Találatok a következő kifejezésre: 2 hét megyek uh-ra, meg (2 db)

2 hét mulva megyek uh-ra, meg kontroll vizsgálatra. Hogyan kérjem a dokitól egy olyan papirt, amire ráírja, hogy szülésig táppénz javasolt?

10 hetes vagyok,a múlthéten korházban voltam hirtelen felugrott a cukrom,de már jó és igyis diétázni kell amit nemigazán tudok tartani,néha meglopom a kaját.a lényeg megszünik lassan a munkahelyem,és felvetettem magam tápénzre,de csak 3 hétre vettek fel.azt mondták kérjek a dokimtól egy olyan papirt amire ráirja,hogy szülésig táppénz javasolt.egyszerüen csak kérjek egy ilyet tölle?

Legjobb válasz: Szia! Az én cégemnél létszámleépítés volt 8 hetes koromban, nekem semmi bajom a világon de felhívtam a dokit, és õszintén elmondtam neki a dolgot! azt mondta természetesen! szerintem neked még indokolnod sem kell, ha befektettek!! csak hívd fel és mondd el neki a helyzetet!! Nem hiszem hogy problémázna ezen!! És ne légy szégenlõs, Rólad és a kisbabádról van szó LÉGY ÖNZÕ!!! Üdv 12hetes kismami

Szia! Az én cégemnél létszámleépítés volt 8 hetes koromban, nekem semmi bajom a világon de felhívtam a dokit, és õszintén elmondtam neki a dolgot! azt mondta természetesen! szerintem neked még indokolnod sem kell, ha befektettek!! csak hívd fel és mondd el neki a helyzetet!! Nem hiszem hogy problémázna ezen!! És ne légy szégenlõs, Rólad és a kisbabádról van szó LÉGY ÖNZÕ!!! Üdv 12hetes kismami

7. héten járok.2 nap múlva megyek uh-ra. Nem egyformán feszül a mellem és nem mindig egyformán erősek a rosszulléteim sem. Aggódom, hogy minden rendben van-e! Ti hogy éltétek meg ezeket a heteket?

Minden nap aggódom, hogy minden rendben van-e. Nagyon várom az uh-ot, mert talán már hallhatom a szívverését is.

Legjobb válasz: Szia, az elsõ heteket nagyon nehezen viseltem, folyamatos hangulat ingadozás, hányinger, mellfájdalom, aztán aggódás amikor ezek abba maradtak, megnyugvás mikor UH-n közlik, hogy minden rendben van, aztán megint visszajött a rosszullét, szóval én elég rsszul éltem meg az elsõ heteet, ráadásul az idõ nagyon lassan ment... De túléltem, mst már 29 hetes vagyok:) Sok sikert! És örömet!

Szia, az elsõ heteket nagyon nehezen viseltem, folyamatos hangulat ingadozás, hányinger, mellfájdalom, aztán aggódás amikor ezek abba maradtak, megnyugvás mikor UH-n közlik, hogy minden rendben van, aztán megint visszajött a rosszullét, szóval én elég rsszul éltem meg az elsõ heteet, ráadásul az idõ nagyon lassan ment... De túléltem, mst már 29 hetes vagyok:) Sok sikert! És örömet!
Ne aggódj, minden rendben van. Én is az elején járok, a héten töltjük a 10. hetet, de nincs olyan nap, hogy ne aggódnék.Az aggodalom a lehetõ legtermészetesebb dolog, fõleg koraterhességben. Legszívesebben én is percenként rohangálnék UH-ra, hogy lássam, hogy gyarapszik, és jól van a kicsi.7 hetesen voltam utoljára Uh-on, és bizony zakatolt már a kis szíve!A te babádé is fog, 7 hetesen már biztos.Próbálj abból kiindulni, hogy miért ne lenne minden rendben?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!