Találatok a következő kifejezésre: 2 hónap megjött, sajnos (4 db)

Kb 2 honappal ezelött 1 hetet késett amenzim csináltam 2 db tesztet amiken a második csik halvány lett, de sajnos aztán rá pár napra megjött. és a köv honapba is de már a ciklusom nem 28 napos 33-35 naposak. Lehetek terhes?

9 honapja probálkozunk babával.24 éves vagyok. Az elmult honapokba Darabos a menzim .

Legjobb válasz: Nem egészen értem a kérdést...A két hónappal ezelõtti eredmény biztos azért volt,mert nem tapadt meg sajna a baba,h azóta terhes vagy-e,azt így nem lehet tudni.

Nem egészen értem a kérdést...A két hónappal ezelõtti eredmény biztos azért volt, mert nem tapadt meg sajna a baba, h azóta terhes vagy-e, azt így nem lehet tudni.
A kérdező hozzászólása: annyi a lényege hogy nem értem miért volt ott halványan a második csik amikor azota is megjött(bár másképp mint szokott)
Az elõzõ válaszoló vagyok.Ezt hívják korai vetélésnek, egy kolleganõm épp most esett át rajta, csak 4-5 hetes volt.Ez akkor van, ha a babóca nem tud rendesen megtapadni és végül felszívódik vagy a vérzéssel távozik.Szeressétek egymást, hátha most sikerül!
A kérdező hozzászólása: oh ez szörnyü.Köszi.Remélem nem várat magára sokat.különben a tapadás ügyben nem tudunk rá segiteni igaz?
Állítólag a palástfû tea segíthet, de még nem próbáltam.Egyébként lehet, h a baba nem volt eetleg eléggé életképes, sok minden befolyásolhatta.Ne keseredj el, hátha most sikerül.
Szia! Sajna Neked ezek szerint spontán vetélésed volt, mint nekem a 3.babánkkal.Én azt mondom, hogy egy orvosi vizsgálat nem ártana, mert én is kb.ennyi idõs terhes voltam, amikor távozott a babám, de a doki nem kapart, mert kiürült a baba.Menj orvoshoz, mondd el neki mi történt, õ megvizsgál, lehet hogy UH-ra is elküld, és ha azt mutatja a vizsgálatok végeredménye, hogy a baba rendesen kiürült, valszín nem fognak kaparni.Viszont az is lehet, hogy valami kis szövet bent maradt, és ez okozza azt, hogy nem tudsz teherbeesni, akkor kaparni kell.JObban jársz, minél gyorsabban dokihoz mész.Egy öreg róka

12 éves vagyok és kb. 6 hónapja jött meg először. De sajnos nem rendszeresen, ugyanis volt már olyan, hogy egy hónapba 2x is megjött aztán meg 2 hónapig egyáltalán nem. Ez mitől van?

Legjobb válasz: Nyugi! Az elején még teljesen természetes, hogy nem rendszeres. Ha már két év után is kimarad hosszabb idõre, akkor érdemes felkeresni orvost, de most nincs semmi baj. A hormonoknak idõ kell, hogy beálljanak.

Nyugi! Az elején még teljesen természetes, hogy nem rendszeres. Ha már két év után is kimarad hosszabb idõre, akkor érdemes felkeresni orvost, de most nincs semmi baj. A hormonoknak idõ kell, hogy beálljanak.
Egyetértek az elõttem szólóval. Velem is igy volt, össze-vissza jött meg az elején.
A kérdező hozzászólása: Jó, értem, csak az a baj, hogy nem vehetek föl fehér gatyát, mer ha véletlen megjön, akkor...nos tudjátok
a fehér gatya nagy dilemma. mi lesz most veled? aggódom miattad komolyan. :D nyugi már örülj h egészséges vagy!

2 hónapja hagytam abba a fogamzásgátlót, ma sajnos megjött (25 nap). Babát tervezünk a párommal, sok mindent lehet hallani, hogy a lovagló póz nem igazán a megfelelő póz a teherbe eséshez. De nekünk csak igy megy. Valakinek összejött igy a baba?

Legjobb válasz: gyorsan gyertaállás/fejenállás, valamennyi sperm csak kerül beléd, és ne csüggedj egy kis hímivarsejt is éppen elég, sokaknak sikerül így, de lehet, hogy egy kicsit tovább fog tartani mire összjön

gyorsan gyertaállás/fejenállás, valamennyi sperm csak kerül beléd, és ne csüggedj egy kis hímivarsejt is éppen elég, sokaknak sikerül így, de lehet, hogy egy kicsit tovább fog tartani mire összjön
A kérdező hozzászólása: köszi szépen , remélem hamarosan összejön.

2 hónap után megjött, (sajnos nemrendszeres)de mensi alatt, most vagyok a 4. napban, 37 fok a nyelv alatti hőm, most akkor mi van?

Van valakinek, akinek mensi alatt is magas a h?je?Csináltam tesztet a mensi el?tt negatív volt.

Legjobb válasz: hu ez tényleg nemrendszeres. dokinál voltál már?

hu ez tényleg nemrendszeres. dokinál voltál már?
A kérdező hozzászólása: Igen régebben voltam, horon probléma, pajzsmirigy, de azt mondta aza fajta amivel fogynom kellett volna rohamosan és egy deka sem ment le, azt mondta genetika, de mondta valószínûleg a kilók miatt nem rendszeres, így csöbörbõl vödörbe kerültem:-((

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!