Találatok a következő kifejezésre: 2 hét megyek uh-ra, (7 db)

7. héten járok.2 nap múlva megyek uh-ra. Nem egyformán feszül a mellem és nem mindig egyformán erősek a rosszulléteim sem. Aggódom, hogy minden rendben van-e! Ti hogy éltétek meg ezeket a heteket?

Minden nap aggódom, hogy minden rendben van-e. Nagyon várom az uh-ot, mert talán már hallhatom a szívverését is.

Legjobb válasz: Szia, az elsõ heteket nagyon nehezen viseltem, folyamatos hangulat ingadozás, hányinger, mellfájdalom, aztán aggódás amikor ezek abba maradtak, megnyugvás mikor UH-n közlik, hogy minden rendben van, aztán megint visszajött a rosszullét, szóval én elég rsszul éltem meg az elsõ heteet, ráadásul az idõ nagyon lassan ment... De túléltem, mst már 29 hetes vagyok:) Sok sikert! És örömet!

Szia, az elsõ heteket nagyon nehezen viseltem, folyamatos hangulat ingadozás, hányinger, mellfájdalom, aztán aggódás amikor ezek abba maradtak, megnyugvás mikor UH-n közlik, hogy minden rendben van, aztán megint visszajött a rosszullét, szóval én elég rsszul éltem meg az elsõ heteet, ráadásul az idõ nagyon lassan ment... De túléltem, mst már 29 hetes vagyok:) Sok sikert! És örömet!
Ne aggódj, minden rendben van. Én is az elején járok, a héten töltjük a 10. hetet, de nincs olyan nap, hogy ne aggódnék.Az aggodalom a lehetõ legtermészetesebb dolog, fõleg koraterhességben. Legszívesebben én is percenként rohangálnék UH-ra, hogy lássam, hogy gyarapszik, és jól van a kicsi.7 hetesen voltam utoljára Uh-on, és bizony zakatolt már a kis szíve!A te babádé is fog, 7 hetesen már biztos.Próbálj abból kiindulni, hogy miért ne lenne minden rendben?
bocsi: született:)
A 12 hetes baba még nagyon pici, nem is értem igazán, hogy mondhatta meg a doki a nemét. Nem lehet biztonsággal megállapítani, mondjuk ha egy annyira egyértelmû pozíciót kapott el... hát talán. 19 hetesen már sokkal biztosabb. És minden rendben lesz, ne aggódj:-)
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm. :) 12 hetesen 4D-n voltunk és széttette a lábát a pici. Persze nem éljük bele magunkat, meg igazából soha nem volt az hogy kislányt vagy kisfiút szeretnénk, mindegy, csak végre legyen kisbabánk és egészséges legyen. De azért a kíváncsiság ott van. Én is abban bízom hogy ha eddig minden rendben volt akkor most is az lesz. :)
Szia, akkor a legbiztosabb a neme, ha majd látod élõben! :) Nekem végig azt mondták, hogy fiam lesz, de én éreztem, hogy nem. most pedig egy gyönyörû 4 hós kislány édesanyja vagyok! Boldog babavárást, könnyû szülést kívánok!
Szia, Nekem 19hetesen két nagy golyó volt a lába között, mégis úgy vagyok vele, hogy egy lánynév nem fog ártani. Érkezési oldalon kiderül az igazi neme. Láttunk már tévedéseket:D Ha 12hetesen jól volt, most már annyira irinyó pirinyó az esélye, hogy baj legyen, hogy már már nincs. Sajna elõ szokott fordulni, de ezzel ne is foglalkozz, nem lesz gond, sõt! Sajna a terhesség végéig fent áll, baj lesz, de jobb nem belegondolni. (én még 5hétig aggódok minden oks legyen) Jó pocakosodást:)
Szia! Nekem az orvosom azt mondta, hogy 12 hetesen nem lehet 100%-ig megállapítani a nemét. 19 hetesen már szépen lehet látni:) Nekem 20 hetesen mutatta meg magát a kislányom:) Most 1 éves:) A sogórnõm volt 12 hetesen 4D-n, azt mondták neki, hogy kislány, gyönyörû fia szüleztett:) Boldog babavárást:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm nektek is Lányok! Csak pozitívan gondolkodok! És már érzem a mozgását, így könnyebb. Bár nem mindíg, de tegnap elõször 2 jókorát rúgott a hasfalamba:) Kíváncsi leszek mit mondanak a nemét illetõen, és hogy mi lesz :) Izgi ez a várakozás, és inkább ezen gondolkodom mint az egészségen parázzak (mert tudom hogy minden rendben lesz) :)
Sziasztok, szerintem ez dokitól függ. Az én dokim korán megmondta, hogy kislányunk lesz anno, és igy is lett. Most 14 hetes vagyok, és a genetikus is, és a saját dokim is megmondta, hogy kisfiú lesz. Egyértelmûen látszik a kukija.:) Ha valaki ért hozzá, és már látott 50000 babucit, akkor megtudja mondani.
A kérdező hozzászólása: :) Köszönöm, Neked Gratulálok a kislányhoz! :)
A kérdező hozzászólása: Tegnap voltam 4d-n nem bírtam tovább és kisfiú! Egyértelmûen látszott a kuki :)

2 hét mulva megyek uh-ra, meg kontroll vizsgálatra. Hogyan kérjem a dokitól egy olyan papirt, amire ráírja, hogy szülésig táppénz javasolt?

10 hetes vagyok,a múlthéten korházban voltam hirtelen felugrott a cukrom,de már jó és igyis diétázni kell amit nemigazán tudok tartani,néha meglopom a kaját.a lényeg megszünik lassan a munkahelyem,és felvetettem magam tápénzre,de csak 3 hétre vettek fel.azt mondták kérjek a dokimtól egy olyan papirt amire ráirja,hogy szülésig táppénz javasolt.egyszerüen csak kérjek egy ilyet tölle?

Legjobb válasz: Szia! Az én cégemnél létszámleépítés volt 8 hetes koromban, nekem semmi bajom a világon de felhívtam a dokit, és õszintén elmondtam neki a dolgot! azt mondta természetesen! szerintem neked még indokolnod sem kell, ha befektettek!! csak hívd fel és mondd el neki a helyzetet!! Nem hiszem hogy problémázna ezen!! És ne légy szégenlõs, Rólad és a kisbabádról van szó LÉGY ÖNZÕ!!! Üdv 12hetes kismami

Szia! Az én cégemnél létszámleépítés volt 8 hetes koromban, nekem semmi bajom a világon de felhívtam a dokit, és õszintén elmondtam neki a dolgot! azt mondta természetesen! szerintem neked még indokolnod sem kell, ha befektettek!! csak hívd fel és mondd el neki a helyzetet!! Nem hiszem hogy problémázna ezen!! És ne légy szégenlõs, Rólad és a kisbabádról van szó LÉGY ÖNZÕ!!! Üdv 12hetes kismami


12 hét 2 napos leszek amikor megyek a kötelező uh-ra. Elvileg mikor kell menni? Jókor megyek? Mire számíthatok?

Legjobb válasz: Jókor mész!Ez egy jó kis hosszú uh lesz, végig mérik az egész babát!A legfontosabb a nyaki redõ mérése(Down kór szûrés)!

Jókor mész!Ez egy jó kis hosszú uh lesz, végig mérik az egész babát!A legfontosabb a nyaki redõ mérése(Down kór szûrés)!
Én jövõ hét kedden megyek, 12+1 naposan. Már én is nagyon várom:)
Biztos minden rendben lesz, van! Ne izgulj! Nekem a 12 hetes UH-n már 7cm volt a Pocaklakóm! Neked is kb. ennyi, gondolj erre a kis csöpségre és mindig mosolyogj! Amúgy jókor mész! Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszod! Már nagyon várom! Múlt héten voltam szintén uh-n és akkor mondta a dokim hogy a héten mehetek. Akkor minden rendben volt. Remélem most is az lesz!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Nektek is! Állandóan vigyorgok mint a tejbetök és csak arra gondolok hogy minden rendben van. Olyan jó lesz újra látni! :)

Hányadik hétig ajánlott a 4D? Már 17 hetesen kifizettem, most vagyok 31 hetes és a doki nem tudta sosem megcsinálni, mert a pici mindig takarta az arcát. Ma megyek megint UH-ra és attól félek, ha ma sem sikerül, 2 hét múlva már késő lesz.

Legjobb válasz: Mi is hasonló helyzetben vagyunk, mindent láttunk csak a kicsink arcát nem, mert hol a keze volt elõtte, amit nem takart ki a kezével, azt a köldökzsinor takarta. Azért megcsináltattunk, mert nem csak a "babamozi" része volt jó, hanem rengeteg mérését és viszgálatot megcsináltak, ami pedig szerintem hasznos volt. Jó volt tudni, hogy minden rendben van vele:) Most megyünk 31 hetesen ismét egyszer, ezt mondják ilyenkor már nagyon aranyosak, kíváncsian várjuk, ha pedig az arcát nem látjuk... sebaj, aranyos az is ahogy kukucskál a kezei mögül:)

Mi is hasonló helyzetben vagyunk, mindent láttunk csak a kicsink arcát nem, mert hol a keze volt elõtte, amit nem takart ki a kezével, azt a köldökzsinor takarta. Azért megcsináltattunk, mert nem csak a "babamozi" része volt jó, hanem rengeteg mérését és viszgálatot megcsináltak, ami pedig szerintem hasznos volt. Jó volt tudni, hogy minden rendben van vele:) Most megyünk 31 hetesen ismét egyszer, ezt mondják ilyenkor már nagyon aranyosak, kíváncsian várjuk, ha pedig az arcát nem látjuk... sebaj, aranyos az is ahogy kukucskál a kezei mögül:)
Az én dokimnak csak 2D-je van, pár napja voltam nála, de annyira édes volt a babánk arca, hogy nekem is megfordult a fejemben, hogy jó lenne látni 3D-ben is. Most 32+6 hetesek vagyunk. Csak ugye 15.000, - egy babamozi. Másik dokinál egy vizsgálat 10.000, -, ahol van olyan UH gép. Így lehet, hogy majd csak februárban látjuk, de akkor már szemtõl-szemben. :)
Egyél elõtte, vagy igyál, amitõl be szokott indulni a baba. Pl. csoki, az édes ízektõl kicsit fel szoktak élénkülni. Vagy ha szoktál inni kv-t, kólát.
Nekem sem sikerült korábban, így 33-34. hét között megyünk ismét, remélem sikerülni fog. Láttam már egyébként 37-38. hetes képet is, de szerintem ahhoz már nagy mázli kell. Remélem ma szerencsések voltatok! Minden jót! (32 hetes mami)
Írd meg légyszi, hogy sikerült-e meglesni a babát.
A kérdező hozzászólása: sziasztok csajok Szomorúúúúúú vagyok !!!!!! Nem lett videónk, csak 3 képünk, azok is elég mosottak :S Lehet nem is a kislányom ficánkol nagyon, hanem a doki a béna, mert UH közben annyira aranyosan láttam mindent ...

19 hetes kismama vagyok. Kb.2 napja keményedik a pocakom ez normális? A babám már 1 hete mocorog rendszeresen. A keményedés okozhat valami problémát? Pénteken megyek genetikai UH-ra. Jelezzem az ottani orvosnak?

Legjobb válasz: Kicsit korai még a keményedés, jelezd az orvosnak, minél hamarabb nézess egy méhszájat is, egy esetleges nyiladozás miatt!

Kicsit korai még a keményedés, jelezd az orvosnak, minél hamarabb nézess egy méhszájat is, egy esetleges nyiladozás miatt!
Mindenképpen mond meg a dokinak és ha eddig nem szedtél Magne B6-ot akkor kezd el szedni.

19 hetes kismama vagyok. Kb.2 napja keményedik a pocakom ez normális? A babám már 1 hete mocorog rendszeresen. A keményedés okozhat valami problémát? Pénteken megyek genetikai UH-ra.

Legjobb válasz: Velem is elõfordult, megkérdeztem a védõnõt, és magnézium tabletta szedését (Magne B6 vagy Béres Magnézium+B6), illetve sok pihenést javasolt, feltett lábbal. Ha mész orvoshoz, mindenképpen említsd meg, nyugodtabb leszel, és ha valami gond lenne, kapsz segítséget, tanácsot! Ne aggódj! Boldog babavárást! 27 hetes kismami

Velem is elõfordult, megkérdeztem a védõnõt, és magnézium tabletta szedését (Magne B6 vagy Béres Magnézium+B6), illetve sok pihenést javasolt, feltett lábbal. Ha mész orvoshoz, mindenképpen említsd meg, nyugodtabb leszel, és ha valami gond lenne, kapsz segítséget, tanácsot! Ne aggódj! Boldog babavárást! 27 hetes kismami


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!