Találatok a következő kifejezésre: 2 éves vagyok, a barátom (54 db)

Hát a helyedben én félteném a 22 éves csajtól..
Ezt neked kell érezned ....! Ha bizalommal vagy a barátod iránt, akkor mehettek! De ha mondjuk neked ez így kellemetlen, vagy nem szeretnéd, hogy a 2 lány is veletek menjen, megbeszélhetnéd a pároddal ...megértheti! Végül is egy nyaralás kettesben lenne jó és nem 2-2 -sen ...:/ Én kettesben mennék vele, nem mennék bele ilyenbe! 19/L
Honnan tudjuk, hogy megbízható-e a barátod? A kérdésed alapján úgy tûnik, hogy te nem bízol meg benne. Én nem igazán értem a logikád, szerintem ha azért menne, hogy megcsaljon, akkor nem vinne magával téged, mivel az úgy nem olyan könnyedén kivitelezhetõ. A barátnõiddel gondolom nem lehet túl szoros a viszonyod, ha azt hiszed, hogy egybõl meg fogják erõszakolni a pasid, ha 3 másodpercre egyedül maradnak vele. Inkább ne menjetek sehova, ha már ilyenek felmerülnek benned.
A kérdező hozzászólása: Nyaralas a cél. Ilyesmi meg sem fordulta fejemben, hogy öszebeszeljek a csajokkal
Igazából mi a cél a nyaralás során? Megbíztad a csajokat valami titkos feladattal, próbatétel elé akarod állítani az úriembert?
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen az eddigi válaszokat!
Ha nem bízol benne, akkor minek vagy vele??? A kérdésre válaszolva: igen, mivel tudom, hogy nem mozdulna egyikre sem.
Te tudod, hogy megbízható-e.... bár nem lenne meglepõ, ha egy kellemes este néhány ital után rámuzdulna valamelyikre... esetleg többre is:) ( Tudod, ilyenkor szoktak összejönni a spontán triók.... )
Ha csoportszexet akkor igen.
Én bízok a barátomban. Szóval igen. 23/L
szerintem ha ez a kérdés felmerült akkor inkább ne. mert lehet hogy nem lenne okod félni mégis bebeszéled magadnak, és ebbõl nagy féltékenykedési háború lehet. a biztonság kedvéért én kihagynám. ja, és szerintem a barátokat és a szerelmet jobb a lehetõ leg nagyobb elkülönítéssel tartani.

Szerintetek megtegyem? 15 eves vagyok, a baratommal 2 honapja vagyunk egyutt, volt petting es nagyon szeretne tovabb lepni, en is szeretnek csak attol felek h korai meg nekem, mivel sosem csinaltam.

Attol is tartok egy kicsit h fajni fog,meg verzeni,stb.En meg szuz vagyok,de neki nem ez lesz az elso...Mit csinaljak?

Legjobb válasz: Sok okos csak magyaráz de azt nem mondják mi az hogy készen állni meg nem készen állni blablabla. Ha mindketten akarjátok tegyétek.

Igen elõzõnek igaza van 15 évesen éretlen vagy még a pettinghez is pláne 2 hónap után, még nem is ismeritek egymást, inkább várj 2-3 évet, mikor már tényleg készen állsz rá, biztos leszel magadban és nem vadigeneket kérdezgetsz, és tényleg szerelmes leszel nem csak fellángolásból, lefekszel az elsõ barátoddal, mert menõ, meg felnõttnek és érettnek hiszed magad.
Sok okos csak magyaráz de azt nem mondják mi az hogy készen állni meg nem készen állni blablabla. Ha mindketten akarjátok tegyétek.
"Sok okos csak magyaráz de azt nem mondják mi az hogy készen állni meg nem készen állni blablabla. Ha mindketten akarjátok tegyétek." Akkor neked elmondom, mi az, hogy készen állni... Eleve nem itt teszi fel a kérdését 15 évesen, hogy szerintünk meg kéne-e tenni. A kérdésébõl is kiderül, hogy tele van félelemmel, bizonytalansággal, ami abból is adódik, hogy csak 15 éves. Tõlünk kérdezi, hogy mit csináljon. Szerinted készen áll rá? Honnan is tudnád, hiszen te sem tudod. Készen áll majd akkor ha még vár egy kicsit, nem két hónapot és nem biztos, hogy a mostani pasival fog lefeküdni. Készen áll majd akkor, ha teste-lelke is karja majd a szexet és a pasit... Készen áll majd akkor ha nem azon görcsöl, szabad-e, kell-e, fájni fog-e... Készen áll majd akkor, ha kellõen rá tud hangolódni a pasira aki szereti, nem erõlteti és sietteti és ezt a lány is érzi és nyugodtan oda tudja majd magát adni és akkor biztos, hogy nem fogja késõbb megbánni sem... Készen áll majd akkor, ha egy kicsit utánaolvas a védekezés módjainak - vagy már megtette - és a fellépõ kockázatoknak és megfelelõ idõben alkalmazni is tudja a védekezési módszereket és nem azon fog agyalni, hogy teherbe eshet-e, mert ez is elrontja az elsõ aktust... Készen áll majd akkor, ha mindezt a saját fejében a helyére teszi és nem hallgat a blabla szövegre, amit itt néhány "kedves" válaszoló ír...
Tedd meg.
Á itt csak le akarnak beszélni.Tedd meg nyugodtan tök jó dolog az.Felesleges várni.Mégis mire várnál?
A kérdező hozzászólása: es nem is erzem magam erettebbnek...epp elenkezoleg, szerintem 15 ev meg eleg keves de ugyanakkor nagyon szeretnem is:) Koszonom a valaszokat, meg elfogadok ha akad valami uj...:D
A kérdező hozzászólása: tobb mint egy eve udvarol es beszelgetunk es jol kijovunk a kezdetektol, 2 honapja vagyunk egyutt ugy h volt csok es kimondjuk h o a baratom/baratnom...azzal nincs gond h ismereme elegge vagy sem, es nem hinnem h "csak tomni valo vagyok a szamara"
Szerintem meg nem áll készen, még másoktól várja a megerõsítést, hogy megtegye-e vagy sem..
10 válaszolo mért nem 100%?? ki az aki ezt lehuzza???-.-"
# 10 Szerintem meg készen áll ha a barmok nem okoskodnak.
A kérdező hozzászólása: es attol sem felek h teherbe esek, tudom hogy kell vedekezni es o is tudja
2 hónap? szóval csak tömni való vagy a számára..és te ennek ellenére elhiszed a sok "szeretlek" sz*rt amivel gondolom ámít..gratulálok....
Azok alapján amit leírtál még nem vagy készen rá! Várjatok még!
Ha nem állsz rá készen, ne erõltetsd, nehogy rossz emlék legyen. Ha szeret a fiú megérti és vár még Rád. 2 hónap szerintem egyébként is kevés ilyen fiatalon, bár ezt nektek kell tudni. Az örömszerzésnek más módja is van a szexen kívül, hidd el jó orális szexszel is nagy örömöt tudsz neki szerezni. :) Szerintem inkább ismerjétek meg mégjobban egymás testét! 17/L
Szeintem nincs benne semmi ha lefakszael vele :)
A kérdező hozzászólása: 18 a baratom, de mindig nagyon ovatos, sosem eroskodik, hogy csinaljuk...de sokat beszelunk errol es szeretnek neki oromet okozni, es en is akarom.Abban lehet igazatok van hogy, nem allok keszen
Szerintem nem vagy kész, mert nem tudod eldönteni azt sem, hogy akarod-e. Még korainak tartom az esetedben
2hónap után nem tenném meg..De te tudod.. Hány éves a barátod?
Én nem akarok konkrét tanácsot adni, mint ahogy sok elõttem válaszoló. Szerintem csak te tudod eldönteni, hogy mennyire állsz készen arra, hogy lefeküdjetek egymással. Nem az a lényeg, hogy mennyi idõs vagy, vagy hogy hányadik barátod, az elsõ szextõl az új párral mindig tart egy kicsit az ember, és a legelsõ szextõl meg végképp. Ha kérdés van benned, a koroddal kapcsolatban, és ez gátol, akkor talán ha megteszed, bûntudatod lesz a magad mögött bezáródó gyermekkor miatt. Ha a fiúval kapcsolatban van benned kérdés, akkor pedig figyeld õt meg jobban, hogy mennyire figyel rád, mennyire vagy fontos neki, mennyire türelmes, stb. Valószínû, hogy nem õ lesz a férjed, de az nem jelenti azt, hogy ne lehetne õ az elsõ, akivel szeretkezni fogsz. Ne elsõsorban az itt válaszolók tanácsára hallgass, mindenki másképp gondolkodik errõl, és aki már túl van az elsõ szexen, teljesen másképp látja azt. Az a fontos, hogy biztonságban legyél és semmi ne történjen meg az akaratod ellenére. Nem "A SZEXRE" kell készen állni, hanem arra, hogy ha nem tetszik, vagy fáj, akkor szólni merj, és akkor is merj szólni, ha meggondolod magad, és azt is merd elmondani, ha nem volt olyan jó. Ehhez az õszinteséghez és bátorsághoz nagyobb érettség kell, te tudod, hogy megvan e benned!

Költözzek vagy ne? 17 éves vagyok, a barátom 25.2 és fél éve vagyunk együtt.

Szeretné, ha hozzá költöznék (egyedül lakik). Nem lenne gond iskolaváltással, mert magántanuló vagyok a sok utazás miatt (gyakran vagyunk együtt külföldön). Az osztályozó vizsgáim mindig 4-5 körül vannak, szóval a tanulást sem hanyagolom el. Nagyon sokat vagyok vele, de mégis azért teljesen más együtt lakni. Nagyon szeretnék vele élni, de attól is félek, hogy azt mondanák csak azért lakom nála, hogy eltartson, meg szép nagy házban lakhassak:S

Legjobb válasz: Szerintem ne mások véleménye motiváljon.Van emberek akiknek az is baj ha oda költözöl meg az is hanem.Ne foglalkozz velük!

Szerintem ne mások véleménye motiváljon.Van emberek akiknek az is baj ha oda költözöl meg az is hanem.Ne foglalkozz velük!
Én is 17 éves vagyok, hidd el, nagyon irigyellek a lehetõséged miatt, bárcsak nekem lenne. Én megpróbálnám. Felelõsség nem csak rajtad van, hanem a barátodon is, sõt, szerintem rajta több is... Ha összeköltöztök, akkor nagyon boldog együttélést kívánok! :)
A kérdező hozzászólása: Köszi mindkettõtöknek:) Szívbõl szeretem, és vele szeretnék maradni mindig. Megpróbálok nem foglalkozni azokkal meg, akik leszólnak:S:)
Hm. A környezetemben rengeteg lány van, akiknek ez rosszult sült el - szerintem próbálj objektíven mérlegelni. Mindenképp a tanulás legyen az elsõ, és ha úgy érzed, hogy az osztályzataid rovására megy a dolog, beszéld meg vele, és döntsétek el, hogyan tovább. A legjobbakat mindkettõtöknek! =)
Lakva ismerszik az ember!
A kérdező hozzászólása: Köszi a tanácsokat!:)
Én azt javaslom, hogy ne kapkodd el a dolgot. Még elõtted az élet és 17 évesen nem szabad "beleugrani" egy ilyen kapcsolatba. Tanulj és szórakozz, élj vidáman, hisz csak most az egyszer vagy fiatal! Ha Õ az igazi, akkor úgy is meg fog várni. Ha pedig nem, akkor semmi jóvátehetetlent nem követtél el. Kevés kapcsolat igazán tartós, amelyet ilyen fiatalon kötnek. A tartós kapcsolatok fõleg az olyan pároknál alakulnak ki, ahol minkét fél tudja tolerálni a másik hibáit. Ez a készség fõleg tapasztalatok útján fejlõdik ki. Tehát éld az életed, szerezz tapasztalatokat, ne kösd le magad azonnal, mert késõbb esetleg megbánod, de már nem lesz visszaút. Nem tudom a szüleid mit szólnak hozzá, de biztos vagyok benne, hogy jót akarnak neked és csak a te érdekeidet nézik. Minden szülõ szeretné, ha a gyermekének jobb jövõje lenne, mint a sajátja volt. Biztos lehetsz benne, ha õk marasztalnak, azt nem a saját önzõ érdekeik miatt teszik, hanem azért, mert féltenek, hiszen ismerik az élet buktatóit tapasztalatból. Az is természetes dolog, hogy szabadulni igyekszel otthonról és önálló család alapítására gondolsz, de hidd el nem veszítesz semmit vele, ha pár évet vársz még evvel. A családalapítás után megnõnek a gondok és villámgyorsan múlnak az évek. Hipp-hopp és azt veszed észre, hogy ráncosodsz és megöregedtél, pedig még fiatal sem voltál igazán. Tombold ki magad és éld a fiatalok könnyed, minden nagyobb felelõsségtõl és gondoktól mentes életét. Ne akarj egy csapásra felnõtt lenni, mert késõbb még vissza fogod sírni a gyermekkorodat is! Vígan ráérsz 20-25 éves korodban férjhez menni, semmirõl sem fogsz lemaradni ne félj, sõt...! Bárki, bármit mond és javasol, a döntés a Te kezedben van! Mindenki úgy szúrja el az életét, ahogy akarja. De Te ne tedd! Fiúzni attól még lehet, hogy nem költözöl hozzá és néha ott is aludhatsz nála. Nem akarok vészmadárkodni, de ha valami miatt balul sül el az együttélés, akkor mit csinálsz? Visszaköltözöl a szüleidhez? Esetleg egy babával? Vagy dacból albérletbe mész? Mindenképp nehéz és kiszolgáltatott helyzetben leszel, bármelyiket választod. Ezért kel okosan és megfontoltan döntened és nem csak a szívedre hagyatkoznod. A szív néha rossz tanácsadó! Ha úgy döntesz, hogy költözöl, akkor kérlek másold ki magadnak ezt a választ és olvasd el 5 év múlva. Na majd akkor mondd, hogy nem akartam jót neked! Nekem 3 lányom van, de nekik sem tudnék jobb tanácsot adni. Csak ésszel! Remélem jól döntesz.
Nem azért, de életed elsõ önálló, felelõsségteljes döntését miért akarod másokra hárítani?
Örülj a lehetõségnek, ha egy fiú ilyesmit szeretne, az már tényleg komoly! Szerintem nyugodtan vállald be (persze ha szívbõl szeretnéd), kiderül, tudok-e együtt élni, ha igen, akkor nincs itt semmi probléma:) Mások véleménye meg ne érdekeljen!
Elõzõ vagyok, elfelejtettem megkérdezni, hogy a szülõk mit szolnak az ötlethez???
A kérdező hozzászólása: Nem másra akarom hárítani...CSAK érdekelt a véleményetek... Szüleim rám bízták a döntést, elfogadják a barátomat, és szeretik. Tudják, hogy mennyire imádjuk egymást, ezért azt mondták, amíg ugyanilyen jól tanulok nála lakhatok. Mondjuk most is szinte már együtt élünk:D

16 éves vagyok a barátom 17.2 éves kapcsolat után megengednétek hogy a lányotok a barátjánál aludjon?

Mert nálunk nem engedik hogy együtt aludjunk! csak azt hogy ? itt aludjon...

Legjobb válasz: es az nem eleg? egyebkent megengednem, de a szuleidnek nem az a baja, hogy egyutt alszotok, hanem valami mas. ismerik a srac szuleit? mert ha nem akkor teljesen ertheto a dolog? esetleg a srac messze lakik, vagy talan nem olyan kornyeken ami a szuleidnek netan nem szimpatikus? szerintem az teljesen eleg, hogy nalatok aludhat, de ha tobbet akarsz akkor kerdezd meg, hogy miert nem.

es az nem eleg? egyebkent megengednem, de a szuleidnek nem az a baja, hogy egyutt alszotok, hanem valami mas. ismerik a srac szuleit? mert ha nem akkor teljesen ertheto a dolog? esetleg a srac messze lakik, vagy talan nem olyan kornyeken ami a szuleidnek netan nem szimpatikus? szerintem az teljesen eleg, hogy nalatok aludhat, de ha tobbet akarsz akkor kerdezd meg, hogy miert nem.
Nem.
16 évesen egy ilyen hosszú kapcsolat után már igen:) de tényleg inkább a fiú aludjon nálatok. én egyébként csak a 16 alatti szexet ellenzem, bár pont én beszélek, én fél évvel alatta voltam a korhatárnak:) de páommal azóa is együtt vagyunk, együtt élünk. 17L
21:34 vagyok, nekem úgy látszik Neked nem tetszik valami:D Belenéztél a javallott válaszaimba? gondolom nem:-S
Megengedném, mert szexelni lehet fél kettõkor suli után is, amikor a szülõk dolgoznak... Amúgy nekem megengedték (17 voltam), mégsem lettem terhes, meg könnyûvérû, 28 voltam, amikor megszületett a fiam. Házasságból tervezett babaként. :) Bár nekem szimpatikusabb, hogy a fiú aludjon a lánynál. (Nekem így engedték.)
Azt én is megengedném, hogy a lányom barátja itt aludjon, de én sem engedném el egy másik településre egy vadidegen családhoz. Ráadásul honnan tudhatnám biztosra, hogy valóban ott lesznek és nem mondjuk az éjszakában buliznak. Más lenne a helyzet, ha ismerem a szülõket a fiú részérõl. De ennyi info után, amit megadtál, ezt tudom mondani.
A kérdező hozzászólása: 21:34-es ha valami problémád van nem kell válaszolni... a többi választ köszönöm:)
21.34. váó, eddig ilyenekbe nem is nagyon gondoltam bele, de ahogy ezt így írtad...: TÉNYLEG!!!:D amúgy ha nagyon akartok szexelni azt akár nappal is lehet, nem kell ahhoz ott aludni, ha meg nem, és tényleg csak "alvásról" van szó, akkor nem tökmindegy??
én engedném. elég régóta jártok, hogy komolynak lehessen gondolni.
A kérdező hozzászólása: én szegeden lakom õ algyõn és ismerik a szüleim
Az én lányom is 17 éves. Én nem engedem bár tudom hogy már nem szûz. Minden szülõ más, de mind azt szeretné ha értékes ember válna a gyerekébõl. A korlátok amiket szabunk nem rosszindulaból vannak. tetszik vagy sem, még gyerekek vagytok, ezt igazán majd akkor tudjátok meg ha ti is szülõk lesztek. Még 18 évesen is nehéz lesz elfogadni hogy felnõttetek, ez az idõszak nemcsak nektek nehéz, nekünk is. Fogadd el a szüleid döntését, ha eddig mûködött így a kapcsolatotok, ezután is mûködni fog!
Szerintem még nem igazán tapasztalt, túlságosan izgul, hogy jól teljesítsen és emiatt van!
lehet még szûz és gátlásos
Ez majdhogynem bók :) De komolyan, ha nagyon izgul, nagyon kíván, nagyon teljesíteni akar, akkor elõfordulhat ilyen... :)

15 éves lány vagyok. Szeritetek az nagyon sok idő ha már 2 hónapja együtt vagyok a barátommal ( 16 éves) és még nem mutattam be a szüleimnek?

Legjobb válasz: szerintem sok. 2 hónap után már illene bemutatni bõven.de ez persze csak az én véleményem

szerintem sok. 2 hónap után már illene bemutatni bõven.de ez persze csak az én véleményem
Szerintem nem sok. Mutasd be akkor, amikor jónak érzed.
Hát, ha bemutatni még nem is kellett volna, azért az nem baj, ha legalább azzal tisztában vannak, hogy jársz valakivel. Persze ha komoly a dolog, mindenképp mutasd be, de õ is téged, az õ szüleinek.
Hát...ez elsõ barátomat egyátalán be se mutattam a szüleimnek...ismerem õket és nem helyeselték volna...de aztán szakítottunk...és csak utána montam el...:D de ha a barátod normális meg minden szerintem épp ideje hogy bemutasd nekik :)
19 éves vagyok, amikor én voltam 14, az osztályból egyetlen lánynak volt barátja .. 14évesen ne a petting meg a szex érdekeljen ..megértem a szüleidet, jól teszik, amit tesznek, 14 évesen még GYEREK VAGY ! Nem trendi 14évesen elveszíteni a szüzességed és ezt csinálni.Tanulj inkább!
A kérdező hozzászólása: amúgy 15 vok. mondjuk tök mind1 mert azaz 1 év nem sokat számít, de azért mert hazaviszem nem azt jelenti h szexelni fogok vele.

19 éves lány vagyok és még szűz 5 hónapos vagyok a barátommal és már szeretném vele a szexet mert megbízok benne de félek h fájni fog ha várok vagy 2 hónapot akkor is ugyan olyan érzés lesz szóval ha most fáj akkor 2 hónap múlva is fog?

Legjobb válasz: Attól függ,hogy mennyire lazítod el magad és mennyire nem figyelsz másra.Bár ha vastag a szûzhártyád akkor fájni fog.úgy mondd kikell bírni. De csak annyit tudok tanácsolni,hogy télleg lazulj el,csak arra gondolj hogy szereted a barátod semmi másra:) sok sikert

Attól függ, hogy mennyire lazítod el magad és mennyire nem figyelsz másra.Bár ha vastag a szûzhártyád akkor fájni fog.úgy mondd kikell bírni. De csak annyit tudok tanácsolni, hogy télleg lazulj el, csak arra gondolj hogy szereted a barátod semmi másra:) sok sikert
Ha szereted, és elõtte felizgattátok egymást, azért az nem akkora fájdalom.Inkább csak kellemetlen lehet, de az sem kötelezõ, mint ahogy a vérzés sem.Valahogy nõk milliárdjai kibírták, mint ahogy a szülést is, pedig az összehasonlíthatatlanul nagyobb fájdalom. De ezek szerint még nem vagy felkészülve rá.
én speciel nem éreztem semmit. de mond beszélj errõl barátodnak, h félsz, de mégis szeretnéd. beszéljétek meg. nem azt mondom h percrõl percre, de beszélni kell róla, úgy mindkettõtöknek könnyebb, és a lelki kapocs is erõsödik. bátran szólj neki ha faj, ha máshogy szeretnél valamit. hidd el kedvedre fog tenni. L/18
Ö.... figyelj csak, az hogy 19 éves vagy és 5 hónapja vagytok együtt ez még nem elég ahhoz, hogy szexeljetek... volt már petting? egyáltalán feltérképeztétek már egymást? tudja, hogy mi a jó neked? tudod, hogy mi a jó neki? a szex nemcsak abból áll, hogy puuffff bele a közepébe, oszt jól van. Az emberek nem azért szexelnek, mert x éves vagyok vagy mert már ennyi ideje együtt vagyunk.... ez sokkal többrõl szól. és ne feledkezzetek meg a védekezésrõl sem. amúgy az a véleményem, ha az elsõ szeretkezés elõtt kellõképpen feltérképezitek egymás testét, akkor elég nagy eséllyel indulsz arra, hogy nem fog fájni. persze minden ember más és más. de ha elég nedves vagy, ha , ár elõtte játszottatok, ha már nem fáj, mikor pl az ujjával kényeztet, akkor nem hiszem, hogy gond lesz.
Hát ha azalatt a 2 hónap alatt sokat ujjaz a barátom téged, akkor valószínûleg kicsit mégjobban kitágulsz, így pcit kevésbé is fájhat.:)

22 éves vagyok és barátommal lakok együtt 2 éve, (22f) 1évig minden jó volt, érdeklődött, kellettem neki, aztán sokmindenen mentünk át, sok gond, de túlvagyunk rajta, de pár hónapja már nem foglalkozik velem, semmi kapcsolat nincs köztünk. Mi a gond?

Igaz hogy kissé telt vagyok egy betegség miatt ami miatt ezen nem is tudok változtatni és nagyon gátlásos is vagyok emiatt de ez eddig nem jelentett gondot abban, hogy kezdeményezzen, most meg semmi. Más lány biztos hogy nincs képben, mert folyton itthon van és ha el is megy, vagy együtt megyünk vagy órákra. Szóval foglamam sincs mit tegyek és kezdek kétségbe esni hogy vége lesz mert nehezen bírom már így, viszont szeretem és nem biztos hogy el tudnám engedni.2 év együtt élés. Hosszú idő azért, elég könnyen az ember a másik jelenlétét megszokja és hiányolná.

Legjobb válasz: Nem akarlak bántani vgay érzéketlennek tünni valóban tanácsot szeretnék adni. Gondold végig hogy milyen voltál akkor amikor egymásba szerettetek és hogy milyen vagy most ... , nem feltétlenül arra gondolok hogy elhiztál, hanem a viselkedésedre a személyiségedre. Az ö helyében te szeretnél magadddal lenni ? Ebböl a pár sorból is látszik, hogy folyamatosan depizel azt pedig te magad mondtad hogy gátlásaid vannak . Lehet hogy a barátod is pontosan azt a lányt hiányolja akit ismert és még mindig nagyon szeret nem azt aki állandóan azon aggódik hogy még mindig szereti-e . "kezdek kétségbe esni hogy vége lesz mert nehezen bírom már így, viszont szeretem és nem biztos hogy el tudnám engedni " Ezt teljesen megértem DE itt csak rólad beszélünk a barátodról nincs szó hogy ö mit szeretne ö mit érez ö mit gondol stb. Nagyon kevés olyan ember van aki feláldozza magát valaki másnak a boldogságáért ugy hogy ö közben nem boldog. Ne nyafogj állandóan , adj a barátodnak valamilyen pozitiv okot arra hogy veled legyen ( például boldogok vagytok együtt ) , ne az legyen a fö indok hogy ne hagyj el mert én azt nem birnám ki. Hidd el nincs veszve semmi köztetek, de valóban neked kell tenni érte.

Nem akarlak bántani vgay érzéketlennek tünni valóban tanácsot szeretnék adni. Gondold végig hogy milyen voltál akkor amikor egymásba szerettetek és hogy milyen vagy most ... , nem feltétlenül arra gondolok hogy elhiztál, hanem a viselkedésedre a személyiségedre. Az ö helyében te szeretnél magadddal lenni ? Ebböl a pár sorból is látszik, hogy folyamatosan depizel azt pedig te magad mondtad hogy gátlásaid vannak . Lehet hogy a barátod is pontosan azt a lányt hiányolja akit ismert és még mindig nagyon szeret nem azt aki állandóan azon aggódik hogy még mindig szereti-e . "kezdek kétségbe esni hogy vége lesz mert nehezen bírom már így, viszont szeretem és nem biztos hogy el tudnám engedni " Ezt teljesen megértem DE itt csak rólad beszélünk a barátodról nincs szó hogy ö mit szeretne ö mit érez ö mit gondol stb. Nagyon kevés olyan ember van aki feláldozza magát valaki másnak a boldogságáért ugy hogy ö közben nem boldog. Ne nyafogj állandóan , adj a barátodnak valamilyen pozitiv okot arra hogy veled legyen ( például boldogok vagytok együtt ) , ne az legyen a fö indok hogy ne hagyj el mert én azt nem birnám ki. Hidd el nincs veszve semmi köztetek, de valóban neked kell tenni érte.
Fogyj le bas.zd meg.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen és tényleg igazad van a sok depizésben, csak összejöttek a súlyos gondok. De erre akkor nagyon odafigyelek köszi
A kérdező hozzászólása: Az elsõ válaszolónak meg mondanám, hogy 1. ha tudsz olvasni, ott van a szövegben h nem tudok mivel olyan gyógyíthatatlan betegségem van de azért köszönöm a kultúrális és értelmes választ... Találj jobb elfoglaltságot.
elsõ válaszoló te tényleg egy bunkó vagy. Mivel a megnyilvánulásodból egyértelmû, hogy pasi vagy remélem leszárad a pici pöcörõd. Neked meg fel a fejjel. Hasonló helyzetben vagyok, mint te közöttünk sincs minden rendben de én hiába kérdezem nem mondja mi a baja. Vagy is egy-két dolgot tudok de az egészségügyi. Mi 7 éve vagyunk együtt és most eljutottunk oda, hogy a problémák megölik a nemi életünket. De próbálkozok és megakarom kérni jöjjön el egy szexuálpszichológushoz. Én is sokat változtam mind testileg, mind lelkileg de nekünk még gyerekünk is van. Ha gondolod írj priviben.
Nekünk is volt ilyen idõszak a párommal. Az együttélés nem könnyû és mindig vannak jobb és rosszabb idõszakok és sajnos borítékolható, hogy még lesznek is... Ez ilyen... :/ De ha eldöntöd, hogy te tényleg vele szeretnél lenni, akkor okosan, óvatosan irányítani tudod abba az irányba a kapcsolatot. De vigyázz, ne légy sok, ne légy túl ragaszkodó, legyen saját életed, járj el mondjuk sportolni, vagy kétnaponta találkozz a barátnõiddel és hétvégén is csinálj nélküle is esetleg vmi programot, de fontos, hogy amellett, hogy "nem lógsz" állandóan a nyakán éreztesd vele, hogy szereted, fõzz neki olyat, amit szeret, lepd meg valamivel, menjetek el kettesben valami olyan helyre, ahol szeret lenni, vagy a közös barátaitokkal. Ne görcsölj rá és fõleg tudatosítsd, hogy tudnál élni nélküle, csak te vele szeretnél. És fõleg ne légy kétségbeesett, mert annak szaga van :)
a súlyodnak ennek semmi köze hozzá! nem azért szeretnek azok akik szeretnek, ahogy kinézel, hanem azért amilyen vagy belülrõl! ha esetleg nem fogadna el ilyennek, akkor csak gondolj a jó tulajdonságaidra, és hogy valaki megérdemli, h megosszd vele ezeket! de miért nem ülsz le, és beszélgetsz vele errõl az egészrõl. egyáltalán nem ciki, sõt egy jó kapcsolatban tudni kell beszélni egymással! úgyhogy HAJRÁ!!!

17 éves lány vagyok, a barátom 21. Én még szűz, ő már nem.1/2 éve vagyunk együtt, már szeretnék lefeküdni vele, de nem tudom mit tegyek az elsőnél?

pl. mit húzzak fel,mit csináljak hogy ne legyek "béna"

Legjobb válasz: Hogy-hogy mit húzz fel?:) Õ húzzon fel óvszert. Ha ruhára gondolsz, akkor valami szexi fehérnemû jól tud jönni. De mivel tudja, hogy szûz vagy, nem vár tõled pornófilmbe illõ akrobatikus mutatványokat. Engedd el magad, élvezd, hogy hogy van melletted a párod, simogasd, csókolgasd, most még õ fog irányítani. Aztán majd a késõbbiekben szépen rájössz magadtól is, hogy hogy megy ez, mit kell csinálni. Vagy konkrétan arra vagy kíváncsi egy lány mit csinálhat az ágyban?

Hogy-hogy mit húzz fel?:) Õ húzzon fel óvszert. Ha ruhára gondolsz, akkor valami szexi fehérnemû jól tud jönni. De mivel tudja, hogy szûz vagy, nem vár tõled pornófilmbe illõ akrobatikus mutatványokat. Engedd el magad, élvezd, hogy hogy van melletted a párod, simogasd, csókolgasd, most még õ fog irányítani. Aztán majd a késõbbiekben szépen rájössz magadtól is, hogy hogy megy ez, mit kell csinálni. Vagy konkrétan arra vagy kíváncsi egy lány mit csinálhat az ágyban?
ha szeret, akkor õ fog irányitani.... nem kell aggodnod :) nem lesz baj, , hagyd hogy õ irányitson :)
Unalom vam? Hát az már gáz. menjetek el valahova túrázni!
Ha márunatkoztos egymás társaságában söt úgy hogyritkán taliztokottmár valami em oké.Próbáljátok felendíteni a kapcsolatotok, menjetek sétálni, moziba, strandra vagytópartra, nem tudom mennyire engedi az anyagi háttér de esetleg vacsorázni valahova.Ne haragudj ha idáig még nem jutottatok el, ha igen akkor feldobhatjátok az együttléteket is különféle dolgokkal új pozíciókkal.Több ötletem így hirtelen nincs, és tényleg elnézést ha a szex még nem történt meg.
Ritkán találkoztok ? Az mit jelent ? Ha havonta 1-2- szer találkoztok az nem kapcsolat. (bocsi) Nem tudom miért unatkoztok, 2 év alatt már mindent csináltatok, vagy egyszerûen nem tudtok mit kitalálni? Sétáljatok, nézzetek meg vmi jó filmet, mi pl sütni is szoktunk együtt ( palacsintát, pizzát ) vagy focizni megyünk, menjetek strandra míg lehet, vagy horgászni...amit szerettek. 2 év alatt csak tudjátok ti is, hogy mit szeret a másik. 18/L

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!