Találatok a következő kifejezésre: 2 férfi az (85 db)

A Z világháború c. filmben amikor Brad Pitt elér a WHO laborjához, és le van kötözve, akkor van ott 2 férfi, az egyik nem Peter Capaldi?

Legjobb válasz: Heló! "In World War Z, he played the character named, “W.H.O. Doctor”" Szóval igen, szerepel benne.

Heló! "In World War Z, he played the character named, “W.H.O. Doctor”" Szóval igen, szerepel benne.
A kérdező hozzászólása: köszi

Így jártam anyátokkalban Barney triciklijébe az is beletartozik, hogy 2 férfi - 1 nő?

Barney nem említi, hogy csak az a szabályos, ha 1 férfi - 2 nő.

Legjobb válasz: Nem a tricikli csak 1 férfi két nõ de abban igazad van hogy nem mondja hogy 2 férfi 1 nõ nem tehet ki egy triciklit tehát szerintem lehet benne valami

Nem a tricikli csak 1 férfi két nõ de abban igazad van hogy nem mondja hogy 2 férfi 1 nõ nem tehet ki egy triciklit tehát szerintem lehet benne valami

Baratommal 2 eve vagyunk egyutt, egyuttelunk, de ellaposodott a kapcsolatunk es mar nem szeretem annyira, mint regen. Van egy masik ferfi az eletemben, aki 20 evvel idosebb tolem. Kezdek szerelmes lenni bele. Meg erne vele egyutt lenni?

A mostani baratom sik olyan dolgot elkovetett az utobbi par honapban ami miatt kiabrandultam belole. Nem csalt meg, de ezek a dolgok akkor is rosszul estek. Aztan korulbelul egy honapja talalkoztam egy ferfivel aki 20 evvel idosebb tolem, en 19 vagyok. Es ugy erzem kezdek szerelmes lenni bele, de mi van ha ot csak tovabbra is a testi kapcsolat fogja erdekelni?

Legjobb válasz: Oké. Oké. De szedjük ketté a dolgokat. 1. lépés: szakíts a barátoddal. 2. lépés: utána gondolkozz a másik férfin!

Oké. Oké. De szedjük ketté a dolgokat. 1. lépés: szakíts a barátoddal. 2. lépés: utána gondolkozz a másik férfin!
Hagyd. De amúgy úgy is dugni fogsz vele. Csak tudnám akkor miért kérdezed...
Figyelj, na azon aggódj, hogy mi lesz pár év múlva.Te úgyis ráérsz még mindenre 19 évesen. A barátoddal szakíts és próbáld meg a 39 évessel, ha úgy érzed majd nem megy, akkor vele is szakítasz.Ennyi.
Am gratulálok kb a lánya lehetnél:) Am leegyszerüsitve. A pasidtól nem kapsz meg mindent és ezt a hiányt mástól várnád, és ahelyett hogy a pasid elé állnál és ezt elmondanád igy neki, hogy csunyán viselkedett megbántott, és ezeen meg még pár dolgon változtasson ehelyett egy apáddal egykorú férfiba szeretsz bele. Ha még ezeket elmondod neki és utána se változik akkor hagyd el de akkor se egy 40 évessel gyere össze hanem egy veled egykorúval.
1)ellaposodott kapcsolatban 19 évesen? azonnal abbahagyni 2) ezt nem lehet megjósolni. Ha lezártad az elõzõt, meg kell várnod, milyen folytatás lesz. Belerohanni, mint egy vakegér, nem érdemes semmibe. Nagyon valószínû, hogy nem egy "én a tied te az enyém örökre", de nem lehet tudni. Csak testi kapcsolatba nem szabad belemenni, mert megéget. Szabad ismerkedni, együttjárni és nem rögtön összebútorozni..
A kérdező hozzászólása: 10 ev hazassag utan elvalt par eve. Azota csak kapcsolatai voltak, azonban a fia velem egyidos.
Nos ha már van családja nyilván nem akar másikat .. ha nincs akkor meg elképzelhetõ még vele...
A kérdező hozzászólása: Ugy ertettem a megerne-e vele egyutt lenni-t, hogy o mar 39 eves, es elgondokodtam azon, hogy mi van ha en par ev mulva csaladot akarok, es o meg nem.
Ha 2 év után ráuntatok egymásra, akkor intsetek egymásnak érzékeny búcsút. Hogy a 20 évvel idõsebb férfi esetében "megérné vele együtt lenni?", itt a kérdésbõl arra következtetek, hogy valamit elvársz cserébe. Ha érdekkapcsolat, akkor Te tudod eldönteni, hogy mit vársz el. Neked mi éri meg? 34/N
Csak a kerdesre valaszolok.Szerintem 20 evvel idosebb pasival osszejonni eleve hulyeseg O mar kielte magat, de Te?
Ez így jó buli lesz, majd felváltva apuci is, meg a fia is rádjár. Elég kínosan érezném maga, ha apám egy olyan idõs csajjal jönne össze mint én vagyok.


Melyik férfit válasszam? Az a problémám, hogy nem tudok dönteni 2 férfi között. Egyedülálló anyuka vagyok, 4 éves a kislányom. Az 1. jelölttel már 1 éve együtt vagyunk, de még hallani sem akar összeköltözésről.

Azt mondja szeret minket, de nem tudja hogy hosszú távon m?ködne-e a dolog.A 2. férfit most ismertem meg a játszótéren, neki is van egy 4 éves kislánya. Tud a másik férfir?l, de mégis kitartóan próbálkozik. Nem tudom, hogy mit csináljak! Vajon a jelenlegi párom meggondolja magát valamikor? Vagy próbáljam meg az újat? Azt se akarom, hogy a gyerek sérüljön!

Legjobb válasz: 2. mert az elsõ kicsit sem biztos a dologban

2. mert az elsõ kicsit sem biztos a dologban
Na jó, úgy látom nem érted a férfiak nyelvét, de lefordítom neked mert rengeteg nõt tudnak manipulálni/hülyíteni, ti meg elhiszitek hogy igazat mondanak :D Na jön a fordítás "Azt mondja szeret minket, de nem tudja hogy hosszú távon mûködne-e a dolog" Fordítás: Neki ez így tökéletes hogy szabad(mert annak számít, mivel nem éltek együtt)azt csinálhat amit akar és még kúrogathat is, tehát lényegében te csak egy szexpartner vagy a számára.Téged csak ilyen pót suncinak használ ami azt jelenti ha nem jön össze mással a "dolog" akkor a nap végén jó leszel neki te is, hihetetlen hogy ez egy év alatt nem jött le neked...és mennyi ilyen nõ van hogy hosszú éveken át hülyítik õket a pasijuk :D Dehát mit lehet tenni ha a nõknek ilyen palik kellenek, gondolom a második is egy remek színész lehet :D Ha valaki "szeret" téged akkor nem azt fogja mondani hogy hosszútávon nem biztos hogy mûködne a dolog mégis mi ez?Józan paraszti ésszel rá lehetne jönni hogy ez a pali nem szeret téged
Az egyedülálló apukára szavazok. Ez a mostani barátod egy szélhámos hóhányó, nem gondolja komolyan. Nem sok férfi kapja meg a gyereket...ha egyedül neveli, biztosan fõz-mos rá, rendben tartja, törõdik vele. Én megismerném õt a helyedben. Kezdeném azzal, hogy egy szép õszi napon leülnék mellé a játszótéren beszélgetni, és elújságolnám neki, hogy szakítottam a régi párommal, meg nem akart komoly kapcsolatot, csak összejárogatni, pedig te már vágynál egy igazi jó kapcsolatra, szeretetteljes családi légkörre. Szeretnél megállapodni és jó anyuka lenni. Ezzel két legyet ütsz egy csapásra. Jelet adsz az apukának, és már az elején tisztázod, hogy Te mit szeretnél és mit vársz el. 21/l
"Én csak arra vágyok, hogy valaki szeressen magamért" - mindenki arra vágyik. Ha képes vagy elgondolkodni azon, hogy "lecseréled", mert nem hajlandó összeköltözni veled, akkor azért szereted, amit elvársz tõle, amit belelátsz a kapcsolatba. Próbáld meg tényleg önmagáért szeretni, úgy, ahogy van, az összes jó és rossz tulajdonságával együtt, elvárások nélkül, és akkor TALÁN mûködni fog. Nem biztos, de lényegesen nagyobb az esély...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat, nagyon sokat segítettetek!
Na igen, nem nagyon érdekelne választás téren a 2. , ha minden ok lenne az 1.-vel ! Egyébként igazat adok azoknak, akik azt írják , hogy az 1.-nek ez így kényelmes, de esze ágában sincs lépni elõre.... saját tapasztalat, én négy évet csesztem el egy pasi mellett, ilyen itt alszunk ott alszunk, de semmi közös ... :S Meggyõzõdésem, aki egy év után nem akar összeköltözni, az késõbb sem fog akarni ! ÉS itt nem fiatal párokról beszélek, de mondjuk ahol már mindkét fél keres , és nincs is értelme rabolni a másik idejét, mert lakva ismeri meg az ember a másikat ! Szóval én elbeszélgetnék komolyan az elsõvel , hogy te szeretnél már eggyel fentebbi szintre lépni a kapcsolatban és költözzön oda, ha nem tenné én hanyagolnám , és legalább megtudnád, hogy szeret igazán, vagy csak szexre kellesz ....
pont azt akartam írni mint az elõzõ de hozzátenném azt is hogy te sem vagy valami szenvedélyes szerelmes hisz akkor tudnád magadtól hogy "A vagy B " inkább az a lényeg hogy legyen valakid
A kérdező hozzászólása: Azért nehéz, mert az elsõt szeretem, de nagyon bánt, hogy õ nem akarja annyira a dolgot, mint ahogyan én.Nagyon jól elvagyunk, minden téren jól kijövünk, a gyerek is szereti, vágyik egy "igazi" családra, apukára.De mi van akkor, ha soha nem jut el odáig, hogy velünk akarjon élni? A második iránt még nem érzek semmit, csak néhányszor találkoztunk. Õ is egyedül neveli a gyerekét, így jobban megért bizonyos dolgokat. De ki tudja, lehet hogy õ se akar majd komoly kapcsolatot. Én csak arra vágyok, hogy valaki szeressen magamért, szeresse a gyerekemet. Nem hiszem, hogy túl sokat akarok. Vagy mégis?
Arról nem volt szó, hogy melyik iránt hogy érzel... pedig az is számít! Racionálisan: az elsõben nem sok lehetõséget látnék. Persze változhat a helyzet, de az is benne van a pakliban, hogy neki ez így kényelmes... A másodiknál szimpatikus, hogy nem adja fel... Mondjuk azt nem tudhatod, hogy õ pl. akarna-e egy év után összeköltözni. :) Szerintem itt most a szívedre kell hallgatnod! :)
dönts úgy ahogy neked, meg a kislányodnak a legjobb
A kérdező hozzászólása: A jelenlegi páromat szereti a kislány, elfogadta. A párom is igyekszik elfogadni, szereti. Én is ezt mondom, hogy garancia nincs semmire, de meg kell próbálni. De õ még várni akar, szerinte jó ez így ahogy van.Szerintem viszont 1 év alatt el lehet dönteni, hogy mit akar az ember.
ha már itt kérdezed ezt akkor egyértelmû, hogy második...ezen elgondolkozol akkor egyértelmû!
Én mindenképp a gyereket nézném ! Egyébként miért nem akar még az 1. jelölt összeköltözni , szereti a gyereked ? Nehéz ügy ez , én látom a környezetemben, én mindenképp azt választanám, aki a gyerekem is elfogadja és a gyerek is õt ! Garancia meg sajnos nincs, hogy meddig tart egy kapcsolat ... szóval ez csak kifogás az 1.-tõl sztem !
Szerintem azt kéne elõször tisztázni, hogy miért nem tudja az 1. jelölt, hogy hosszútávon is mûködne e a dolog. Erre rá kérdeztél? Miért fél elkötelezni magát? Lehet, hogy csak megrémíti, hogy ha összeköltöztök és mivel ugye van egy gyereked, akkor már egy család lesztek. Azért egy év nem olyan hosszú idõ. Persze az is lehet, hogy csak hülyít és úgy van vele, hogy "jól elvagytok" és kész. De nem kell egy év után feltétlenül összeköltözni. Viszont azt mindenképp tudnia kell egy év után is, hogy ez hosszútávú a részérõl vagy nem. A 2. nyilván szimpatikusabb, de azt mondtad, hogy az 1.-t szereted, szóval akkor nem ártana tisztázni vele a dolgokat. Ha még mindig nem tudja, hogy a jövõt veled képzeli el, akkor nem hiszem, hogy sok esély van rá. De ebbe nem feltétlenül tartozik bele még az összeköltözés, az ráér még. Meg persze mennyire szereti a kislányod? Mert ez az elvan vele ez nem túl meggyõzõ.

2 férfi van az életemben! Van egy 5 éves élettársi kapcsolatom, de kb. fél éve megismerkedtem egy másik férfival, akivel azóta is tart a kapcsolatom, titokban és szeretjük egymást. Mitévő legyek?

Fogalmam sincs mit csináljak, egyiket sem bírom elveszíteni.

Legjobb válasz: Pedig elkéne dönteni melyik a fontosabb az 5éves kapcsolat vagy egy fél éves :/ te tudod...

Pedig elkéne dönteni melyik a fontosabb az 5éves kapcsolat vagy egy fél éves :/ te tudod...
Szerintem választanod kéne mert nem mehet igy sokáig... legalábbis én nem örülnék ha megtudnám!
Ha egyiket sem akarod elveszíteni, valószínûleg mindkettõt el fogod veszíteni. Azt írod, a szeretõdet szereted. Akkor mi itt a probléma? Szépen megmondod az élettársadnak, hogy részedrõl ennyi volt, nem õt szereted, és elköltözöl. Ne legyél gyáva! Szerintem mielõbb döntsd el, mit akarsz: az élettársad helyében én már ezért a fél év hazudozásért is kiraknám a szûröd. Le lehet pontozni, ez a véleményem.
A kérdező hozzászólása: Teljesen egyetértek! Köszi! :)
Én voltam hasonló helyzetben. Vagyis kicsit hasonlóban, ugyanis én 3. év után elköltöztem az exemtõl, a szakítást nem tudtam még akkor kimondani, csak szerettem volna lazábbra fogni a dolgot. Valamennyire szerettem még õt, de nem úgy, mint partnert. És nekem nem konkrét szerelmem volt mellette, csak simán úgy éltem az életem, mintha nem is lenne párom. Mondjuk nem volt nehéz, mert hetente max egyszer találkoztunk, szexuális kapcsolat meg nem is volt közöttünk, ennek ellenére négy és fél évig húztuk. Én egyszerûen gyáva voltam, nem mertem kimondani, hogy vége, még magamnak is bizonygattam, hogy ha kiélem magam, akkor lehet ebbõl még valami. Õ meg nem akarta kimondani, hogy vége, mert valamennyire kényelmes volt neki ez a dolog és tökéletes anya lettem volna a gyermekeinek miután lenyugszom. Ennek ellenére végre megtettem, rászántam magam és bár akkor volt sírás-rívás, végül egy percig sem bántam meg. Õszintén kérdezd meg azt magadtól, hogy el bírod-e képzelni, hogy az élettársaddal éld le az életed, gyermekeket szülsz neki, akár néhány éven belül és csak õt szereted. Ha igen, akkor nem kérdés, hogy elhagyod a másik férfit. De ha a válaszod nem, akkor lépned kell. Sok sikert.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget!
jaj de kinos.

Lányok, hölgyek valakinek volt már része 3-as szexben 2 férfi 1 nõ és az egyik a pasija volt vagy esetleg 2 idegen srác? Milyen volt?

Legjobb válasz: volt benne részem egyszer kétlányal, csak nem az igazi mert egyszere csak az egyikel tudsz foglalkozni , barátnök voltak folyton dumált nevetek meg hülyéskettek, szerintem egy lány nak izgalmasabb ha két pasi tolja neki

volt benne részem egyszer kétlányal, csak nem az igazi mert egyszere csak az egyikel tudsz foglalkozni , barátnök voltak folyton dumált nevetek meg hülyéskettek, szerintem egy lány nak izgalmasabb ha két pasi tolja neki
igen volt benne részem 2 pasival
Ez csak álom. :D Nekem jó lenne 2 csaj, egy srác és 2 srác egy csajos is. 00/L
Hány napja ismered õket?
Én mikor vásárolok, de nem tudok 2 ruha közt dönteni, mindig azt mondom: "akkor vegyük meg mindkettõt!" ......remélem érted, mire célzok! ;) ha bennevannak az édeshármasban, akkor miért ne? :)
na?
sztem az elõzõ erre gondol: "Mindkettõ szerelmes beléd? Mi nincs meg az egyikben és mi nincs meg a másikban? Mi bennük a pozitív?"
Nekem még nem válaszoltál...:) amíg nem teszed meg sajnos nem tudok mit írni...De ha nem érdekel, ahogy óhajtod.
A kérdező hozzászólása: ELNÉZÉST 19 vagyok
Nem válaszoltál nekünk...
kor?
A kérdező hozzászólása: Ebben tévedsz engem nem érdekel se a külseje se a pénze egyiknek sem!nem azért szeretem õket . nem minden nõt a pénz és a Brad Pitt külsõ vonz.
Ha 2 emberbe vagy szerelmes, akkor egybe se vagy. Amúgy mindegy mit mondunk, úgyis külsõ v pénz alapján fogsz választani, mert nõ vagy.
Mindkettõ szerelmes beléd? Mi nincs meg az egyikben és mi nincs meg a másikban? Mi bennük a pozitív?
A kérdező hozzászólása: kiegészítik egymást :(((( ami nincs meg az egyikben az megvan a másikban:( az egyiket 2éve ismerem a másikat 1, 5éve
Amelyikkel jobban szinpatizállsz.:) (nemhiszem h ugyan annyira jön be az 1-ik mint a másik)vmelyik szebb vagy másabb tulajdonsága van.
Sztem te sem tudod igazan, higy mit akarsz. Azt dontsd ek eloszor, hogy te mit akarsz, mi az eletcelod , hog fogod elerni, kit latsz magad mellett tobb ev mulva is akar... Ha erre rajossz, megkapod a valaszt.

Baratnom sex kozben azt keri hogy meseljem neki hogy meg 2 ferfi csatlakozik hozzank, mar mondtam nekik ilyenek zavarnak engem de azt mondja mas nem felizgat annyira. Mit csinaljak?

Agyban nincsen bajam O is dicseri mindig viszont elveszi a kedvemet hogy ilyeneket fantazial es meg tolem var hogy beszelek ilyeneket

Legjobb válasz: Egyszer hivj oda meg vagy 8 pasit aztan hadd elje ki magat a csahod xdd

Egyszer hivj oda meg vagy 8 pasit aztan hadd elje ki magat a csahod xdd
tanulj meg fogalmazni
itt a kerületben van egy hely, ahol sok csöves szokott tanyázni, este elhozod, aztán bedobod közéjük, ott kiélheti a vágyait
:-)
A kérdező hozzászólása: @4 egyszer ennyit mondtam neki, baratnojenek joll all atlatszo szokniya kulonesen rozsaszinben, 4 napig nem beszelthozzam :)
Vagy, csatolj fel még egy bránert aztán lehet figurázni vele.:-D
A kérdező hozzászólása: @5 tudom hogy nem vagyok kevess neki, csak mindig ilyenekrol beszel es elvezi ojj anyyira neha sikit.. ( Volt olyan is ekkora org.. sa lett szomszedok masik reggel kerdeztek tolem, gond volt e eszaka )
Én meg összepakolnék és pááááá. Ha ilyenekrõl fantáziál ugy érezném h kevés vok
Te kérd meg egyszer, hogy hívja el pluszba az egyik barátnõjét. Mert már kettesben snassz.
A kérdező hozzászólása: Szerintem benne lenne csoportosban. :(
Marmint a csajod.xdd
A kérdező hozzászólása: 11- es eloben es gyakorlatban fogalmaznalak..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!