Találatok a következő kifejezésre: 2 évig vagy (1589 db)

Akiknek az első babájuk viszonylag hosszú idő (2 év, vagy több) alatt jött össze, azoknak a második babára mennyit kellett várni?

Mekkora korkülönbséget terveztetek a két baba között és végül mekkora lett? Minden tapasztalat, jótanács érdekelne a témával kapcsolatban.

Legjobb válasz: Volt egy méhenkívüli terhességem, és 1,5 évre rá jött össze nagy nehezen a lányom. Úgy terveztük 3-4 évre rá jöhet a tesó. Aztán egy átmulatott éjszaka után kissé ilumináltan elfelejtettünk védekezni és becsúszott a tesó. Akkor nagyon megilyedtem, h hogy fogom bírni a 2 picit egyszerre. De nem bántam meg. 22 hó a különbség. Anyagiakban is könyebb és nagyon össze is nöttek érzelmileg. Most megy a pici oviba, és jó érzés hogy ott a nagy is, odafigyelnek egymásra. A férjem és a nõvére közt 11 év a korkülönbség, szinte mindig a nagy vigyázott a picire, nem volt gyerekkora. Unokatesómék közti korkülönbség 7 év... mai napig nem jönnek ki egymással. Másik rokon 5 év korkülönbség...egészséges testvéri kapcsolat van köztük.

Volt egy méhenkívüli terhességem, és 1, 5 évre rá jött össze nagy nehezen a lányom. Úgy terveztük 3-4 évre rá jöhet a tesó. Aztán egy átmulatott éjszaka után kissé ilumináltan elfelejtettünk védekezni és becsúszott a tesó. Akkor nagyon megilyedtem, h hogy fogom bírni a 2 picit egyszerre. De nem bántam meg. 22 hó a különbség. Anyagiakban is könyebb és nagyon össze is nöttek érzelmileg. Most megy a pici oviba, és jó érzés hogy ott a nagy is, odafigyelnek egymásra. A férjem és a nõvére közt 11 év a korkülönbség, szinte mindig a nagy vigyázott a picire, nem volt gyerekkora. Unokatesómék közti korkülönbség 7 év... mai napig nem jönnek ki egymással. Másik rokon 5 év korkülönbség...egészséges testvéri kapcsolat van köztük.
Van egy kedves ismerõsöm a játszótérrõl, akinek az elsõ kislánya 5. inszeminációval jött össze. Most terhes a 2. babával, spontán, magától, 22 hónap lesz köztük :) igazi sikersztori :)
na szerinted? -.-
bizonyára jó
ez rossz, nagyon nagyon rossz
Sajnálom az elõzõ barátodat amiért 3 évet pazarolt rád feleslegesen...
Azt megkérdezhetném, hogy szerinted hogyan tudja ezt elérni a párod?
Ezt az ostoba kérdést... igen, ez tök rossz, hogy van egy 2 éves kapcsolatod és a mai napig szerelmes vagy, tényleg...
2 év, most teszem a jogsit, és elmondták az elején :)
Az orvosi vizsgálattól számított 2 évig.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat nem nekem kell mert nekem már megvan a jogsi csak a haverom már majdnem egy éve vizsgázott kreszbõl sikeresen és azóta nem folytatta és nem tudta h most jár le neki vagy csak jövõre :)
Kressz vizsga után 2 év, ha elkezdted a vezetést akkor ameddig az alkalmasságid él.

Gyedet csak akkor kap vki, ha folyamatosan be volt jelentve 1 évig a szülést megelőző 2 évben, vagy akkor is, ha ez az 1 év úgy jön össze, hogy pl. dolgozom 2 hónapot, aztán 7et, aztán mondjuk még 4et, de ezek között volt szünet is?

Legjobb válasz: Ha max 30 nap szünet volt, de az is bejelentve munkanélkülin, akkor jó. De ilyenkor is csak akkor jár, ha az igénylés pillanatában munkaviszonyban állsz.

Ha max 30 nap szünet volt, de az is bejelentve munkanélkülin, akkor jó. De ilyenkor is csak akkor jár, ha az igénylés pillanatában munkaviszonyban állsz.
A kérdező hozzászólása: Köszi!
Az elsõ nem jól írja. A gyedhez szükséges biztosítotti idõ nem kell folyamatos legyen. Akkor is megvan a 365 nap, ha dolgoztál 5 hónapot, aztán egy évet nem, és a szülésig még 7 hónapot dolgozol. Annyi a lényeg, hogy a szülés napjától visszafelé számított 2 éven belül legyen meg 365 nap. Például ha 2013. december 15-én szülsz, akkor megvan a 365 nap akkor is, ha dolgoztál 2012. december 15-tõl szülésig, de akkor is, ha pl. dolgoztál 2011. december 15-tõl 2012. június 15-ig, majd utána 2013. június 1-tõl szülésig -tehát volt egy év szünet a biztosítotti idõben.
A kérdező hozzászólása: Juj komolyan?? Köszi! Ez tök jó! :) sokkal jobb hír :) már nagyon el voltam keseredve...
Nyugalom :) http://www.oep.hu/pls/portal/docs/PAGE/LAKOSSAG/OEPHULAK_EBE.. 3. oldal, második bekezdés, vastagon kiemelve :D
3-nak van igaza!! Lehet benne megszakítás, akár 1 év is, csak a szülést megelõzõ 2 éven belül legyen meg a 365 biztosított nap. A 30 nap megszakítás nem erre vonatkozik!

Keresztény vagyok, 2 éve vagyok együtt a barátnőmmel, bűnnek számít-e ha 2 év után lefeküdnénk?

Legjobb válasz: Ha igaz hivo vagy,a kkor ne az legyen a mervado, hogy manapsag mar mindenki ezt csinalja. Tartsd magad Isten parancsahoz. Az O szava a 21. szazadra is ervenyes (meg ha nem is tartjak be sokan)

Ha igaz hivo vagy, a kkor ne az legyen a mervado, hogy manapsag mar mindenki ezt csinalja. Tartsd magad Isten parancsahoz. Az O szava a 21. szazadra is ervenyes (meg ha nem is tartjak be sokan)
Nem, de elõbb össze is kell házasodni.
Most mit vársz kedves kérdezõ? Ha komolyan veszed az isteni parancsot, akkor igen, ha nem, akkor meg mit érdekel? Ne mondd, hogy ezt eddig nem tudtad...
Igen.
én is keresztény vagyok de nekünk 1 hónap volt. gondolom te a vallásgyakorlót érted, annak meg amanság nincs értelme, mert ha rossz a szex, tönkre fog menni, ill ellaposodik a kapcsolat, de remélem nálatok nem így lesz.
2 évig nem feküdtél vele le? :| Loozer... Én nem élek együtt a barátommal, de amikor együtt vagyunk rendszeresen lefekszem vele és még házasságot sem tervezünk.
19:58 vagyok Gondolkodj. :)
A kérdező hozzászólása: csak h tudd, midnen hétvégén amikor tudok templonban vagyok el vagyok konfirmálva és minden nyáron tábort tartunk a gyerekeknek ahol ott szoktam lenni velük és ezzel szolgálatot teszek a félre értés kedvéért mondanám.. de ha neked ez nem elég keresztény akkor sajnálom
Ez egy farizeusi válasz volt. :)
Nézd, az egyház hivatalos tanítása szerint az, én viszont hiszek Isten létezésében, de ez nem azt jelenti, hogy mindenben egyetértek az egyház hivatalos álláspontjával. Szerintem nem bûn. Számomra a "Ne paráználkodj!" a megcsalásra vonatkozik. Vagy az egy éjszakás kalandokra, amelyek csak a szexrõl szólnak, érzelem nélkül. De abban nem hiszem, hogy Isten bármi helytelent látna, hogy két ember, aki szereti egymást, örömet szerez egymásnak.:)
A kérdező hozzászólása: a 19:58as vagy ugye? :D
19:58, 23:00 és 23:20 ugyanaz a személy (vagyis én), a többi nem.
A kérdező hozzászólása: nagyon nagy dilemmába vagyok.. :S
bocsi, de megkérdezném... nem feküdtetek le 2 évig, de úgy meddig mentetek el? köszi ha irsz :)
Ha emiatt elhagy, nem baj.
Ha hívõ vagy, akkor a bibliában errõl félreérthetetlen választ kapsz. 1. Korintus 7:9 8, A nem házasoknak és az özvegyeknek pedig ezt mondom: jó nekik, ha úgy maradnak, mint én is. 9, Ha azonban nem tudják magukat megtartóztatni, házasodjanak meg, mert jobb házasságban élni, mint égni. 1. Korintus 7:9 1, Amikrõl pedig írtatok, azokra ezt válaszolom: jó a férfinak asszonyt nem érinteni. 2, A paráznaság miatt azonban mindenkinek legyen saját felesége, és minden asszonynak saját férje.
értem mit mondasz de nagyon nehéz eldönteni... meg félek attól hogy mjad ha a jövõben meghalja a lány akit szeretnék majd és otthagynak sorra ez miatt.. :/?? Ne haragudj, ezt nem értem. Milyen lány? Otthagynak? Miért hányan lesznek? Alapvetõ problémák vannak nálad. Meg , ha keresztény vagy, kérdezd meg Jézust mit szól hozzá, ha Õ igent mond, akkor oké. Nem attól lesz valaki keresztény, hogy tábort szervez, vezet, vagy vasárnap vallásoskodik. Egy kereszténynél ez nem kérdés, és amióta van Szentlélek, nem kell megkérdezni senkit, mert megkérdezheted Õt. Nem bántásból mondom, de a Te esetedben mindegy.
Oké, most már világosan látom mi a gond... Nem bántásból mondom komolyan, de te nem vagy keresztény igaz és a bibliában sem hiszel? Költõi kérdés volt, mert amúgy sem írok be többet neked, mert felesleges...mindketten tudjuk, hogy valami vallásos nevelést kaptál, de nem vagy igazából hívõ. Jól mondom? Keresztények nem kínlódnak annyit, hogy kövessenek el bûnt, vagy ne kövessenek? vajon ez most bûn, vagy sem?! keresztények ezt tudják pontosan, és ha te nem tudod, nem gondolnám keresztény lennél, így viszont miért állítotad be magad annak?--mindegy, mert már ez sem érdekel, csak így már komolytalan az egész kínlódásod...
A kérdező hozzászólása: értem mit mondasz de nagyon nehéz eldönteni... meg félek attól hogy mjad ha a jövõben meghalja a lány akit szeretnék majd és otthagynak sorra ez miatt.. :/??
A kérdező hozzászólása: nagyon rossz, hogy nem tudom mit tegyek, emrt 2 év már nem kis idõ azért és nagyon vágyunk rá de vétkezni sem akarok emrt az is fontos nekem.. :/
a vallás szerint bûn, mivel nem vagytok házasok, de ezt Te is tudod... szvsz nem bûn.
A kérdező hozzászólása: tanácstalan vagyok mert1felõl azt hallom h amit megírtak az mindig is úgy lesz más felõl meg h manapság meg már ez van . mert amúgyemg nem vagoyk pornó függõ meg nincsenek 1 éjszakás kaalandjaim.de a bnõmmel már 2 éve együtt vagyunk ugye..
nem.
A kérdező hozzászólása: 14:58as és te kereszténynek érzed magad?
A kérdező hozzászólása: és ha nem akkor mért nem??
14:58as vagyok Jártam hittanra és elsõáldozó is voltam.Nem lopok, nem csalok, nem hazudok nem öltem. Nem csináltam olyat ami eltélendõ. 21 éves leszek és még csak a barátommal feküdtem le. A sex jó nincs ezen mit ragozni.
Kedves Utolso! eloszor elmondtal par jo dolgot magadrol, ami dicseretes, de nem valtoztat a tenyen, hogy Isten szerint bun a hazassag elotti szex. Az egy masik dolog, ha szerinted nem...
Ha eddig kibírtátok, akkor házasság utánig is meg lehet csinálni. Igen egyébként bûnnek számít.
Hogy az egyház szerint mi a bûn, az nem többségi szavazás kérdése, tehát ha valaki azt írja, hogy szerinte nem bûn a házasság elõtti szex, akkor az illetõ nem számít az adott hit vallójának. Ezért azt hiszem, nem arról kéne leginkább vitázni, hogy bûn-e vagy nem, erre van egyértelmû válasz: igen. Inkább az érdekes, hogy ha valaki megtartja a törvényt, akkor miért tartja meg, ha valaki nem tartja meg, akkor miért nem. Engem mostanában az foglalkoztat nagyon, hogy az is nagyfokú emberi gyengeség, ha valaki félelembõl, és nem a hite melletti õszinte elkötelezõdésbõl nem fekszik le a szerelmével. Valamilyen szempontból, a felszínen, ilyenkor megtartja a törvényt, de közben meg is sérti azzal folyamatosan, hogy nem fejezi ki az érzéseit, nem tiszteli saját vágyait. Pedig az utóbbira is szükség van, és meg kell találni azt a módot, ahogy az ember ennek és a tisztaság megõrzésének egyszerre tesz eleget. 25f
"tanácstalan vagyok mert 1felõl azt hallom h amit megírtak az mindig is úgy lesz más felõl meg h manapság meg már ez van ." két dolog: a ne paráználkodj! (tízparancsolatból) jelent mindenféle szexualitást házasságon kívül. Házasodjatok össze és dolog megoldva. másik:Isten véleménye nem változott meg! Jézus Krisztus tegnap ma és mindörökké ugyan az.Zsid.13.8. Te ebbõl azt olvasod ki, hogy Isten megváltozott volna 2011 re, mert erkölcstelen a világ?:D Nem hinném! Ha az egész világ elzüllene, Isten törvényei akkor is örökké megállnak. "Ne tévelyegjetek: Se paráznák...se házasságtörök..nem örökölhetik Isten Országát "...(I.Kor. 6:9-10 )
A kérdező hozzászólása: 19:58as az utolsó mondatod kifejtenéd jobban, emrt az érdekel h mit értesz ez alatt :D
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen !

A barátommal, már 2 éve vagyunk együtt, és kb egy éve szexelünk. De az a probléma, hogy Õ mindig 2-3 perc után elmegy, és nekem még soha nem volt orgazmusom. Ez meddig fog tartani, hogy ilyen hamar elélvez?

Legjobb válasz: hát mondd meg neki, de ne viccelj, ez nem nagy probléma, nagyon sok srác elmegy 2 perc alatt, na de utána jöhet egy második menet, az már jobb mindkettõtöknek ....

hát mondd meg neki, de ne viccelj, ez nem nagy probléma, nagyon sok srác elmegy 2 perc alatt, na de utána jöhet egy második menet, az már jobb mindkettõtöknek ....
lehet h nem is gondolja/tudja h neked nem volt jó.. a pasik idõnként hajlamosak a nekem jó volt akk biztos neki is elven mûködni. beszéljétek meg. ha nemnagyon volt elõtted barátnõje, nemhiszem h képben van errõl.. amugy meg jah.. egy nõt sokféleképpen ki lehet elégíteni.. :) 19/F
Én is ott látom a problémát, hogy õt ez egyáltalán nem zavarja, mármint hogy te kielégületlen vagy. Ha elment, hát elment. Neki lehet állni a következõ menetnek. Vagy nekedállhat mással, ha ott lent épp nem mûködik neki... Ezer módja van, legyen fantáziája!!! De ezt kérdd tõle, jelezd neki, hogy ebben neked semmi poén nincs, hogy neki jó volt, aztán szevasz... Tessék neki tovább dolgozni az ügyön. Egyébként meg megtanulhatná már uralni a testét igazán, ha már 1 éve szexel. Nézzen utána a technikáknak a neten! Szólj rá, ne hagyd magad, mert klassz dologtól vagy megfosztva!!!
Szia! Az én barátom eleinte 2-3 perc alatt elment, de mostanra (eltelt 2 év) megtanulta konrollálni (tehát ha közel van, akkor lassit vagy teljesen megáll és engem kényeztet) és igy az együttléteink elég jó hosszúra sikerednek. Jó, nem mindig mert amikor nem találkozunk pár napot õ sem birja tovább, de olyankor másodszor is együtt vagyunk és jóval hosszabb. Mindig ügyel arra hogy én menjek el elõbb. Az meg hogy 1 éve nincs orgazmusod, és õt ez egyáltalán nem is érdekli, az arra vall hogy neki sokkal fontosabb a saját kielégülése. Vannak ám jobb pasik is... L/22
Szia! Mi a párommal 5 éve vagyunk 1ütt, de még mindig õ is 2-3-4 perces. De a második menet, az már jóval tovább tart.
elsõsorban te tudsz változtatni rajta, szólj neki, hogy edzje magát, ha te nem teszel érte semmit, õ magától nem fog
Amíg meg nem tanulja kontrollálni magát. De ezek szerint nem is nagyon igyekszik, ha 1 év alatt még mindig 2-3 perces "aktusokat" produkál. És attól, hogy 2-3 perc alatt elmegy, még kielégíthetne máshogy.
Jó sokáig! :) Talán azért is mert egy évig várattad csórikámat. Báár egy éve sexeltek és õ még mindig elmegy 2 perc alatt akkor szerintem a pacekod önuralmával lehet gond. Ez így marad amíg vele leszel. Szerezz egy vibrit, vagy orálisan érd el a csúcsot. Mást nemtudok ajánlani. Ja de de ez gonosz lesz: cseréld le az embered.
Hát tudod nekem két pasim volt aki elment én meg nem! Aztán mindegyiket otthagytam! A szex a kölcsönös örömszerzésrõl szól! Ezt juttasd eszébe, attól hogy hamar elmegy neked elõtte vagy utána igenis ha AKAR ki tud elégíteni! 1 év szex hosszú idõ.õ nem akar"bajlódni"veled , ha akarna már rég megtette volna!Nem akarlak elkeseríteni de kihasznál, te elfogadod hogy gyorstüzelõ, aztán téged le...r hogy mit érzel! Nekem nem kéne...18éves házasok vagyunk amúgy és még mindig néha gyors a párom, de õ AD nekem és az CSÚCS!!!:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget, és még átgondolom, hogy valóban megéri-e ezt a kapcsolatot folytatni, ha nem történik változás...
A kérdés annyi, hogy más úton módon is próbálkozik e? Vagy csak eldurranik 2 perc alatt aztán kifekszik és vége? Kinyalni esetleg nem próbál? Ha az se megy neki, akkor nem értem, minek van ott...
Mindjárt 3 éve hogy együtt vagyunk barátommal az elsõ 8-10hónapba õ is max 5 percig bírta, egyszer megkérdeztünk egy dokit, hogy mitlehetne csinálni és a Durex Performa-t ajánlotta. Van benne valami 'lötty' amitõl tovább bírja, egy jó ideig mi is azt használtuk, és nagyon jó! azzal a gumival több mint félórát bírta, mostmár akár 1 óráig is! Próbáljátok ki :)

Van nekem egy anyósom. Immár 2 éve vagyunk együtt a párommal. Most várjuk a gyereket -még pár hét és megszületik. Hogyan jöjjek ki vele?

Nos a szitu már az elejét?l kezd?d?tt hogy én a fiával elköltöztem 1 éve azóta nem birja a pofámat. Mert drága anyós évek óta otthon van mint munkanélküli és azt várta el hogy a fia tartsa el élete végéig, és ez még semmi hogy még iszik is... állandóan sajnáltatja magát és nem képes engem elfogadni. Ráadásul állandóan azt hiszi hogy ? jobban tud dolgokat, az én családomat fikázza -pedig nem is ismeri és nem akar velük szemt?l szembe kerülni, hogy megismerje. S?t még a kórházba se akar bejönni hozzám, és azt várja el hogy én hordjam hozzá a gyereket majd. Most azért álljunk meg,? egész nap otthon hever a kanapéjában, az én anyámék állandóan jöttek -még ha kell éjfélkor is ha valami gondom van. De ? nem akar részt venni a nagymamaságban azt mondta: Inkább meghal minthogy nagymama legyen. Azt várta egy évig hogy legyen vége a párommal, hogy akkor haza költözzön és akkor a fia tartsa el ahogy eddig. Ennyire hogy lehet valaki önz?? Nekem ha szülinapom,névnapom bármi van akkor fel se hiv, de én ha nem tudtam menni -mert volt rá példa- akkor küldtem üdvözletet ajándékot stb.... Hiába él a másik fiával az is ugyanúgy munkanélküli... hogy lehetne neki elmondani, hogy van saját magánéletünk, és ne állandóan be kelljen számolnom hogy mennyi pénz megy el minden hónapban. A babára egy fillért nem költött, és nem is ajánlotta fel... egyszer?en sok bel?le és a kapcsolatom mindig miatta romlik el. A párom meg azt mondja: ge*** dolog anyám és közted választani... de én érzem hogy ?t választotta... és ez nekem fáj.ti mit tennétek?

Legjobb válasz: Elõször is, akkor szülnék gyereket ha mindent meg tudnék neki adni, nem másokra számítva és "majd lesz valami" címszóval, akár egyedül nevelve is! Arról nem is beszélve, hogy csak értelmes társ mellett, és nem 2 év után, ilyen helyzetbe bele...De ez már mind1. Másrészt, ha ilyen az anyósom vagyis ilyen érzelmeim vannak iránta, akkor nem lennék akkora barom, hogy bármit is elvárjak tõle, vagy felhozzam hogy õ ezt se õ azt se, örülne a farkam ha volna, hogy nem akar beleszállni semmibe, így nem tudja felhánytorgatni. A gyereket én biztos, hogy nem vinném, ha látni akarja akkor megmozdul, mondjuk ha igazak a mondatai(inkább meghal mint nagymama legyen) amit leírtál sanszos, hogy egyáltalán nem engedném , hogy a gyereket lássa. Arról meg, hogy mire költünk 1 hónapban végképp nem számolnék be, helyette illedelmesen megmondanám, hogy nyugodjon meg, nálunk nem piára megy el. A párodat ne állítsd választás elé, egyszerûen meg kell vele beszélni (nem vitázni, meg hisztizni), hogy oké, hogy az anyja, de van egy fontossági sorrend, ha már volt olyan szõke herceg, hogy gyereket csinált. Ha ez nem megy, akkor kérni szépen tõle a gyermektartást és lelépni nyugodt környezetbe, mert ezt a legjobban az a szegény kis csöppség fogja megsínyleni, de rendesen! Ezt csak õ tudja lerendezni, ha akarja, ha nem akkor buktad.

Elõször is, akkor szülnék gyereket ha mindent meg tudnék neki adni, nem másokra számítva és "majd lesz valami" címszóval, akár egyedül nevelve is! Arról nem is beszélve, hogy csak értelmes társ mellett, és nem 2 év után, ilyen helyzetbe bele...De ez már mind1. Másrészt, ha ilyen az anyósom vagyis ilyen érzelmeim vannak iránta, akkor nem lennék akkora barom, hogy bármit is elvárjak tõle, vagy felhozzam hogy õ ezt se õ azt se, örülne a farkam ha volna, hogy nem akar beleszállni semmibe, így nem tudja felhánytorgatni. A gyereket én biztos, hogy nem vinném, ha látni akarja akkor megmozdul, mondjuk ha igazak a mondatai(inkább meghal mint nagymama legyen) amit leírtál sanszos, hogy egyáltalán nem engedném , hogy a gyereket lássa. Arról meg, hogy mire költünk 1 hónapban végképp nem számolnék be, helyette illedelmesen megmondanám, hogy nyugodjon meg, nálunk nem piára megy el. A párodat ne állítsd választás elé, egyszerûen meg kell vele beszélni (nem vitázni, meg hisztizni), hogy oké, hogy az anyja, de van egy fontossági sorrend, ha már volt olyan szõke herceg, hogy gyereket csinált. Ha ez nem megy, akkor kérni szépen tõle a gyermektartást és lelépni nyugodt környezetbe, mert ezt a legjobban az a szegény kis csöppség fogja megsínyleni, de rendesen! Ezt csak õ tudja lerendezni, ha akarja, ha nem akkor buktad.
Hát szomorú a történet... ezek szerint bõvíteni fogod az egyedülálló kisgyerekes anyukák számát. Nem értem a barátod...
Ne legyél már ennyire fölényeskedõ. A szavaidból süt a gyûlölet. Ne foglalkozz vele ha nem megy akkor nem megy, neked azzal mit árt? "A babára egy fillért nem költött, és nem is ajánlotta fel" Ezt sem nagyon értem amikor elvárás a jövendõ unokára költeni. Tudtad, hogy ilyen mégis csodálkozol rajta. A gyerekek felnevelése meg azért csak a szülõk dolga.
Nncs sok lehetoseg.vagy elfogadod igy a helyzetet vagy merlegelsz.nem veled elnek, nem hvogat nem akar toled semmit.hagyd beken te is.amig a parod elobb kolti rad/ratok a fizeteset es nem halsz ehen, a gyereknek megvan minden szukseges dolog...akkor meg?relative nincs anyosod.
Semmiképpen ne akard, hogy választania keljen a párodnak köztetek, mert az valóban nem szép dolog, de hogyha valami rosszul esik az anyósodtól, akkor mondd meg nyugodtan a párodnak, de ne követelõzõen vagy hisztisen, mert abból te kerülsz ki rosszul. Nagyon nehéz helyzet, jobbat nem tudok tanácsolni... de sok sikert, és sok türelmet kívánok! és gratulálok a babához. (Lehet, hogyha meglátja majd az anyósod a kicsit egybõl megenyhül...)
"anyós azt várja el hogy mindent az én szüleim vegyenek meg." Nem is az õ dolga.
"A párom meg azt mondja: ge*** dolog anyám és közted választani... de én érzem hogy õt választotta..." Szóval a párod választani akar?? Én ezen a mondaton akadtam fent...mert szerintem fura, hogy egyáltalán elgondolkodik azon, hogy válasszon. De amúgy meg nem a családját (gyerek+Te) választaná?? Fura, én nem biztos, hogy megbíznék benne. 24N
A kérdező hozzászólása: anyós sose fog megenyhülni. elmentem dolgozni és az volt a válasza: nah ott fogod megcsalni az én fiamat. állandóan a rosszakarat felõle is - õ kezdte és ezek a dolgok megülepedtek bennem.... páromnak hiába mondom : csak ül és kussol és nem érdekli a bánatom.
Jézus te nem vagy komplett itt nem az anyós a fõ gond hanem a nemtörödöm önzõ párod akivel te családot akasz alapitani. Ébredj fel az az ember se téged se a gyereket nem akarja.
Nos, bár az idõ kerekét nem lehet visszaforgatni, de akkor gondolkoztál volna, mielõtt a baba összejött.... Mert ha nem tudsz továbblépni az anyós hülyeségén, és a párod is nagyívbõl tojik rá, hogy hogy érzed magad, és az anyja mellett kitart, hát akkor én léptem volna... Meg ez a mondat, h "ge*** dolog anyám és közted választani", ezt így hogy? Nekem a szövegbõl az jön le, hogy a kapcsolatotok nem olyan kiegyensúlyozott, mint ahogy szeretnéd, ÉS ennek ellenére bevállaltatok egy babát... gratula...
Szerinted van értelme vele maradni?Menj inkább vissza a szüleidhez, gondolom megengedik.Egy ilyen emberrel ne élj együtt.Fõleg nem kell a gyermekednek egy ilyen "apa".Az én férjem ezt csinálta volna, nem gondolkoztam volna rajta, hogy vele maradok-e.Pedig az õ családjáról is tudnék mit írni.Azok sem különbek:S Az, hogy már az anyaságiból magára költene is érdekes, mit gondol, hogy azért adják, hogy õ ruházkodjon?Dolgozzon meg érte, az a gyermeké.Költözz inkább el, akkor neked is lesz pénzed, meg nyugalmad. Mikor írtad, hogy beleköpött a kajádba és abból egyél...a párod meg eltûrte, akkor már el kellett volna hagyni.Az ellenségemmel sem tenném ezt..:S Kerülj ki ebbõl a családból, mert saját magad minõsíted le.Ilyen emberekre nincs szükséged!!
Én az ilyen történetekre csak azt tudom mondani, hogy: edd meg, amit fõztél.
Nem értelek.Tudod, hogy milyen a párod és egy ilyen mellé még gyereket is szülsz? Ne haragudj meg, de Te sem vagy normális.
Ne ugorj! Elõször is: Ne a saját szüleidhez hasonlítsd és ne legyenek elvárásaid vele szemben. Õ max. segít, ha akar. Ezt ne felejtsd el. Neki nem kutya kötelessége foglalkozni a gyerekkel és ez elméletben meg se kéne lepjen téged, hiszen le is sz*rja. 2: Ne keresd, ne köszöntsd fel. 3: Ne vidd a gyereket át hozzá. Ha látni akarja, felemeli a popsiját és átballag hozzátok. 4: Magyarázd el a párodnak, hogy nem választásra akarod kényszeríteni (ugye??!), csak szeretnéd, ha elbeszélgetne az anyjával a viselkedésérõl.
Szerintem beteg vagy, kérni kéne segítséget, 100%-ban társfüggõ vagy, és ezt te nem bános a gyerek kárára sem... még mindig csak az a gyereket sajnálom.
A fia sem különb nála, és te még szülsz is neki.
A kérdező hozzászólása: õ azt hiszi hogy én választás elé kényszeritem... hiába mondja hogy mi vagyunk a fontosak , sajnos nem ezt mutatja. azzal van : hogy azért õ az anyám... tõlem a saját párom mindent sajnál... hozzá teszem....
A kérdező hozzászólása: anyós azt várja el hogy mindent az én szüleim vegyenek meg.
már bocs, de te sem vagy normális ha csak két év után gyereket vállalsz, úgy, hogy ELVILEG tisztában vagy vele hogy a párod ugyanolyan semmirekellõ hülye fasz, mint az anyja...hát gratulálok, ha ehhez volt eszed, akkor edd is meg amit fõztél és ne itt sajnáltasd magad. Ha egy marék sütnivalód is van, és nem akarod hogy a gyereked egy roncs legyen, otthagyod azt a senkiházit, és visszamész a családodhoz.
Olvasd el a törvény szövegét. Ha már bent vagy 2 éve, akkor meg tudod fejteni.
A kérdező hozzászólása: nem nekem kell hanem ismerõsömnek, de jó lenne ha valaki segítene...

2 éve vagyunk együtt mit tegyek? Többi lent.

Párommal 2 éve vagyunk együtt nagyon szeretem és ? is engem de a szexuális életünk el van laposodva nem kívánom már úgy mint régen de nagyon szeretem és nem akarom emiatt elveszíteni valaki adjon valami tanácsot hogy hogy tudnánk feldobni a hangulatot? köszönöm :) 17/L

Legjobb válasz: Mi 4 éve vagyunk együtt, kb 2 évnél jött ez nálunk is. AKkor elkezdtünk új dolgokat csinálni.... 69. Anál. Orál közben FINOMAN szopogatod a zacsiját. Én pl vettem egy pici vibrátort is, (azért pici, hogy ne úgy élje meg, mintha az ellensége lenne) és miközben térdelve, kutyapózban csináljuk, az bedugja a popsimba... Miniszoknyát húztam, mikor nem is számított szexre és nagyon szépen szexisen megkértem, hogy fenekeljen el elõtte. Vettem föl fûzõt, combfixet, harisnyatartót és magassarkút.... meg ilyesmik. Ki is kötözheted. Tényleg csak fantázia kérdése. ;) 19/N

Mi 4 éve vagyunk együtt, kb 2 évnél jött ez nálunk is. AKkor elkezdtünk új dolgokat csinálni.... 69. Anál. Orál közben FINOMAN szopogatod a zacsiját. Én pl vettem egy pici vibrátort is, (azért pici, hogy ne úgy élje meg, mintha az ellensége lenne) és miközben térdelve, kutyapózban csináljuk, az bedugja a popsimba... Miniszoknyát húztam, mikor nem is számított szexre és nagyon szépen szexisen megkértem, hogy fenekeljen el elõtte. Vettem föl fûzõt, combfixet, harisnyatartót és magassarkút.... meg ilyesmik. Ki is kötözheted. Tényleg csak fantázia kérdése. ;) 19/N
Wow, 19 évesen milyen kreatív vagy! Én barátnõm 21 évesem nem ilyen mozgalmas. Szerelmes vagyok beléd! :D
hmm.. mondjuk ha szunetelnetek kicsit a szexxel? mondjuk hogy 1 hetig egymashoz sem nyultok "ugy" :) ... inkabb csinaltok valami mast... pl elmentek turazni..stb.... szerintem par nap utan kivanni fogod ugyanugy... vagy kiprobalhattok uj pozokat... uj helyeket..... pl megneztek elotte egy pornot...vagy autoba......csupan fantazia kerdese :) ) 17/L V.
allsexposition.comon rengeteg póz van, szemezgess, nekem bejött.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat valamit csak összehozunk:) ))

Mit vegyek a legjobb barátnőmnek? Kb egy hét múlva itt a szülinapja és nem tudom hogy mit vegyek/készítsek neki. Most lesz 14 éves és 2 éve vagyunk barátnők.

Olvasni nem szeret (vagyis ő azt mondja hogy olvasna csak nincs rá ideje). Láttam olyan ötleteket, hogy albumot készítsek a közös képeinkkel. Ez jó ötlet lenne csak az a baj, hogy nincs igazán sok közös képünk.

Legjobb válasz: a legjobb barátnõd, és 2 év ismeretség után nincs ötleted? Elég szomorú......

a legjobb barátnõd, és 2 év ismeretség után nincs ötleted? Elég szomorú......
Hívd meg egy mozi nézésre.
A kérdező hozzászólása: De voltak ötleteim. De valami olyat szeretnék amit tényleg szeretne. Nem csak egy olyan valamit aminek örül aztán felrakja a polcra, hogy fogja a port. Sajnos olyan helyen lakom ahol a mozinézés nem megoldható. Messzebbre pedig nem engednek el.
Boldog szülinapot neki!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!