Találatok a következő kifejezésre: 2 hónapja Mit lehet tenni, ha (6 db)

Mit lehet tenni, ha 2 hónapja nincs kész a szövettani eredmény vagy eltűnt?

A 2.sz. női klinikán műtöttek petefészekcisztával és azt mondták, általában 1 hónap mire a szövettan eredménye kész. Sajnos még mindig nincs kész, már két hónapja, és aggódom, hogy elveszett/kidobták és már nem is lesz meg. De hiába telefonálgatunk össze-vissza, sehol nem tudnak semmit. Az orvos, aki a műtétet végezte, majd csak aug.15-én lesz bent, ezt mondták. Ez így megy tényleg mindig az egészségügyben, törődjek bele és várjak, hogy majd történik valami, vagy ti mit tennétek a helyemben?

Legjobb válasz: Szerintem egy személyes érdeklõdést megér: a záródat és az igazolványaidat felpakolva menj be a patológushoz, akihez a szövetmintádat küldték.

Szerintem egy személyes érdeklõdést megér: a záródat és az igazolványaidat felpakolva menj be a patológushoz, akihez a szövetmintádat küldték.

2 hónapja lovagolok. Mit lehet tenni, ha a ló türelmetlenkedik alattam és nem azt csinálja amit szeretnék, pedig a lovász szerint jól csinálom?

A szárak egyenesek,egyforma hosszúak és párhuzamosak.A kezem is jól tartom az ülésem is megfelel?,de a ló nem nagyon akar állva maradni alattam....

Legjobb válasz: Az iskolalovak sokszor elég türelmetlenek, hiszen naponta több olyan lovagol rajtuk, aki mindennel felidegesíti. Én is lovagoltam ilyen lovon lovaglásom kezdetén, azt ajánlom, váltsd le a lovat egy kicsit nyugodtabbra, majd ha elég ügyesen megy, megpróbálhatod "megnevelni" azt a lovat. Ez nekem bejött :) Azóta is utálok ráülni, de már legalább tudja, hogy velem nem szórakozhat...

Az iskolalovak sokszor elég türelmetlenek, hiszen naponta több olyan lovagol rajtuk, aki mindennel felidegesíti. Én is lovagoltam ilyen lovon lovaglásom kezdetén, azt ajánlom, váltsd le a lovat egy kicsit nyugodtabbra, majd ha elég ügyesen megy, megpróbálhatod "megnevelni" azt a lovat. Ez nekem bejött :) Azóta is utálok ráülni, de már legalább tudja, hogy velem nem szórakozhat...
Én is most ilyen lovon lovagolok.Néha nem akar megállni de már dolgozunk hogy ez ne így legyen.Amúgy nagyon ügyes, okos ló csak kicsit energikus.A régi lovam olyan volt hogy amíg szerszámozták nem kellett megkötni mert megállt egy helyben és kész se elõre se hátra nem ment.Csak jött egy lány akivel nagyon jóban vagyok és õ azt a lovat akarta én meg odaadtam neki.

Tapasztalt bodysok, ha 2-3 hónapra sérvmûtét miatt abba kell hagyni az edzést mit lehet tenni a visszaesés minimalizálására?

Mérsékelt gyorsaságú metabolizmussal.Már pont kezdtem kinézni valahogy erre beba.szott ez.Nagyon demoralizáló

Legjobb válasz: Nem sokat. Megpróbálsz elég fehérjét bevinni és nem túl sok szénhidrátot. 3 hónap alatt bármit teszel sajnos össze fogsz esni, de no para, mert utána hamar visszajön az egyszer megszerzett eredmény.

Nem sokat. Megpróbálsz elég fehérjét bevinni és nem túl sok szénhidrátot. 3 hónap alatt bármit teszel sajnos össze fogsz esni, de no para, mert utána hamar visszajön az egyszer megszerzett eredmény.
hát elhiszem, hogy szar érzés. :( Szerintem a mérsékelt mozgással, pl. gyorsabb sétákkal lehet dobni az ügyön. (már ha ilyet lehet csinálnod... az elsõ napokban a fájdalom miatt van aki járni se nagyon akar :/ ) A kaját meg tartsd be, csak nyilván kevesebb kalóriával.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm


Egy olyan kerdesem lenne hogy 2 hónap alatt lefogytam 6-7 kilót azóta folyamatosan éhes vagyok ha eszek valamit nem sokkal késöbb már ismét éhes vagyok mit lehet tenni ilyenkor ez egy fajta betegség?

Legjobb válasz: Mikor éhséget érzel, igyál egy pohár vizet. Utána várj pár percet, ha még mindig éhes vagy , egyél vmilyen zöldséget vagy gyümölcsöt.

Mikor éhséget érzel, igyál egy pohár vizet. Utána várj pár percet, ha még mindig éhes vagy , egyél vmilyen zöldséget vagy gyümölcsöt.
Mennyit és mit eszel? Hány kg és centi vagy most?
A kérdező hozzászólása: kb vagyok 170 és 64 kiló és kb 2-3 óráként folyamatosan eszek.
Kedves kérdezõ: Miért bízol jobban egy kondásban vagy egy hegedû készítõben mint abban a szakemberben aki minimum hat évig csak az emberi testrõl tanult? Egy orvos talán értelmesebb válaszokat ad ami valóban neked szól és nem általános.

Ha ki szeretnék utazni az USA-ba, 1-2 hónapra turistaként, akkor miket kell tennem? Lehetõleg minél részletesebben (repülõjegy, vízum meg ilyenek)

Legjobb válasz: Zöld kártya biztos,mert hallatom,hogy egy turista pár tovább maradt a megengedettnél és börtönbe zárták,kb. 2 évvel maradtak tovább. De az biztos,hogy valami kell,hogy tudják mennyi idõre leszel kint.

Zöld kártya biztos, mert hallatom, hogy egy turista pár tovább maradt a megengedettnél és börtönbe zárták, kb. 2 évvel maradtak tovább. De az biztos, hogy valami kell, hogy tudják mennyi idõre leszel kint.
A kérdező hozzászólása: Mi az-az esta?
Vizum nem kell, repulojegy kell (bar lehet hajoval is menni az baromi draga es lassu :) ) Igazabol azert beszelnek a tobbiek ennyi hulyeseget mert fogalmuk sincs mit valaszoljanak. Az ESTA-n kivul az USA-ba utazni pont olyan mint barmelyik masik orszagba, mit magyarazzunk el neked? Hol keresel olcso repulojegyet? kayak.com , skyscanner.net Hol foglalsz szallast? airbnb.com , vrbo.com , hotels.com Mi mast szeretnel tudni?
De küldtem linket, ott minden levan írva ;)
De a kérdezõ nem dolgozni és élni akar kint hanem mint TURISTA világot látni.. Ahhoz nem kell zöldkártya.
DE ez turistának nem kell, de ez a zöld kártya, létezik!
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); A zöldkártya arra jogosít, hogy legálisan élhess és dolgozz az USA-ban. A zöldkártyával rendelkezõk azonos jogokkal rendelkeznek, mint az állampolgárok 1-2 jogot leszámítva (pl. fegyvertartás, szavazójog). Ahhoz, hogy valaki amerikai állampolgárrá válhasson, elõször mindenképpen zöldkártyásnak kell lennie. Ha már az megvan, akkor 5 év USA-ban élés után lehet igényelni az állampolgárságot (ez 3 év azoknál, akik am-i állampolgár házastársaként kaptak zöldkártyát). Milyen alapon lehet kapni? - házasság amerikai állampolgárral - munka által, ehhez szponzor (munkaadó kell) - nagy befektetéssel, ami által amerikaiakat foglalkoztatsz, de tudtommal az 1 millió dollárnál kezdõdik - zöldkártyalottón Van csomó feltétel és ha már megkaptad, akkor az évek nagy részét az USA-ban kell tölteni, különben elveszítheted a státuszodat. Igényelni nem lehet csak úgy, kivéve, ha kipróbálod a zöldkártyalottót. Ott minden évben kisorsolnak pár embert, aki megkapja. Magyarországról kb. 170-190 embert évente, szóval nem sokat, így nem nagy rá az esély, de meg lehet próbálni. Ha házasok vagytok már és együtt igénylitek, akkor mindketten fogtok kapni, ha van rá jogosultság. Kérdezz, ha még valamire kíváncsi vagy. Egy zöldkártyás.
[link]
elsõnek. Minek zöldkártya te szerencsétlen ha turistaként menne ki nyaralni???? Még vízum sem kell már. Helyette 14 dolláros díjat vezetnek be az ESTA-n (Utazási Engedélyt Jóváhagyó Elektronikus Rendszer). Ha ez meg van, akkor érvényes útlevél, kint már meglévõ igazolt szállás, és igazolt pénznek kell lenni, hogy turistaként kint lehess ennyi ideig.
Electronic system for travel authorization. Az interneten tudod kitölteni. Be kell írkálnod adatokat (név, születési hely, útlevél szám, útlevél lejárati idõ, repülõgép járatszám ) és válaszolnod kell pár kérdésre igennel vagy nemmel. Ha kitöltötted akkor bankkártyával ki kell fizetned egy 14 dolláros díjat, majd utána értesítenek, hogy megkaptad-e az ESTA-t vagy sem, de ha nincs semmi probléma akkor meg fogod kapni. Ez helyettesíti a vízumot. A különbség a vízum és az ESTA között az, hogy az ESTA-val csak 90 napig lehetsz az államokban míg a vízummal fél évig. Egyébként lefoglalod a repülõjegyet (állítólag három hónappal elõtte a legolcsóbb ). Ezt meg tudod tenni az interneten különbözõ oldalakon mint pl Kayak.com, Vayama.com stb. Ezeken az oldalakon szállást illetve autót is tudsz bérelni. Fontos, hogy köss utasbiztosítást. Ezenkívül még az ESTA szükséges. Egyelõre ennyi jutott eszembe ami mindneképp fontos.
Semmit.
új kapcsolat. ennyi.
Ne találkozz vele többet. Ne kinozd magad azzal, hogy találkoztok.
Nyuig én 6, 5 év után sem tudok barátként nézni az elsõ igazira. Ha igazán szeretted ez nem is fog változni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!