Találatok a következő kifejezésre: 2 hétig laknak az (4 db)

Nyáron amikor kiszoktam menni a nagyszuleimhez 1, 2 hetet vagy többet . Akor magamal szeretnm vinni . Csak nem tudom ki birja e az utat en pest megyeben lakok es a nagyszuleim pedig kismaroson . Kibirja a raszkodast meg az utat?

tudom , hogy most tel van de amikor nyar lesz akkor. Es lehet kapni horcsog porazt ? Meg mibe vigyem van horcsog hordozo ? (aranyhorcsog)

Legjobb válasz: Semmi baja nem lesz. Jobb állatfelszerelés üzletekben/webshopokban stb. lehet kapni kis méretû szállítóketrecet, az több, mint tökéletes. Van ami kicsi kalitkára hasonlít, van ami mûanyag, de rácsos a teteje. Sima kis dobozt nem ajánlok, mert simán kirágja magát percek alatt.

Semmi baja nem lesz. Jobb állatfelszerelés üzletekben/webshopokban stb. lehet kapni kis méretû szállítóketrecet, az több, mint tökéletes. Van ami kicsi kalitkára hasonlít, van ami mûanyag, de rácsos a teteje. Sima kis dobozt nem ajánlok, mert simán kirágja magát percek alatt.
A kérdező hozzászólása: en lattam terarimban az jo?
A terráriumot a legnehezebb szállítani, meg nyáron elég hamar szaga lesz, mert nem szellõzik. Hörcsögnek nem való póráz. A saját ketrecében nem tudod vinni? Az lenne a legegyszerûbb.
A kérdező hozzászólása: nem mert nagy és nem fél el az ölemben . és a ketrecet a csomaktartoba teszük õt megy egy ilyenbe http://www.google.hu/imgres?q=h%C3%B6rcs%C3%B6g+hordoz%C3%B3..
Az tökéletes megoldás.
akkor nem lesz vele semmi baj. Csak fél óránként itasd meg, ha szomjas, mert nyáron elég meleg tud lenni kint és a hörik kevésbé bírják mint egy ember.

Az a problémám h a facebook-on felül a címnél le van lakatolva és nem tudok semmit csinálni miközben már 2 hete folyamatosan be vagyok jelentkezve a fejléc látszik és nem hoz be semmit ha tudtok rá megoldást a lakat eltüntetésére nagyon megköszönném?

tehát a fejlécen kívül semmit nem hoz be és azt írja ki pontosan ha rákkattintok a lakatra hogy "128 bit-es titkosítva és nem tudom visszaállítani azt sem tuom h hogy lett ilyen légyszi segítsetek?

Legjobb válasz: vagy bekapcsoltad a https-t vagy letiltottak a facebookról vagy még millió egy dolog lehet, telepitsd újra a windowst ha utánna is rossz akkor router, vagy hálózati hiba van.

vagy bekapcsoltad a https-t vagy letiltottak a facebookról vagy még millió egy dolog lehet, telepitsd újra a windowst ha utánna is rossz akkor router, vagy hálózati hiba van.

2 hétig nálunk laknak az unokatesómék, 15 (f) és 12 (l) , van egy öcsém 10, és mikor itt van a fiú unokatesóm mindig bunkó lesz. Mit tegyek?

csakhogy nyaljon neki, és mindig cseszegetnek, (de mikor nincs itt, normális az öcsém..)ezzel már tönkretették egy szülinapomat..egyoflytában baszogatnak,és nem akarok káromkodni mert..nem, és nem tudom mit tegyek mertiylenkor szörnyen gy?lölöm mind2-t....

Legjobb válasz: Szia! elõször is ha ilyen forumra írsz kérlek a szóhasználatodra ügyelj és ne használj b.. m kifejezést. Mit tegyél,hogy az öcsé akkor is normális legyen mikor az uncsitesód ottvan? Mit értesz azon,hogy téged cs..sztetnek? Fiú vagy vagy lány? S te pl miért nem foglalkozol a lány uncsitesóddal? Ti ketten meg félre vonulhatnátok és lehetne saját életetek, arra meg az öcséd lehetne irigy. Szóval sajnos többet nem tudok. Mi mnidg jóban voltunk a testvéremmel és az unokatestvéreimmel is. Olyannyira, hogy a mai napig bármikor számíthatunk rájuk. pedig már mindannyiunknak családja van.

Szia! elõször is ha ilyen forumra írsz kérlek a szóhasználatodra ügyelj és ne használj b.. m kifejezést. Mit tegyél, hogy az öcsé akkor is normális legyen mikor az uncsitesód ottvan? Mit értesz azon, hogy téged cs..sztetnek? Fiú vagy vagy lány? S te pl miért nem foglalkozol a lány uncsitesóddal? Ti ketten meg félre vonulhatnátok és lehetne saját életetek, arra meg az öcséd lehetne irigy. Szóval sajnos többet nem tudok. Mi mnidg jóban voltunk a testvéremmel és az unokatestvéreimmel is. Olyannyira, hogy a mai napig bármikor számíthatunk rájuk. pedig már mindannyiunknak családja van.
A kérdező hozzászólása: de elvonulok vele..csak akkor odajönnek, és pl elkezdenek labdával dobálni csak mert ahhoz van kedvük.
A kérdező hozzászólása: lány vagyok. 14éves
nekem az öcsém ilyen, aki 9éves...ha jön vmi haverja és lemennek játszani, szólok neki kedvesen vmit, h mondjuk itt legyenek, jöjjön haza ebédelni majd és úgy válaszol a haverjai elõtt h dugulj kurva meg hasonlók, mert hû de menõ...én ilyenkor ráhagyom, mert nem oldanék meg semmit azzal, hha így kezdenék beszélni vele én is...meg ha lepofoznám, a haverok elõtt tuti visszaadná...az a baj, hha te is mondjuk visszadobnád a labdát, akkor még jobban beindulnának...szólj anyudnak, h beszélgessen tesóddal, vagy beszélj vele te, h nem jófej, amikor nagymenõzik az uncsitokkal és h rosszul esik neked...vagy vedd el a labdát, mondd meg h kilyukasztod..
A kérdező hozzászólása: igen csak ilyenkor az anyám azt mondja hogy csak azt kapom amit adok.
az elsõnek igaza van.és ha utánad jönnek akkor zárd be az ajtót, vagy menj el a lány unokatesoddal valahova ugy hogy a fiúk nem tudják .
Régen én sem tudtam, mit csináljak az ilyen esetekben, viszont mára már szedtem egy kis önbizalmat, és úgy beoltom az illetõt, hogy köpni-nyelni nem tud. Állj a sarkadra, fogd a lány uncsidat, és szivassátok meg õket. >.<

Mit csináljak? Van egy fiu akibe eléggé szerelmes vagyok ez a második évem. Csak az a baj hogy 800km-re lakunk egymástol, és csak nyáron szoktunk találkozni 2-3 hétre.

Lehet hogy idefog jönni m.o-ra de nem biztos. Most nyáron történtek dolgok...gondolom értitek :$ ,és azóta csak ?t akarom és nem érdekelnek a többi fiuk mert nem tudom elfelejteni ?t..

Legjobb válasz: Felejtsd el, és keress egy normális srácot akivel hetente tudsz min. találkozni. De nem fogsz csinálni semmit, mert akkor már megtetted volna és nem 10ismeretlen ember hatására változtatnál.

Felejtsd el, és keress egy normális srácot akivel hetente tudsz min. találkozni. De nem fogsz csinálni semmit, mert akkor már megtetted volna és nem 10ismeretlen ember hatására változtatnál.
Nem értem a lányokat.. Illetve tudom miért van de mindegy. Próbálj egy kicsit a fejecskéddel is gondolkozni. :$
Hol lakik:) én imádom ezeket a történeteket hallani:) tényleg nincs sok esélye a dolognak, de kitudja lehet te vagy a KIVÉTEL:) ha meg nem az úgyis kifog derülni.vagy neki jön egy lány vagy neked egy fiú és rossz lesz, de aztán jobb..szóval mesélj:D
A kérdező hozzászólása: Olaszországban lakik. Én meg bpn .... probáltam elfelejteni sokszor de nemmegy. tegnap este buli volt kavartam egy fiuval meg minden...de most meg csak õ hijányzik folyton írok neki és istenem ajj :( bárcsak találnék vki mást itt akit SZERETEK.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!