Találatok a következő kifejezésre: 2 férfi az életemben! (5 db)

Baratommal 2 eve vagyunk egyutt, egyuttelunk, de ellaposodott a kapcsolatunk es mar nem szeretem annyira, mint regen. Van egy masik ferfi az eletemben, aki 20 evvel idosebb tolem. Kezdek szerelmes lenni bele. Meg erne vele egyutt lenni?

A mostani baratom sik olyan dolgot elkovetett az utobbi par honapban ami miatt kiabrandultam belole. Nem csalt meg, de ezek a dolgok akkor is rosszul estek. Aztan korulbelul egy honapja talalkoztam egy ferfivel aki 20 evvel idosebb tolem, en 19 vagyok. Es ugy erzem kezdek szerelmes lenni bele, de mi van ha ot csak tovabbra is a testi kapcsolat fogja erdekelni?

Legjobb válasz: Oké. Oké. De szedjük ketté a dolgokat. 1. lépés: szakíts a barátoddal. 2. lépés: utána gondolkozz a másik férfin!

Oké. Oké. De szedjük ketté a dolgokat. 1. lépés: szakíts a barátoddal. 2. lépés: utána gondolkozz a másik férfin!
Hagyd. De amúgy úgy is dugni fogsz vele. Csak tudnám akkor miért kérdezed...
Figyelj, na azon aggódj, hogy mi lesz pár év múlva.Te úgyis ráérsz még mindenre 19 évesen. A barátoddal szakíts és próbáld meg a 39 évessel, ha úgy érzed majd nem megy, akkor vele is szakítasz.Ennyi.
Am gratulálok kb a lánya lehetnél:) Am leegyszerüsitve. A pasidtól nem kapsz meg mindent és ezt a hiányt mástól várnád, és ahelyett hogy a pasid elé állnál és ezt elmondanád igy neki, hogy csunyán viselkedett megbántott, és ezeen meg még pár dolgon változtasson ehelyett egy apáddal egykorú férfiba szeretsz bele. Ha még ezeket elmondod neki és utána se változik akkor hagyd el de akkor se egy 40 évessel gyere össze hanem egy veled egykorúval.
1)ellaposodott kapcsolatban 19 évesen? azonnal abbahagyni 2) ezt nem lehet megjósolni. Ha lezártad az elõzõt, meg kell várnod, milyen folytatás lesz. Belerohanni, mint egy vakegér, nem érdemes semmibe. Nagyon valószínû, hogy nem egy "én a tied te az enyém örökre", de nem lehet tudni. Csak testi kapcsolatba nem szabad belemenni, mert megéget. Szabad ismerkedni, együttjárni és nem rögtön összebútorozni..
A kérdező hozzászólása: 10 ev hazassag utan elvalt par eve. Azota csak kapcsolatai voltak, azonban a fia velem egyidos.
Nos ha már van családja nyilván nem akar másikat .. ha nincs akkor meg elképzelhetõ még vele...
A kérdező hozzászólása: Ugy ertettem a megerne-e vele egyutt lenni-t, hogy o mar 39 eves, es elgondokodtam azon, hogy mi van ha en par ev mulva csaladot akarok, es o meg nem.
Ha 2 év után ráuntatok egymásra, akkor intsetek egymásnak érzékeny búcsút. Hogy a 20 évvel idõsebb férfi esetében "megérné vele együtt lenni?", itt a kérdésbõl arra következtetek, hogy valamit elvársz cserébe. Ha érdekkapcsolat, akkor Te tudod eldönteni, hogy mit vársz el. Neked mi éri meg? 34/N
Csak a kerdesre valaszolok.Szerintem 20 evvel idosebb pasival osszejonni eleve hulyeseg O mar kielte magat, de Te?
Ez így jó buli lesz, majd felváltva apuci is, meg a fia is rádjár. Elég kínosan érezném maga, ha apám egy olyan idõs csajjal jönne össze mint én vagyok.

2 hónapja ért véget az exemmel a 7 éves már rossz kapcsolatunk csúnya veszekedéssel, sőt. , az új férfit az életemben pedig szeretem. Miért kavar fel mégis ha látom az exet?

Pedig nem csajjal volt, és rám is köszönt még se tudtam kinyögni egy helót, egyszer?en nem ment, annyira megbántott szakításkor, és meg is lepett hogy láttam. Rossz volt már vele a végén, fájóan semmitmondó( én szerettem, ? sztem már nem), mégis annyira rossz érzés ha látom, és nem értem miért mikor már rátudtam hogy vége , kész. A másik dolog, meg hogy az új férfi teljesen elvarázsol, imádnivaló. Akkor meg mi a fenéért érzem azt a gombócot a torkomban ha látom az exet, mikor minden rossz volt már vele? Meddig megy ez még? Ha nem látom, eszembe se jut az ex, elvagyok foglalva az új kapcs.-al, de ha látom mély szomorúság fog el és b?ntudat, hogy talán én hibáztam, és csak miattam alakultak így a dolgok. Mikor jutok már el oda hogy nem jelent semmit nekem?

Legjobb válasz: Tudod miért kavar fel? Mert minden rossz ellenére, olyat adott neked, amit a mostani párod sose fog tudni. A szíved tudja ezt, de az eszed mást mond. Innen a kétségek. Talán még szereted, vagy visszacsinálnád, ami történt? Hiányzik? Tedd fel magadnak ezeket a kérdéseket.

Tudod miért kavar fel? Mert minden rossz ellenére, olyat adott neked, amit a mostani párod sose fog tudni. A szíved tudja ezt, de az eszed mást mond. Innen a kétségek. Talán még szereted, vagy visszacsinálnád, ami történt? Hiányzik? Tedd fel magadnak ezeket a kérdéseket.
Nem tudom h mennyi a korod de a hét év az ember életében hosszú idõ, szóval az életed jelentõs részénél ot volt veled. kérdésedre nem tudok válaszlni da ha én lány lennék, mindenkivel megd*gatnám magam !!
azért ez érthetõ, hisz 7 év elég hosszú idõ.. és ahogy te írtad, a kapcsolatotok vége felé is szeretted még, amikor õ már valószínüleg nem.. ne aggódj el fog múlni, fõleg így, hogy már van egy új, akivel tökéletesen elvagy;) minden esetre szerencséd van, hogy ilyen gyorsan találtál valakit, én tuti nem lennék képes megtalálni a megfelelõt, ha szakítanánk a barátommal..:/ mindenkiben õt keresném:(
A kérdező hozzászólása: Egyet megtanultam az extõl: nõre nõ, férfira férfi az orvosság :) Bevált. És persze barátok. De azért ott a gombóc ha látom...... 32 éves vagyok, megtanultam már hogy ami nem megy azt felesleges erõltetni, tovább KELL lépni.
A kérdező hozzászólása: 12:27 -es válaszadónak: Ahogy mondod, szakításkor az eszemmel döntöttem, nem a szívemmel: külsõre álom pasi volt (nekem legalábbis), hozzám állása: magát fontosabbnak tartotta mint engem, és eltérõ lett az életcéljaink elérésének útvonala is. Belsõ jó tulajdonsága: voltak persze, machós style...férfias, de magányos voltam mellette, kajak. Együtt egyedül.... . . Hiányzik-e? Nem!Ezért nem értem a gombóckát :) . Valószínûleg tényleg az van, hogy túl sok mindent éltünk meg együtt (milyen igaz) - így új élmények új pasival feledtet..
Ha valaki nagyon mélyen érintett bennünket érzelmileg, azt sose lehet elfelejteni. Ezen nem változtat egy szakítás, és az sem, ha új párt találsz magadnak. Én is így vagyok az egyik exemmel. Hiába találtam meg utána azt a pasit, akivel le akarom élni az életem, ha az exet meglátom elborítanak az emlékek... De mire való a szerelem, ha nem arra, hogy maradandó élmény legyen?:D

Lányok, egy 30-hoz közeli férfinak élnie kéne az életét, vagyis alkalmikba is belemásszon semmi érzelem nélkül, vagy ha akár 1-2-3 évet is kéne várjon, amig találkozik egy rendes megfelelő lánnyal akkor szépen várja ki, csajozás nélkül?

Egyszerüen kiváncsi vagyok, hogy látjátok ti lányok...nem srácok véleményét kérem.Tehát azért 2-3 év az rengeteg...

Legjobb válasz: Egy 30-hoz közeli férfinak már nem alkalmiba kéne másznia,hanem a feleségébe,bár a mai világban már a házasság nagyon kitolódik.Ha 30-hoz közel vagy,neked kell a legjobban tudnod mire van szükséged:egy alkalmira,amit találsz úgyis,vagy egy normális nõre? Szerintem éld az életed,ha alkalom" jön,használd ki,hisz miért ne,aztán majd csak megismerkedsz egy olyan nõvel,aki mellett letudod magad kötni,addig csajozz,ne várj!Mire várnál?Most élj,ne 40 évesen. 24/L

Egy 30-hoz közeli férfinak már nem alkalmiba kéne másznia, hanem a feleségébe, bár a mai világban már a házasság nagyon kitolódik.Ha 30-hoz közel vagy, neked kell a legjobban tudnod mire van szükséged:egy alkalmira, amit találsz úgyis, vagy egy normális nõre? Szerintem éld az életed, ha alkalom" jön, használd ki, hisz miért ne, aztán majd csak megismerkedsz egy olyan nõvel, aki mellett letudod magad kötni, addig csajozz, ne várj!Mire várnál?Most élj, ne 40 évesen. 24/L
Szerintem pont 30-hoz közel kell egy kicsit tombolni - fiatalabban még az ember túl tapasztalatlan és sérülékeny, hogy érzelmileg megússza. Ha nincs épp barátnõd, és nincs a közelben álmaid csaja, akit meg akarnál hódítani, akkor miért ne? Fizikai szükségletei mindenkinek vannak.
inkább a második. nekem nem kéne olyan, akinek fû-fa megvolt.
A kérdező hozzászólása: Az utolsó lány válasza közelebb áll a mentalitásomhoz csak lassan úgy érzem kezdi megbosszulni magát ez a csajmentes életstilus...(több mint 1 év)
Én is 30 hoz közel vagyok, és már 3 éve nincs kapcsolatom lányokkal, semmi testi kapcsolat sem. Tényleg nem érdemes megvárni, látod én is vártok, és még várhatnék akár életem végéig is, ha az ember csak vár nem jön semmi. Muszáj csajozni. Az más kérdés, hogy nekem nem megy elég jól.


2 férfi van az életemben! Van egy 5 éves élettársi kapcsolatom, de kb. fél éve megismerkedtem egy másik férfival, akivel azóta is tart a kapcsolatom, titokban és szeretjük egymást. Mitévő legyek?

Fogalmam sincs mit csináljak, egyiket sem bírom elveszíteni.

Legjobb válasz: Pedig elkéne dönteni melyik a fontosabb az 5éves kapcsolat vagy egy fél éves :/ te tudod...

Pedig elkéne dönteni melyik a fontosabb az 5éves kapcsolat vagy egy fél éves :/ te tudod...
Szerintem választanod kéne mert nem mehet igy sokáig... legalábbis én nem örülnék ha megtudnám!
Ha egyiket sem akarod elveszíteni, valószínûleg mindkettõt el fogod veszíteni. Azt írod, a szeretõdet szereted. Akkor mi itt a probléma? Szépen megmondod az élettársadnak, hogy részedrõl ennyi volt, nem õt szereted, és elköltözöl. Ne legyél gyáva! Szerintem mielõbb döntsd el, mit akarsz: az élettársad helyében én már ezért a fél év hazudozásért is kiraknám a szûröd. Le lehet pontozni, ez a véleményem.
A kérdező hozzászólása: Teljesen egyetértek! Köszi! :)
Én voltam hasonló helyzetben. Vagyis kicsit hasonlóban, ugyanis én 3. év után elköltöztem az exemtõl, a szakítást nem tudtam még akkor kimondani, csak szerettem volna lazábbra fogni a dolgot. Valamennyire szerettem még õt, de nem úgy, mint partnert. És nekem nem konkrét szerelmem volt mellette, csak simán úgy éltem az életem, mintha nem is lenne párom. Mondjuk nem volt nehéz, mert hetente max egyszer találkoztunk, szexuális kapcsolat meg nem is volt közöttünk, ennek ellenére négy és fél évig húztuk. Én egyszerûen gyáva voltam, nem mertem kimondani, hogy vége, még magamnak is bizonygattam, hogy ha kiélem magam, akkor lehet ebbõl még valami. Õ meg nem akarta kimondani, hogy vége, mert valamennyire kényelmes volt neki ez a dolog és tökéletes anya lettem volna a gyermekeinek miután lenyugszom. Ennek ellenére végre megtettem, rászántam magam és bár akkor volt sírás-rívás, végül egy percig sem bántam meg. Õszintén kérdezd meg azt magadtól, hogy el bírod-e képzelni, hogy az élettársaddal éld le az életed, gyermekeket szülsz neki, akár néhány éven belül és csak õt szereted. Ha igen, akkor nem kérdés, hogy elhagyod a másik férfit. De ha a válaszod nem, akkor lépned kell. Sok sikert.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget!
jaj de kinos.

Mindenhol mást írnak a Szûz férfi - Nyilas nõ párkapcsolatáról, van ahol jót, van ahol rosszat, és a horoszkópos könyvem sem érinti elég mélyen ezt a témát.2 Szûz volt eddig az életemben, tök mások. Ennyit számít az aszcendens?

Nyilas nõ vagyok Bak aszcendensel. Elsõ párom Szûz csillagjegyû Oroszlán aszcendenssel, na hát abban a kapcsolatban aztán minden volt, megalázás, megcsalás, mindez 3 és fél éven keresztül. Már évek óta külön vagyunk, mégsem tudom 'lekaparni' magamról, olyan, mintha birtokolni akarna. A jelenlegi párom szintén Szûz csillagjegyû, de Halak az aszcendense. Nagyon szeretem, nagyon jól kijövünk, egyszerûen - természetembõl kiindulva számomra is hihetetlen - de mindenben passzolunk. Azt hiszem õ a nagy Õ. Õszintén szólva, nem tudom, lehet-e hinni a horoszkópnak, vagy sem, igazából csak a jellemzésemet szoktam néha elolvasni, az ilyen 'elõrejelzéseket' soha, mindenesetre érdekel a téma, és ha valaki ért hozzá, örülnék ha elmagyarázná, hogy tényleg ennyit számít az aszcendens 2 ugyan olyan csillagjegyû pasinál?

Legjobb válasz: Azért írnak mindenhol mást, mert egy véletlen generátor gyártja a horoszkópokat és a közöttük lévõ kapcsolatot. Senki nem gondolhatja komolyan, hogy a születése pillanatában a bolygók állása meghatározó tényezõt képviselnek a személyiségfejlõdésében. Arról nem is beszélve, hogy már 1 óra múlva teljesen más pozícióban vannak, pláne egy egy hónapos intervallum alatt. Szerinted 500 millió emberrel azonos tulajdonságaid vannak? A párodnak ne beszélj ezekrõl a dolgokról, mert õ is hülyének fog nézni.

Azért írnak mindenhol mást, mert egy véletlen generátor gyártja a horoszkópokat és a közöttük lévõ kapcsolatot. Senki nem gondolhatja komolyan, hogy a születése pillanatában a bolygók állása meghatározó tényezõt képviselnek a személyiségfejlõdésében. Arról nem is beszélve, hogy már 1 óra múlva teljesen más pozícióban vannak, pláne egy egy hónapos intervallum alatt. Szerinted 500 millió emberrel azonos tulajdonságaid vannak? A párodnak ne beszélj ezekrõl a dolgokról, mert õ is hülyének fog nézni.
Nyilas lévén eddig jól kijöttem a Szûz pasikkal, de csak azokkal, akik nyilt lapokkal játszottak: nagyon jókat szoktunk eldumálni, akár órákon keresztül, viszont nagyon jó információ kihúzó úgy, hogy közben õ nem mond magáról semmit sem. A Szûz jegyû sokszor nem érzi az irányt, amerre haladnia kellene az életben, éppen emiatt mindig mások információiból akar megélni, vállalkozást nyitni. Amikor bármelyik szûz jegyû srác ismerõsömnek megint ez az oldala jön elõ és mindemellett még gyerekes is, akkor jobbnak tartom nem találkozni vele hónapokig.
A kérdező hozzászólása: Kedves Utolsó Válaszoló! Azt, hogy miért bírtam vele 3, 5 évig? Gyerek voltam. Elég fiatalon kerültünk össze, tudod az elsõ, úgy minden szempontból, ahhoz valahogy még jobban ragaszkodsz. Így 22 évesen aztán érzi az ember, hogy ezt nem kellett volna :D De mibõl tanul az ember, ha nem ebbõl? Amit írtál, hogy én döntöm el, hogy akarok-e valamit, vagy sem, hát ehhez mindig is így álltam. Az elõzõ kapcsolatomban is, most is. Partnertõl függ, mi sül ki a dologból. Amint korábbi kommentáromban is írtam, kíváncsiságból elküldtük a születési adatainkat egy párhoroszkópos oldalra, hát kb 60%-a igaz, a többinél csak meresztettük a szemünket :D A szkepticizmusom továbbra is megmarad a világ dolgaival szemben, azt hiszem, de az elmúlt 3 hétben legalább elszórakoztattam magam :D Mindenkinek köszönöm, aki érdemben hozzászólt! :)
Én is nyilas vagyok, mégsem ezek a tulajdonságok illetnek, amiket leírtatok. A legtöbb dolog tanulható, az, hogy hogyan viselkedsz leginkább a gondolatmenetedet tükrözi, amit meg a szüleidtõl tanulsz jórészt. Az ember tud önmagán, a személyiségén változtatni bármikor, ha akar... Tíz éve még egészen más voltam, mint most. Csak azt akarom ezzel mondani, hogy ez a horoszkópozás jó játék az unalmasabb pillanatokra, de nem érdemes túl komolyan venni. Sõt! Elég veszélyes mindenféle bolygóállásra fogni, hogy miért vagyok olyan, amilyen vagyok. Holott tudnék változtatni, ha akarnék, csak az a nehezebbik út. A párommal az elsõ idõkben nagyon-nagyon nehezen értettük meg egymást, bár jól éreztük magunkat, belé szerettem, nem tudtam, mi lesz belõle. Veszekedtünk sokat és nagyon el voltam keseredve. Aztán egyszer csak eldöntöttem, hogy én ezt akarom, és mûködni fog!!! Onnantól kezdve megpróbáltam megérteni õt, az õ szemével látni, és hinni neki, még ha nem is tûnt logikusnak, amit mond. És ez a hozzáállás lassan rá is jellemzõ lett. Egy kicsit mindketten változtunk egymás érdekében, hogy mûködjön. Ma pedig teljesen egy hullámhosszon vagyunk. Talán ezt hívják összecsiszolódásnak. De végzõdhetett volna másképp is, ha azt hajtogatjuk, hogy "mert én ilyen aszcendensû vagyok, te meg olyan vagy"... azzal nem sokra mentünk volna. Kedves Kérdezõ! Szereted, passzoltok, jól kijöttök, és úgy érzed Õ az? Akkor tojd le magasról, amit a horoszkóp, vagy bárki mond, mert ha akarod, akkor õ lesz a jövõd! Az elõzõ, rossz kapcsolatodra pedig ne ebben a jól mûködõ kapcsolatban keresd a magyarázatot! Azt a múltban találod meg. Csak ameddig azzal vagy elfoglalva, addig tényleg birtokol téged az ex. És akkor nem tudod vagy nem akarod levakarni? (Egyátalán hogy bírtad 3, 5 évig elviselni, hogy megalázzanak és megcsaljanak?)
A kérdező hozzászólása: Utolsó Válaszoló! Én is a Bak-Szûz összeállítás miatt gondolom, hogy okék vagyunk, valahol azt írták, hogy az állítólag jó. :) Látom, az elsõ válaszoló még mindig annyira kötekedni akar, hogy nem olvasta végig a kommentáromat, sem a kérdés kiírást, melyekben leírom, hogy nem hiszek benne, és azt is említem, hogy a hirtelen feltörõ kíváncsiságom honnan is ered. Én viszont most már arra a kérdésre is várom a választ, hogy ha Te ebben nem hiszel, mégis, mi a lótúróért nyitsz meg ilyen kérdést. Én pl nem hiszek a természetfeletti lényekben, sem az ufókban, ezen okokból nem nyitok meg erre vonatkozó kérdést, és nem sértegetek (ok nélkül) ismeretlen embereket, hisz õk sem tették ezt velem. Teljes szívembõl sajnálom, ha ez a kérdés esetleg megbántott, megsértett, fájdalmat okozott, de hogy ne fájjon még jobban, inkább keress egy másik témát, ahol esetleg érdemben hozzá tudsz szólni az adott kérdéshez, hiszen ez az oldal ezért jött létre, nemde? De mivel nekem az ilyen jellegû emberkékre sem idõm, sem energiám, majd a moderátor eldönti, hogy idevaló vagy-e!
Hát a szûz elég hepciás és önfejû. Kell hozzá nagy adag alkalmazkodás. De annyira nem rossz. A nyilas eléggé alkalmazodó, viszont a bak az szintén fafejû, szóval nem tudom pontosan milyen lehetsz... Mondjuk egy dolog mindenképp jó lehet, az érdeklõdés... A szûz is eléggé érdeklõdõ és szeret tanulmányozni sok témát igen mélyen. A nyilas inkább felszínesebben, de még széleskörûbben, viszont a bak megint egy könyvmoly típus, szóval ez lehet jó... Amúgy sokat számíthat az aszcendens. Bár ha szûz, meg halak, jaj... mindkettõ megcsalós is szokott lenni, szóval óvatosan!
Nyitottnak lenni a világra egy dolog, és a kritikus gondolkodás teljes hiányában szenvedni, ezáltal elhinni a nyilvánvaló ostobaságokat pedig egy másik. Esetedben a kettõ együtt jár. Egyébként ha a párod is hisz ezekben, akkor mégiscsak összeilletek, szóval megkaptad a választ a kérdésedre. Az, hogy 550 millió egyéb emberrel egy hónapban született, vagy nem, az teljesen irreleváns.
A kérdező hozzászólása: Kedves Elsõ válaszoló! " A párodnak ne beszélj ezekrõl a dolgokról, mert õ is hülyének fog nézni." Kérlek, ne a saját párkapcsolatodból indulj ki, Téged biztos annak néz a párod, pláne, ha otthon is ilyen intelligens megnyilvánulásaid vannak. Ha Te nem hiszel a horoszkópokban, nem muszáj ilyen jellegû kérdéseket olvasnod, ez a tipikus kötekedõ emberekre jellemzõ. Nyilvánvaló, közéjük tartozol Te is. Egyébként a Páromat érdeklik az ilyen jellegû dolgok, valószínûleg a mûveltségünkbõl adódik, hogy nyitottak vagyunk a világra. Második Válaszoló! Nálunk pont ugyan ez a helyzet! :) A környezetünk is észrevette, volt, aki viccesen megjegyezte, hogy még jó, hogy egymásra találtunk, mert bennünket csak együtt lehet elviselni :D Harmadik Válaszoló! Épp tegnap jött szembe velem ez az oldal, és bár nem a horoszkópra építem az életem, csak a Nagymamámtól kapott horoszkópos könyv miatt lettem egy kicsit kíváncsi, elküldtem az e-mailt, várjuk a választ :) A Negyedik Válaszhoz pedig inkább semmit nem fûznék.... -_- '
Van 12 Nap-jegy és ugyanennyi aszcendens. Ha ezt összeszorzod 12x12= 144. Ennyi kombinációja van a Nap jegynek és az aszcendensnek. Ha ehhez hozzáveszed a többi hatást (Hold, házak, fényszögek, stb.)gyakorlatilag végtelen nagyságú számot kapsz. Ezért nincs két egyforma ember (hiába áll mindegyiknek a Napja a Szûzben), mert mindenkinek egyedi és egyszeri horoszkópja van. Olyan mint az ujjlenyomat. Itt csinálnak neked egyedi párhoroszkópot: http://5mp.eu/web.php?a=parhoroszkop
Hm... én nem értek az ilyen horoszkópos dolgokhoz, de az én párom is szûz csillagjegyû... abból is az a fajta aki tök pedáns, nem lármázó, nyugodt, kissé filozofáló. Én pörgõs, komolyan tüzes vagyok, ami a nyilasoknál tipikus tulajdonság. Na ebbõl csak azt akartam kihozni, hogy szerintem az ellentétek vonzzák egymást, és ki is egészítik egymást. Engem lenyugtat, õt pedig fölpörgeti az én viselkedésem :) Amúgy annyira nem érdemes a horoszkópokat nézni. Egyszerûen nem létezik két egyforma ember, és most jól jártál :)
Én nyilas nõ vagyok és már régen észrevettem, hogy szûzek mellett mindig is gyakran kötöttem ki, haverként is. Idõvel rájöttem ez azért lehet, mert a szûz is elvan a maga világában, szeret tanulni, szintén infokat gyûjteni, mint a nyilas és nem birtoklóak általában, mint pl a bika, vagy a skorpió. Ezért egymás társaságában nem fulladoznak, hanem jól elvannak.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!