Találatok a következő kifejezésre: 2 hét után ha (150 db)

2 hét után legelső terhességi jel lehet 2napos erős hasfájás? Házi orvos szerint petefészek ciszta lehet. Holnap megyek nőgyógyász. Szerintetek lehet ez terhesség ha semmi más jel nincs?

Legjobb válasz: 2 hét után nincsenek jelek. (Gondolom az aktus után 2 héttel, amikor a terhesség 4 hetes.) Olyankor van épp beágyazódva, még a petezsákot sem biztos, hogy látják UH-n. Nálam az elsõ terhességi tünetek a 7. héten jelentkeztek, addig ha nem maradt volna ki és nem lett volna + tesztem, meg nem fordul a fejemben, hogy baba van a dologban.

2 hét után nincsenek jelek. (Gondolom az aktus után 2 héttel, amikor a terhesség 4 hetes.) Olyankor van épp beágyazódva, még a petezsákot sem biztos, hogy látják UH-n. Nálam az elsõ terhességi tünetek a 7. héten jelentkeztek, addig ha nem maradt volna ki és nem lett volna + tesztem, meg nem fordul a fejemben, hogy baba van a dologban.
A kérdező hozzászólása: igen az aktus után 2 héttel gondoltam!
Na de ilyenkor kimutatja már a teszt! A legegyszerûbb ez. Persze, ha cisztagyanú van, akkor azt is meg kell nézni.
Nekem kb. a 4-5. héten már voltak jelek, mellfeszülés, hízás. Viszont én már a terhesség 2. hete körül görcsöltem is ráadásul napi szinten, azt hittem, h meg fog jönni, de nem... Úgyh nem kizárt a terhesség.
Hát pl. beágyazódáskor áll. tud fájni a hasad. Elképzelhetõ.

Ha nem eszem se kenyeret se lisztet se cukros ételeket, üditőket akkor lesz látszata 2 hét után?

Illetve ki hány kg-t fogyott vele?? köszönöm a válaszokat előre is

Legjobb válasz: Egy jó táplálkozással az elsõ két hétben akár 2-3 kiló is lemehet, persze ez lassul heti 0,5-1kg-ra. Ez már látszódhat 2 hét alatt is, de 2 hét alatt nem szabad nagy változásra számítani.

Egy jó táplálkozással az elsõ két hétben akár 2-3 kiló is lemehet, persze ez lassul heti 0, 5-1kg-ra. Ez már látszódhat 2 hét alatt is, de 2 hét alatt nem szabad nagy változásra számítani.
Azt mondod 1, 5 kiló paradicsomos káposzta CH tartalma már megnehezíti a fogyást? Elgondolkodtató tapasztalat.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat
#5: A keményítõt és a tejet is hanyagoltam, persze, de nem mindenki fogy ezzel együtt sem, fõleg, ha vannak apró kilengései (különösen eleinte :P)... Ez már csak ilyen. Nem megy minden varázsütésre pár szabály betartásával, legalábbis nem mindenkinél. Írtam, nekem még pluszban le kellett vinnem a szénhidrátot, de akkor a hatás nem maradt el. De nagyon könnyû sok szénhidrátot enni, ma kivételesen kiszámoltam, 170g körül volt (nem ez a tipikus nálam). Ebben semmiféle keményítõs vagy lisztes cucc nincs, s leginkább a paradicsomos káposzta tehet róla, amit ma ettem. Másfél kiló káposzta, 60dkg paradicsom... Érdekes nap volt.
A kérdező hozzászólása: rizst meg krumplit salátával helyettesítem
Na igen, ha mondjuk kenyér helyett rizst és puffasztott rizst, tejet-kakaót-joghurtot eszik az ember, akkor lehet ugyan ott tartani mint a kenyeres-lisztes étkezésekkel. Ésszerûség: ha a kenyérrel nem viszek be keményítõt, akkor lehetõleg rizzsel vagy krumplival se. Ha cukorral nem lököm fel az inzulinszintemet, akkor lehetõleg tejtermékkel se. Kérdezõ - edzés: hát ez a minimum! Másik napon pedig rámehetsz a fekvõtámasz és guggolás-kitörés gyakorlatokra. (hasprés-törzsemelés: törzsmerevítõk; fekvõtámasz: kar, mell, hát; guggolás-kitörés: comb, fenék)
Ez így kevés infó, én a fentiek elhagyásával (plusz kevesebb evés és több mozgás, de keményítõt is alig ettem) simán tudtam stagnálni, pedig igencsak van mibõl fogynom. Nem árt a szénhidrátbevitelt mérsékelni, nekem az vált be. Igaz, én nem foglalkozom a kalóriákkal, nem állok le egy fix becsült adat után, hanem eszem, ha éhes vagyok. De nem is ugyanaz hat mindenkire, máshogy mûködik a testünk. S természetesen nem mindegy, konkrétan mit és mennyit eszünk.
A kérdező hozzászólása: ja meg futok is
A kérdező hozzászólása: köszönöm válaszod, illetve van még egy kérdésem napi 100felülés, 100 hasprés , 100törzsemelés ehez az étkezéshez?
#9: Ehhez nem mértem, számoltam és tapasztaltam eleget, de hogy sok CH, az biztos :) S nekem úgy tûnik, az a biztos, ha alacsonyabban tartom a szénhidrátbevitelemet. Ha nem akarnék fogyni, kicsit sem érdekelne, hogy mennyi lehet a zöldségbõl és gyümölcsbõl származó szénhidrát- és kalóriabevitelem, attól nem félek, hogy egészségtelen lenne ;).

Mikortól mutatja ki a terhességi teszt az eredményt? Azt tudom, hogy 10-12 nap a beágyazódás, de nektek nálatok mikor mutatta ki, mert azt halottam, , hogy van amikor mensi után (ha elmarad akkor 1-2 hét után mutatja ki biztonságosan. )

nekem dec. 10 jött meg és utána a 6. naptól egészen a végéig probálkoztunk a 15. napon is ami 25.e volt

Legjobb válasz: Most már lehet olyan érzékeny teszteket kapni, hogy a nem várt mensi után 2-3 nappal is kimutatja, de elõfordulnak kivételek. Ha továbbra sem jön meg, akkor 1 hét után nyugodtan tesztelj még egyet. Sok sikert, drukkolok, hogy baba legyen

Most már lehet olyan érzékeny teszteket kapni, hogy a nem várt mensi után 2-3 nappal is kimutatja, de elõfordulnak kivételek. Ha továbbra sem jön meg, akkor 1 hét után nyugodtan tesztelj még egyet. Sok sikert, drukkolok, hogy baba legyen
Szió! A legtöbb terhes teszt, már 3 napos terhességet kimutat. Holt bisztos, hogy nem kell 10-12 napot várni. Higyj nekem, a 38. hétben vagyok!
A kérdező hozzászólása: sziasztok én vagyok az tudom, de a múlt hónapban 30 napra jött meg és ma van 30 napja De régen mindig 28 npos volt a ciklusom. azt nem tudom mikor lehetett a peteérésem. de az jó jel hogy nem jött meg nem??
A kérdező hozzászólása: így még nincs meg a 2-3 nap se csak olvastam hogy van akinek a nem várt mensi elött is jelzi már!! ezért nem bírtam ki várni:) És melyik terhességi tesztet ajánlanátok??? és mikor csináljam meg??
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a gyors válszokat!!! Mindenkinek boldog babavárást kívánok!!!
Szerintem korán teszteltél. Milyen tüneteid vannak?
Szia! Nekem 32 naposak a ciklusaim, három nap késéssel olyan pozitívat teszteltem, hogy egy pillanat alatt már ott volt a 2. csík.:D
Szia! Nekem 12 nappal a peteérés után már + lett a tesztem, reggeli pisibõl, Clearblue tesztet használtam. De a dokim azt mondta, hogy csak kb. 5 napos késés után teszteljek, mert addig simán megjöhet, és így megkímélem magam egy csalódástól. Hát, igaza volt, még nincs babám, hiába teszteltem már kétszer is pozitívat... Inkább várj egy kicsit, mint hogy csalódj!

Normális ha a gyermekágyi vérzés 2 hét után még véres?

(-Bár egyre kevesebb a vér)

Legjobb válasz: Teljesen normalis. 6 hetig tart altalaban, de vkinek rovidebb valakinek hosszabb ideig. Nekem is 6 het volt, ket het utan nem kell egyaltalan meglepodni hogy meg veres...

Teljesen normalis. 6 hetig tart altalaban, de vkinek rovidebb valakinek hosszabb ideig. Nekem is 6 het volt, ket het utan nem kell egyaltalan meglepodni hogy meg veres...
Nekem még 8 hét után is barnás volt, két hét után még bõven belefér a vér is.

Mekkora az esély a terhességre ha nem mentem el szex közben és a csajnak 2 hét után megjött?

Legjobb válasz: Tehát a szex után 2 héttel megjött? Akkor semmi.

Tehát a szex után 2 héttel megjött? Akkor semmi.
Az esélye megvan. Akik azt írták, hogy ha megjön, nem lehet terhes, õk pasik? Csak mert baromira nem így van. Ismerõsömnek 4 hónapon keresztül megjött, így nem vette észre, hogy terhes!
kb 25%
Tetszenek a válaszok... :) Léteznek a mai világban ilyen buta emberek... vagy ovis a kérdezÕ?
Megjött=menstruál=nem terhes.
védekezzél papírral vagy harckocsikülsövel...
te sötét ha megjön egy csajnak akkor nincs benne kis heRoin. úgy birom az ilyen embereket h nem is tudják mi és hogy van közbe meg nagyba b*sznak gumi nélkül-.-'
nem lenne egyszerûbb normálisan védekezni és utána számolgatni az esélyeket?
:D
Ja.. a kérdésedre válaszolva minimális az esélye, de azért nem egyenlõ a 0-val!

Terhes lehetek, ha 2 hét után 1 hét szünetet tartok a fogamzásgátló szedésében utána pedig rendesen beszedem 3 hétig?

Legjobb válasz: Igen, lehetsz. 3 hét után lehet csak szünetet tartani. Honnan jutott eszedbe ez a marhaság?

Igen, lehetsz. 3 hét után lehet csak szünetet tartani. Honnan jutott eszedbe ez a marhaság?
ha menzeszt akar elõrébbhozni, nembiztos h ez a megfelelõ módszer, mertha még nemszedi elég ideje, egyáltalán nemállt még be neki, és a menzesz amúgysem akkor jön meg, amikor eccercsak fogom magam és nemszedem a tablettát, hanem amint normálisan a végére értem. ha csúsztatni akarsz, ne ezt hazsnáld, hanem eccerûen szedd tovább szünet nélkül, így nemfog megjönni akkor és a kérdésedre a válasz, az attól függ h terhes lehetsz e, h a tablettád mióta véd? ha olyat szedsz ami már az elsõ beszedés után védettséget okoz, akkor védett vagy egészen addig, amíg szeded. haviszont 2 hét után abbahagyod, egy idõ után már nemlesz védett, mertcsak úgy nyújt védettséget ha rendszeresen és renbdeltetés szerûen alkalmazzák.
Elvileg a tájékoztató szerint ha a harmadik héten hagysz ki egy szemet, akkor megteheted, hogy egyáltalán nem szeded be a többi szemet, hanem megtartod az egyhetes szünetet és folytatod utána. Bár konkrétan nincs leírva, ha egy szemet se veszel be a harmadik hétbõl akkor mi van. Én eleve nem látom át a mûködését, mivel egyetlen rosszkor kihagyott szem miatt és képes és teherbe esik az ember lánya, szóval ha a menstruációddal akarsz variálni, akkor inkább javaslom, hogy addig szedd folyamatosan, amíg nem akarod, hogy legyen, aztán tarts szünetet. Mégis csak jobb, mintha a normálisnál elõbb hagyod abba.
Nem marhaság, ha elõrébb akarja hozni a vérzését. Szerintem nem lehetsz terhes, bár én még nem próbáltam.
Ha mensit akarsz csúsztatni, akkor vagy nem tartasz szünetet és beszeded a köv. levelet is vagy rövidíted a szünetet. Más lehetõséggel szépen teherbe eshetsz.

NCore-on 2 hét után törölnek ha nincs 0.3-as arányom?

vagy csak akkor ha van min 5 giga letöltésem ?

Legjobb válasz: "A következõ szabály(ok) megszegése azonnali törléssel jár: -Ha az arányod 0.3 alá esik és legalább 2 hete tagja vagy az oldalnak, valamint a letöltésed meghaladja az 5 GB-ot."

"A következõ szabály(ok) megszegése azonnali törléssel jár: -Ha az arányod 0.3 alá esik és legalább 2 hete tagja vagy az oldalnak, valamint a letöltésed meghaladja az 5 GB-ot."
Ha az arányod 0.3 alá esik és legalább 2 hete tagja vagy az oldalnak, valamint a letöltésed meghaladja az 5 GB-ot. Egyértelmûen le van írva.

Mit csináljak hogy ha a vállfájás nem múlt el 2 hét után sem? 1 hete szedek flector port és keplat tapaszt is 1 hete használok. Érzem hogy sokat javult a vállam, de még mindig fáj. Ezeket orvos írta fel. Csak a jobb vállam fáj, középtályon.

Mit tudok csinálni vele hogy véglegesen elmúljon a fájdalom?? Ja, és csak olyankor fáj hogy ha megerőltetem.

Legjobb válasz: A kérdésben benne van a válasz. Ne erõltesd most. Ha nem múlik fizioterápiára lehet szükség.

A kérdésben benne van a válasz. Ne erõltesd most. Ha nem múlik fizioterápiára lehet szükség.

Ha egy hét késés után még nem látott semmit UH-n a doki, akkor most 2 hét után már fog?

Elvileg 5+5 hetes vagyok ma,mikor megyek vissza addigra pedig 6+1 hetes leszek..

Legjobb válasz: Igen, biztos fog már látni egy kis petezsákot:)

Igen, biztos fog már látni egy kis petezsákot:)
De teszt, vérvétel igazolta a babócát?
Akkor akár már pulzációt (szívhang) is láthat, ha szerencséd van, mert a kis szíve a 6-7. hétben kezd el dobogni. Peteszákot szikhólyaggal mindenképpen kell ennyi idõsen látnia. 5 hetesen gyakori, hogy még semmit nem látnak. Ha pozi volt a teszt, akkor nyugodj meg, biztos nemsokára látod a kismanót :)
A kérdező hozzászólása: Igen, pozitívak a tesztjeim, de egy hete még nem látszódott semmi Uh-n.
3. vagyok! természetes, hogy egy 4 hetes terhességnél semmi nem látszik. Még csak nem rég fejezõdött be a beágyazódás. Általában ezért mondják, hogy elég a pozitív teszt után a 6-7. hét környékén elõször ultrahangra menni. Látod, korán mentél, nem láttak semmit, és most idegeskedsz! Nem szabad! Egy szülésznõ
A kérdező hozzászólása: 2 vetélés után azt mondta a dokim, h amint lesz újra pozitív tesztem menjek és ad gyógyszert. Csupán ezért mentem korán!

Egy no ha teherbe esik 1-2 het utan eszlelheto valtozas a mellen?

Kemeyebb lesz vagy valami valtozik?

Legjobb válasz: 1-2 hét az szinte semmi. Azalatt még azt is nehéz eldönteni, hogy tényleg terhes-e.

1-2 hét az szinte semmi. Azalatt még azt is nehéz eldönteni, hogy tényleg terhes-e.
Keményebb, feszül, és nagyobb lesz. De ez folyamatosan, szóval nem egyszerre, 2 hetesen még nem igazán vannak gyanújelek.
2 hét mulva még semmilyen jel nincsen max a 4-5 .héten beszélhetünk már változásrol de akkor is inkább olyan mintha feszülne érzésre hasonlit!
Nálam már akkor látványos volt a cicinövekedés mielõtt tesztelhettem volna. Ezért is teszteltem korábban, mint, hogy kimaradt volna a mensi. Szóval, van akinél nagyon korán jelentkezik ez a tünet.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!