Találatok a következő kifejezésre: 2 ciklus mindig (42 db)

Szülés utáni 1-2. ciklusaitok hány naposak voltak, ugyanannyi mint elõtte? Ciklus 17. napján sok fehér tojcsihoz hasonló állagú nyák luteális szakasz lenne még?

nekem 26, 28 naposak voltak, de eddig egyszer jött meg szülés óta, most a ciklus 17.napján járok és sok fehér nyákom van, szinte tojcsis, csak nem átlátszó, hanem fehér ...akkor ez még mindig a luteális szakasz lenne...ezen töröm a fejem...egyébként a ciklus 11. és 13. napján szeretkeztünk a férjemmel...most forognak a kerekek,hogy esetleg történhetette e valami...

Legjobb válasz: Nekem szülés után az elsõ 3-4 hónap furcsa volt, a mensim hosszabb volt és fájdalmasabb, a peteéréskor pedig pecsételtem, holott elõtte soha, és a folyásom is sokkal több volt (állagára már nem emlékszem). Utána nagyjából rendezõdött a mensim, bár a mai napig hosszabb ideig tart, mint szülés elõtt (3 éve szültem). Hogy történhetett-e valami? Hát ha védekezés nélkül együtt voltatok, és már szülés óta újra menstruálsz, akkor igen. Az esélyeket viszont nem latolgatnám, mert annak több tényezõje van.

Nekem szülés után az elsõ 3-4 hónap furcsa volt, a mensim hosszabb volt és fájdalmasabb, a peteéréskor pedig pecsételtem, holott elõtte soha, és a folyásom is sokkal több volt (állagára már nem emlékszem). Utána nagyjából rendezõdött a mensim, bár a mai napig hosszabb ideig tart, mint szülés elõtt (3 éve szültem). Hogy történhetett-e valami? Hát ha védekezés nélkül együtt voltatok, és már szülés óta újra menstruálsz, akkor igen. Az esélyeket viszont nem latolgatnám, mert annak több tényezõje van.

Premens tablettát hogyan szeditek a teherbeesés elősegítésére? A ciklus minden napján egyet folyamatosan? És a Mastodynon cseppeket? Vagy a 2 együtt sok lenne?

Nem jön a baba már régóta, most kezdünk "trükközni" ilyenekkel. Köszi

Legjobb válasz: A kettõ együtt sok lenne. Én a premenst napi 1x szedem. Ha nem sikerül ebben a hónapban, akkor napi 2-t fogok szedni. Az elõzõ terhességem is így sikerült, csak akkor a hónap közepétõl szedtem kettesével. Szerintem inkább ebbõl szedj kettõt, mint a kétfélét egyszerre.

A kettõ együtt sok lenne. Én a premenst napi 1x szedem. Ha nem sikerül ebben a hónapban, akkor napi 2-t fogok szedni. Az elõzõ terhességem is így sikerült, csak akkor a hónap közepétõl szedtem kettesével. Szerintem inkább ebbõl szedj kettõt, mint a kétfélét egyszerre.

Túlstimulálhattam magam? Cickafű/palástfű teákat iszom 2. hónapja, mind a két ciklusban sokkal bővebb vérzésem volt mint előtte.

Bajt csinálhattam? Legutóbb 30 napra jött meg 26 helyett,. Hagyjam abba?

Legjobb válasz: én 1 hónapig ittam, nem tolta ki a mensim, mert terhes lettem szerencsére. Nekem bevált ez a 2 tea, de ezek szerint sajnos nem mindenkinek :-(

én 1 hónapig ittam, nem tolta ki a mensim, mert terhes lettem szerencsére. Nekem bevált ez a 2 tea, de ezek szerint sajnos nem mindenkinek :-(
én 3 hónapig ittm és mind a 3 hónapban kereken 14 napot késett!akkor volt mindíg pé-m amikor már meg kellett volna h jöjjön a menszeszem!én a helyedben abbahagynám!remélem tudtam segíteni!
A kérdező hozzászólása: Hát még a természetben sem bízhat az ember..Köszi a választ.
Palástfüvet második hónapja, cickafarkat csak ebben a ciklusban iszom. Még nem lettem terhes, bár ki tudja... De a ciklusom pontos, a pém pontosan ugyanazon a napon volt, mint eddig. A palástfû elméletileg vastagítja a méhnyálkahártyát. Szeintem ezért bõvebb a vérzésed a szokottnál. Ha nem ijesztõen sok a vér, akkor ne aggódj, mert ez csak azt jelenti, hogy mûködik a tea.
Én is egy hónapig teáztam, tovább nem kellett, mert egy hete pozitívat teszteltem. Nekem nagyon bejött, szépen rendezte a ciklusom, bár az valóban igaz, hogy a pémet kitolta a 20. napra.
Nekem elõrébb hozta, a 19. napon volt, így kb. 32 napra jött meg, elõtte 46 napra... Nekem jó a tapasztalatom. Ha viszont te a korábbi állapothoz képest nem vagy a tea hatásával elégedett, inkább hagyd abba! Mindenkinek más a szervezete.

Inszem után (akiknek sikerült) ugyan úgy zajlott a ciklus 2. fele mint szokott? Hasfájás, cicifájás, stb?

Legjobb válasz: Nekünk sikerült, és mielõtt meg kellett volna jönnie naptár szerint, a tüneteim ezek voltak: mellfeszülés, haspuffadás-hasfájás, állandó álmosság, aluszékonyság és étvágytalanság. Remélem segítettem, és szurkolok neked:-)

Nekünk sikerült, és mielõtt meg kellett volna jönnie naptár szerint, a tüneteim ezek voltak: mellfeszülés, haspuffadás-hasfájás, állandó álmosság, aluszékonyság és étvágytalanság. Remélem segítettem, és szurkolok neked:-)

Miért van az, hogy egyik cikluban már mensi előtt 2 héttel feszül a cicim, máskor meg csak mensi előtt 1 héttel kezdem el érezni? 8 hónapja nem védekezünk, de minden ciklusom másként zajlott.

Legjobb válasz: Hát igen ez nekem is így volt már tobb mint 8 hónapja próbálkoztunk nem jott ossze, pedig nekem elég pontos ciklusom volt. A melleim 2 hétig fájtak, feszultek, szinte csomósnak éreztem. Nekem a mastodynon cesppek maximálisan segítettek ezen a problémán. 4. hónapja folyamatosan szedem és kb a 2. hónaptól egyátalán nem fájnak a melleim max.1-2 napot a menzi elott és alatt. Nem tudom hogy a prolaktinommal-e lehetett gondom vagy az osztrogén-progeszteron szintemmel, de a cseppektol sokkal jobban érzem magam megszuntek a kellemetlen tuneteim és nem vagyok annyira fáradt sem. Én csak ajánlani tudom mindenkinek. Baba még ugyan nincs de most egy kicsit szunetelunk már nagyon rágorcsoltem a projektre. De a pihi után remélem hamarosan végre pozitívat tesztelek.

Hát igen ez nekem is így volt már tobb mint 8 hónapja próbálkoztunk nem jott ossze, pedig nekem elég pontos ciklusom volt. A melleim 2 hétig fájtak, feszultek, szinte csomósnak éreztem. Nekem a mastodynon cesppek maximálisan segítettek ezen a problémán. 4. hónapja folyamatosan szedem és kb a 2. hónaptól egyátalán nem fájnak a melleim max.1-2 napot a menzi elott és alatt. Nem tudom hogy a prolaktinommal-e lehetett gondom vagy az osztrogén-progeszteron szintemmel, de a cseppektol sokkal jobban érzem magam megszuntek a kellemetlen tuneteim és nem vagyok annyira fáradt sem. Én csak ajánlani tudom mindenkinek. Baba még ugyan nincs de most egy kicsit szunetelunk már nagyon rágorcsoltem a projektre. De a pihi után remélem hamarosan végre pozitívat tesztelek.

Marvelon fogamzásgátlót szedek. Első csomag utolsó 2 tablettáját nem vettem be, így a 25 napos ciklusom megmaradt. Ha ezt tartani akarom a 21-ből mindig csak 19-et szedjek? És ha abbahagyom 14 után, akkor mi lesz a mensivel?

Legjobb válasz: A fogamzásgátló tabletta nem természetes ciklust tart fenn. A szedés alatt jelentkezõ vérzés úgynevezett megvonásos vérzés, és ennek semmi köze nincs ahhoz, hogy a szedés elõtt milyen hosszú ciklusaid voltak. A levélen azért van 21 szem, hogy azt mind be kell szedni. Ha kevesebbet veszel be azzal egy részt összekuszálod a hormonjaidat, más részt nem is biztos, hogy megfelelõ lesz a védõhatás. Gyógyszert abbahagyni nem a levél közben kell, hanem a levél beszedése után.

A fogamzásgátló tabletta nem természetes ciklust tart fenn. A szedés alatt jelentkezõ vérzés úgynevezett megvonásos vérzés, és ennek semmi köze nincs ahhoz, hogy a szedés elõtt milyen hosszú ciklusaid voltak. A levélen azért van 21 szem, hogy azt mind be kell szedni. Ha kevesebbet veszel be azzal egy részt összekuszálod a hormonjaidat, más részt nem is biztos, hogy megfelelõ lesz a védõhatás. Gyógyszert abbahagyni nem a levél közben kell, hanem a levél beszedése után.
A fogamzásgátlóból BE KELL VENNI MIND A 21 SZEMET!!!!!! Ellenkezõ esetben olyan, mintha nem szednél semmit, vagyis csökken a fogamzásgátló képesség. 12 óránál kevesebbet KÉSNI SEM SZABAD a bevétellel, emellett úgy gondolod, hogy ha egyáltalán be se veszel több darabot, akkor lesz neki fogamzásgátló hatása?! Miért nem kérdezel elõbb, mielõtt butaságot csinálsz? Nem lesz 25 napos a ciklusod, a fogigátló 28 naposat csinál, függetlenül attól, hogy elõtte 25, vagy 45 napos volt-e. És igen, ez nem mensruáció, hanem megvonásos vérzés, bár a megnevezés a legkevesebb. Tartsd meg a 7 napos szünetet, utána szedd be az elõírásnak megfelelõen a következõ levél bogyót, MIND A 21-et! A következõ levél elkezdéséig én mellé is védekeznék a helyedben.
Bocs egy elírás: "...12 óránál TÖBBET késni sem szabad a bevétellel..."
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Én nem rutinos szedõ vagyok csak lombik program elõtt kellett szednem múltkor. Lombikos orvos utasított az utolsó 2 szem elhagyására, így jött 25 napra a megvonásos vérzés. A fogamzásgátló hatása nem izgat. Legutóbb 19 szemtõl rövidebb, jelzésértékû lett a vérzés, ami jól jött. Ha mesterséges ciklust csinálunk miért is kell pont 28 naposnak lennie? (Csak hogy ugyanaznap kezdejem mindig a Marvelont, az útmutatója szerint) Úgy tudom erõs, hosszú vérzés vagy mensi elmaradása esetén is Marvelonnal szokták rendezni a problémákat.

Általában mindig 5 napig szokott tartani, és minden nap van bőven vérzésem is! Most viszont csak az első 2 nap volt erősebb vérzés, a többi 3 nap szinte semmi. Hány napot számoljak most a ciklusomnak?

Általában mindig 5 napig szokott tartani, és minden nap van b?ven vérzésem is! Most viszont csak az els? 2 nap volt er?sebb vérzés, a többi 3 nap szinte semmi, tampon sem kellett, csak egy intim betét, ami szinte nem is volt foltos, és véres! Most akkor a ciklus.hu oldalon jelöljem be mind az 5 napot, hogy mensiztem?, vagy csak az els? 2-3 napot, amikor azért tényleg kellett még tampon is pl! Hmm? Mit tegyek? Köszi! :))

Legjobb válasz: szia. Az elõzõ havi mensi elsõ napjától, a mostani mensi elsõ napjáig tart a ciklus. A mensis napok, már a köv. ciklus napjai.

szia. Az elõzõ havi mensi elsõ napjától, a mostani mensi elsõ napjáig tart a ciklus. A mensis napok, már a köv. ciklus napjai.
Szia! Igen csak annyit jelölj be ameddig tartott! Nekem is volt ilyen és csak 2 napot jelöltem be! Szép napot!
A ciklus.hu-n be lehet állítani, hogy vérfolt, gyenge vérzés, közepes, erõsebb vérzés stb. De a menses elsõ napja a lényeg. Én bejelölném (bejelölöm) minden napomat még a barnázást is, mert a nõgyógyom szerint az is beleszámít.
Igen, lehet.A 30+1-2napos ciklus még normálisnak számít.

Tisztelt Doktor Úr! Pár hónapja határoztuk el, hogy babát szeretnénk. Azóta a ciklus 2. felében erős PMS gyötör. A ciklusaim hosszabbak lettek: 28-31 naposak, korábban mindig 25-26 naposak voltak. Azelőtt nem voltak ilyen panaszaim. Megnehezítheti ez a te

Tisztelt Doktor Úr! Pár hónapja határoztuk el, hogy babát szeretnénk. Azóta a ciklus 2. felében erős PMS gyötör. A ciklusaim hosszabbak lettek: 28-31 naposak, korábban mindig 25-26 naposak voltak. Azelőtt nem voltak ilyen panaszaim. Megnehezítheti ez a teherbeesést? Premens tabletta szedésére gondoltam, hátha enyhíti a tüneteimet. Szedhető ez a ciklus 2. felében, amikor már elvileg terhes lehetek? Esetleg tud ajánlani valamit a teherbeesés elősegítésére? Köszönettel: Angelika

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Amennyiben már nem védekeznek és gyermekvállalást terveznek, akkor inkább nem ajánlom semmilyen készítmény szedését a PMS kezelésére, mert korai várandósság esetében nem tanulmányozták a hatásokat. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Amennyiben már nem védekeznek és gyermekvállalást terveznek, akkor inkább nem ajánlom semmilyen készítmény szedését a PMS kezelésére, mert korai várandósság esetében nem tanulmányozták a hatásokat. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!