Találatok a következő kifejezésre: 2 órával vettem (78 db)

Az aktus után körülbelül 2 órával vettem be az esemény utáni tablettát.2 tabletta volt benne. A 2. -at 12óra elteltével kellett bevenni. Mekkora az esélye a teherbeesésnek?

A második kérdés pedig az lenne, hogy melyik a legbiztonságosabb óvszer? Mert sajnos ezért volt szükségem a tablettára, mert kiszakadt a gumi. Még egyszer nem szeretnék átélni ilyet.

Legjobb válasz: már rögtön két órával utána bevetted, nagyon kicsi az esélye :) minden óvszernél kb ugyanannyi a kiszakadás esélye... nálunk a lifestyles a jól bevált, azzal még nem volt probléma, durexnél már többfélével is... de szerintem embere válogatja, esetleg írass tablettát, vagy hüvelygyûrût, vagy használjatok gumi mellett pharmatexet is, bár utóbbi nem túl jövedelmezõ szeirntem..

már rögtön két órával utána bevetted, nagyon kicsi az esélye :) minden óvszernél kb ugyanannyi a kiszakadás esélye... nálunk a lifestyles a jól bevált, azzal még nem volt probléma, durexnél már többfélével is... de szerintem embere válogatja, esetleg írass tablettát, vagy hüvelygyûrût, vagy használjatok gumi mellett pharmatexet is, bár utóbbi nem túl jövedelmezõ szeirntem..
Biztosan nem leszel terhes...gumi ügyben nem tudok segíteni, nem használok olyat...tblettával védekezem
24 órára rá bevettem 1 esemény utáni tablettát. semmi mellékhatás nem jött ki, én is félek h mi lehet most..
Szerintem nem leszel terhes:) csak ne izgulj, mert akkor késhet is.. Én aktus után 18 órára vettem be mert kiszakadt a gumi.. és 1szer már megjött rendesen rá másfél hétre... Most várom hogy másodjára is ... Szóval énis izgulok hogy mi lessz..

Ha kb.2 orakkor vettem be Nurofent akkor most vehetek be Dipankrint?

Legjobb válasz: Egyszerre is bevehetted volna. A dipankrint 3*1 (sz.e 3*2) lehet szedni, ha a kezelõorvos másképp nem rendeli. A nurofon maximális adagja 6 tbl. (4 óránként lehet bevenni belõle 2 tablettát.)

Egyszerre is bevehetted volna. A dipankrint 3*1 (sz.e 3*2) lehet szedni, ha a kezelõorvos másképp nem rendeli. A nurofon maximális adagja 6 tbl. (4 óránként lehet bevenni belõle 2 tablettát.)

A "közel azonos időben" nevetű intervallumba mi fér bele? Első héten 2 órával később vettem be a tabit a megszokottnál, ilyenkor még tart a védelem ugye?

Legjobb válasz: Oda vissza 1-2 ora elcsuszas (de inkabb annyi se). Ha egyszer ket oraval kesobb vetted be, akkor meg vedve vagy.

Oda vissza 1-2 ora elcsuszas (de inkabb annyi se). Ha egyszer ket oraval kesobb vetted be, akkor meg vedve vagy.
Egy két óra nem gáz. Az a gond ha mondjuk fél napokat vagy napokat hagysz ki. Amúgy ilyenkor az a teendõ, hogy gyorsan beveszed mihelyt lehet, és utána pár napig (a recept 5 órát ír) odafigyelsz az egyéb védekezésre. A védelem nem szûnik meg csak csökken. Amire fontosabb ügyelni, hogy a hasmenés vagy hányás szintén csökkenti a védelmet. Na ez veszélyesebb mint 2 óra késés. (azért mondom mert kevesen tudják...)
A kérdező hozzászólása: milyen recept ír 5 órát?

Vettem egy radeon x1600-as videokártyát beraktam a gépbe, föltelepítettem, és kb. 2 órát volt jó!! Utánna magától kikapcsolt a gép! Most állandóan csak a ventillátorja pörög! Mi lehet a baja a videokártyámnak?

Most csak alaplap integrált videokártyáról tudom használni a gépet!! Mi lehet a baj??

Legjobb válasz: így elsõ nekifutásra hibás. Mivel 2 órát volt jó, lehet, hogy valami nem volt rendben a hûtéssel és megsült. (elvileg ugyan védik magukat, de sosem lehet tudni) Ha most vetted, akkor számlával együtt vissza kell vinni.

így elsõ nekifutásra hibás. Mivel 2 órát volt jó, lehet, hogy valami nem volt rendben a hûtéssel és megsült. (elvileg ugyan védik magukat, de sosem lehet tudni) Ha most vetted, akkor számlával együtt vissza kell vinni.
Milyen tápegység van a gépben? Elõfordulhat, hogy alulméretezett a táp, és már a videokártya megfelelõ hajtására nincs energia... Ez is lehet a gond. Bár a két órás mûködés inkább arra enged következtetni, hogy ahogy elõttem is írták, megsült a kártyád, elégtelen volt a hûtés. Ki kell próbálni másik gépben is. De a tápegység TÍPUSÁT (gyártóját) és méretét mindenképpen ellenõrizd!

Ha az 57. órában vettem be az első esemény utáni tablettát és a 2. -at rá 12 órára (69. órában) vettem be ugye még hat?

Legjobb válasz: 72 órás az esemény utáni tabletta. minnél késõbb veszed be. annál nagyobb az esély.....

72 órás az esemény utáni tabletta. minnél késõbb veszed be. annál nagyobb az esély.....
az elsõ 24 órában a legnagyobb a hatásfoka. Csinálj tesztet, nagy esély hogy terhes vagy
Ebben az esetben a hatékonysága 80 %.
Elég kicsi az esélye, barátnõm kb 24 óra után vette be és terhes maradt! :S Orvosa szerint 100/1 ... na õ aztán pont az volt..

Most vettem egy Lenovo g780 notebookot és csak 2 órát bír ki? Miért?

Csak 1 szer töltöttem még? Ha már vagy 5 ször feltöltöm akkor már többet fog bírni? i7-es Proci és 17,3 colos kijelző miatt? A gyártó 5 órát igér? az akkumulátor 4100mah-s?

Legjobb válasz: Ez az 5 óra az energiatakarékos mód esetében értendõ WiFi használata nélkül. Ha normál kiegyensúlyozott (vagy hasonló) módban használod ez a 2 óra reálisnak tûnik. Itt egy i5-ös processzoros G780-at teszteltek. Energiatakarékos módban, WiFi nélkül, minimum háttérvilágítással 5óra 49percet bírt. Normal módban WiFi+max háttérvilágítással 94 percet. http://www.notebookcheck.net/Review-Lenovo-G780-Notebook.838..

Ez az 5 óra az energiatakarékos mód esetében értendõ WiFi használata nélkül. Ha normál kiegyensúlyozott (vagy hasonló) módban használod ez a 2 óra reálisnak tûnik. Itt egy i5-ös processzoros G780-at teszteltek. Energiatakarékos módban, WiFi nélkül, minimum háttérvilágítással 5óra 49percet bírt. Normal módban WiFi+max háttérvilágítással 94 percet. http://www.notebookcheck.net/Review-Lenovo-G780-Notebook.838..

Sürgös lenne! Ma kb 2 óra körül megittam egy forralt bort és mivel pánikbetegség félém van ezért szednem kell Sedatif Pc-t és ezt este 10 körül beis vettem. Tehát lehet-e valami bajom hogy vettem rá gyógyszert?

Legjobb válasz: Kizárt, ne aggódj. Nyolc óra alatt még egy pacal is végigmegy az emberen, nemhogy a forralt bor. Abban egyébként alkohol sincs, szóval duplán nem kell aggódnod.

Kizárt, ne aggódj. Nyolc óra alatt még egy pacal is végigmegy az emberen, nemhogy a forralt bor. Abban egyébként alkohol sincs, szóval duplán nem kell aggódnod.
Egyébként sem mutatja ki a szonda, de még a vérvizsgálat sem. Az etanol sokkal illékonyabb, mint a víz. Mire a víz felforr, már rég nincs benne semmi alkohol. Esetleg nyomokban maradhat benne, de nem 1-2%, hanem mondjuk 0, 02-0, 05%. De ehhez kémikus kellene, hogy biztosan megmondja. És annak is gondolj utána, hogy megiszol egy liter bort, amiben mondjuk 2% alkohol van, van 4-5 liter véred, akkor az 0, 4-0, 5%. De ehhez egy liter bor kell, ráadásul az alkohol sem szívódik föl teljes egészében a gyomorból-belekbõl. Pont így mûködik a szonda.
A forraltborból a forralás hatására nagyon hamar elillan az alkohol és általában vendéglátó helyeken vízzel is fel szokták hígítani. 1-2 óra múlva nyugodtan beveheted a gyógyszert, semmilyen hatással nem lesz rá. A kérdezõ nem arra volt kíváncsi, hogy a szonda kimutatja-e. Tejbegrízeskenyérnél a pont.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a megnyugtató válaszod
Én az elsõ válaszolótól kérdezném: a forralt borban nincs alkohol? Akkor te eddig almalevet ittál, mert a forraltborban is van alkohol..
van benn alkohol, de csak 1-2%
Persze a forralt bor alkohol, de miután felforralják az alkoholtartalma minimálisra csökken.
Attól az még alkoholos marad....a rendõrt se érdekled, ha megettél egy konyakos csokit, hogy de csak 1% az alkohol tartalma...

Yasminellit szedek rég óta.2 szemet vettem be a csomagból eddig, és tegnap este 11 kor elfelejtettem bevenni. Ma vettem be 9 órakor, még 12 órán belül. Előtte szeretkeztem a barátommal és elélvezett bennem. Lehetek terhes?

Most akkor nem élvezhet el bennem csak gumival? Lehetek terhes, ha ma is elélvez bennem?

Legjobb válasz: Nem kell aggódnod, ennyi késés miatt semmi baj nem lesz.

Nem kell aggódnod, ennyi késés miatt semmi baj nem lesz.
Szerintem ne aggódj, még ha nem vetted volna be 12 órán belül, akkor is kicsi lenne az esélye a terhességnek.

Barátnőm Lindynette 20-at szed a mensi 2. napjától. Ma vette be az utolsó szemet az első levélből. Nem mindig ugyanabban az órában vette be, hanem az este 9 óra és éjfél közötti időszakban. Van már védettség?

A kérdésem az, hogy jelent-e ez valamit a védettség kialakulása szempontjából, valamit hogy mikortól alakul ki a tényleges védettség? Meddig szükséges máshogy is védekeznünk?

Legjobb válasz: Na igen, történetesen annak nincs ráírva a tájékoztatójára... Én anno egy hónapig szedtem, addig gumi, utána meg mindent bele, és nem lett gáz. Azt is olvastam, hogy egy hét alatt hat, meg hogy azonnal, de hát jobb a békesség. Nekem is este 9-11 tájára esik tabi beevése, több mint egy éve, és nincs baj. Persze az a biztos, ha megkérdezitek a dokit :)

Na igen, történetesen annak nincs ráírva a tájékoztatójára... Én anno egy hónapig szedtem, addig gumi, utána meg mindent bele, és nem lett gáz. Azt is olvastam, hogy egy hét alatt hat, meg hogy azonnal, de hát jobb a békesség. Nekem is este 9-11 tájára esik tabi beevése, több mint egy éve, és nincs baj. Persze az a biztos, ha megkérdezitek a dokit :)
Ahogy rá van írva a tájékoztatóra.
Ha max 12 órán belül beveszi a kövi tabit akkor is véd! Az elsõ szemtõl fogva véd ha a mensi elsõ napján kezdte szedni, ha a 2.-4. napokon akkor már 1 hét múlva véd!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!