Találatok a következő kifejezésre: 2 évig voltam, (243 db)

Mit tegyek? A barátommal 2 évig voltunk együtt, szex nélkül, mert tudta, hogy én még szűz vagyok, és hát. Még nem állok készen.

Azt mondta, képes várni rám. Na most jön a csavar: Múltkor a telefonjával szórakoztam, mikor jött neki egy üzenet egy csajtól, hogy köszöni az estét, meg hogy ilyen jót régen szexelt. Mikor kérdőre vontam azt hozta fel, hogy egyrészt nem bírta ki, másrészt cik neki, hogy még nem feküdt le velem. Mondanom se kell, hogy rögtön dobtam. Aztán.. Ma délután, amikor sétáltunk a barátaimmal odajött, elhívott, és bocsánatot kért mindenért, amit tett. Gondolkodási időt kértem, de már nem tudok megbízni benne annyira, mint a legelején. Mit tegyek?

Legjobb válasz: 2 év azért hosszú idõ.. nem mondom, hogy teljes egészében a te hibád, bár ennyi idõ alatt, ha nem tudott bizonyítani.. akkor sajnálni tudom. nem volt megértõ, hiszen nem várt rád. + félrelépett. egyébként a korodat megirhatnád, kedves kérdezõ, hogy legyen viszonyítási alapom. Tény egyébként, hogy ezek után már nem lehet megbízni benne, de NE azért feküdj le vele, mert azt hiszed, hogy így majd visszasikerül édesgetned. Miután ez a szüzességelvesztés megtörténik, még erõsebb lesz a kapcsolat majd kettõtök között. ha akkor hagy el, akkor nagyon össze fogsz zuhanni. Jobb így, hogy ez kiderült. Próbálj meg egy oolyan srácot, aki tényleg tud rád várni, és akivel majd azt fogod érezni, hogy tényleg igazán szereted. akkor nyugodt szívvel. :)

2 év azért hosszú idõ.. nem mondom, hogy teljes egészében a te hibád, bár ennyi idõ alatt, ha nem tudott bizonyítani.. akkor sajnálni tudom. nem volt megértõ, hiszen nem várt rád. + félrelépett. egyébként a korodat megirhatnád, kedves kérdezõ, hogy legyen viszonyítási alapom. Tény egyébként, hogy ezek után már nem lehet megbízni benne, de NE azért feküdj le vele, mert azt hiszed, hogy így majd visszasikerül édesgetned. Miután ez a szüzességelvesztés megtörténik, még erõsebb lesz a kapcsolat majd kettõtök között. ha akkor hagy el, akkor nagyon össze fogsz zuhanni. Jobb így, hogy ez kiderült. Próbálj meg egy oolyan srácot, aki tényleg tud rád várni, és akivel majd azt fogod érezni, hogy tényleg igazán szereted. akkor nyugodt szívvel. :)
jah.. u.i. nekem volt ilyen, hogy 2 évig nem feküdtem le egy lánnyal.. mert vártuk a nagy alkalmat. és jól sült el:) nem csaltuk ezalatt egymást. Aztán.. egyszercsak megtörtént
1. Sztem nem ez volt neki az elsõ a 2 év alatt 2. Aki azt mondja h hülye h 2 évet várt: És mi lett volna ha nem félredug hanem tisztességgel megmondja h õ már nem tud tovább várni Kérdezõ: Ez egy tapló kuki. Vissza ne menj hozzá. Ha azért fekszel le vele amit csinált attól neked nem lesz jó ha meg nem fekszel le vele akkor tovább fog csalni. am sztem azért kamuzhatta h tud még várni mert kellett volna neki a szúz p.nci. Én soha többet nem hinnék neki.
2 év alatt én azt gondolom, hogy már rég elég erõsnek kellene lennie egy kapcsolatnak az elsõ szexhez. Ott már kiderülnek az érzelmek, amik elmélyülnek, ott már meg kell legyen a bizalom, meg minden. Én nõ vagyok, nem is tinikorú, hanem felnõtt, de ha nem 13-14 éves vagy, akkor én is azt mondom, hogy ettõl tovább senki nem várna! De amúgy nem volt szép tõle, hogy megcsalt. Ha nem bírt tovább várni, akkor azt a szemedbe kellett volna, hogy mondja és ha ez neki annyira gondot jelentett, akkor szakítani kellett volna veled és akkor mehet és szexelhet, akivel akar. Én nem fogadnám vissza, mert nem volt õszinte és megcsalt, de ha ezután találkozol valaki mással, ne lepõdj meg, ha nem fog még ennyit sem várni. De nyilván ezt te érzed, hogy felkészültél-e vagy sem. Csak azért nem kell szexelni, mert a másik akar, csak ne érjen meglepetés, ha valakinek egy idõ után elég a várakozásból, fõleg egy 2 éves kapcsolatban. De még egyszer hangsúlyozom, ha nem 13-14 éves korú vagy. Mert akkor elhiszem, hogy nem érzed magad érettnek.
Hány éves vagy kérdezõ? Szerintem nehogy visszafogadd! Kutyából nem lesz szalonna... ne feledd.csak összetörné ezek után a szíved.
hány évesek vagytok? amúgy a 2 év hosszú idõ, ezt elõre lehetett borítékolni, mikor olvastam a telefonja van Nálad, egybõl tudtam mi lesz, sajnos nem TE vagy az elsõ aki így jár, ha ennyi idõt kell rá várni nem tudom ennyi idõ alatt hány bõvel volt, de vagy egy volt folyamatosan, na most ez is elgondolkodtató, a másik lehet többel szóval inkább ezt most hagyjad, a bizalom elveszett, azt nem lehet így visszaépíteni, ehhez annyi idõ kell, hogy se Te se Õ nem fogja ezt bírni N
kuka, hagyjad! ez már eséjtelen számára! ha tudott volna várni akk még vár!
A korod tényleg jól jönne :) Akkor pontosabbat tud írni mindenki :)
2 évnél többet senki nem fog rád várni szerintem a pasid a hülye, hogy nem keresett még egy érettebb lányt
2éve együtt vagytok szex nélkül és még csak most csalt meg? ellenzem a megcsalást és nem volt helyes a részérõl, de nincs olyan aki ennyit várna rád ha szeretnéd már kész lennél rá, és természetes hogy vannak igényei
Ha 8 évesen jöttél össze a barátoddal és két év után megcsalt akkor azt mondanám hogy mivel mindketten éretlenek vagytok a dologra, õ a hibás, te meg jól tetted. De ha késõbb jöttetek össze és te még két év után sem akartad megerõsíteni a kapcsolatotokat, hát akkor ne haragudj, de ez a te hibád. Örülj neki h nem tett neked szemrehányást és vont kérdõre h talán nem is szereted, csak játszol vele. Jogos lett volna.
Mert hazudott.Mellesleg az nem volt gond hogy két éve várt, 14 évesen még nem kéne elveszteni a szüzességet, 17-18 éves korban inkább.
A kérdező hozzászólása: Najó, de akkor minek mondta, hogy vár rám?
Tipikus önzõ pöts az exed, nehogy visszafogadd, meg se bocsáss neki. Aki szeret az soha nem csal meg, inkább próbálkozott volna többet nálad vagy otthagyott volna... de õ nem gondolt rád, így inkább félredugott. Hát az ilyen pasiért nem kár, örülj hogy megszabadultál tõle. A farka irányítja, semmi más.
A kérdező hozzászólása: az exem fél évvel fiatalabb
normális is, csak nem két éves kapcsolatokban. az "exed" hány éves?
A kérdező hozzászólása: 14 éves voltam, mikor összejöttünk. Teljesen normálnak tartom, ha egy csaj 16 évesen szûz.
hány éves vagy?
csúnya dolog a megcsalás, és tisztességesebb lett volna, ha azt mondja, hogy "bocsáss meg, de nem tudok várni." de mégis mit tehetett volna? gondolom szeret, de fizikai szükségletei meg tetszik-nem tetszik vannak (ha õ már nem szûz) sajnálom, de nem lehet neked igazat adni, sajnos. ne fogadd vissza, te sem akarod olyannal elveszteni, aki megcsalt téged, szerintem. de ettõl még nem lesz õ az egyedüli bûnös.
2 év?:O Szegény fiú.... 2 hónapnál tovább nem vártam volna
mégis mit vártál? ha így folytatod örök életedre szûz maradsz...
Ne csodálkozz hogy megcsalt.
Miért jónne vissza tétlenül?
Kiscsillag! Ha 3 hete szakított veled, mert akkora paraszt voltál, és mással is randizgat, akkor miért menne vissza hozzád tétlenül, már bocs? Nem gondolod, h akkor bocsánatot kéne tõle kérni 1.lépésben? Ha már így viselkedtél vele? Ezek után TE várod el, h csak úgy visszajöjjön?
Ha így felhúztad, h szakított is veled, nem fog visszajönni magától. Meg kellene beszélni vele, hogy miért voltál ilyen meg hasonlók... De ha már més fiúval találkozgat majdnem egy hónapja, akkor nem látom sok esélyét, h visszakapod.
A kérdező hozzászólása: nemfér a fejembe hogy 22 hónap õszinte szeremben boldogságban stb és már mással "van"
he? most mondtad, hogy bunkó voltál vele. gondolom betelt a pohár. mi nem fér a fejedbe?

Van egy pasi 4 éve ismerem 2 évig voltam bele szerelmes. Le akarok vele feküdni. Hogy tudassam vele hogy vágyom rá hogy talán még mindig szeretem?

N?s de 25 éves a felesége csalja a pasi legjobb haverjával ezt onnan tudom hogy van rá bizonyítékom is.A bizonyítékaim fényképek de a kisfiuk miatt nem mutatom meg a képeket Azért nem váll el a n?t?l mert van egy közös kisfiúk.

Legjobb válasz: csábitsd el mig lehet. rendes lány vagy ha a gyerek érdekeit tartod szem elõtt, de magadra is gondolnod kell.

csábitsd el mig lehet. rendes lány vagy ha a gyerek érdekeit tartod szem elõtt, de magadra is gondolnod kell.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Hogy kezdjem a csábítást.
És miféle bizonyítékaid vannak?Ha egy meztelen fotó éppen bevetés közben.Az bizonyíték.De ha csak együtt szerepelnek egy képen felöltözve az nem az.
A kérdező hozzászólása: Pff..... Ne néz kislánynak épp olyan képen van mikor smárolnak egy ebédlõben!!!! Na elég bizonyíték!
Nem tettel fel az elobb is egy hasonlo kerdest? Mar bocs az offert. Amugy szerintem ne probalj meg bemaszni kozejuk, az ok dolguk, h hogyan gondoljak jol, es lehet, h a pasi tud a smarolasrol, megbeszeltek es meg mindig egyutt vannak (talan a baba miatt). Kar hulyeseget csinalj, azert mert te most szerelems vagy es ugy latod jonak, h bemasszal kozejuk. Szerintem egyaltalan nem helyes, gondolkozz el azon, hogy neked hogyan esne hasonlo helyzetben a dolog.


Hogy lehet az hogy akiben ennyire megbiztam igy becsapjon es elhagyjon, meg akartam olelni es meg elhuzodott? 2 eve voltunk egyutt tegnap veget ert.

Szunetet kert es aztan meglassuk, nem valaszolt az smsre es szakitottam mert az meg mindig jobb mint 1 honapig szenvedjek es aztan hagy el amikor 1 honapot remenykedek.

Legjobb válasz: Szia! Velem is pont ez történt, az elsõ barátom (akinek odaadtam a szüzességemet) másfél év után mondta hogy tartsunk szünetet. Nagyon fájt. Nem kaptam konkrét választ hogy miért akar szünetet, de aztán pár napra rá megtudtam hogy van egy másik barátnõje, akivel már 1 hónapja csalt engem... Szóval lehet nálatok is ez történt. De utána szakítottak és visszatért hozzám mert rájött hogy én kellek neki. De már ennek is vége, kihûltek az érzelmek. Jól tetted szerintem hogy szakítottál, jobb mint reménykedni, szenvedni hogy vajon kibékültök-e és lesz folytatás. De ha igazán szeretett téged akkor úgyis visszamegy hozzád.

Szia! Velem is pont ez történt, az elsõ barátom (akinek odaadtam a szüzességemet) másfél év után mondta hogy tartsunk szünetet. Nagyon fájt. Nem kaptam konkrét választ hogy miért akar szünetet, de aztán pár napra rá megtudtam hogy van egy másik barátnõje, akivel már 1 hónapja csalt engem... Szóval lehet nálatok is ez történt. De utána szakítottak és visszatért hozzám mert rájött hogy én kellek neki. De már ennek is vége, kihûltek az érzelmek. Jól tetted szerintem hogy szakítottál, jobb mint reménykedni, szenvedni hogy vajon kibékültök-e és lesz folytatás. De ha igazán szeretett téged akkor úgyis visszamegy hozzád.
Jobb így. A "szünetnek" nem sok értelme van. Ha csak nézeteltérések, kis problémák vannak egy kapcsolatban, azokat meg kell beszélni, és ha kell változtatni ezen-azon. De a szünet nem kell. Úgy tûnik, õ nem mert szakítani, azt akarta, hogy te szakíts. Elérte. Próbáld ezt így elfogadni. Majd jön más, aki megérdemel, és szívbõl szeret téged.

Szeptemberben adtam vissza a vállalkozóimat 2 évig voltam az, most épp be szeretném jelentetni magam 130. 000 körülire. Kb. mennyi lenne gyes, gyed?

A bejeletett munka viszonyom viszont nem lenne 180 napig folyamatos mivel kb. annyi id?m van szülésig. :-)Vállalkozóként minimálbérre jelenttem be magam. Hoyg számolják ezeket a juttatásokat, hány százaléka a bérnek? És a ki egyedl neveli a babáját, kap valami pluszt?

Legjobb válasz: Az egyedülállóság csak a családi pótléknál jelent egy nagyon pici pluszt. Tgyáshoz, gyedhez jelen szabályozás szerint az kell, hogy a szülés idõpontjában biztosított legyél és szülést megelõzõ két évben legyen legalább 180 napos munkaviszonyod. http://www.oep.hu/portal/page?_pageid=34,55404&_dad=portal&_.. http://www.oep.hu/portal/page?_dad=portal&_pageid=34,55452&_..

Az egyedülállóság csak a családi pótléknál jelent egy nagyon pici pluszt. Tgyáshoz, gyedhez jelen szabályozás szerint az kell, hogy a szülés idõpontjában biztosított legyél és szülést megelõzõ két évben legyen legalább 180 napos munkaviszonyod. http://www.oep.hu/portal/page?_pageid=34, 55404&_dad=portal&_.. http://www.oep.hu/portal/page?_dad=portal&_pageid=34, 55452&_..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a gyors választ! :-)

2-évig voltam ápolásidijon és megszünt kaphatok-e támogatást utána?

Legjobb válasz: Az önkormányzat azzal a feltétellel ad rendszeres szociális támogatást ha valaki elõtte egy évig a munkaügyi központtal együtt mûködött.

Az önkormányzat azzal a feltétellel ad rendszeres szociális támogatást ha valaki elõtte egy évig a munkaügyi központtal együtt mûködött.
test-rák lehet szerintem. dohányzás gyakran kivált ilyet
hát elsõ válaszoló ez azért durva volt xd szegényt rögtön a rákkal ilyesztgeted???
A kérdező hozzászólása: Már nem fáj a karom :) most eléggé megnyugodtam :) ...de hogy kivizsgáláson részt fogok venni a közeljövõben, az is biztos! :) :D
A ciginek nincs köze ehhez! nyugi, bár látom már elmúlt a veszély :)
Te liba, nekünk azt honnan kellene tudnunk?:O
Az elsõ mondat múlt idõ.A második jövõ idõ.Akkor mikor is találkoztok?? Lehet, hogy el akar köszönni.
Kérdezd meg tõle! Ezt tényleg nem tudhatja senki, csak õ. Vagy nem mered elõtte kinyitni a pici szádat? Vagy mi..?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!