Találatok a következő kifejezésre: 2 éves kutyám füle (2 db)

Vidd el állatorvoshoz hogy vizsgálja meg alaposan, és õ ajánlani fogja mivel kenegesd neki.
Úgy érted meg volt tépve, és foltokban hiányzik a szõr? Biztos, hogy amiatt? Nem lehet bõrbetegség? Egyébként a tuti, ha orvos látja, és õ tud javasolni rá kenõcsöt. Most már vigyázz rá nagyon, remélem jó gazdija leszel, és innentõl boldog élete lesz.
A kérdező hozzászólása: Jó gazdija leszek, és nagyon vigyázni fogok rá. El lesz kényeztetve a kicsike, az biztos. Köszönöm a válaszokat! Akkor megyünk az állatorvoshoz!
azért el ne kényeztesd. épp elég idegbeteg kutyust nevel a sok kis tinilány meg idõs "kofa" :) neveld kutyaként, neki is könnyebb úgy az élete. sok sikert hozzá!

2 éves yorki kutyám füle kb. 1 hónapja nem áll csak félig. Mit csináljak?

Legjobb válasz: Szerintem nincs azzal semmi gond. Hiszen (mivel yorki) teljesen fajtiszta, csak az sajnos NAGYON IS árthat a kutyáknak:(. De ne ijedj meg. menj el állatorvoshoz vele, éh õ bizttosan tud neked segíteni. De ha csak esztétikai probléma, akkor az aranyos is lehet.

Szerintem nincs azzal semmi gond. Hiszen (mivel yorki) teljesen fajtiszta, csak az sajnos NAGYON IS árthat a kutyáknak:(. De ne ijedj meg. menj el állatorvoshoz vele, éh õ bizttosan tud neked segíteni. De ha csak esztétikai probléma, akkor az aranyos is lehet.
nem biztos , hogy igaza van az elottem ironak :) ugyanis sajnos nemreg olvastam arrol, hogy valamilyen betegseg esetleg gyuladas miatt a fel allos fulu kutyusoknak ha csak felig all fel a fuluk az rossz, tehat minel hamarabb vidd el allatorvoshoz :)
Fel kell neki kötni a füleit.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!