Találatok a következő kifejezésre: 2 óra hogy a tabi felszívódjon (2 db)

2 óra elég, hogy a tabi felszívódjon?

Lindynette 20 tabit szedek 3 éve. Beteg voltam, vasárnap fél 9-kor bevettem a tabit, fél 11-kor hánytam.

Legjobb válasz: Olvasd el a betegtájékoztatót.Az én tabimra 4 óra felszívódási idõ volt írva,ha ezen belül következett be,akkor 7 nap kiegészítõ védekezés.De ahány tabi annyi szokás.

Olvasd el a betegtájékoztatót.Az én tabimra 4 óra felszívódási idõ volt írva, ha ezen belül következett be, akkor 7 nap kiegészítõ védekezés.De ahány tabi annyi szokás.
Általában 4 óra a felszívódás. És igen, biztos ami biztos alapon, jobb, ha a következõ levélig használtok óvszert.
Én is voltam így nemrég, hogy 2 órára rá vettem be, nekem nem lett bajom tõle! Ja és kb. 3 fajta gyógyszert szedtem a fogamzásgátlóval együtt!

A tabi bevétele után 2 órával hánytam. Mivel ez elég kevés idő hogy felszívódjon bevettem egy másikat helyette később (de a 12órán belül) Hogyan folytassam?

Mivel egy nap így 2 szemet vettem be így kevesebb van vagyis 20 napra elég. A 21. szemet bevegyem a következ? levélb?l? és akkor mindig át fog csúszni, vagy csak 20 napot szedjek be és utána 7 napos szünet? Védettségem így van egyébként nem?

Legjobb válasz: A védettség így megmarad ha szeded folyamatosan, ha beszedted a maradékot akkor hagyd ki a 7 napot, tehát 20 szem után. És aztán kezd el köv levelet. Legalábbis az én tabimnál ez így mûködik, de talán ír valamit errõl a betegtájékoztatód.

A védettség így megmarad ha szeded folyamatosan, ha beszedted a maradékot akkor hagyd ki a 7 napot, tehát 20 szem után. És aztán kezd el köv levelet. Legalábbis az én tabimnál ez így mûködik, de talán ír valamit errõl a betegtájékoztatód.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!