Találatok a következő kifejezésre: 2 hónapja Mit (1198 db)

Clostylbegytet szedek már a 2. hónapja, mivel nincs peteérésem. Az orvosom azt mondta ezt 3 hónapig lehet szedni. Ha addigra sem érem el vele hogy peteérésem legyen akkor a 3 hónap után mi vár rám? Nem lehet majd babám?

Legjobb válasz: Szia. Ahogy irtad 3 hónapig szedheted utána 3 hónap szünet utána megint szedheted 3 hónapig és felemelik az adagodat.Ne izgulj énis igy voltam biztos lehet babád még ha nincs peteérésed akkor is van lehetöséged inszeminációra meg lombikra . Sok sikert. és NE IDEGESKEDJ ÉN 4 ÉVE MEDDÖ VAGYOK ÉS NEM ADOM FEL.

Szia. Ahogy irtad 3 hónapig szedheted utána 3 hónap szünet utána megint szedheted 3 hónapig és felemelik az adagodat.Ne izgulj énis igy voltam biztos lehet babád még ha nincs peteérésed akkor is van lehetöséged inszeminációra meg lombikra . Sok sikert. és NE IDEGESKEDJ ÉN 4 ÉVE MEDDÖ VAGYOK ÉS NEM ADOM FEL.
Szia énis szedem a clostilt most volt a 3. hónap most volt peteérésem, de én 4×1 szedtem és azt mondta a dokim ha mostis megjönne akkor még 1 kúrát szedjek ugyan így.Most ettõl nekemettõl 4 éret petesejtem volt.Remélem neked is sikerül szurkolok.

A parommal szeretnenk babat de o azt mondja, hogy a probalkozasokkal varjunk meg kb 2 honapot, mikor ra kerdeztem mert pont 2 honapot azt valaszolta szeretne magat felkesziteni az apasagra! Mit tegyek?

Na de szerintem nekem kellene jobban felkeszulni a kis joveveny befogadasara stb.. , szerintetek nem lenne eleg ido neki a 9 honap varakozas a felkeszulesre! En rokton neki fognek a babaprojektenek de nem akarom ot se nagyon surgetni!!

Legjobb válasz: Egy ffinek ugyanúgy fel kell készülnie. Az õ élete is gyökeresen megváltozik. Ha úgy érzi, még nem kész, ne erõltesd. Tudom, hogy rossz, de várd ki, míg õ is igazán akarja. Akkor az igazi!

Egy ffinek ugyanúgy fel kell készülnie. Az õ élete is gyökeresen megváltozik. Ha úgy érzi, még nem kész, ne erõltesd. Tudom, hogy rossz, de várd ki, míg õ is igazán akarja. Akkor az igazi!
Szerintem a 9 hónapnak elégnek kellene lenni :) Meg amúgy sem biztos, hogy egybõl összejön. Lehet, hogy még hónapokig nem esel teherbe. Addig is készülhet lelkiekben, mert azért egy férfinak is kell idõ, hogy megszokja a gondolatot, hogy apa lesz. Szerintem egy nõ hamarabb átérzi és felkészül, hisz ott nõ bennünk a kis manó és már ott is figyelünk rá és próbáljuk óvni, a férfinak meg 9 hónap után egyszerûen a kezébe adják a szülõszobán. Tehát 9 hónapig arra a pillanatra fel tud készülni véleményem szerint
Az utolsó szóig egyetértek a második válasz írójával. A babavárás úgy az igaz, ha mindketten ugyanannyira várjátok! 37 hetes kismami
Nálunk is így volt, csak nem tom a te párod, hogy értette: lelkileg, vagy testileg akar felkészülni? Mert mi lelkileg már felvoltunk készülve, testileg meg úgy készültünk, hogy nyomattuk a vitaminokat, a párom nem ivott egy kortyot se, nem tivornyáztunk hajnalig, és önmegtartóztatás volt a fogamzásig. 1x próbálkoztunk, és elsõre összejött, olyan 2 erõs csíkom volt, hogy szinte ahogy rápisiltem nem volt kétség, hogy sikerült. Úgy érzem a héten szülünk. Szóval ez a kérdés, hogy hogy értette, mert nem mindegy. Ha testileg akar felkészülni, még hálás is lehetsz, hogy milyen aranyembered van, ha lelkileg, akkor az gázos, mert nem biztos, hogy 2 hónap múlva készen fog állni, mert mindig lesz kifogás, miért ne fogjatok még bele. Szorítok, hogy tényleg csak az egészségetekre gondol, és ezért akar várni.
Szerintem nincs ezzel semmi gond. Azt a két hónapot még ki lehet bírni, türelem. Én értem, hogy miért nem elég neki az a 9 hónap a felkészülésre. Akkor õ már egy apuka, még ha a baba a te pocakodban is van. Kell neki ez a két hónap, amíg még "van visszaút", még ha komolyan is gondolja. Ha nem akarod sürgetni, akkor várd ki azt a két hónapot, utána pedig kezdhetitek. Persze nem biztos, hogy elsõre sikerül, de az is lehet, hogy igen. Egy férfit nem szabad az ilyesmiben sürgetni, mert a végén úgy érezheti, hogy õ mint ember felesleges és csak le akarod csapolni a spermáját. Persze ez nem így van, de van, aki így érzi, mert állandóan nyaggatva van, pedig ha békén hagyták volna, akkor már rég fel lehetne készülve a dologra.
Igaz minden elõttem szóló véleménye! :) Egyébként meg a legtöbb pasi azt hiszi, hogyha nekifog gyereket gyártani, rögtön sikerülni is fog! Szegénykéknek ez a legnagyobb téveszméjük. :( Mi 2003-óta próbálkozunk (igaz ebbõl van két elveszített bébink is), de már azt mondja Õ nem képes rá. Nagyon nehéz dolog ez. Fõleg az, hogy eltervezi, aztán mégsem úgy sül el a dolog. Kívánok nektek és mindenkinek sok sikert és mihamarabb babásodást!
Szeptemberben 1-2 hónapot???
A kérdező hozzászólása: Igen, szeptember volt, amikor összejöttek, és nem tudom, hogy vagy 1 hónapig voltak együtt, vagy tovább jártak
Mit foglalkozol azzal hogy mi volt elõtted. Most veled van és ez a lényeg.

Fiziotherápiás asszisztensnek tanulok, és ez az utolsó évem. Ingyen elkezdhetnék e ebben a pár hónapban egy sima svédmasszöri tanfolyamot ami 2 hónap? (mivel még iskolába járok. és ilyenkor ingyenes, vagy nem? ! )

Legjobb válasz: Mitõl kezdhetnéd ingyen? Én nem tudom a pontos szabályokat, de a svédmasszõri tanfolyamok jellemzõen nem akkreditáltak, biztosan nem OKJ-sek, nem hiszem, hogy valaki támogatná. Szerintem inkább tanulj gyógymasszõrnek, az ugyan pénzes, de neked beszámíthatnak egy csomó mindent a tanulmányaidból, és most elég könnyen el tudnád végezni, mert egy csomó mindent már megtanultál.

Mitõl kezdhetnéd ingyen? Én nem tudom a pontos szabályokat, de a svédmasszõri tanfolyamok jellemzõen nem akkreditáltak, biztosan nem OKJ-sek, nem hiszem, hogy valaki támogatná. Szerintem inkább tanulj gyógymasszõrnek, az ugyan pénzes, de neked beszámíthatnak egy csomó mindent a tanulmányaidból, és most elég könnyen el tudnád végezni, mert egy csomó mindent már megtanultál.
Ez nagyon igaz! :) Én is gyógymasszõrnek tanulok, februárban lesz a vizsga, ami nekem már pótvizsga. :) Rengeteg tantárgyat letudhatnál, kérhetnél felmentést belõlük. Egyedül a masszázselmélet és gyakorlat kéne sztem. A többi tantárgy: Klinikum (ortopédis, belgyógyászat, bõrgyógyászat, traumatológia, reumatológia, ideggyógyászat), Fizioterápia, Elsõsegély, Anatómia. Gyógymasszõrként pedig többrétû tudásod lesz, mint svédmasszõrként!
17:06:Kapos? :-)
Az! :) Kedves Farkas család. Honnan tudtad? :)
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat. :-) és elöbb tudnám hozni a vizsgát? Mert...legkésöbb agusztus felé..kiszeretnék menni Angliába.
19:55 Gondolom, a csoporttársad voltam, onnan tudom, mikor van a pótvizsga. :-)
Nem tudom, hogy lehet elõrehozni a vizsgát. Egy ötletem van: mivel valószínûleg a teljes elmélet megvan neked a fizióról, próbáld körbejárni a képzõ cégeket, és rádumálni valamelyiket, hogy most rögtön elkezdhesd a gyakorlattal helybõl. Gyakorlatot szerezni lehet a cégek képzõhelyein, pl. tanmûhelyben, fürdõben, de nálunk volt egyéni képzési lehetõség is. Szerintem elvben nem kizárt, az a kérdés, hogy mennyire rugalmas céget találsz.
Oh, szal csoporttárs. :) Írd meg légyszi priviben, h ki vagy! :) Pussz! Szabadi Niki :)

Voltatok már távol a párotoktól 2 hónapot? Mi lett a vége?

Túlélte a kapcsolat? Vagy szakítás lett bel?le? Azzal nem is érdemes foglalkozni, aki 2 hónapot nem bír ki, és felrúgja az egészet? Azt légyszi írjátok le, hogy mennyi ideje voltatok együtt akkor.

Legjobb válasz: 9 hónapja voltunk együtt,amikor elvállalt egy külföldi munkát 4hónapra.Eszünkbe se jutott szétmenni.

Tavaly kimenet a kanári-szigetekre tennerifére 3 hónapra.Minden gond nélkül átvészeltük.
õ elsõdleges indokként a távolságot jelölte meg, na és persze azt, h nem mûködött a szex. de akkor minek kellett 2 évig együtt lenni? :S
17:16 ez hidd el a távolság nélkül is bekövetkezett volna...ez annyira nem "természetes", amennyire te azt gondolod...a távolság csak egy indok...egy magyarázat...de nem OK a megcsalásra...ez butaság...egy elõzõ (az egyetemistás)
9 hónapja voltunk együtt, amikor elvállalt egy külföldi munkát 4hónapra.Eszünkbe se jutott szétmenni.
Szia!én nem 2hónapot, csak 1et voltam töle távol.3éve voltunk együt.az eleje nehéz, de meg lehet szokni.és nem jutott eszünkbe, hogy emiatt akár szétmenjünk.
Ne vicclej 2 hónap nem sok idõ , még ha annak tünik akkor sem. Szerintem cska komolytalan kapcsolat szakadhat meg emiatt. (természetesen más állásponton vagyok ha éveket kell egymás nélkül tölteni, na de 2 hónap tényleg kibirhato egy stabil kapcsolatban)
Szia! Mi májusban leszünk 9 évesek. Másfél éve a párom külföldön vállalt munkát. 3 havonta jár haza, de legutóbb fél év telt el a 2 hazajövetel között. Nagyon nehéz amikor visszamegy, de eszünkbe sem jut emiatt szakítani. Igaz van egy 16 hónapos kisfiunk ami még inkább összetartó erõ.
már majdnem 2 éves volt a kapcsolat, vidéki volt így hetente 1-2 napot láttam, de egyszer több, mint egy hónapig nem találkoztunk és persze, h megcsalt.
én 6 éve vagyok együtt a barátommal de õ 2 napra ha elmennék valahova akkor már nem bízna bennem mert azt mondta, hogy õ senkiben se bízik még az anyjába se....
1 éve voltunk együtt, mikor külföldre mentem nyári gyakorlatra, 3 hónap volt. Sokat leveleztünk, telefonáltunk is párszor. Pont a szülinapjára értem haza ajándékként. Azóta is együtt vagyunk, már 9 éve.
Mi nem sokára igy leszünk, félek de kibirjuk
Én nem két hónapot, hanem tizennyolcat. A vége? Válás. De nem az elhidegülés miatt /még mindig szerelmes voltam belé/, hanem azért, mert közben rájöttem, hogy neki nem való a házasság.
Az én kedvesem két éve ment elõször a munkája miatt Dél-Amerikába, akkor 2, 5 hónapig volt kint. Következõ évben Ázsiába kellett mennie, az 2 hónapos munka volt. Nem mondom, hogy könnyû volt nélküle, de van internet, van SMS, telefon - megoldottuk. Arról nem is beszélve, hogy ezekért a külföldi munkákért a cége megfizette rendesen, így tudtunk egy kis vésztartalékot félretenni, ami bármikor jól jöhet még. Amíg távol voltunk egymástól, nagyon hiányoztunk egymásnak, de azt hiszem normális, felnõtt párkapcsolatban simán átvészelhetõ ennyi idõ.
Németországban élek párommal.Nemrég haza kellett utaznom 3 honapra. A párom nem birta. elsö honap után vett ki szabit, és két hetet velem töltött magyarországon. következö honapban megint egy hetet, a harmadik honapot, meg szinte végig( 3 hetet) velem töltött, és utána eggyütt mentünk vissza. Az ota is eggyütt vagyunk, de nem kivánunk még egyszer 3 ilyen honapot!
egy hónap járás után mentem ki 2 hónapra Amerikába. Mindennap beszéltünk v email v sms. Utána hetekig le sem szálltunk egymásról egy percre sem:) köv. évben ugyanigy elmentem 2 hónapra, ugyanigy ki lehetett birni. bár õ nehezen. további 4 évet voltunk együtt hiba nélkül
A kérdező hozzászólása: Köszi, hogy válaszoltatok!:) Kicsit megnyugodtam. Amúgy én utaznék, illetve fogok is utazni. Csak megfordult a fejemben, hogy a kapcsolatunkkal mi lesz, nagyon jól megvagyunk, majdnem egy éve, csak nem volt még ilyen helyzet, hogy ennyit távol legyünk. De látom a többség együtt maradt, szóval ha ilyen kevés idõ miatt szétmennénk, akkor amúgy sem lenne egy életen át tartó kapcsolat.

Tegnap voltam dokinál gyógyszert feliratni. Kb.2 hónap mire megkapom, mert peteérést néz egy hónapig meg ultrahang, labor stb. Addig várjunk vagy elég megbízható csak a gumi?

Már nagyon kívánjuk egymást, de kibírjuk ha nagyon muszáj, bár az együttalvásoknál azért lehet gond.

Legjobb válasz: Gumi+tabletta? Teljesen véd a gumi, és nem szakad ki, nyugodt lehetsz. Legalább 20 teszten végig futtatnak mindegy egyes kotont. Szóval hacsak nem szöggel rögzíted a párod szerszámára akkor tuti nem szakad ki. Miért nem bíznak manapság a fiatalok a gumiban? Hallottam olyat hogy valakik gumival csinálták és a biztonság kedvéért még ki is húzták a vége elõtt. Nem értem én ezt. 21\F V.D.

Gumi+tabletta? Teljesen véd a gumi, és nem szakad ki, nyugodt lehetsz. Legalább 20 teszten végig futtatnak mindegy egyes kotont. Szóval hacsak nem szöggel rögzíted a párod szerszámára akkor tuti nem szakad ki. Miért nem bíznak manapság a fiatalok a gumiban? Hallottam olyat hogy valakik gumival csinálták és a biztonság kedvéért még ki is húzták a vége elõtt. Nem értem én ezt. 21\F V.D.
Szerintem nyugodtan lehet gumival. Sokan csinálják azzal csak sokkal körülményesebb szóval annyi hogy figyeljetek oda ne szakadjon ki stb...
A kérdező hozzászólása: Ezért szerettem volna eleinte gumi+tabletta, aztán késõbb csak tableta, de nem bízom annyira magunkban hogy 2 hónapig még kibírjuk, inkább mindig van nálam is gumi, ha egymásnál alszunk.
kedves elõzõ!:) mert például nálunk durex extra safe szaakdt ki, SZAKSZERÛEN használva:) (soksok éves gyakorlat:D) szoval ezért.. ne is értem hogyan történt.. miután belém ment minden utána vettük észre:\ 72 órás lett a vége.. de nem rémiszgetem a népet, tényleg nagyon kicsi azz esélye h kiszakad... :) ha annyira féltek vegye ki a pali, és utáne te neki szájjal:) v vmi:D
A kérdező hozzászólása: Mert ha mégis kiszakad, akkor nem szeretnék 72 órásért rohanni vagy fiatal szülõ lenni... Inkább túl biztosra megyek.

Mivel tudnám elérni a tüszőrepedést? Az utóbbi 2 hónapban mikor érik a petém, utána nem reped meg. És meg se jön. Valami gyógynövény rá? Vagy mi okozza?

Legjobb válasz: Ezt te magad diagnosztizáltad?! Attól hogy nem reped meg a tüszõ, a méh nyálka hártya megvastagodik, majd leválik, és az a vérzés... Menj el nõgyógyászhoz majd õ kivizsgál! Az hogy nem jön meg a mensesed, inkább hormonális problémára utal, amit ki kell vizsgálni, majd az orvos megmondja hogyan lehet kezelni... De én sem vagyok orvos..

Ezt te magad diagnosztizáltad?! Attól hogy nem reped meg a tüszõ, a méh nyálka hártya megvastagodik, majd leválik, és az a vérzés... Menj el nõgyógyászhoz majd õ kivizsgál! Az hogy nem jön meg a mensesed, inkább hormonális problémára utal, amit ki kell vizsgálni, majd az orvos megmondja hogyan lehet kezelni... De én sem vagyok orvos..
kérjél a dokidtól tüszõrepesztõ injekciót!
A kérdező hozzászólása: Nem magam diagnosztizáltam, hanem nõgyógyász mérte a progi szintemet, és 1 hétettel "ovu" után csak 2 a progiszintem. Szóval járok orvoshoz. Meg ha van tüszõrepim, akkor utána 2 nappal elkezd fájni a mellem, és most ez sincs.Na meg nyilalló érzés van a petefészkemben azon a napon..
A hõmérõzés jól megmutatja hogy van e ovu és megvolt-e a tüszõrepedés is. Ha nincs tüszõrepi, tényleg csak doki tudja szurival megrepeszteni:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Sajnos nem tudok hõmérõzni, mert 3 mûszakban dolgozom. :(

A számítógépünkben már 3-szor kellett videókártyát cserélni az elmúlt 2 hónapban! Mitõl van ez?

A gyárival együtt ez már a 4. videókártya! Mi baja leget a gépnek??? Mi rontja el???

Legjobb válasz: Azért ez nem sok info...

Azért ez nem sok info...
Konkrétabb infók nélkül ez tápegység vagy hûtésproblémának hangzik. Feltéve hogy nem valami tuning drivert tett rá valami szakártó, amivel elkezdte húzni az órajelet a csillagos égbe...
Szerintem tápegység vagy alaplap probléma
Milyen videókártya? Milyen tápegység? Milyen a képernyõ az elromlást követõen? (színes vagy fekete stb.) Bekapcsolt vagy kikapcsolt állapotba romlanak el? Van égett szaguk?

Fáj a lábujjam alatti bütyök a jobb lábamon, kb.2 hónapja. Mit csináljak vele? Valami gyógyszer? Vagy kenőcs?

Mindig is erős volt a bütyköm, nem tudok egy normális cipőt húzni, de sose fájt. Orvoshoz nincs időm menni, utalgatna ide-oda, 3 kisgyerekem van, 34 éves vagyok, egész nap talpon kell lennem sokáig. Sokszor úgy elkezd nyilallni hogy szó szerint csillagokat látok. Elkeserít nagyon. És még hab a tortán, hogy irtózatos visszereim vannak pont a jobb lábamon. Várom a jó tanácsokat!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!