Találatok a következő kifejezésre: 2 éves macskám 3-4 (3 db)

2 éves kandúr macskám 3-4 havonta elkezd sántítani. Mindig ugyanazzal a lábbal. Mit lehet tenni?

Állatorvosok megröntgenezték, vizsgálták, de nincs magyarázat.

Legjobb válasz: Akkor éremes tovább figyelkni, hátha egyszer elmarad neki a sántítás. ;)

Akkor éremes tovább figyelkni, hátha egyszer elmarad neki a sántítás. ;)
Lehet rap-er macskád van és adja a csajoknak a vagányt:) ))))
Talán nem ártana állatorvoshoz vinni!!
Talán nem ártana elolvasni a kérdést "Állatorvosok megröntgenezték, vizsgálták, de nincs magyarázat."
Szerintem vágd le azt a lábát amelyikre sántít, vagy elmúlik neki vagy lesz oka tovább sántítani.

Van egy 4 éves ivartalanított kandúr macskám.3 hete hozzánk került egy 2 éves nőstény cica, két hét után jó barátok lettek. De most voltam ivartalaníttatni és mióta hazajöttünk a kandúr fúj rá! Mi lehet az oka?

Legjobb válasz: Mert elszokott a szagától, illetve gondolom, idegen (állatorvos-) szaga van, amit furcsáll. Akkor is látta, amikor még kába volt? Egyébként majd megszokja, kell neki egy kis idõ, meg érezze, hogy egyformán szeretitek õket, õ is kap figyelmet. Eleinte azért figyeljétek, nehogy odavágjon neki.

Mert elszokott a szagától, illetve gondolom, idegen (állatorvos-) szaga van, amit furcsáll. Akkor is látta, amikor még kába volt? Egyébként majd megszokja, kell neki egy kis idõ, meg érezze, hogy egyformán szeretitek õket, õ is kap figyelmet. Eleinte azért figyeljétek, nehogy odavágjon neki.
Nálam ugyanez volt. A frissen ivartalanított macskára fújt a másik pár napig, biztos az idegen szagok, meg, hogy le van borotválva a szõre stb, pár nap és újra a régiek lesznek.
A kérdező hozzászólása: Jajj, most megnyugodtam! Remélem akkor pár nap múlva minden rendben lesz!

Egy 3-4 éves macskát elég 2 naponta etetni/itatni? Lesz valami baja? Lusta vagyok feljárni naponta ismerősömékhez :D

Legjobb válasz: Az ismerõsöddel közöld,hogy lusta vagy és nem vállalod a cicát.Ennyi.Így egy bogarat se bíznék rád.

Az ismerõsöddel közöld, hogy lusta vagy és nem vállalod a cicát.Ennyi.Így egy bogarat se bíznék rád.
A kérdező hozzászólása: Még annyit, hogy száraz táppal etetem, és jó sok vizet adok neki
nem hiszem, hogy elég lenne, ha lakásban van tartva. te mit szólnál hozz, ha csak minden másnap kapnál valami száraz [email protected], mert anyád lusta etetni?
Minden nap kéne neki adni kb. 2szer normális kaját, nem szárazat, mert az édes kevés. És a vizet is naponta kéne kicserélni. Arról nem beszélve hogy ha a macska egyedül van, nem ártana neki egy kis társaság néha.
Akár öreg, akár fiatal kell neki a mindennapi eledel. Na meg a cica a tejet is szereti, azt is adj neki, ha nem is minden nap. Nekünk az udvaron volt a macskánk, mégis minden nap kapott enni, inni. Na meg a kutya vizesébõl a nap bármely szakában ihatott, ivott is. A kaja meg nem állt ott sokáig (fél napot) elõtte, mert a kutyánk bekéretszkedett, hogy megehesse a maradékot.
Naponta kell etetni. Egész nap kell, hogy legyen elõtte száraz eledel, + este konzerv vagy alutasakos. A vizet meg nem árt napi 2x cserélni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!