Találatok a következő kifejezésre: 2 hónapja Mit lehet tenni, ha (4 db)

Mit lehet tenni, ha 2 hónapja nincs kész a szövettani eredmény vagy eltűnt?

A 2.sz. női klinikán műtöttek petefészekcisztával és azt mondták, általában 1 hónap mire a szövettan eredménye kész. Sajnos még mindig nincs kész, már két hónapja, és aggódom, hogy elveszett/kidobták és már nem is lesz meg. De hiába telefonálgatunk össze-vissza, sehol nem tudnak semmit. Az orvos, aki a műtétet végezte, majd csak aug.15-én lesz bent, ezt mondták. Ez így megy tényleg mindig az egészségügyben, törődjek bele és várjak, hogy majd történik valami, vagy ti mit tennétek a helyemben?

Legjobb válasz: Szerintem egy személyes érdeklõdést megér: a záródat és az igazolványaidat felpakolva menj be a patológushoz, akihez a szövetmintádat küldték.

Szerintem egy személyes érdeklõdést megér: a záródat és az igazolványaidat felpakolva menj be a patológushoz, akihez a szövetmintádat küldték.

2 hónapja lovagolok. Mit lehet tenni, ha a ló türelmetlenkedik alattam és nem azt csinálja amit szeretnék, pedig a lovász szerint jól csinálom?

A szárak egyenesek,egyforma hosszúak és párhuzamosak.A kezem is jól tartom az ülésem is megfelel?,de a ló nem nagyon akar állva maradni alattam....

Legjobb válasz: Az iskolalovak sokszor elég türelmetlenek, hiszen naponta több olyan lovagol rajtuk, aki mindennel felidegesíti. Én is lovagoltam ilyen lovon lovaglásom kezdetén, azt ajánlom, váltsd le a lovat egy kicsit nyugodtabbra, majd ha elég ügyesen megy, megpróbálhatod "megnevelni" azt a lovat. Ez nekem bejött :) Azóta is utálok ráülni, de már legalább tudja, hogy velem nem szórakozhat...

Az iskolalovak sokszor elég türelmetlenek, hiszen naponta több olyan lovagol rajtuk, aki mindennel felidegesíti. Én is lovagoltam ilyen lovon lovaglásom kezdetén, azt ajánlom, váltsd le a lovat egy kicsit nyugodtabbra, majd ha elég ügyesen megy, megpróbálhatod "megnevelni" azt a lovat. Ez nekem bejött :) Azóta is utálok ráülni, de már legalább tudja, hogy velem nem szórakozhat...
Én is most ilyen lovon lovagolok.Néha nem akar megállni de már dolgozunk hogy ez ne így legyen.Amúgy nagyon ügyes, okos ló csak kicsit energikus.A régi lovam olyan volt hogy amíg szerszámozták nem kellett megkötni mert megállt egy helyben és kész se elõre se hátra nem ment.Csak jött egy lány akivel nagyon jóban vagyok és õ azt a lovat akarta én meg odaadtam neki.

Egy olyan kerdesem lenne hogy 2 hónap alatt lefogytam 6-7 kilót azóta folyamatosan éhes vagyok ha eszek valamit nem sokkal késöbb már ismét éhes vagyok mit lehet tenni ilyenkor ez egy fajta betegség?

Legjobb válasz: Mikor éhséget érzel, igyál egy pohár vizet. Utána várj pár percet, ha még mindig éhes vagy , egyél vmilyen zöldséget vagy gyümölcsöt.

Mikor éhséget érzel, igyál egy pohár vizet. Utána várj pár percet, ha még mindig éhes vagy , egyél vmilyen zöldséget vagy gyümölcsöt.
Mennyit és mit eszel? Hány kg és centi vagy most?
A kérdező hozzászólása: kb vagyok 170 és 64 kiló és kb 2-3 óráként folyamatosan eszek.
Kedves kérdezõ: Miért bízol jobban egy kondásban vagy egy hegedû készítõben mint abban a szakemberben aki minimum hat évig csak az emberi testrõl tanult? Egy orvos talán értelmesebb válaszokat ad ami valóban neked szól és nem általános.


Semmit.
új kapcsolat. ennyi.
Ne találkozz vele többet. Ne kinozd magad azzal, hogy találkoztok.
Nyuig én 6, 5 év után sem tudok barátként nézni az elsõ igazira. Ha igazán szeretted ez nem is fog változni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!