Találatok a következő kifejezésre: 2 héte gátmetszés (2 db)

Van olyan, hogy nehezebben gyógyul a gátmetszés? Ha 7 napig nem volt vele gond, akkor már nem gyulladhat be? Vagy akár 2 hét múlva is lehet vele gond?

Legjobb válasz: Nekem begyulladt picit, az egyik varrat nagyon nem akart kipottyanni és az gyulladt be. Nem volt vészes, sudokrémmel kenegettem, mire végre méltóztatott kiesni az a fránya varrat. Nagyon megszenvedtem vele azért, mert nem tudtam miatta rendesen ülni.

Nekem begyulladt picit, az egyik varrat nagyon nem akart kipottyanni és az gyulladt be. Nem volt vészes, sudokrémmel kenegettem, mire végre méltóztatott kiesni az a fránya varrat. Nagyon megszenvedtem vele azért, mert nem tudtam miatta rendesen ülni.
Van sajnos. Nekem úgy 8-10 hónap volt az elsõ gyerek után. Sajnos vadhús kinövésem lett és amiatt... De ez a ritka. Elég egyértelmû: ha nem fáj, rá tudsz ülni, ilyesmi, akkor nincs vele gond. Ha a varratok kiestek, vagy felszívódtak, vagy kiszedetted, akkor lesz "komfortos".
3 hétbe telt, hogy le tudjak ülni fájdalom nélkül és 6 hét kellett, hogy végre minden fájdalom elmúljon.
Igen. Rendben voltam egy hétig, de annyira felpörögtem, hogy megrepedt.
A kérdező hozzászólása: Tegnap 21:22-es! És mikor gyulladt be? Szülés után hány nappal? De egyértelmûen tudtad, hogy valami nincs rendben? Vagy vacilláltál? Megnézetted orvossal? Nagyon piros volt ott, ahol begyulladt?

2 héte szültem, gátmetszés és varratszedés után vagyok, de néha még mindíg potyognak belőlem varratok. Normális ez?

Legjobb válasz: Szia! Teljesen normális, hisz vannak olyan varratok, amelyet a doktor csak elcsíp, és azok maguktól fognak kipotyogni. Ne aggódj! Sok boldogságot a picihez!

Szia! Teljesen normális, hisz vannak olyan varratok, amelyet a doktor csak elcsíp, és azok maguktól fognak kipotyogni. Ne aggódj! Sok boldogságot a picihez!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!