Találatok a következő kifejezésre: 2 hét után (721 db)

2 hét után legelső terhességi jel lehet 2napos erős hasfájás? Házi orvos szerint petefészek ciszta lehet. Holnap megyek nőgyógyász. Szerintetek lehet ez terhesség ha semmi más jel nincs?

Legjobb válasz: 2 hét után nincsenek jelek. (Gondolom az aktus után 2 héttel, amikor a terhesség 4 hetes.) Olyankor van épp beágyazódva, még a petezsákot sem biztos, hogy látják UH-n. Nálam az elsõ terhességi tünetek a 7. héten jelentkeztek, addig ha nem maradt volna ki és nem lett volna + tesztem, meg nem fordul a fejemben, hogy baba van a dologban.

2 hét után nincsenek jelek. (Gondolom az aktus után 2 héttel, amikor a terhesség 4 hetes.) Olyankor van épp beágyazódva, még a petezsákot sem biztos, hogy látják UH-n. Nálam az elsõ terhességi tünetek a 7. héten jelentkeztek, addig ha nem maradt volna ki és nem lett volna + tesztem, meg nem fordul a fejemben, hogy baba van a dologban.
A kérdező hozzászólása: igen az aktus után 2 héttel gondoltam!
Na de ilyenkor kimutatja már a teszt! A legegyszerûbb ez. Persze, ha cisztagyanú van, akkor azt is meg kell nézni.
Nekem kb. a 4-5. héten már voltak jelek, mellfeszülés, hízás. Viszont én már a terhesség 2. hete körül görcsöltem is ráadásul napi szinten, azt hittem, h meg fog jönni, de nem... Úgyh nem kizárt a terhesség.
Hát pl. beágyazódáskor áll. tud fájni a hasad. Elképzelhetõ.

Ha nem eszem se kenyeret se lisztet se cukros ételeket, üditőket akkor lesz látszata 2 hét után?

Illetve ki hány kg-t fogyott vele?? köszönöm a válaszokat előre is

Legjobb válasz: Egy jó táplálkozással az elsõ két hétben akár 2-3 kiló is lemehet, persze ez lassul heti 0,5-1kg-ra. Ez már látszódhat 2 hét alatt is, de 2 hét alatt nem szabad nagy változásra számítani.

Egy jó táplálkozással az elsõ két hétben akár 2-3 kiló is lemehet, persze ez lassul heti 0, 5-1kg-ra. Ez már látszódhat 2 hét alatt is, de 2 hét alatt nem szabad nagy változásra számítani.
Azt mondod 1, 5 kiló paradicsomos káposzta CH tartalma már megnehezíti a fogyást? Elgondolkodtató tapasztalat.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat
#5: A keményítõt és a tejet is hanyagoltam, persze, de nem mindenki fogy ezzel együtt sem, fõleg, ha vannak apró kilengései (különösen eleinte :P)... Ez már csak ilyen. Nem megy minden varázsütésre pár szabály betartásával, legalábbis nem mindenkinél. Írtam, nekem még pluszban le kellett vinnem a szénhidrátot, de akkor a hatás nem maradt el. De nagyon könnyû sok szénhidrátot enni, ma kivételesen kiszámoltam, 170g körül volt (nem ez a tipikus nálam). Ebben semmiféle keményítõs vagy lisztes cucc nincs, s leginkább a paradicsomos káposzta tehet róla, amit ma ettem. Másfél kiló káposzta, 60dkg paradicsom... Érdekes nap volt.
A kérdező hozzászólása: rizst meg krumplit salátával helyettesítem
Na igen, ha mondjuk kenyér helyett rizst és puffasztott rizst, tejet-kakaót-joghurtot eszik az ember, akkor lehet ugyan ott tartani mint a kenyeres-lisztes étkezésekkel. Ésszerûség: ha a kenyérrel nem viszek be keményítõt, akkor lehetõleg rizzsel vagy krumplival se. Ha cukorral nem lököm fel az inzulinszintemet, akkor lehetõleg tejtermékkel se. Kérdezõ - edzés: hát ez a minimum! Másik napon pedig rámehetsz a fekvõtámasz és guggolás-kitörés gyakorlatokra. (hasprés-törzsemelés: törzsmerevítõk; fekvõtámasz: kar, mell, hát; guggolás-kitörés: comb, fenék)
Ez így kevés infó, én a fentiek elhagyásával (plusz kevesebb evés és több mozgás, de keményítõt is alig ettem) simán tudtam stagnálni, pedig igencsak van mibõl fogynom. Nem árt a szénhidrátbevitelt mérsékelni, nekem az vált be. Igaz, én nem foglalkozom a kalóriákkal, nem állok le egy fix becsült adat után, hanem eszem, ha éhes vagyok. De nem is ugyanaz hat mindenkire, máshogy mûködik a testünk. S természetesen nem mindegy, konkrétan mit és mennyit eszünk.
A kérdező hozzászólása: ja meg futok is
A kérdező hozzászólása: köszönöm válaszod, illetve van még egy kérdésem napi 100felülés, 100 hasprés , 100törzsemelés ehez az étkezéshez?
#9: Ehhez nem mértem, számoltam és tapasztaltam eleget, de hogy sok CH, az biztos :) S nekem úgy tûnik, az a biztos, ha alacsonyabban tartom a szénhidrátbevitelemet. Ha nem akarnék fogyni, kicsit sem érdekelne, hogy mennyi lehet a zöldségbõl és gyümölcsbõl származó szénhidrát- és kalóriabevitelem, attól nem félek, hogy egészségtelen lenne ;).

Mikortól mutatja ki a terhességi teszt az eredményt? Azt tudom, hogy 10-12 nap a beágyazódás, de nektek nálatok mikor mutatta ki, mert azt halottam, , hogy van amikor mensi után (ha elmarad akkor 1-2 hét után mutatja ki biztonságosan. )

nekem dec. 10 jött meg és utána a 6. naptól egészen a végéig probálkoztunk a 15. napon is ami 25.e volt

Legjobb válasz: Most már lehet olyan érzékeny teszteket kapni, hogy a nem várt mensi után 2-3 nappal is kimutatja, de elõfordulnak kivételek. Ha továbbra sem jön meg, akkor 1 hét után nyugodtan tesztelj még egyet. Sok sikert, drukkolok, hogy baba legyen

Most már lehet olyan érzékeny teszteket kapni, hogy a nem várt mensi után 2-3 nappal is kimutatja, de elõfordulnak kivételek. Ha továbbra sem jön meg, akkor 1 hét után nyugodtan tesztelj még egyet. Sok sikert, drukkolok, hogy baba legyen
Szió! A legtöbb terhes teszt, már 3 napos terhességet kimutat. Holt bisztos, hogy nem kell 10-12 napot várni. Higyj nekem, a 38. hétben vagyok!
A kérdező hozzászólása: sziasztok én vagyok az tudom, de a múlt hónapban 30 napra jött meg és ma van 30 napja De régen mindig 28 npos volt a ciklusom. azt nem tudom mikor lehetett a peteérésem. de az jó jel hogy nem jött meg nem??
A kérdező hozzászólása: így még nincs meg a 2-3 nap se csak olvastam hogy van akinek a nem várt mensi elött is jelzi már!! ezért nem bírtam ki várni:) És melyik terhességi tesztet ajánlanátok??? és mikor csináljam meg??
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a gyors válszokat!!! Mindenkinek boldog babavárást kívánok!!!
Szerintem korán teszteltél. Milyen tüneteid vannak?
Szia! Nekem 32 naposak a ciklusaim, három nap késéssel olyan pozitívat teszteltem, hogy egy pillanat alatt már ott volt a 2. csík.:D
Szia! Nekem 12 nappal a peteérés után már + lett a tesztem, reggeli pisibõl, Clearblue tesztet használtam. De a dokim azt mondta, hogy csak kb. 5 napos késés után teszteljek, mert addig simán megjöhet, és így megkímélem magam egy csalódástól. Hát, igaza volt, még nincs babám, hiába teszteltem már kétszer is pozitívat... Inkább várj egy kicsit, mint hogy csalódj!

Terhességi teszt 1-2 hét után pontos értéket mutat ki?

Legjobb válasz: Aktus után 2 héttel.

Aktus után 2 héttel.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!

Hogyan szerezzem vissza az exem? 2 hét után szakítottunk mert nagyon összevesztünk egy kis közös hibán ami kiterjedt az állandó veszekedésre, de eddig õ az a lány akivel a legjobban elvoltam valaha.

Kb. másfél hónap telt el a szakításunk óta, és addig õ megismerkedett egy pasival de a pasi más csajt választott és az exem csak koslat utánna. A lehetõ legjobb társam volt, nagyon szeretem kérlek segítsetek, adjatok tanácsokat hogyan szerezhetném vissza. Azóta nem beszélünk szinte egyáltalán, néha megpróbáltam javítani de csak rontottam azzal, hogy visszahívtam magamhoz... De tudom, hogy tudna újra szeretni! Néha egymásra pillantunk iskolában (nem osztálytársam) de ennyi az egész. Felé nem mutatom azt hogy hiányzik mert tudom attól csak rosszabb lesz, pedig nagyon nehéz megállnom hogy elmondjam neki amit érzek..

Legjobb válasz: 2 hét után kidobott... azért ez jelent valamit.

2 hét után kidobott... azért ez jelent valamit.
A kérdező hozzászólása: Folyton csak veszekedtünk egymással. Mondtam hogy tartsunk szünetet hogy elmúljon ez a feszültség körülöttünk de még a 'szünet' elõtt felfaltuk egymást.. Ne az ordibálós veszekedésre gondoljatok.
2 hétig voltatok együtt, de végigveszekedtétek, és vele voltál el legjobban eddig? Keress olyat, aki tényleg hozzád illik.
A kérdező hozzászólása: Sokáig randiztunk de közben tudtuk egymásról hogy szeretjük egymást csak egyikõnk sem mert lépni, ezt sajnos nem tudom elmagyarázni. Tudom, hogy nekem õ a nekemvaló! Ha nem õ lenne már elfelejtettem volna, de nem is ez a lényeg, tudnátok tanácsokat adni? Azon kívül, hogy felejtsem el.
A problémákat megoldani kell. "Egy kis közös hibán" => nem veszekedni kell, hanem megbeszélni

2 hét után megcsókolni rámenõs lenne?

1 éve vagyunk barátok, még a nyáron megcsókolt azóta kicsit megváltozott a viszonyunk. Pár hete megkérdezte járnék-e vele, és igent mondtam. Ma van két hete, hogy együtt vagyunk.. ritka beszari vagyok, fõleg hogy tudom neki voltak már barátnõi elõttem, és én nekem egy barátom se, semmi tapasztalatom nincs, se csók se semmi. Viszont szeretném ha õ ezt nem látná rajtam, nem akarom tovább húzni a dolgot.. nyomulósnak tûnnék ha 2 hét után megcsókolnám? (nem feltétlen nyelvesre gondolok) 15/L vagyok, õ 15/F elmúlt.

Legjobb válasz: Én 2 hét után összeházasodtam vele...

Én 2 hét után összeházasodtam vele...
Nyugodtan csókold meg.
Majd alakul ez még. :) Nem tudok azonosulni a problémával, mert nem vagyok már 15 éves, és késõbb már kb. a csókkal kezdõdik a "járás", tehát nem kell külön megbeszélni sem. Szerintem, ha õ a tapasztaltabb, hagyd, hogy õ irányítson, diktálja az ütemet.
A kérdező hozzászólása: A barátnõimet megkérdeztem õk azt mondták, várjak még mert ez túl rámenõs. :/ De köszi a választ:) 3. válaszoló.. hát igazából ez most is így mûködik, csak utána vártunk vele még és csak most kezdtünk járni. :)

Fogamzásgátló hozhat elő kezdődő visszért 2 hét után?

Legjobb válasz: Lehetséges. Habár, ha 2 hét után már jelentkezik, lehet már alakulóban volt.. Annó nekem felírt a nõgyógyász egy f.gátlót melytõl minden reggel hányingerem volt. Vissza mentem hozzá, azt mondta, majd elmúlik. El is múlt, viszont a lábaim fájni kezdtek.. Rövid idõn belül abba is hagytam a szedését... Más fajtát kaptam.

Lehetséges. Habár, ha 2 hét után már jelentkezik, lehet már alakulóban volt.. Annó nekem felírt a nõgyógyász egy f.gátlót melytõl minden reggel hányingerem volt. Vissza mentem hozzá, azt mondta, majd elmúlik. El is múlt, viszont a lábaim fájni kezdtek.. Rövid idõn belül abba is hagytam a szedését... Más fajtát kaptam.

2 hét után már érezhetek terhes tünetet?

Szurkál a hasam,idegesebb vagyok mint máskor...mi lehet ez?Arra gyanítok hogy 2 és fél hete egy együttlétnél teherbe estem....Picit puffadni is szoktam,többet is járok valamivel pisilni.Hogy mindez tünet e nem tudom,vagy inkább más van a dologban...Szerintetek?

Legjobb válasz: 2 hét után még nem.

2 hét után még nem.
Nem... :) Ennyi idõ alatt mégcsak a zigóta ágyazódik be. Bõvebben keress rá a neten.
Már miért ne érezhetne? Ha 2, 5 hete volt az együttlét és tényleg "sikeres" volt, akkor már minimum 4, 5 hetes a terhesség (orvosilag számítva és középidõs fogantatást feltételezve). Ilyenkor már simán jelentkezhetnek a tünetek. Persze nem mindenkinek jelentkeznek is, van akinek csak késõbb. Én 4 hetesen (=2 héttel a feltételezett nyerõ együttlét után) már úgy hánytam, mint a lakodalmas kutya. Kérdezõ! Viszont ha már ennyi idõ eltelt, akkor miért nem tesztelsz? Megbízhatóbb, mint terhességi tünetekre vadászni! Fõleg, mert ha aggódsz, akkor be is képzelheted a tüneteket magadnak.
Nekem ugyanezek a tüneteim voltak az elmúlt hónapban és annyira beképzeltem a terhességet, paráztam, hogy késett is pár napot... aztán megjött, hálistennek. Szóval lehetnek akár nagyon korai terhesség jelek is, de nem is. Tesztelj, abból kiderül. :)

Normális ha a gyermekágyi vérzés 2 hét után még véres?

(-Bár egyre kevesebb a vér)

Legjobb válasz: Teljesen normalis. 6 hetig tart altalaban, de vkinek rovidebb valakinek hosszabb ideig. Nekem is 6 het volt, ket het utan nem kell egyaltalan meglepodni hogy meg veres...

Teljesen normalis. 6 hetig tart altalaban, de vkinek rovidebb valakinek hosszabb ideig. Nekem is 6 het volt, ket het utan nem kell egyaltalan meglepodni hogy meg veres...
Nekem még 8 hét után is barnás volt, két hét után még bõven belefér a vér is.

Mekkora az esély a terhességre ha nem mentem el szex közben és a csajnak 2 hét után megjött?

Legjobb válasz: Tehát a szex után 2 héttel megjött? Akkor semmi.

Tehát a szex után 2 héttel megjött? Akkor semmi.
Az esélye megvan. Akik azt írták, hogy ha megjön, nem lehet terhes, õk pasik? Csak mert baromira nem így van. Ismerõsömnek 4 hónapon keresztül megjött, így nem vette észre, hogy terhes!
kb 25%
Tetszenek a válaszok... :) Léteznek a mai világban ilyen buta emberek... vagy ovis a kérdezÕ?
Megjött=menstruál=nem terhes.
védekezzél papírral vagy harckocsikülsövel...
te sötét ha megjön egy csajnak akkor nincs benne kis heRoin. úgy birom az ilyen embereket h nem is tudják mi és hogy van közbe meg nagyba b*sznak gumi nélkül-.-'
nem lenne egyszerûbb normálisan védekezni és utána számolgatni az esélyeket?
:D
Ja.. a kérdésedre válaszolva minimális az esélye, de azért nem egyenlõ a 0-val!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!