Találatok a következő kifejezésre: 2 hónapja Mit lehet tenni, (15 db)

Az 1 éves kislányomat este 8-kor elaltatom, de 1-1, 5 óra múlva felébred és nem alszik vissza, csak 1-2 óra múlva általában. Ez már több hónapja tart. Mit lehet tenni ilyenkor?

Ritkán el?fordul, h elég, ha vissza adom a cumiját, de általában azonnal feláll a kiságyában és addig sír, amíg ki nem veszem.

Legjobb válasz: Próbáld meg késõbb elaltatni. Lehet, hogy eleinte nyûgös lesz, de pár nap és átáll majd. Nálunk ez vált be :)

Próbáld meg késõbb elaltatni. Lehet, hogy eleinte nyûgös lesz, de pár nap és átáll majd. Nálunk ez vált be :)
Erre én is szeretnék választ kapni. Az enyém 15 hónapos és kb. 2 hónapja csinálja, hogy éjjel felkel, pedig 5 hónapos korától átaludta az éjszakát. Már átszoktattam a napi 2 alvásról egyre, de ez sem segített.
Tényleg késõbb kellene lefektetni. Az enyém is ezt csinálta, el tudtam altatni, de nem sokkal késõbb felébredt, mert nem volt álmos. 1 órával késõbbre toltuk a lefektetést, azóta átalussza az éjszakát, és nem is kukorékol hajnalban :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Ma 9-kor tettem le, de valamiért nem volt hajlandó elaludni, csak fél11-kor, de azóta nem volt ébredés :)
Én is késõbb fektettem, mert elõbb nem akart elaludni. Így is bent kellett ülnöm mellette fél órát, hogy elaludjon. Éjjel ugyanúgy kelt....

Egy olyan kerdesem lenne hogy 2 hónap alatt lefogytam 6-7 kilót azóta folyamatosan éhes vagyok ha eszek valamit nem sokkal késöbb már ismét éhes vagyok mit lehet tenni ilyenkor ez egy fajta betegség?

Legjobb válasz: Mikor éhséget érzel, igyál egy pohár vizet. Utána várj pár percet, ha még mindig éhes vagy , egyél vmilyen zöldséget vagy gyümölcsöt.

Mikor éhséget érzel, igyál egy pohár vizet. Utána várj pár percet, ha még mindig éhes vagy , egyél vmilyen zöldséget vagy gyümölcsöt.
Mennyit és mit eszel? Hány kg és centi vagy most?
A kérdező hozzászólása: kb vagyok 170 és 64 kiló és kb 2-3 óráként folyamatosan eszek.
Kedves kérdezõ: Miért bízol jobban egy kondásban vagy egy hegedû készítõben mint abban a szakemberben aki minimum hat évig csak az emberi testrõl tanult? Egy orvos talán értelmesebb válaszokat ad ami valóban neked szól és nem általános.

Két csajba vagyok szerelmes. K*rvára szenvedek már 2 honapja mert képtelen vagyok választani! Mit lehet tenni?

Volt egy csajom akit otthagytam mert sokat veszekedtünk.Õ a belsõ értékeivel fogott meg, iszonyatosan rendes de kevésbé szép, viszont istenien összepasszoltunk a szexben meg a beszélgetésben.Õ 25 éves.Amíg szakításban voltunk minden nap hiányzott mert szeretem. Közben megismertem egy csajt aki külsõ és belsõ tulajdonságaival is megfogott, párszor randiztunk és totál belezúgtam. Õ is iszonyat rendes csaj és kegyetlen szép,külsõre totálisan paff vagyok tõle. Viszont fiatal és néha gondok vannak a kommunikációval. 19 éves én meg 29 vagyok. Szeretem mindkettõt,de tényleg.Mindenki sír hogy nincs "normális" csaj, hát nekem kettõt is sikerült találnom de valahogy nem örülök neki.... Mindkettõ feleségnek való fajta.Jelenleg egyikkel sem vagyok együtt és egyiket sem akarom bántani. Valaki írjon valami okosat mert ebbe belehülyülök.....

Legjobb válasz: Válaszd az elsõt, a második nem marad örökre szép.

Válaszd az elsõt, a második nem marad örökre szép.
én a 19 évest javaslom érvem mellet azt hozom fel hogyaz elõzõvel bárjó volt veszekedtetekés egyszermár szét is mentetek tehát valami mégse müködött teljesen jól
Én ugyanígy vagyok, csak 2 fiúval.. :/ 20l
Én a helyedben a 25 évest választanám. Most még belefér a 10 év korkülönbség, de ha együtt maradtok, 30 után már feltûnõ lesz szép lassan... és ahogy te is írtad, kommunikációs problémák. Más életszakaszban van, mint te, még fog egy nagyot változni huszonéves korára. Még csak most kezdi a felnõttkort... a másik, hogy egy 19 éves még nagyon fiatal a házassághoz. Egyszerûen azért, mert nem alakult ki még véglegesen a személyisége, lehet, hogy 7-8 évvel kéõbb már teljesen másra vágyik. Persze vannak ellenpéldák, de a válások száma kiemelkedõen magas a 18-25 évesek között, szerintem ez jól mutatja, mennyire képlékeny még az ember ebben a korban.
Ez kérem az aktuális dicsekvö forum. Remélem tetszett lányok! Jelentkezzetek!
kinek mondanád hogy hiányozni fogsz. és kinek mondanád hogy könyörgöm ne menj el..
Nekem az a meglátásom, hogy a szépség az relatív. A szex fontos, de a legfontosabb a kommunikáció minõsége, szintje. Mind ezt, most elmondom másképpen. A szépség idõvel mulandó (változó)a szex idõvel változó majd mulandó. DE a kommunikáció az az ami a legtovább fog fent maradni (adja Isten 120 éves korig is) és bizony amikor már minden a múlté, nem mindegy hogy az az egy ami maradt (kommunikáció, megértés) az milyen és egyáltalán van-e. Igaz a 19 éves még sokat fejlõdhet ("idomítható") de akar is fejlõdni? Ez itt a nagy kérdés? Aztán szerintem, egy férfinél a nõ, max. 5 évvel legyen fiatalabb és max. 2 évvel "lehet"idõsebb. (46 éves Férfi.)
"Volt egy csajom akit otthagytam mert sokat veszekedtünk." Hát békülj ki vele és a felmerülõ problémákat emberi hangnemben beszéljétek meg, kössetek kompromisszumokat stb. Itt jegyzem meg, hogy minden veszekedéshez két ember kell, kis idõ múlva az új nõvel ugyanúgy fogsz veszekedni.


2 hónapja keresek munkát, de még mindig nem sikerült találnom. Normális ez? Mit lehet tenni?

Egyetlen interjúra hívtak be, de nem vettek fel. Székesfehérváron élek, kb. egy héten két-három hirdetésre tudom beadni az önéletrajzomat. Mit lehet még tenni?

Legjobb válasz: Bocs, hogy ezt mondom, de normális. Van aki 1 évig (vagy még tovább) is keres.

Bocs, hogy ezt mondom, de normális. Van aki 1 évig (vagy még tovább) is keres.
üdv a klubban... nekem az utóbbi 5 évben akkor volt munkám, mikor behívtak közmunkára arra a pár hónapra, és azután megint a segélyt kapom...
A kérdező hozzászólása: :(
3 éve munka nélkül vagyok. Igaz, voltak ezalatt tanfolyamok, közmunka, de rendes állást nem találtam. Sok sikert.
Én 2 éve vagyok munkanélküli közben közmunka volt de annyira jó lenne már egy normális meló

Mit lehet tenni, ha 2 hónapja nincs kész a szövettani eredmény vagy eltűnt?

A 2.sz. női klinikán műtöttek petefészekcisztával és azt mondták, általában 1 hónap mire a szövettan eredménye kész. Sajnos még mindig nincs kész, már két hónapja, és aggódom, hogy elveszett/kidobták és már nem is lesz meg. De hiába telefonálgatunk össze-vissza, sehol nem tudnak semmit. Az orvos, aki a műtétet végezte, majd csak aug.15-én lesz bent, ezt mondták. Ez így megy tényleg mindig az egészségügyben, törődjek bele és várjak, hogy majd történik valami, vagy ti mit tennétek a helyemben?

Legjobb válasz: Szerintem egy személyes érdeklõdést megér: a záródat és az igazolványaidat felpakolva menj be a patológushoz, akihez a szövetmintádat küldték.

Szerintem egy személyes érdeklõdést megér: a záródat és az igazolványaidat felpakolva menj be a patológushoz, akihez a szövetmintádat küldték.

A DX weboldalról rendeltem pár dolgot és már 2 hónapja hogy nem jön meg mit lehet tenni?

korában már 10-15 terméket rendeltem a weboldalon és azok hibátlanul megjöttek kivéve az utolsó 2 rendelés és azokat már jó 2 hónapja hogy megrendeltem

Legjobb válasz: Írj a dx-nek emailt. Amúgy 1 dollárért nyomon követést tehetsz mindig a csomagodra. Azok nem tûnnek el olyan könnyen. Tapasztalat.

Írj a dx-nek emailt. Amúgy 1 dollárért nyomon követést tehetsz mindig a csomagodra. Azok nem tûnnek el olyan könnyen. Tapasztalat.

Három hós a babám, szoptatom és 2 hónapja rémisztően hullik a hajam. Meddig fog még hullani és mit lehet tenni ellene? Babe hajhullás elleni sampon? Vagy vitaminok?

Legjobb válasz: Úgy tudom, hogy várandósan egy szálat sem veszítünk, utánna hullajtjuk el a fölösleget. Nekem a védõnõm azt mondta, hogy szedjem a kismama vitamint a szoptatás alatt. Meg is szûnt a hajhullásom.

Úgy tudom, hogy várandósan egy szálat sem veszítünk, utánna hullajtjuk el a fölösleget. Nekem a védõnõm azt mondta, hogy szedjem a kismama vitamint a szoptatás alatt. Meg is szûnt a hajhullásom.
A kérdező hozzászólása: Én is szedem az Elevit-et, nem hagytam abba szülés után sem, de hiába...
Van egy úgynevezett Besh Ginseng nevû ampulla, 12 db van egy csomagban, ez egy kúrát tesz ki. Fodrászkellék boltokban lehet kapni, kb. 2000 Ft. Csodákat tesz!

2 hónapja lovagolok. Mit lehet tenni, ha a ló türelmetlenkedik alattam és nem azt csinálja amit szeretnék, pedig a lovász szerint jól csinálom?

A szárak egyenesek,egyforma hosszúak és párhuzamosak.A kezem is jól tartom az ülésem is megfelel?,de a ló nem nagyon akar állva maradni alattam....

Legjobb válasz: Az iskolalovak sokszor elég türelmetlenek, hiszen naponta több olyan lovagol rajtuk, aki mindennel felidegesíti. Én is lovagoltam ilyen lovon lovaglásom kezdetén, azt ajánlom, váltsd le a lovat egy kicsit nyugodtabbra, majd ha elég ügyesen megy, megpróbálhatod "megnevelni" azt a lovat. Ez nekem bejött :) Azóta is utálok ráülni, de már legalább tudja, hogy velem nem szórakozhat...

Az iskolalovak sokszor elég türelmetlenek, hiszen naponta több olyan lovagol rajtuk, aki mindennel felidegesíti. Én is lovagoltam ilyen lovon lovaglásom kezdetén, azt ajánlom, váltsd le a lovat egy kicsit nyugodtabbra, majd ha elég ügyesen megy, megpróbálhatod "megnevelni" azt a lovat. Ez nekem bejött :) Azóta is utálok ráülni, de már legalább tudja, hogy velem nem szórakozhat...
Én is most ilyen lovon lovagolok.Néha nem akar megállni de már dolgozunk hogy ez ne így legyen.Amúgy nagyon ügyes, okos ló csak kicsit energikus.A régi lovam olyan volt hogy amíg szerszámozták nem kellett megkötni mert megállt egy helyben és kész se elõre se hátra nem ment.Csak jött egy lány akivel nagyon jóban vagyok és õ azt a lovat akarta én meg odaadtam neki.
Venni egy terhességi tesztet.
én is ezt ajánlom aztán ha negatív, lehet fellélegezni ha meg nem akkor lehet gondolkodni, hogy hol rontotta el
Szerinted itt jobban tudják, mint a szemész?
Az jó jel, hogy a szemcseppekkel normalizálni tudták a szemnyomásodat. Rendszeresen járj ellenõrzésre, az a fontos.
ginkgo kivonat napi 2X60mg és nagy mennyiségû E és C-vitamin szedése


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!