Találatok a következő kifejezésre: 2 órával vettem be (45 db)

Az aktus után körülbelül 2 órával vettem be az esemény utáni tablettát.2 tabletta volt benne. A 2. -at 12óra elteltével kellett bevenni. Mekkora az esélye a teherbeesésnek?

A második kérdés pedig az lenne, hogy melyik a legbiztonságosabb óvszer? Mert sajnos ezért volt szükségem a tablettára, mert kiszakadt a gumi. Még egyszer nem szeretnék átélni ilyet.

Legjobb válasz: már rögtön két órával utána bevetted, nagyon kicsi az esélye :) minden óvszernél kb ugyanannyi a kiszakadás esélye... nálunk a lifestyles a jól bevált, azzal még nem volt probléma, durexnél már többfélével is... de szerintem embere válogatja, esetleg írass tablettát, vagy hüvelygyûrût, vagy használjatok gumi mellett pharmatexet is, bár utóbbi nem túl jövedelmezõ szeirntem..

már rögtön két órával utána bevetted, nagyon kicsi az esélye :) minden óvszernél kb ugyanannyi a kiszakadás esélye... nálunk a lifestyles a jól bevált, azzal még nem volt probléma, durexnél már többfélével is... de szerintem embere válogatja, esetleg írass tablettát, vagy hüvelygyûrût, vagy használjatok gumi mellett pharmatexet is, bár utóbbi nem túl jövedelmezõ szeirntem..
Biztosan nem leszel terhes...gumi ügyben nem tudok segíteni, nem használok olyat...tblettával védekezem
24 órára rá bevettem 1 esemény utáni tablettát. semmi mellékhatás nem jött ki, én is félek h mi lehet most..
Szerintem nem leszel terhes:) csak ne izgulj, mert akkor késhet is.. Én aktus után 18 órára vettem be mert kiszakadt a gumi.. és 1szer már megjött rendesen rá másfél hétre... Most várom hogy másodjára is ... Szóval énis izgulok hogy mi lessz..

Ha kb.2 orakkor vettem be Nurofent akkor most vehetek be Dipankrint?

Legjobb válasz: Egyszerre is bevehetted volna. A dipankrint 3*1 (sz.e 3*2) lehet szedni, ha a kezelõorvos másképp nem rendeli. A nurofon maximális adagja 6 tbl. (4 óránként lehet bevenni belõle 2 tablettát.)

Egyszerre is bevehetted volna. A dipankrint 3*1 (sz.e 3*2) lehet szedni, ha a kezelõorvos másképp nem rendeli. A nurofon maximális adagja 6 tbl. (4 óránként lehet bevenni belõle 2 tablettát.)

Érzem kellene menjen a hasam, de még csak 2 órára vettem be a gyógyszert (fogamzásgátlót). Most próbálom visszatartani de nem nagyon megy, mit tegyek?

Legjobb válasz: Ha valaminek mennie kell, akkor mennie kell... Semmit se tudsz csinálni. Pároddal gumival csináljátok egy hétig és nem lesz gond. Bár betegen az se az igazi.

Ha valaminek mennie kell, akkor mennie kell... Semmit se tudsz csinálni. Pároddal gumival csináljátok egy hétig és nem lesz gond. Bár betegen az se az igazi.
Semmi gond, ha pótolod. És persze a levél végén vigyázol, hogy nehogy akkor kezd a következõt, mint szoktad, hanem egy nappal korábban.
Ha menni kell, akkor menni kell... Most mondanám, hogy ne fossál, de hülyén jönne ki...
Nem biztos, h a tabi meg ki belõled, lehet csak a tegnapi cuccok. Egyébként szedd rendesen a tabit, és a hónapban már ne élvezzenek punciba.

Ha az 57. órában vettem be az első esemény utáni tablettát és a 2. -at rá 12 órára (69. órában) vettem be ugye még hat?

Legjobb válasz: 72 órás az esemény utáni tabletta. minnél késõbb veszed be. annál nagyobb az esély.....

72 órás az esemény utáni tabletta. minnél késõbb veszed be. annál nagyobb az esély.....
az elsõ 24 órában a legnagyobb a hatásfoka. Csinálj tesztet, nagy esély hogy terhes vagy
Ebben az esetben a hatékonysága 80 %.
Elég kicsi az esélye, barátnõm kb 24 óra után vette be és terhes maradt! :S Orvosa szerint 100/1 ... na õ aztán pont az volt..

Yasminellit szedek rég óta.2 szemet vettem be a csomagból eddig, és tegnap este 11 kor elfelejtettem bevenni. Ma vettem be 9 órakor, még 12 órán belül. Előtte szeretkeztem a barátommal és elélvezett bennem. Lehetek terhes?

Most akkor nem élvezhet el bennem csak gumival? Lehetek terhes, ha ma is elélvez bennem?

Legjobb válasz: Nem kell aggódnod, ennyi késés miatt semmi baj nem lesz.

Nem kell aggódnod, ennyi késés miatt semmi baj nem lesz.
Szerintem ne aggódj, még ha nem vetted volna be 12 órán belül, akkor is kicsi lenne az esélye a terhességnek.

Barátnőm Lindynette 20-at szed a mensi 2. napjától. Ma vette be az utolsó szemet az első levélből. Nem mindig ugyanabban az órában vette be, hanem az este 9 óra és éjfél közötti időszakban. Van már védettség?

A kérdésem az, hogy jelent-e ez valamit a védettség kialakulása szempontjából, valamit hogy mikortól alakul ki a tényleges védettség? Meddig szükséges máshogy is védekeznünk?

Legjobb válasz: Na igen, történetesen annak nincs ráírva a tájékoztatójára... Én anno egy hónapig szedtem, addig gumi, utána meg mindent bele, és nem lett gáz. Azt is olvastam, hogy egy hét alatt hat, meg hogy azonnal, de hát jobb a békesség. Nekem is este 9-11 tájára esik tabi beevése, több mint egy éve, és nincs baj. Persze az a biztos, ha megkérdezitek a dokit :)

Na igen, történetesen annak nincs ráírva a tájékoztatójára... Én anno egy hónapig szedtem, addig gumi, utána meg mindent bele, és nem lett gáz. Azt is olvastam, hogy egy hét alatt hat, meg hogy azonnal, de hát jobb a békesség. Nekem is este 9-11 tájára esik tabi beevése, több mint egy éve, és nincs baj. Persze az a biztos, ha megkérdezitek a dokit :)
Ahogy rá van írva a tájékoztatóra.
Ha max 12 órán belül beveszi a kövi tabit akkor is véd! Az elsõ szemtõl fogva véd ha a mensi elsõ napján kezdte szedni, ha a 2.-4. napokon akkor már 1 hét múlva véd!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!

Ha elfelejtettem bevenni 12 órán belül a tablettát (milligest), de utána mikor eszembejutott egyből bevettem akkor lehetek terhes? Tehát egy nap 2 tablettát vettem be... ez mennyire baj?

Legjobb válasz: Nem lehetsz terhes!! és nem hiszem baj...de ne nagyon felejsd el aztán meg kettõt veszel be... írj a telcsidbe emlékeztetõ egy bizonyos idõre..egyébként ajánlatos mindig egy idõben bevenni..és ha csörög a telefon tudod hogy be kell venned... egy 14 hetes kismama:)

Nem lehetsz terhes!! és nem hiszem baj...de ne nagyon felejsd el aztán meg kettõt veszel be... írj a telcsidbe emlékeztetõ egy bizonyos idõre..egyébként ajánlatos mindig egy idõben bevenni..és ha csörög a telefon tudod hogy be kell venned... egy 14 hetes kismama:)

Május 2-án vettem be egy Escapelle esemény utáni tablettát az az aktus után 8 órával. Fáj a derekam, meg kicsit az alhasam vagyis a jobb oldalon az alhasam. Mi miatt lehet ez? A tabletta mellékhatása, vagy?

Kérem komolytalanok kíméljenek! Védekeztünk, de mielőtt a párom elélvezett volna, kiszakadt a gumi. Még soha nem volt ilyesmivel dolgom, mindig vigyáztam magamra. Az utolsó menstruációm április 28-29 körül ért véget. A baleset meg május 2án. Eléggé aggódom.

Legjobb válasz: Nyugalom, ez a mellékhatás, vagyis ez a dolga. Szóval feküdj le és pihenj.

Nyugalom, ez a mellékhatás, vagyis ez a dolga. Szóval feküdj le és pihenj.

Baj ha a Postinor 2. szem tablettát 13 órára vettem be?

72 órás tabletta! :-S

Legjobb válasz: Te jó ég! Mégiscsak a 72 órás a Postinor... akkor én rosszul szedtem kamaszkoromban. (Ugyanis nekem felírták, talán 10 darabos levélben volt, és nekem azt mondták, közvetlen aktus után kell egyet bevenni havonta max. 4 alkalommal, de én úgy is mentem dokihoz, hogy ritkán szexelek csak. Vagy az nem is Postinor volt???)

Te jó ég! Mégiscsak a 72 órás a Postinor... akkor én rosszul szedtem kamaszkoromban. (Ugyanis nekem felírták, talán 10 darabos levélben volt, és nekem azt mondták, közvetlen aktus után kell egyet bevenni havonta max. 4 alkalommal, de én úgy is mentem dokihoz, hogy ritkán szexelek csak. Vagy az nem is Postinor volt???)
A kérdező hozzászólása: 16:20/25 kor vettem be az elsõt, Majd 5:20-kor a másikat, de a 12 óra 4:20kor járt le!
Akkor miért a haverotoktól kértek? Miért kell tömni hormonnal magatokat?
A kérdező hozzászólása: Ja, és amúgy nincs semmilyen fájdalmam semmi tünet, eddig még vérzés sincs.
A kérdező hozzászólása: Védekeztünk, de kiszakadt az óvszer. Amúgy ez egy érdekes helyzet. A barátnõmék lassan 1 éve jártak így, nekik is kiszakadt, s most mi is. az a durva, hogy az én barátom is és a barátnõm barátja is is ugyan attól a sráctól(haverjuk)kérték. a barátom otthon felejtette és ezért kellett kérjen, ugyanígy a barátnõm barátja is. És mindkettõ defektes lett. MINDEGY, EZ NEM SZÁMÍT, CSAK ELMONDTAM!!!
Kevés az esélyed, ne aggódj. De máskor inkább védekezzetek normálisan.
A kérdező hozzászólása: Tesztet mikor lehet csinálni? Úgy gondolom, hogy mivel még benne voltam(vagyok) a 72 órában, nem lehet baj.. vagy igen? :((.. Nagyon kétségbe vagyok esve.. :(( Talán az is lehet, hogy alapból nem lettem terhes? Mert azért ha valakibe kerül sperma nembiztos, hogy terhes lesz, szerintem.. Van aki hónapokat, éveket próbálkozik.. :((
A kérdező hozzászólása: Én figyeltem.. de elõzõ este semmit nem aludtam az idegtõl, s másnap éjjel, meg fenn voltam, be volt állítva az ébresztõm, de elaludtam, s 4:20helyett, pont 5:20kor vettem be..
A kérdező hozzászólása: hat ugyhallottam, hogy régen a postinor nem 2 hanem 4 szemes volt.. Nyigtasson már meg vki.. :((
Kérdésedre is válaszoljak: figyelhetted volna az órát, de szerintem 1 óra nem oszt, nem szoroz. Nyugodj meg.
A kérdező hozzászólása: A gyógyszertárban igy mondtak.. Szerintetek baj van? Vegyek be még egy csomaggal(2szem)? éjjel fél 1kor lesz 48 óra, a balesettol szamolva..
A Postinor az nem a közvetlenül esemény utáni??? Tehát a 72 órás az nem ugyanaz, mint a Postinor! Na de most utánanézek, hátha én emlékszem rosszul.
12 órád lett volna, de talán egy óra még belefér. Ez elég orosz-rulettnek hangzik, mindenképpen konzultálj dokival. (Bár halkan megjegyzem, a családban van egy, illetve két postinor-os baba, merthogy ikrek lettek.)
Tök mindegy az eseményutáni lutri vagy használ vagy nem. Eleve vagy nem is lettél volna terhes-úgyhogy mindegy bevetted vagy nem. lehet már egy is elég volt és nem kellett a második. Illetve az is lehet bármit csinálsz/csináltál megmarad a baba. Egyébként szerintem nem azon múlik kitõl kértétek az óvszert, hanem a technikán. Valamit a barátod és a haverja is rosszul csinál, ha kiszakadt az óvszer.

Nagy bajom lehet abból, ha véletlenül 2 tablettát vettem be egymás után pár órával?

Az történt, h én éjjel dolgozom és így néha egy kis id?zavarban vagyok a napokkal. Szerda este 8lörül bevettem a szerdait és csütörtök 02:00 körül a csütörtökit. Lehet bel?le nagy gáz? Így most ugy veszi a majd testem, h csütörtökön nem vettem tablettát? Vagy a dupla dózis hatása kitart péntekig?Mert így most hiányzik egy bogyó. Yasminellet szedek.

Legjobb válasz: Nyugi nem lesz tõle semmi bajod! :) Nálam is elõfordult már ilyen! De nem foglalkoztam nagyon vele! aztán mikor legközelebb mentem iratni azért rákérdeztem és azt mondta a doki h nem gond!!

Nyugi nem lesz tõle semmi bajod! :) Nálam is elõfordult már ilyen! De nem foglalkoztam nagyon vele! aztán mikor legközelebb mentem iratni azért rákérdeztem és azt mondta a doki h nem gond!!
itt nincsenek szakemberek. ez pedig 1 olyan kérdés, http://www. orvostudakozo. hu
nézdd meg a betegtájékoztatót ki szokott térni ilyen esetre!
Semmi bajod nem lesz tõle, nálam is elõfordult már ilyen. Ne aggódj!
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors válaszokat.Már csak egy kérdésem van: a következõ tabit rendre pénteken szedjem be?vagy a péntekit szedjem be ma és akkor vasárnapra nem marad.
A gyógyszer nem tudja hogy ma csütörtök van vagy péntek, tehát erre ne alapozz. Annyi történt h a normális 24 óra helyett te rá 6 órára vetted be a gyógyszert. Én nem hiszem h nagy baj lenne, de az ilyesmirõl a betegtájékoztatóban irnak, olvasd el.
A kérdező hozzászólása: A betegtájékoztatóban csak annyi van h esetleg hányingere lehet a fiatalabb lányoknak.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!