Találatok a következő kifejezésre: 2 hónapja alig (79 db)

Szerintetek az szteroid aki 2 hónap alat többet nyom 50kg -al fekve?

A karja 54-es.(nem tudo hogy ez segít e.)

Legjobb válasz: Valószínûleg nem legális szerekkel érte el ezt az "érdekes" eredményt. A

Valószínûleg nem legális szerekkel érte el ezt az "érdekes" eredményt. A
51-es karral nyomott 130-at akkor elég gyenge és zsíros lehetett, jó a kar méret nem függ szorosan össze a mellizom erejével, de azért egy 51-es szálkás izmos kezû ember nem 130at nyom fekve. nekem 46-os a kezem és 170 a maxom, ami rohadt kevés a fekvenyomók teljesítményéhez képest ja és naturál vagyok
3 centi nem sok 2 hónap alatt ha már elõtte is gyúrt fõleg nem az
A kérdező hozzászólása: Nem zsíros a karja .50 kg többet nyom 2 hónap alatt az elég jo ezért is gondolom azt hogy szltroidozik.
Szerintem amúgy full zsíros lehet az említett, de grat neki. Az, hogy 50 kilóval nyom fekve, az remélem tudod, hogy nem nagy dolog, szóval nem igazán értem.
A kérdező hozzászólása: Õ sem sem 2 hónap alatt érte el ezt.2 hónapal ezelõtt 130 kg-ot nyomot most180kg-ot.A karja pedig 51 -es volt most 54.
De Arnold nem 2 hónap alatt lett akkora.
A kérdező hozzászólása: 54 es az tuti mert a szemem láttára lett lemérve.Egyébként. arnold steroidozott.
Arnoldnak volt 55-ös karja, a kreatin meg csak egy sima étrenkiegészitõ
A kérdező hozzászólása: Azt mondta kreatin terminátort szed egyáltalán van ilyen.Ha van lehetséges hogy ettõl?
Igen.
"rohadt kevés" Nem. Grat.

Fekvenyomás 120kg-ról 130 kg-ig fel lehet menni 2 hónap alat? 18 éves vagyok és 75kg?

Legjobb válasz: Genetika-, étrend- és edzésfüggõ, van aki fel tud menni. Menj fel edzésenként nagy súlyokra is, amivel már csak 2-3 ismétlés megy.

Genetika-, étrend- és edzésfüggõ, van aki fel tud menni. Menj fel edzésenként nagy súlyokra is, amivel már csak 2-3 ismétlés megy.
A kérdező hozzászólása: Heti hányszor?
Heti kétszer menj rá max, mert kell regenerálódni is. itt van Kathi Béla erõemelõ edzésterve, nála itt egy edzés van rá egy héten. http://www.bodysport.hu/eroemeles/eroemelo-edzesmodszerek-ka..

Kislányom 2 éves múlt és most már 1-2 hónapja alig hajlandó gyümölcsöt enni. Hetente kb. kétszer banánt és manandarint eszik, mást viszont nem akar sem tízóraira sem délután.100%-os gyümölcslét sem iszik. Mit tegyek, mit próbáljak?

Már vettem üveges gyümölcsös babaételeket, amiket babaként adtam, ill drága Nestlé 100%-os gyümölcs készítményeket, de nem hajlandó megenni , pedig baabként szerette.

Legjobb válasz: Gyümölcslevet inkább otthon facsarj neki, az egészen biztosan 100%-os, és nincsenek benne rejtett kalóriák, tartósítószer, cukor stb. Ha jól tudom, ez az a korszak, amikor a gyerekek rájönnek, hogy az evés központi kérdés, akkor ezzel zsarolni tudnak. Ne görcsölj rajta szerintem. Kínáld meg, ha nem kér, rendben. Akkor "két óra múlva uzsonna". De addig semmit ne adj neki. Semmi dugikekszet vagy ilyesmit azzal a felkiáltással, hogy "ezt legalább megeszi". Tapasztald ki, hogy miket szeret, mert a gyerekeknek is saját ízlésük van. Miket eszik még egyébként? Külön fõzöl neki, vagy többnyire már a ti ételeiteket eszi? Édesség, chips vannak? Egyébként egy banán nekem kb. két órára elég, és én már bõven nem vagyok gyerek. :) Próbálkozz almával is, azt általában szeretik.

Gyümölcslevet inkább otthon facsarj neki, az egészen biztosan 100%-os, és nincsenek benne rejtett kalóriák, tartósítószer, cukor stb. Ha jól tudom, ez az a korszak, amikor a gyerekek rájönnek, hogy az evés központi kérdés, akkor ezzel zsarolni tudnak. Ne görcsölj rajta szerintem. Kínáld meg, ha nem kér, rendben. Akkor "két óra múlva uzsonna". De addig semmit ne adj neki. Semmi dugikekszet vagy ilyesmit azzal a felkiáltással, hogy "ezt legalább megeszi". Tapasztald ki, hogy miket szeret, mert a gyerekeknek is saját ízlésük van. Miket eszik még egyébként? Külön fõzöl neki, vagy többnyire már a ti ételeiteket eszi? Édesség, chips vannak? Egyébként egy banán nekem kb. két órára elég, és én már bõven nem vagyok gyerek. :) Próbálkozz almával is, azt általában szeretik.
Szerintem se erõltesd, és gyümölcsös bébi ételeket is kár venni. Én úgy csináltam, hogy egy almát elvágtam szeletekre, beleraktam egy tányérra. Ha volt narancs vagy mandarin gerezdeket is raktam közé. Ebbõl a tányérból lehetett csipegetni, igaz én is ettem belõle néha de azért elég jól elkopott így.
Kettõ gyerekem van, nekünk is vannak, voltak ilyen korszakok.Próbáld meg azt, hogy összevágsz többféle gyümölcsbõl egy tálra, és együtt eszel vele belõle.Vagy amikor levest fõzöl adj nekik nyers répát, karalábét, káposztát stb.Az enyémek sorban állnak érte, szivesebben eszik mint a gyümölcsöt. Szerintem unja már a gyümölcsöket, de sajna ilyenkor nincs primõr választék.Amit a boltban most kapni lehet az meg nem mindíg élvezhetõ ízû.Csak tavaszig húzd ki vele, akkor meg menjetek ki a nagyiéknál a kertbe, és akkor majd biztos megjön a kedve a friss eperre, cseresznyére, málnára.
Egyet értek az elõttem íróval, ha nem kell a gyümölcs adj neki zöldséget, általában azt szeretik majszolni ill. egyen sok fõzeléket, így megkapja a szervezete, amire szüksége van. Jön a tavasz, akkor könnyebb lesz.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat! Sajnos az almát soha nem ette, így most sem, max. almalevest:) Nassolás, dugikeksz nincs, nem is kéri. Én is csináltam már Neki frissen préselt leveket, sajnos az sem ment..A zöldségeket csak fõzve szereti, nyersen nem, már azt is próbáltam, hátha az menne, mint a gyümölcs..De az hogy egyiket sem, eléggé elkeserít..
Az enyém sem nagyon kéri most (20 hós). Lehet megköveznek érte, de én megveszem neki az üveges gyümölcsöt, azt megeszi, közben mesét néz:-(, de kell a vitamin, most nem érdekel csak egyen. És a pritaminpaprikát, a pirosat megeszi meg a kígyóuborkát. Répát is néha.
Én ezt úgy csinálom hogy amikor mesét néz annyira belefeletkezik a mesébe, hogy simán be tudok dugni egy almaszeletet a szájába és akkor már nem köpi ki. Nekünk sajnos csak így megy, de legalább egy fél alma lemegy így egy nap.

Normalis ha mar 2 honapja alig van meg a menstruaciom?

2 honapja alig van csak meg, joforman eleg a kis betet is mert tampont nem erdemes, viszont ami fura es eddig nem volt az h nagyon fajnak a melleim... fordujak orvoshoz ezzel?

Legjobb válasz: Szedsz fogamzásgátlót?

Szedsz fogamzásgátlót?
A kérdező hozzászólása: nem, mar jo ideje nem

Mióta szakítottam a barátommal 2 hónapja, alig tudok merevedést produkálni más lányokkal! Mit tegyek? 23F

Azóta már 3 lánnyal is voltam, ebb?l egyszer egyáltalán nem sikerült felállítani, a másik kétszer csak nagyon nehezen, aztán újra lekonyult ha nem figyeltem rá. Korábban sose volt hasonló gondom. S?t, míg együtt voltam a barátn?mmel, ha csak rá néztem már merevedni kezdtem. Másnak is volt hasonló? Meddig fog tartani ez?

Legjobb válasz: azért mert meleg vagy, persze hogy nem áll fel más lányokra:O szerezd vissza a barátod vagy keress másikat!

azért mert meleg vagy, persze hogy nem áll fel más lányokra:O szerezd vissza a barátod vagy keress másikat!
A kérdező hozzászólása: Jajaj ezt elírtam. Mióta a barátnõmmel szakítottam.
el fog múlni ez
A kérdező hozzászólása: Honnan tudod? Nagyon kötõdök hozzá még érzelmileg. Még mindig. Szeretnék már túllenni ezen.
Pont ezért nem áll fel, mert még kötõdsz hozzá érzelmileg. El fog majd múlni, és akkor már nem lesz probléma. 2 hónap még nem olyan sok idõ.
Szakítottál a BARÁTODDAL utána meg LÁNYOKKAL voltál együtt... :D Hát te most bisexnek hiszed magad? MErt megsúgom, meleg vagy! Gratulálok, nyáh :3

3 éve jött meg elöször azóta minden hónapban volt csak azon csodálkozom h még nem ált be, de nem tudom miért? ! Egyszer 2 hónapig 28napra jöttmeg, uttána 3 hónapig 29, most 2 hónapja 30napra jön meg, de 3 éve ilyen változó mitől lehet?

lécci irjátok le ha tudtok valami, am 15 éves vagyok! anyuval majd most megyünk fogamzásgátlót íratni szeptemberben, az befogja állítani?

Legjobb válasz: nekem másfél évig ingadozott, aztán végül beállt. fogamzásgátló biztosan helyrerakja ha rendesen, mindig pontosan egyidõben szeded be, igen!

nekem másfél évig ingadozott, aztán végül beállt. fogamzásgátló biztosan helyrerakja ha rendesen, mindig pontosan egyidõben szeded be, igen!
Akinek 2 év alatt nem áll be, annak már nem is fog. Ezt olvastam vhol. 11 éves koromban jött meg elõször és még 20-onévesen is volt, hogy 1 teljes hónap kimaradt. 23 évesen kezdtem fog.gátlót szedni, csak onnantól lett rendszeres. Amúgy 15 évesen minek neked fog.gátló? Nem vagy kicsit túl fiatal hozzá?
a fogamzásgátló nem állít be semmit. mesterséges rendszer a testben, leállítja a peteérést és havonta jelentkezõ megvonásos vérzésed lesz, ami NEM menstruáció. amúgy meg semmi gond a menseseddel, ez teljesen normálisan mûködik. az hogy 1-2 napot késik vagy elõbb jön TELJESEN NORMÁLIS!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat:)
A kérdező hozzászólása: most vesztettem el nemrég és anyum mondta h az a legbiztonságosabb, õ is azt szedett nõvérem is! És 15 évesen már lehet.
2 hónapja nem iszik a csincsillád??? :ooo Él még szerencsétlen?? ://
A kérdező hozzászólása: Él mert kap almát amiben folyadék van de ha nem kapok akkorsem iszik
valószínüleg sokkot kapott vagy valami nem tetszik neki..mertgye új környezet, de elég rossz, ha 2 hónapja nem iszik, szorong....minnél elõbb vidd el állatorvoshoz! lehet adnak neki infúziót h ki ne száradjon. fõlleg ebbe a melegbe...:/ 1 voltam!
Lehet hogy egyedül van. Legalább két csincsilla kell különben depressziós lesz és nem fog inni, az enyém is ezt csinálta.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat de már iszik nem olyan sokat de kortyolgat :D

Nagyon gaz ha mar 2 honapja foglalkozok a Street (getto) Workout-al es meg csak 20 fekvotamaszt es 5 huzockodast birok megcsinalni?

Legjobb válasz: eléggé, én 5 hónapja kondizok, lehetõség szerint elég sok saját testúllyos gyakorlat (huzockodás hátra bicre,tolódzkodás) és 45-50 fekvõ megy, bicepszre 14 húzockodás hátra 2?!O.o

eléggé, én 5 hónapja kondizok, lehetõség szerint elég sok saját testúllyos gyakorlat (huzockodás hátra bicre, tolódzkodás) és 45-50 fekvõ megy, bicepszre 14 húzockodás hátra 2?!O.o
Attól függ honnan kezdted. Ha 5 fekvõ 0 húzódzkodás akkor nem rossz de ha már 1-2 húzódzkodás és 10-15 fekvõ ment akkor nem annyira jó.
Hátra 2? Azzal nem emberkednék de ha csak elírtad a 20-ast az nem rossz.
Nem, de az gáz hogy nem tudod leírni hogy: húzódzkodás
A kérdező hozzászólása: 4. Elnezest tanarur...Ha meg magyar suliba jarnak, akkor lehet hogy le tudtam volna irni helyesen....-_-
Szerintem nem gáz mert én 3-4 hónapja csinálom az utóbbi hónapba nem olyan intenzíven és én a nulláról kezdtem. 30 tricepszes fekvõtámasz, és 8-10 húzódzkodás és 2 felemás muscle-up lendület nélkül. Szerintem nem gáz, és csak így tovább juss el jó messzire ebben a sportágban. Sok sikert!! :)

2 hónap és esküvőnk lesz. De eléggé megváltozott a párom 2 hónapja h 1ütt vagyunk és eljegyzett. Kiderült h anyagiak terén tartozása van és állitólag ezért fura velem? Alig beszél hozzám és félek h valami komolyabb baja lesz.

mit tegyek hogy megnyugtassam?meg valójában fél az esküvőtől is mit tegyek?

Legjobb válasz: MINEK? MINEK? Ennyire azért ne akarjál férjhez menni! Pláne ne úgy, hogy te kb csak aláírod a papírt, minden másban döntenek helyetted. Nem tudom, hány éves vagy, de azért fel kellene nõni egy házassághoz... ez akkor is igaz, ha elmúltál 30.

Ugyan, minek? 4 hónap után...Tartozása van, nyilán kell valaki, akit maga mellé láncol, hogy eltartsa, amikor neki minden pénze majd elmegy mindenféle tartozásokra. Mi a fenéért házasodna valaki 4 hónap után, mikor nem hulla szerelmes, hanem "fura" "alig beszél hozzám", megváltozott...
Hogy kell ezt érteni, hogy szó nélkül eljegyzett? Rádhúzta a gyûrût és kész? Te meg nem mondtad neki, hogy "kösz, nem"?
MINEK? MINEK? Ennyire azért ne akarjál férjhez menni! Pláne ne úgy, hogy te kb csak aláírod a papírt, minden másban döntenek helyetted. Nem tudom, hány éves vagy, de azért fel kellene nõni egy házassághoz... ez akkor is igaz, ha elmúltál 30.
Kedves Gyerekek! A mellékelt ábrán azt látjátok, mikor tilos házasodni! Közelebbrõl megvizsgálva az alábbi jeleket találjátok: - megváltozott a párom - anyagiak terén tartozása van - fura velem - alig beszél hozzám - feltételezem, hogy komolyabb baja eshet (- fél az esküvõtõl + pár hónapja vagyunk együtt - önmagában nem volna kizáró ok)
Nem ismeritek még egymást... Mi másfél éve vagyunk együtt, és ha visszagondolok, hogy mi volt 2 hónap után, hát alig tudtunk egymásról valamit. Még most is van ám bõven ismernivaló, de a 2 hónap az semmi. Elkapkodtátok.
Szóval 4 hónap együtt járás után házasodtok össze.Okos dolog.Nyilván fél az esküvõtõl, hisz alig vagytok együtt, mármint az a 2 hónap az [email protected]
2 hónap együttlét után esküvõ? ....no komment
borzasztó egyszerû vissza adod a gyûrût és lemondod az esküvõt. hány éves vagy???
"1 szó nélkül jegyzett el én nem kértem h jegyezzen el!az idõpontot is õ tûzte ki" És te ezt egy szó nélkül tûrted? Miért? Egyébként elõzõnek igaza van. Gyûrût vissza és pá édes.
Négy hónap után összeházasodtok...Itt azt hiszem felesleges bármilyen tanácsot is adni.
Aaaazigen! Fingod nincs ki, de hozzámész! Aztán meg jön a következõ kérdés: "Hogy dolgozzam fel, megcsalt a párom! Õ kamionos, egész hónapban nem látom, de most h hazajött kiderült, hogy fûvel-fával kutyával-macskával megcsalt..."
Mi 22honap utan hazasodtunk... 5.honapos evfordulon kerte meg a kezem. De mind a ketten varni akartunk az eskuvovel. 5.honap utan tuti nem mentem volna hozza, holott happy minden :) gyerkocot meg csak tervezunk... Szerintem ne kapkod el... Raernetek jovore is hazasodni :)
" hitelek másképp jöttek neki össze.nem ugy ahogy tervezte " ha körülnézel, akkor ez azt is jelentheti, hogy holnaptól hajléktalan lesz... miféle kapcsolat az, ahol bizonyos dolgokról nem lehet tudni a másiknak? Nem annyira fontos a pénz, de hát azért eléggé alapvetõ. 2 millióval tartozik, vagy 10 millióval?
Bocsi, ma tiszta debil vagyok xD szoval 5honapos fordulonkon es nem 5.honapos evfordulonkon :) )))) ez a meleg O.o. :)
Varj meg egy ket evet hiszed szereted az eskuvo nem valtoztat ezen hova sietsz oszinten . Legyetek meg 2/3evig jegyesek aztan meglatod. A gondok mindig 2/3 ev utan kezdodnek.
Mi, ezt nem értem, találkoztatok, összejöttetek és abban a pillanatban eljegyzett? Hány évesek vagytok? 5? És már most gondok vannak? Hát ne haragudj, de nem jósolok nagy jövõt a kapcsolatotoknak.
És 12 mond valamit...
Te jó ég, ezt nem mondod komolyan? 2 hónap alatt meg se lehet ismerni, mirõl beszéltek ti? Házasság? Ez morbid. Ebbõl szerintem kis idõ múlva válás lesz, ha egyáltalán eljuttok az oltárig. A kapcsolatomban az elsõ pár hónapban még minden rendben volt, pont 3-4 hónap múlva kezdett kiderülni, hogy nagyon nem vagyunk egymáshoz illõk. És ez nem változott, csak egyre rosszabb lett, végül már csak veszekedtünk. Szerintem nem normális ez az ember, hogy 2 hónap után eljegyzett:D
A kérdező hozzászólása: lehet nem ismerem annyira és ez jogos kérdés.de vannak emberek akik vakon biznak egymásban és lehet szerelem elsõ látásra is.
Nem is ismered, mibe szerettél bele?
Szerintem közöld vele, ha abban a hitben vesz el, hogy ha már a felesége leszel, akkor a tartozás fele rád száll, akkor ez bizony bukta, mert nem így van. Bocs, de ez jutott egybõl eszembe. Mégis mi a fenéért akarna 2 hónap után házasodni, pláne, hogy azt írod fél tõle....
A kérdező hozzászólása: na akkor 1 kicsit bõveben kifejtem valójában õ kamionozik és jól keres csak a hitelek másképp jöttek neki össze.nem ugy ahogy tervezte amugy jó fjta "gazdag "családból származik.én meg sajna az ellentéte vagyok pénz ügyben.de én nem a pénzéért szerettem bele hanem magába abba az emberbe aki mellettem állt minden rossz pillanatomba.õ azt mondja h amit ö elrontott majd õ helyre hozza és nem fogadja el a segitségemet.amugy tudom h korai a házasság de szeretem és õ is szeret.
A kérdező hozzászólása: de az benne a pláne h 1 szó nélkül jegyzett el én nem kértem h jegyezzen el!az idõpontot is õ tûzte ki!és most megváltozott.elsõ nõ vagyok az életében ezt hozzá teszem!
Végül összeházasodtatok?
Szerintem simán. Csak ha letelt a 2 hónap ne hagyd abba a mozgást.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!