Találatok a következő kifejezésre: 2 hónapja meliane (3 db)

2 hónapja szedek (meliane) fog. gátlót. És a 2. hónapban szinte minden nap rosszul vok. Lehet nem jó a gyógyszer vagy a szervezetem csak most szokik hozzá?

Hányinger,hasfájás,szédülés,fejfájás.Mit?l lehet?

Legjobb válasz: Lehet a tabletta mellékhatása. Ha a következõ levélnél sem múlik el, akkor menj vissza a nõgyógyászhot és írass fel másikat.

Lehet a tabletta mellékhatása. Ha a következõ levélnél sem múlik el, akkor menj vissza a nõgyógyászhot és írass fel másikat.
Nekem más problémám volt vele, nálam vágy csökkentõ hatása volt. De persze ez egyén függõ...

2 hónapja szedem a Melianét, az első mensi nulla volt, első nap egy kis barnázás, másnap 2 csepp vér és kész! Vagy terhes vagyok?

Most már a második mensit várom de semmi, elvileg nem vagyok terhes, mert teszteltem, az is igaz hogy az utóbbi 5-6 hónapban mindíg kevesebb kevesebb volta mensim. Mi lehet a baj? lehet a tabi csak ártott!?

Legjobb válasz: a fogamzásgátló egyik hatása h kevesebb idejig tart a menszi és fájdalom mentesebb! de ha sokan szidják és neked sem az igazi akk lehet váltanod kéne! de sztem a menszi csak a fog.gátló mellékhatása!

a fogamzásgátló egyik hatása h kevesebb idejig tart a menszi és fájdalom mentesebb! de ha sokan szidják és neked sem az igazi akk lehet váltanod kéne! de sztem a menszi csak a fog.gátló mellékhatása!
Lehet hogy a tabletta miatt. Szerintem menj el az orvosodhoz és beszéld meg vele mi a teendõ. Lehet hogy újat ír fel, lehet hogy ki kell várnod a három hónapot, mert kábé annyi idõ míg megszokja a szervezeted. Az meg hülyeség, hogy a gyógyszer mellett nem fáj. Csak egy darabig nem. Kábé másfél év múlva visszatér a fájdalom.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszoakat! De nektek is ennyire kevés szokott lenni? Vagy csak nekem ilyen kevés?
Én is Meliane-t szedek, én nem panaszkodok rá, nekem bevált... Nekem 3 napig tart a vérzéses idõszak(az is minimális), és már évek óta, megkérdeztem anno errõl én is az orvosomat és azt mondta, hogy ez teljesen természetes, ne aggódjak. De persze a bizti kedvéért, mert ugye nem vagyunk egyformák, menj el te is a nõdokidhoz, õ valószínüleg tudja rá a választ.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat!:) Fõleg az utolsó válaszolóét!Nekem is így van! Remlem nem lesz gond ma elmegyek a dokihoz! Mégegyszer köszi!

Hogy van ez? Lassan 5 éve szedem a Meliane-t, 2-3 hónapja van az, hogy 3-4 napig tart a vérzés, de már az első napokban sincs sok, szerintetek ez baj? Azt hallottam, hogy az nem jó ha nem vérzünk ki rendesen.

A másik, hogy az új fogamzásgátló amit írtak a pattanásaim miatt (Cypromix) nekem egyenesen félelmetes. Nincs nekem aknés b?röm se túl sok sz?röm és rá van írva, hogy ,,csak fogamzásgátlóként nem adható". Én ezt nem merem beszedni. Valaki szedett már ilyet?

Legjobb válasz: Ne aggódj,gyógyszer szedése mellett ez természetes lehet.Mivel nincs peteérés,így a nyálkahártya sem vastagszik meg annyira,és így nincs minek ürülnie.Nekem sajna a gyógyszer ellenére is rendes vérzésem van,pedig már 8 éve szedem.A másik kérdésrõl sajna nem tudok nyilatkozni.Esetleg hívd fel a dokidat...

Ne aggódj, gyógyszer szedése mellett ez természetes lehet.Mivel nincs peteérés, így a nyálkahártya sem vastagszik meg annyira, és így nincs minek ürülnie.Nekem sajna a gyógyszer ellenére is rendes vérzésem van, pedig már 8 éve szedem.A másik kérdésrõl sajna nem tudok nyilatkozni.Esetleg hívd fel a dokidat...
Én Cypromixet szedek másfél éve már. Nekem fog.gátlónak adták ki...:$ És nincs tõle semmi bajom. Nem tudok negativumot mondani. L/22

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!