Találatok a következő kifejezésre: 2 es eve vagyok (755 db)

Milyen ajándékot adhatnék a barátomnak? 2, 5 éve vagyunk együtt és szeretnék neki valami kreatívat adni amit én készítek, de légyszi ne ilyen átlagos dolgokat írjatok, mert a neten én is találok olyat. Olyat amit mondjuk már készítettetek már

Legjobb válasz: Nem tudom, hogy neked mi az átlagos, de én 3 éve vagyok együtt a párommal, leírom, h én miket csináltam neki, illetve miket kaptam tõle eddig. : ) - fényképes montázs - torta - mesekönyv... amibe a mi 'lovestory'-nk van leírva, és hozzá kis rajzolt ábrák - ékszeres doboz, õ barkácsolta itthon - képkeret, ami saját kezûleg volt díszitve, és egy közös kép rólunk

Nem tudom, hogy neked mi az átlagos, de én 3 éve vagyok együtt a párommal, leírom, h én miket csináltam neki, illetve miket kaptam tõle eddig. : ) - fényképes montázs - torta - mesekönyv... amibe a mi 'lovestory'-nk van leírva, és hozzá kis rajzolt ábrák - ékszeres doboz, õ barkácsolta itthon - képkeret, ami saját kezûleg volt díszitve, és egy közös kép rólunk
Ha mondjuk van üres albumod és van sok képed róla és rólad akkor rakd bele és csinálj neki rajzol plusz idézetet.

Mi tehetnék ebben a helyzetben? Az én helyzetem úgy néz ki, hogy van egy barátnõm, akivel lassan 2.5 éve vagyunk 1ütt.1 éve romlott a helyzet, és mára már nem is fekszünk le egymással.

Durván mondva 1 évig tökéletesen mûködöt közöttünk a sex (orgazmus, hosszan tartott, mindent kipróbltunk és eszméletlenül élveztük), és egy kis idõ után egyre kevsébé voltunk 1ütt úgy, egyre több probléma halmozódott fel közöttünk.Azt tudnotok kell hogy barátnõm, külföldre jár egyetemre és hetente csak 7végén tudunk találkozni, ezt azért említettem meg mert kapcsolódik az egyik legnagyobb problémánkhoz. Arról lenne szó, hogy volt rá példa, hogy nem találkoztam vele 2 hétig, vagy 4-5 napig és megkívántam a sexet, ezért a pornófilmhez fordultam, és mikor ez kitudódott ebbõl hatalmas cikrusz alakult ki, és akkor megígértem h többet ilyen nem lesz, sajnos ez azóta így megy tovább, volt hogy sokáig nem néztem, de egy idõ után megtört a jég a sok sexmentes idõszak miatt, és a hosszabb távollét miatt. Ma már az a szituáció, hogy barátnõm undorodik a szextõl és úgy érzi nincs szüksége ra. Teljesen ellentétei vagyunk egymásnak, õ egy nagyon ambiciózus személy, én pedig annak a hive vagyok h lassan de férifasan. Es minden ellentét ellenére nagyon szeretjük egymást, ebben biztos vagyok. Azt vettem észre, hogy barátnõm mizantrópiában szenved, nem tudja elviselni azokat az embereket (ezek közá tartoznak az agyonsminkelt lányok, pornószínésznõk) akik a külsõségekkel és az anyagiakkal foglalkoznak, undorodik tõlük, és sajnos nekem elõtte majdnem csak ilyen lányokkal volt dolgom, de benne megtaláltam az igazit. Példának mondom, sétálunk az utcác és ha véletlenül ránézek egy lányra akire illik az elõzõekben említettek akkor letámad h miert néztem meg õt, meg h õ mindig is tudta h nekem az ilyen lányok tetszenek, és hogy õ nekem nem is tetszik annyira mint azok a fajta lányok ( vagy mint pl a pornóban optikailag agyontuningolt nõk).21 éves a barátnõm, én 24 vagyok, és nem hinném azt még a legdurvább rémalmomban sem, hogy ilyenkor már a sexet hanyagolni kellene. Nem tudom mitévõ legyek, már esküszöm bármit megtennék, csak az a probléma hogy azt látom az egészbõl h lehet mindent megteszek fél év-év idõtartamban és a végén nagy rá az esély hogy semmi értelme nem lesz, mert egyszerûen ez ami most van nem hasonlít arra ami régen volt, úgy értem sose lesz még hasonló sem az egész ahhoz ami régen volt a sok probléma és csalódás végett amit okoztam neki. (Soha nem csaltam meg, nem tudnék vele ilyet tenni annyira szeretem h leírni nem tudom szavakkal), a hazudozások által átélt csalódásokról beszélek. Örülnék ha valaki tudna valamilyen hasznos tanácsot adni, hogy mit tehetnék mert kezdem elveszíteni magam, es egyre jobban tönkremegyek egészségügyileg mint psychologiailag is. Minden vágyam, hogy visszacsináljam csak HASONLÓRA a kapcsolatunkat mint amilyen régebben volt, de abban biztos vagyok, hogy ezt a végteenségig nem fogom birni.

Legjobb válasz: A helyzet az, hogy nem kellett volna annyit szexelni. A barátnõd szemmel láthatóan kiégett, és kiábrándult, neked is ehhez kéne alkalmazkodnod, nem pedig a saját szexmániádat kielégítened. Ha errõl nem tudsz lemondani, akkor róla kell lemondanod!

A helyzet az, hogy nem kellett volna annyit szexelni. A barátnõd szemmel láthatóan kiégett, és kiábrándult, neked is ehhez kéne alkalmazkodnod, nem pedig a saját szexmániádat kielégítened. Ha errõl nem tudsz lemondani, akkor róla kell lemondanod!
Hagyd ott, sajnos pont ebben a szituban voltam, utólag semmi értelme fenntartani egy kapcsolatot ha nem tökéletes és jól müködik. Az én esetem 1, 5 évig nagyon jól megvoltunk, utána elõjöttek a gondok és 1, 5 évig csak ugy együtt voltunk, nagyon kár volt.. És nem lett jobb, ha idõben elválunk barátként tudtam volna rá gondolni...de igy sokkal több negativum jut eszembe az egészrõl mint pozitivum.
Szerintem ez egy kidobnivaló p uncika, aki nem fogja fel hogy vannak igényei egy férfi embernek. Csak hátráltat, nem fejlõdsz egy ilyen kapcsolatban lelkileg, és a nõ értelmi szintje is megkérdõjelezendõ ha meg merészel sértõdni azon hogy pornót nézel. minél elõbb végezz vele! (mmint ne öld meg, csak szakíts :D)
"Ma már az a szituáció, hogy barátnõm undorodik a szextõl és úgy érzi nincs szüksége ra." Akkor ez azt jelenti, nem tudsz neki örömet nyújtani az ágyban. Mennyit beszélgettetek errõl? Mit mondott, miért nem akar szexelni?
A kérdezõ nem szexmániás, hanem egy egészséges fiatal. Mindenképpen beszélj errõl a lánnyal. Mondd el neki, hogy ez sajnos nem mehet így tovább. A távkapcsolat nem akadálya a dolognak, sõt, ha az ember már 1-2 hete nem látta a párját az a normális, h egymásnak esnek találkozáskor, nem? 3, 5 éve élek távkapcsiban. A leírtak alapján a barátnõd külsõ segítségre szorul, értem ez alatt a szakembert, pszichológust elsõsorban.
A kérdező hozzászólása: Én is erre gondoltam, psychológusra lenne szüksége, mert ahogy elítettem a mizantrópiának is hatalmas köze van ehhez... Az pedig hogy nem tudok neki örömet szerezni azt 100% biztosra tudom állitani hogy butaság :)
Irtam már, hogy kb. nálunk is ugyanez a helyzet, a lényeg hogy semmibe ne legyél biztos, pl. konkrétan leirva én vonultam ki a szexuális életbõl, mert elkezdtem undorodni a sráctól, persze ilyet nem mondanék neki, meg tutti velem van a baj, kezdõdött hogy büdösnek éreztem, a fogait sárgának láttam stb. tehát abszolut nem jött be../de nem büdös, meg ápolt/ csak bennem váltott ki ilyet, de még 1, 5 évig együtt maradtunk, mivel azért rendes, meg helyes, meg tudunk beszélni, meg minden okéé. csak...Ezért is irtam, hogy ha nem müködik valami jobb ha odébállunk még idõben, és ha õszinték lennénk annyira megaláznánk a másikat, holott lehet nem õ a hibás, csak egyszerüen nem müködik a kapcsolatban a kémia. De ezt ne vedd magadra amit leirtam, lehet nálatok egész más a gond, csak nem tudja az ember annyira biztosra hogy mi is az oka..lehet egész más mint amire gondol.. Másik eset, barátnõm koleszba került a barátja otthon maradt, lényeg romlott a kapcsolatuk, a barátnõm leadja a szûz rendes lányt, de nekem elmondta van neki ott másik, csakmég gondolkozik, hogy is legyen tovább.. tehát ezer egy oka lehet..
Ha ilyen pontra értetek 1 év után az minden csak nem egészséges. Viszont ezt folytatni a végtelenségig nem érdemes mert csak téged vág padlóra. Kíméld meg magad a hosszútávú szenvedéstõl, hidd el jobban jársz. Elhiszem, hogy szereted és vannak terveid vele, de erre az ingatag dologra nem szabad tervezni mert a vége totális összeomlás lesz, ezt tapasztalatból mondom. Olyan nõ kegyeit keresni és megfelelni az igényeinek plusz még mindenfélét hozzád vág csak mert félre néztél egy csajra... szerintem nem éri meg. A megfelelési kényszerbe ne menekülj miatta. Beszélj a barátnõddel, hogy mi az ábra. Tisztelet a kivételnek de sok csaj, aki egyetemre kerül, mindegy hogy hazai pályán, vagy külföldön, egy idõ után az értékrendjük elég csúnyán megtud változni. Nem állítom, hogy ez lehet a baj de ez sem kizárt. Sokan mondják hogy a jó kapcsolat sava-borsa szex amiben van azért valami de nyilván nem jó ha csak ebbõl áll. 24 évesen nem kell papnak vonulnod miatta. Mindenképp üljetek le megbeszélni a dolgokat a szakemberhez fordulás jó ötlet szerintem is. Sok szerencsét! 7#-es a barátnõd biztos büszke magára amiért ilyen szûzies életet él... Aki meg várja otthon le van szarva...csodálatos. Nem mintha ez nem lenne kb. szokványos dolog. Manapság már az a szokatlan ha egy pár bírja a távkapcsolatot minden megcsalás nélkül. Szerintem õ is mondja a meg a barátjának, fejezzék be. A Csúfos lebukás rosszabb mint az õszinteség.
Nem szívesen látjuk be, de a helyzet az, hogy az ember állandóan változik. Ha távkapcsolatban teszi ezt, nagyon kevés az esélye, hogy a partenrével ugyanazon irányban változzanak. Óhatatlanul is eltávolodnak egymástól, és a szakadék egyre csak mélyül...

Barátnőmmel 2, 5 éve vagyunk együtt, és minden nap veszekszünk. Szakítsak vele?

Minden áldott nap veszekszünk, de már a kis dolgokból is elefántőt csinálunk. Nem tetszik benne, ahogy sokszor megszólít, ahogy beszél velem, mert bunkónak találom, és hiába szólok neki először normálisan, nem ért belőle, igaz nekem is van hibám, mert én utána a többszörösét visszaadom neki, szóval bunkóbb vagyok mint ő. De ha meg normálisan beszél velem nincs semmi gond. Ráadásul a barátaim is mondják hogy bunkó, szóval nemhiszem hogy csak bemesélem magamnak a dolgokat. Ez az állapot amúgy már 1 éve megy folyamatosan. Szerintetek mit tegyek? Válaszokat előre is köszi

Legjobb válasz: Ismerek ilyen párt és habár a srácot se kell félteni de a csaj mindenen túl tesz bunkóságban. Ha véletlen velük vagyok és elkezdik a mûsort én érzem magam kellemetlenül. Mindig azon agyalok miért is vannak együtt ha ilyenek egymással. Szerintem próbáld meg helyrerakni ezt a problémát és ha nem megy akkor ne erõltessed tovább hanem keress egy kedves lányt aki veled sem bunkó és neked sem kell azzá válni, hogy megértsétek egymást. Elõfordulhat, hogy összekaptok de ha napi szinten akkor az már gáz. Mostanság a fiatalabb csajok beszélgetését hallgatva néha elcsodálkozok, hogy már az építõmunkások legalja is magasabb beszédkultúrával és stílussal rendelkezik némelyiknél... (tisztelet a kivételnek! bunkók voltak vannak és lesznek nemtõl és kortól és miegymástól függetlenül)

Ismerek ilyen párt és habár a srácot se kell félteni de a csaj mindenen túl tesz bunkóságban. Ha véletlen velük vagyok és elkezdik a mûsort én érzem magam kellemetlenül. Mindig azon agyalok miért is vannak együtt ha ilyenek egymással. Szerintem próbáld meg helyrerakni ezt a problémát és ha nem megy akkor ne erõltessed tovább hanem keress egy kedves lányt aki veled sem bunkó és neked sem kell azzá válni, hogy megértsétek egymást. Elõfordulhat, hogy összekaptok de ha napi szinten akkor az már gáz. Mostanság a fiatalabb csajok beszélgetését hallgatva néha elcsodálkozok, hogy már az építõmunkások legalja is magasabb beszédkultúrával és stílussal rendelkezik némelyiknél... (tisztelet a kivételnek! bunkók voltak vannak és lesznek nemtõl és kortól és miegymástól függetlenül)
Igen, én reptetném a helyedben.
Figyelj kérdezõ, ha egyszer trágyadombon ébredsz, nem tökmindegy, mennyi alvást pazaroltál rá?
A kérdező hozzászólása: Tegnap találkoztam vele egy jó 5 órás beszélgetés után megállapodtunk abban h tartsunk egy kis szünetet. Ne találkozzunk ne beszélgessünk stb neki nem tetszett az ötlet, de én ragaszkodtam hozzá. Ennyire könnyen nem akarom eldobni ezt a 2, 5 évet. Köszönöm szépen mindenkinek a tanácsokat, sokat segítettetek. Még 1* köszönöm, és remélem ti nem kerültöl ilyen helyzetbe. :)
Destruktív emberekkel ne társulj szerintem. Majd ha magánál lesz, nem végletekben üvöltözget, hanem erõt vesz magán, szokásává teszi, hogy kellõ tisztelettel és szeretettel, együttesen veled akarja megoldani az összekülönbözéseiteket, akkor azt mondom, tévedtem.
Kedves Kérdezõ! Hogy szerelem vagy megszokás ez? Én az utóbbira tenném a voksom, de majd megmondod Te. Az elején milyen volt (azt mondtad 1 éve megy ez)? Lehet, hogy szeretetbõl ordibál Veled, ki tudja:) Te ragaszkodsz valamiért a csajhoz, és ezt is megértem, de a leírtak alapján már sok mindennel próbálkoztál, és lehet itt lenne az idõ a váltásra? 2, 5 év még nem sok feladni, mint egy egész életet leélni (ha egyáltalán túléled) kínok között. Ha hosszú távon boldog szeretnél tenni, akkor most erõt veszel magadon, és kidobod. Üdv, SevN
Nekem is volt már olyan lányismerõsöm (a barátnõ szót enyhén túlzásnak tartom), aki folyton támadott... õ így védekezett. Én türelmesen elmondtam amit akartam, õ meg felfújta magát akár egy pulyka, és csak ömlött belõle a rikácsolás. Aztán mikor már érzékelte, hogy kb 5-6 percig nem szóltam hozzá, akkor észbe kapott.
A kérdező hozzászólása: Hogy õszinte legyek próbalkoztam már azzal hogy nem vagyok vele bunkó, szólok neki, erre az õ reakciója szó szerint "neked mindíg minden bunkó" természetesen ezt is üvöltve mondja. Próbalkoztam azzal is hogy egy hónapig nem is találkoztunk csak hébe hóba beszélgettünk telefonon. Utána egy hétig nem volt semmi és kezdõdött elõrõl minden. A saját szülei is küzdenek ezzel a problémájával, illetve az én szüleimnek se tetszik ez. Amúgy nem lakunk együtt egy héten kb 3 4 szer találkozunk. Szóval szerintem ez elég. Komolyan mondom próbalkoztam már mindennel, még azzal is hogy ha veszekedni kezdünk rögtön sex de még ez sem jó. Egyszer próbáltam elhagyni, de folyton hívogatott kijött hozzám, könyörgött hogy béküljek vele, és én kibékültem vele, akkor is egy ideig okés volt minden, aztán megint elkezdte. És amit még szeretnék kérdezni, hogy vajon ez megszokás vagy szerelem. Az a helyzet ez az elsõ komolyabb kapcsolatom. És hát én szeretnék majd gyereket stb de félek h ha ez így folytatódik, nem én hanem a gyerekeim szenvednek miatta.
Szerintem egyetlen egy esélyed van. Leültök egyszer amikor sok idõtök van, és mindent megbeszélte.
Szia! Most mérlegelned kell. Megéri a szenvedéseket? Ha nem, add fel, engedd el, nem szabad ragaszkodnod ahhoz, ami már elmúlik, hagyni kell elmenni, hogy Te tovább élj. Amúgy bele is halhatsz, a szó szoros értelemben, szal lépj. Ha megéri küzdeni érte, akkor változtatnotok kell. Sokat vagytok együtt? Ha majdnem mindennap, javasolnék szüneteket, pár nap, 1 hét, stb...Akkor majd az újra találkozás pillanata csodákra lesz képes. Ha meg bunkónak gondolod az aktuális megnyilvánulását, mondd el neki, azonnal, abban a pillanatban, ne késõbb hánytorgasd fel! Ja, és Te NE legyél bunkó, legyél kedves és aranyos, ne süllyedj le a szintjére. Azt kapsz, amit adsz! Ha nem ért belõle, akkor hagyd ott a beszélgetést, de ne sértõdötten, csak mond meg neki, hogy nem akarsz így kommunikálni. Látom, hogy megy az, ha normálisan viselkedik Veled. 2, 5 év még nem annyira sok, még rengeteget fog változni a kapcsolatotok. Ha már egyáltalán nem mûködik semmi, de elég erõs a kötelék, akkor próbáljatok ki egy kis szünetet, 2 hét, 1 hónap, lehet 180 fokos fordulatot vesznek majd a dolgok ;) Üdv, SevN
Ha nem igaz, amit mond, ne vedd magadra... Meghallgatod, elmondja. Ha igaz, amit mond, nyugodtan vedd magadra, az a változás elõremutató lehet. Meghallgatod, elmondja. Ha apróság, nem fontos, akkor meghallgatod, elmondja, aztán rövid kínos csend után nyugodtan kiröhögheted, mert nagyon hülye.
A kérdező hozzászólása: Jogos

Hogy leszek képes szülni, ha még a szex is fáj? ! 2, 5 éve vagyunk házasok a férjemmel, de még mindig nagyon fáj és feszít a hüvelyem, amikor szeretkezünk.

Sosincs hüvelyi orgazmusom, néha picit még vérzek is utána. Mit tegyek? Persze, a doki csk annyit bírt mondani, hogy lazulj el jobban, stb. aha.

Legjobb válasz: Nem vagy száraz?? Síkosító,a fe´rjed kényeztessen többet elötte.... a szülés mindenképpen menni fog.Ìgy vagy úgy a baba kibújik.Vannak fájdalomcsillapítók. 24 hós,36 hetes km.

Nem vagy száraz?? Síkosító, a fe´rjed kényeztessen többet elötte.... a szülés mindenképpen menni fog.Ìgy vagy úgy a baba kibújik.Vannak fájdalomcsillapítók. 24 hós, 36 hetes km.
Menj el egy másik orvoshoz, mert ez egy létezõ "betegség". Azaz nem vagy beteg, de kezelni kell, ha valaki "túl" szûk, ha másnem a pszichológiai hátterét. Hülye doki basszus hogy lehet ilyet mondani??!! Nem tudom merre laksz, de szerintem kezdj begyûjteni olyan orvosokat, akiket mások jó szivvel ajánlanak, és oda menj el. Addig is itt egy kis olvasgatnivaló: http://www.korutiorvosicentrum.hu/nogyogyaszat/vulvodynia Sok sikert!
Elõzõ voltam, ne haragudj, nem olvastam el a kommenteket, látom már "elavult" az ötletem. Kivéve azt, hogy kicsit megvédtem a dokit :-)
Szerintem azért ne hülyézzük le az orvost, mert igaza lehet. Valószínûleg meg akart nyugtatni, hogy semmi szervi bajod nincs, hanem a gond az, hogy nem tudsz ellazulni. Szerintem nem az õ hatásköre ebben segíteni, hanem egy szexuálpszichológusé. (Létezik olyan, hogy vaginizmus, vagy most nem jut eszembe a másik hasonló problémának a megnevezése. De ha erre a szóra rákeresel, egyéb szex.problémákról is lehet olvasni)
és kívánod a férjed?mert attól is lehet
Bocsánat, hogy ezt kérdezem, de a leírtak alapján felmerült bennem, nem lehet, hogy ne te vagy túlságosan szûk, hanem a férjed 'túl nagy'? Nem személyeskedni akarok, csak ha tényleg ennyire figyelmes és kedves és használtok sikosítót is, akkor ez is elõfordulhat mint lehetséges ok. (én találkoztam már olyan "vastag" pénisszel, ami már nem volt "kényelmes", fõleg elöl nem, mert a töve felé egyre vastagabb volt - és hát az esik kívülre , ugye...) Csak ahogy leírtad, eszembe jutott ez a tapasztalatom. Sajnos ilyenkor nincs mit tenni, õ ekkora, te sem leszel tágabb... a Kegel gyakorlatok tényleg nagyon jók, amiket mások leírtak, ha mégsem errõl lenne szó.
A kérdező hozzászólása: Ok, a dokis dologban köszi, hogy megnyugtattatok. Egyébként csiklói orgazmus mindig van, a férjem ez soha ki nem hagyná, és már egy jó ideje használunk sikosítót, már az elõjáték alatt is. A behatolás eleje fáj csak, de az mindig, és nem picit, aztán, amikor már beljebb van, ott nem feszít úgy, mintha ott már tágabb lennék, csak a "bejáratnál" nem. A vaginizmusról olvastam már korábban is, egy éve candidám volt a méhszájamon, akkor vagy fél évig egyáltalán nem is szeretkeztünk, de annak már vége, teljesen tünetmentes vagyok. Pszichológushoz meg tutira nem akarok menni...
Nekem sincs soha hüvelyi orgazmusom. És képzeld, mi vagyunk többségben: a nõk 90%-nak nincs hüvelyi orgazmusa. De ez SEMMILYEN összefüggésben nincs azzal, hogyan vagy képes tágulni szülés közben. Szerintem is válts dokit. Ez a mostani egy hülye. A fájdalmas közösülésnek - latin neve dyspareunia - mindig van kiváltó oka: pl vaginizmus, vagy hüvelygyulladás. (Nekem vaginizmus volt.) Hülye tanács, hogy lazulj el jobban - ha akarattal el tudnád lazítanni, már rég laza lennél, nem igaz? Olvasd el ezt az oldalt: http://vaginizmus.hu Lehet, hogy rád illik, lehet, hogy nem. Mindenesetre az ott leírt Kegel-gyakorlatokat mindenképpen javaslom, hogy rendszeresen végezd, ugyanis segít a hüvelyizmok tudatos használatában (megfeszítés, ellazítás), nagy hasznát veszed szex közben és szülés közben is, és hüvelyi szülés után gyorsabban regenerálódsz. Ja, és legyen SOKKAL hosszabb az elõjáték, legyen csiklói orgazmusod, mielõtt a férjed behatol, és használjatok síkosítót BÕSÉGESEN. Jó minõségû síkosítót. Jó próbálkozásokat! :-)
Szerintem is mindenképpen menj el másik orvoshoz, mert azért jó lenne fényt deríteni az okára. Egyébként nekem a tamponnal van gondom. Nem tudom miért de ha az bennem van nem érzem túl jól magam. Viszont nekem a szex nem fáj. A szülés meg sajnos így is meg úgy is nagyon fáj. :S
ezzel nekem is problémám volt, van.mégis megszületett a lányom.császáros volt, nem tágultam semmit.de hogy ez a 2 dolog összefüggésbe hozható-e azt nem tudom.
Szia! Ha babát szeretnél, akkor ne használj normál sikosítókat, mert mindenhol azt olvastam, hogy akadályozzák a teherbeesést. Én most rendeltem meg a patikában a PRE-SEED termékenységet elõsegítõ sikosítót. Elég drága, de remélem meg fogja érni az árát.

Barátom nagyon megnézi a nőket, ha ott vagyok mellette képes is megfordulni megnézni a fenekét is! Alig volt barátnője én vagyok a 2. , 3 éve vagyunk már együtt, de nagyon rosszul esik, hiába mondom el neki, de bizti nem csalt még meg! Mit csináljak?

Legjobb válasz: Miért vagy biztos,hogy nem csalt még meg? A bátyám(aki 26 éves) akkor nézi meg a nõket a barátnõje mellett(akkor is,ha ott a barátnõje)ha nem szereti igazán. Amikor a bátyám barátnõje mellett is megnézi,akkor biztos,hogy már megcsalta.(nekünk,a családjának elmondja) De ha tényleg nem csalt még meg,akkor kérdezd meg tõle,hogy miért csinálja ezt.

Miért vagy biztos, hogy nem csalt még meg? A bátyám(aki 26 éves) akkor nézi meg a nõket a barátnõje mellett(akkor is, ha ott a barátnõje)ha nem szereti igazán. Amikor a bátyám barátnõje mellett is megnézi, akkor biztos, hogy már megcsalta.(nekünk, a családjának elmondja) De ha tényleg nem csalt még meg, akkor kérdezd meg tõle, hogy miért csinálja ezt.
áááá enyém is volt h utána fordult, de poénból. szal elõször magamra vettem, de röhögõsre fogta. és igaz, hûséget nem vakságot, de beszélj azért vele :)
Az én párom nem szokta annyira megnézni a nõket, viszont nem hunnya be a szemét! Bevallom, én is megnézem a joképû pasikat :) Attol, hogy le vagyunk kötelezve, attol még nem vakulunk meg :) ) nézni azért csak szabad :)
Én nem tudom elképzelni, hogyha valaki igazán szeret vkit...akkor mért kell másokat is megnézni. Az igaz szerelem azt jelenti, hogy a másiknak csak te létezel a világon...ha az illetõ másfelé kacsingat az régen rossz.
Pontosan tudod szerintem Te is, hogy mit kell(lene) csinálni. Abban pedig ne bízz SOHA hogy nem csaltak meg. Lehet, hogy genetikailag ilyen, lehet, hogy egyszerûen csak bunkó.
elozo voltam, szerintem beszeld meg vele, ha ezen nem valtoztat akkor kiadod az utjat, es nehogy azt higgye mar, hogy mas ezt elfogja turni, vagy hogy egyaltalan kell majd vaalkinek igy, ugyhogy gondolja jol at mit csinal....
Mi a barátommal fél éve vagyunk együtt. Õ is megnézi a nõket, nem annyira feltûnõen, de én mindig észreveszem, és ez épp elég! Sõt még azt is megmondja, ha valaki szerinte jól néz ki! Eleinte zavart, de most már kezdek beletörõdni, hogy Õ ilyen! Nem is olyan régen azt mondta nekem, hogy megszokta nézni a lányokat, nõket, de soha nem csalna meg, és nem is fog, mert engem szeret! Jól esett hallani, és továbbra is megbízok benne! De szerintem az a legfontosabb, hogy beszéljetek róla. Mondd el a párodnak, hogy Téged mennyire zavar, és próbáljon meg rajta változtatni. Ha igazán szeret, megteszi! Hidd el!
Én meg szoktam nézni a jó pasikat (bár elég ritkán tetszik meg valaki, de akkor nagyon felvillan a szemem:D) és szólok is az uramnak, hogy tetszik az a valaki, de ha jó nõt látok az utcán, akkor is szólok uramnak, hogy nézze meg, nehogy kimaradjon egy élménybõl:D
Szerintem a párunk hûséget fogad nekünk, nem pedig vakságot..addig örülj, míg csak nézelõdik. És nézelõdj te is! ;)
bunko paraszt aki ezt csinalja a baratnojevel....undorito, nekem is az elejen egy parszor ezt csinalta a pasim, es irtora szarul esett, hogy amint elvaltak utjaink az utcan, vagy barmerre, o mar egy pillanat mulva masnak a p*csajat nezte....es utana fordult masoknak, en meg ot figyeltem en marha, o meg mar mas se*get bamulta....hulye pasik
Annyira utálom ezt a "hûséget, nem vakságot fogadtunk" dumát. Csajok! És a tisztelet?? Hát nem lealázás az, ha a pasid utánafordul egy nõnek, és esetleg még az elõbbi kis szlogent is hozzáfûzi? Elég sokat vagyok úton, általában férfikollégák társaságában. Még õk sem nézik meg így a nõket, pedig nekünk aztán tényleg semmi közünk egymáshoz. Tiszteletlenség, és bunkóság.
Ez legyen a legnagyobb bajod.
Nézd meg te is a nõket, hátha észbekap.
mint korábban írtam, nem értem mért kell ezt csinálni. Engem ez a reakció arra emlékeztet, hogy az illetõ azért néz meg másokat, hátha talál "jobbat" annál mint aki mellette van. Persze sokan ezt rögtön letagadják, hogy ááá dehogy is, de szerintem mélyen legbelül ez a magyarázat (amit esetleg õk sem tudnak, csak a késztetést érzik). És igenis ha igazán szeretsz vkit, akkor vak vagy és csak õt látod. Az összes többi pi*sa/pasi elmehet a f**ébe...

Milyen közlekedési fejlődések történtek az elmúlt 2-3 évben vagy éppen most Budapesten és környékén?

Politizálástól mentes, értelmes válaszokat kérek szépen! Köszönöm

Legjobb válasz: Beszámozták a távolsági járatokat. Astoria és Deák között kizöldült a villamospálya és környéke. Fúrogatták a 4-es metrót és megjött pár szerelvény. Vettek használt buszokat, trolikat, villamosokat. Próbáltak összehangolni fontosabb csatlakozásokat. Indultak új éjszakai járatok. Ennyi jutott eszembe.

Beszámozták a távolsági járatokat. Astoria és Deák között kizöldült a villamospálya és környéke. Fúrogatták a 4-es metrót és megjött pár szerelvény. Vettek használt buszokat, trolikat, villamosokat. Próbáltak összehangolni fontosabb csatlakozásokat. Indultak új éjszakai járatok. Ennyi jutott eszembe.
hüvelygomba
Amilyen [email protected] a nyelvtanod, nem lehetsz több 16-nál. 16 évesen pedig ne akarjál úgy dugni mint a mezei nyúl! Ha pedig idõsebb vagy, akkor inkább be se valld, mert csak beégeted magad!
mi van?
szerintem megunta a fejedet és ott akar hagyni van neki más pasija
Túlórázik az igényeid miatt....

A GYED megítélésekor beleszámít a 4 évvel ezelött megszerzett érettségi évek és a 2 és fél évvel ezelött megszerzett felsőfokú szakképesítéses évek is? Vagy csak akkor ha a szülést megelőző 2 éven belül végeztem?

3 év volt az érettségi, utána 2 év nappali tagozatos fels?fokú szakképesítés. Jelenleg dolgozom.

Legjobb válasz: Csak a 2 éven belüli dolgok számitanak. Ha a szülés elõtti 2 évben nem dolgoztál min. egy évet, akkor nem kapsz gyedet.

Csak a 2 éven belüli dolgok számitanak. Ha a szülés elõtti 2 évben nem dolgoztál min. egy évet, akkor nem kapsz gyedet.

Ahol 2 és fél év van a gyerekek közt (a nagy 2, 5fél éves a másik újszülött) hogy tudtad összekoordinálni a gyerekeket? Egy szobába vagy mindkét gyermekkel éjjel nappal? érdemes egy szobába tenni kezdettől fogva? Hogy zajlik egy átlagos nap?

Legjobb válasz: Az én két nagy gyerekem között pont 2,5 év van. A kisebbik 3 hónapos volt, amikor beköltöztünk a házunkba. Csak egy szoba volt készen, így kénytelenek voltunk mindannyian egy szobában aludni. Akkor ez nem volt probléma. Kb 5 és 2,5 évesek lehettek, amikor felköltöztünk az emeletre, mindenki kapott saját szobát. A kisebbik simán átszokott, viszont a nagy félt egyedül ,és ez átragadt e kicsire is. 2 vagy 3 évig minden éjjel átjárkáltak hozzánk. Aztán terhes lettem a legkisebbel, aggódtam is, hogy milyen lesz már, hogy öten leszünk a szobában, meg a baba majd mindenkit felébreszt. Aztán szerencsére valahogy átszoktak a saját ágyukba, de már összeraktuk õket egy szobába, hogy ne féljenek annyira. Így egy szoba felszabadult, azt megkapta a legkisebb, kb 6 hónaposan költöztettük át. Simán elalszik egyedül, semmi gond vele. A két nagy kínlódik a mi napig, a 10 éves fiam szinte minden éjjel nálunk landol, a középsõ kezét fognom kell esténként.Kicsit hosszú lett, bocs, de szerintem tedd õket külön szobába, amíg lehet, mert késõbb csak szenvedés lesz velük.

Az én két nagy gyerekem között pont 2, 5 év van. A kisebbik 3 hónapos volt, amikor beköltöztünk a házunkba. Csak egy szoba volt készen, így kénytelenek voltunk mindannyian egy szobában aludni. Akkor ez nem volt probléma. Kb 5 és 2, 5 évesek lehettek, amikor felköltöztünk az emeletre, mindenki kapott saját szobát. A kisebbik simán átszokott, viszont a nagy félt egyedül , és ez átragadt e kicsire is. 2 vagy 3 évig minden éjjel átjárkáltak hozzánk. Aztán terhes lettem a legkisebbel, aggódtam is, hogy milyen lesz már, hogy öten leszünk a szobában, meg a baba majd mindenkit felébreszt. Aztán szerencsére valahogy átszoktak a saját ágyukba, de már összeraktuk õket egy szobába, hogy ne féljenek annyira. Így egy szoba felszabadult, azt megkapta a legkisebb, kb 6 hónaposan költöztettük át. Simán elalszik egyedül, semmi gond vele. A két nagy kínlódik a mi napig, a 10 éves fiam szinte minden éjjel nálunk landol, a középsõ kezét fognom kell esténként.Kicsit hosszú lett, bocs, de szerintem tedd õket külön szobába, amíg lehet, mert késõbb csak szenvedés lesz velük.
A kérdező hozzászólása: köszönöm az eddigi válaszokat megfontolom de várok tippeket ez ügyeben mindenképp
Nálunk is pont 2, 5 év van köztük. Ráadásul amikor a kicsi született pont beáztunk, ezért egy szobába költözött át az egész család. Elég zsúfolt volt, de amikor a kicsi fölébredt éjjel és néha órákig nem aludt vissza, addig a nagyobbik békésen aludt. 5 hónapos volt a kicsi, amikor kész lett a felújítás, akkor a két gyerek egy szobába került. Persze normális esetben úgy csináltuk volna, hogy a kicsi kb 3-4 hónapig velünk aludt volna és utána ment volna a tesóhoz.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!