébként elõzõnek igaza van. Gyûrût vissza és pá édes.
Négy hónap után összeházasodtok...Itt azt hiszem felesleges bármilyen tanácsot is adni.
Aaaazigen! Fingod nincs ki, de hozzámész! Aztán meg jön a következõ kérdés: "Hogy dolgozzam fel, megcsalt a párom! Õ kamionos, egész hónapban nem látom, de most h hazajött kiderült, hogy fûvel-fával kutyával-macskával megcsalt..."
Mi 22honap utan hazasodtunk... 5.honapos evfordulon kerte meg a kezem. De mind a ketten varni akartunk az eskuvovel. 5.honap utan tuti nem mentem volna hozza, holott happy minden :) gyerkocot meg csak tervezunk... Szerintem ne kapkod el... Raernetek jovore is hazasodni :)
" hitelek másképp jöttek neki össze.nem ugy ahogy tervezte " ha körülnézel, akkor ez azt is jelentheti, hogy holnaptól hajléktalan lesz... miféle kapcsolat az, ahol bizonyos dolgokról nem lehet tudni a másiknak? Nem annyira fontos a pénz, de hát azért eléggé alapvetõ. 2 millióval tartozik, vagy 10 millióval?
Bocsi, ma tiszta debil vagyok xD szoval 5honapos fordulonkon es nem 5.honapos evfordulonkon :) )))) ez a meleg O.o. :)
Varj meg egy ket evet hiszed szereted az eskuvo nem valtoztat ezen hova sietsz oszinten . Legyetek meg 2/3evig jegyesek aztan meglatod. A gondok mindig 2/3 ev utan kezdodnek.
Mi, ezt nem értem, találkoztatok, összejöttetek és abban a pillanatban eljegyzett? Hány évesek vagytok? 5? És már most gondok vannak? Hát ne haragudj, de nem jósolok nagy jövõt a kapcsolatotoknak.
És 12 mond valamit...
Te jó ég, ezt nem mondod komolyan? 2 hónap alatt meg se lehet ismerni, mirõl beszéltek ti? Házasság? Ez morbid. Ebbõl szerintem kis idõ múlva válás lesz, ha egyáltalán eljuttok az oltárig. A kapcsolatomban az elsõ pár hónapban még minden rendben volt, pont 3-4 hónap múlva kezdett kiderülni, hogy nagyon nem vagyunk egymáshoz illõk. És ez nem változott, csak egyre rosszabb lett, végül már csak veszekedtünk. Szerintem nem normális ez az ember, hogy 2 hónap után eljegyzett:D
A kérdező hozzászólása: lehet nem ismerem annyira és ez jogos kérdés.de vannak emberek akik vakon biznak egymásban és lehet szerelem elsõ látásra is.
Nem is ismered, mibe szerettél bele?
Szerintem közöld vele, ha abban a hitben vesz el, hogy ha már a felesége leszel, akkor a tartozás fele rád száll, akkor ez bizony bukta, mert nem így van. Bocs, de ez jutott egybõl eszembe. Mégis mi a fenéért akarna 2 hónap után házasodni, pláne, hogy azt írod fél tõle....
A kérdező hozzászólása: na akkor 1 kicsit bõveben kifejtem valójában õ kamionozik és jól keres csak a hitelek másképp jöttek neki össze.nem ugy ahogy tervezte amugy jó fjta "gazdag "családból származik.én meg sajna az ellentéte vagyok pénz ügyben.de én nem a pénzéért szerettem bele hanem magába abba az emberbe aki mellettem állt minden rossz pillanatomba.õ azt mondja h amit ö elrontott majd õ helyre hozza és nem fogadja el a segitségemet.amugy tudom h korai a házasság de szeretem és õ is szeret.
A kérdező hozzászólása: de az benne a pláne h 1 szó nélkül jegyzett el én nem kértem h jegyezzen el!az idõpontot is õ tûzte ki!és most megváltozott.elsõ nõ vagyok az életében ezt hozzá teszem!
Végül összeházasodtatok?

Mennyire kopik egy fekete színű tetoválás? Nekem 2 hónapja van egy idézet a lábfejemre tetoválva, 3x lett átütve, de egy-két betű már most alig látható. Lehet hogy teljesen ki fog kopni?

Legjobb válasz: Függ attól, ki csinálta. Ha nem túl jó mûvész, akkor elõfordulhat. viszont a lábfejed amúgy is olyan hely, amit sûrûn "használsz" pl kikezdi a zokni, cipõ, emiatt is lehet ez. De 2 hónap alatt 3szori átütés nekem kicsit sok :/

Függ attól, ki csinálta. Ha nem túl jó mûvész, akkor elõfordulhat. viszont a lábfejed amúgy is olyan hely, amit sûrûn "használsz" pl kikezdi a zokni, cipõ, emiatt is lehet ez. De 2 hónap alatt 3szori átütés nekem kicsit sok :/
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget :) Amikor csinálta, akkor ment át rajta 2x, utána 3 hét múlva még 1x.
Én pont egy éve csináltattam a lábfejemre egy idézetet és még mindig ugyanolyan fekete. Egyszer ütötte át csak. 12 ezret fizettem érte, viszont volt "tetováló mûvész" ismerõsõm aki ingyen meg csinálta volta... Csak az õ tetoválásai amiket csinált kb 1 hét után úgy néznek ki mintha világoskék tollal odafirkantottak volna vmit.. És még kinézezre, minõségre is gagyi.. :-D Szal mindenképp azt ajánlom hogy szalonban csináltasd..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! Szalonba csináltattam ezt a tetkómat is. (a derekamon lévõ, amit kb. fél évvel ezelõtt rakattam az is itt készült, és annak semmi baja)Már felhívtam a tetováló csajt, hogy nézze meg mi lehet a gond, holnap visszamegyek hozzá.
Menj el normális tetoválómûvészhez, nekem 3 éve van tetoválás mindkét lábfejemen, és ugyanolyan a színe, semmit sem kopott! AZ is lehet, h szar festéket használ, vagy nem dolgozza bele rendesen a bõrbe!
Elõzõ vagyok. Mámint a legközelebbit:-D Vagy ennek a javítását

14 hónapos lányotoknak (vagy mindegy, fiú is lehet) hány foga van? A lányomnak 4 hónapja alul 2 felül 4 foga van.

Nem úgy "kellene" lennie hogy alul jön ki aztán felül, tehát hogy lehet hogy felül van 4 és alul 2? Mikorra kéne hogy 8 foga legyen? Azok után ha jól tudom, nem a szemfog jön majd, hanem a kis?rl?k?

Legjobb válasz: Mindkét fiamnak úgy nõttek ki, hogy az alsó kettõ, majd a felsõ négy és utána kb fél évig semmi. A nagynak aztán hirtelen elindultak, vagy 8 fog nõtt egyszerre, de azok már láthatóan nem okoztak semmi fájdalmat neki. A kisebb fiam most tart ott, hogy kb 4-5 hónapja semmi nem nõtt, pedig szenved.

Mindkét fiamnak úgy nõttek ki, hogy az alsó kettõ, majd a felsõ négy és utána kb fél évig semmi. A nagynak aztán hirtelen elindultak, vagy 8 fog nõtt egyszerre, de azok már láthatóan nem okoztak semmi fájdalmat neki. A kisebb fiam most tart ott, hogy kb 4-5 hónapja semmi nem nõtt, pedig szenved.
és valóban, elvileg utána az örlõknek kell jönni, nem a szemfogaknak.
A kérdező hozzászólása: Kedves Andi! :) Köszönöm a választ! :)
Fiam van, tegnap volt pont 14 hónapos. 8 hónaposan kibújt az alsó 2 foga, 10.5hónaposan a felsõ 4, azóta semmi.
14 hónapos kisfiamnak elõször az alsó 2 metszõfoga jött ki, aztán a felsõ 4 egyszerre, majd az alsó 2 szélsõ. Most jönnek a kisõrlõi (mind a 4 egyszerre már 2 hónapja). Így - ha azok is kibújnak -, összesen 12 foga lesz. Igen, a szemfogak ezután jönnek.
Ez engem is érdekelne...
Az is lehet szabadságra mentek :P
A kérdező hozzászólása: Szerintem ez nagy pofátlanság részükrõl.

Szülés után kb.2 honappal is teherbe lehet esni? Nemrég voltam a 6 hetes kontrolon. Rendbe van.2 napja fáj alul a hasam. Bár nem engedte belém.

Legjobb válasz: Ha épp peteérésed van, igen. Bár ha nem benned ment el, pici az esélye, de annyi azért van.

Ha épp peteérésed van, igen. Bár ha nem benned ment el, pici az esélye, de annyi azért van.

10 hós kislányom 2 hónapja nem alszik éjjel 15-20 percenként fent van már alig állok a lábamon mit tehetnék?

Legjobb válasz: Az én lányom 3 hete 2 óránként ébred éjjel. Jön a foga. Mi is használjuk a chamomillat, de éjjel inkább a viburcol kúpot adom neki. (ez is homeopatiás, nyugtalan babáknak) Elsõ éjjel már 3 óránként kelt. Remélem segítettem. 8 hós babóca anyukája

Az én lányom 3 hete 2 óránként ébred éjjel. Jön a foga. Mi is használjuk a chamomillat, de éjjel inkább a viburcol kúpot adom neki. (ez is homeopatiás, nyugtalan babáknak) Elsõ éjjel már 3 óránként kelt. Remélem segítettem. 8 hós babóca anyukája
Szia! Sajnállak! Én homeot szoktam bevetni a nyugtalanság ellen! Chamomila vulgaris ch 15. Napi 2szer 5 bogyó. Elõtte, utána 20-30 perccel evés, ivás nincs!Nálunk bejött! Nem veszíthetsz vele, nem ártalmas! Kitartás!
Valószínûleg segítenek a homeos bogyók, de próbáltad már azt az egyszerû megoldást, hogy magad mellé veszed az ágyba? sok babának ez már elég a megnyugváshoz. Vedd oda melléd és összebújva jól aludjátok ki magatokat!
szia, csatlakozom az elottem szolokhoz. nemigen hiszek a homeopátiában, de úgy gondoltam, ha nem használ, legalább nem is árt...Az én fiam félóránként-óránként kel, vagy tea, vagy tej, vagy csak sír, de az is gyakori volt, hogy felkelt és két órát fent voltunk hajnalban. Nála biztos a fog miatt van. Kipróbáltam a Viburcolt (éjszakára egyet). ritkábban kel, csak 3óránként. nem akarom elkiabálni, de mikor elfogyott és nem volt itthon, akkor éjszakáztunk rendesen megint...Szoval szerintem is jo. Bizony nagyon kimeríto tud lenni, foleg ha az ilyen éjszakákat még nyugos nappalok is kovetik...csak az tudja, aki próbálta:)
Mi a helyzet alvás ügyben? Fogak? Nekem és a kislányomnak az Alveo segített. E-mailben elérhatõ vagyok.

2 hónapja szültem, alig van tejem, de még nem volt menstruációm. Teherbe eshetek, ha még nem jött meg?

A párom allergiás az óvszerre, tablettát még nem szedhetek, így megszakított módszerrel védekeztünk. Tudom, ez nem a legjobb, de.. Esett valaki így teherbe? Mekkora az esély rá? Szinte csak pár csepp tejem van, miért nem jön meg?? Sajnos nem tudok szoptatni, pedig mindent de mindent megpróbáltam! Még nem akarunk egyel?re kistestvért.

Legjobb válasz: Van aki a 6. héten esik teherbe. Akkor nagyon figyeljetek oda, csak ezt tudom tanácsolni, vagy menj orvoshoz, van más módszer is.

Van aki a 6. héten esik teherbe. Akkor nagyon figyeljetek oda, csak ezt tudom tanácsolni, vagy menj orvoshoz, van más módszer is.
A menstruáció azt jelenti, hogy egy lehetõséget már kihagytál. Tehát IGEN, lehetsz terhes, bármikor. A védekezésrõl kérdezd meg az orvost. A megszakítást NAGYON nem ajánlom - azon kívül, hogy nem biztonságos, még az élményt is tönkreteszi.

2 hónapja ricinus olajat használok de nem nagyon van változás reggel mikor meglátom a hajam sírógörcsöt kapok nagyon ronda és nem tudom mit tegyek! Ricinus hogy hatni kezdjen mennyit kell még várnom? Van esély rá h. év végére mell alá érő lesz?

4 éve le lett vágatva a hosszú hajam és azóta nem n? meg. Kicsivel vállam alá ér, de törik és én hosszú hajat szeretnék.

Legjobb válasz: második vagyok, azt akartam irni hogy NE szilikonos sampont használj!

második vagyok, azt akartam irni hogy NE szilikonos sampont használj!
Szilikonos sampont használj, vaddisznósörte hajkefét, hajmosás után almaecetes öblítés, a mûanyag fésûdet dobd el. Ricinust kúraszerûen kell használni pl 2hónap rici, 3 hónap pihi. A fejtõbe kell masszírozni. Én most fogom ezt elkezdeni, még nem próbáltam, de már láttam hogy valakinek ez bejött.
Épp hogy használj szilikonos sampont. Mert ez lezárja a hajvégeket és megvédi a külsõ hatáskotól. A sziolikon CSAK akkor károsítja a hajat ha vasalod vagy szárítod mert akkor beleégeted a hajadba a szilikont ami nem jó. Ne használj olcsó termékeket, ilyen hajra profi ápolás szükséges pl syoss hajápolók. Használj sampont, balzsamot, hajpakolász, hajvégápolót. Ne szárítsd, ne vasald, ne használj mûanyag fésût nem csurom vizesen fésüld mert ezek töredezhetik a hajat. Az AVON HAJVÉGÁPOLÓJÁT tudom ajánlani mert megvédi a hajat a töredezéstõl tényleg jó. Van marokkói argánolajos, és ennek egy másik változata zöld kupakos de az is nagyon jó. Syoss, Loreal Paris termékeit nagyon ajánlom, még házi hajpakolásokat is bevethetsz. Remélem tudtam segíteni :) )
Ha törik a hajad akkor ne olajjal kenjed, hanem szerezz be nagyon jó balzsamot, hajpakolást, hajvégápolót. Fejbõrre meg Stella hajszeszt.
A töredezett végeket vágasd le, azért nem nõ a hajad, mert állandóan letörik.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat
ne használj szilikonost könyörgöm. a szilikon egy burkot(nem látható) csinál a hajad körül és ami alatta van haj nem jut vitaminhoz, tápanyaghoz és elgyengül..

Mi lehet a baj? Mestruacio helyet barna folyasom van es rengeteg barnas verog mas semi. A folyas nagyon keves alig van.2 honapja voltam egyutt utoljara a volt baratomal. Tesztet is csinaltam mar egy parat s mind negativ.

Jha es a mult honapba kesett de megjott sot tobb is jott a szokasosnal. Szerintetek mi lehet az?

Legjobb válasz: Menj el nõgyógyászhoz sürgõsen! Lehet olyan fertõzés is vagy vmi más betegség, ami egyszerûen kezelhetõ ,de aminek késõbb súlyos következményei lehetnek ha nem kezelik!!!

Menj el nõgyógyászhoz sürgõsen! Lehet olyan fertõzés is vagy vmi más betegség, ami egyszerûen kezelhetõ , de aminek késõbb súlyos következményei lehetnek ha nem kezelik!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!