Találatok a következő kifejezésre: 2 éves alig tud (7 db)

Vidd állatorvoshoz.Ha nincs pénzed ne tarts állatot, mert csak szenved.Ez a véleményem.
Ha nem tudod oroshoz vinni, nem tudsz semmit tenni. Legyen bent a házban, pihenjen egy nyugodt helyen. Esetleg vehetsz neki valami immunerõsítõ szert. De ezek is elég drágák. Cicáknak való bérescsepp kb 3 500 Ft. Mondjuk nem hiszem hogy ezek egy ilyen komoly dolgon segítenének, de otthon ennél többet nem tudsz tenni érte.
szia! Emse? Azt nem a sertésre mondják? Inkább nõstény az a macska! Amúgy meg hívd fel a dokit, az nem kerül sokba! Mondd meg, hogy most nincs pénzed, de legalább mondjon valamit, hogyan ápold otthon.
Hogy érted hogy nem bír megállni??????, Mert nem mind1 hogy sántít vagy "szédül" (tudom hogy ilyen nincs de most nem találtam jobb szót) Amúgy normális?
Nézd meg, hogy van -e rajta nyílt seb, vagy furán áll -e. Eldõl? Úgy érted lefekszik? Nem tudsz képet a lábáról? Mert így elég nehéz. Ha nyílt seb, akkor betadinozd be, ha koszos, kicsit lemoshatod. Utána kend be valamilyen kenõccsel, pl. neogranormon.
kérj részletfizetési lehetõséget orvosnál, ne a kifogásokat keresd! Ha annyira aggódnál érte azon gondolkoznál kitõl tudnál kölcsönkérni, hogy oldjad meg hogy ne a kezeid közt haljon meg nagy szenvedés árán!! Ha az én kutyám lenne így inkább esküszöm nem ennék holnap csak el tudjam vinni orvoshoz!!!

2 éves kisfiam alig tud beszélni miért lehet ez?

Nagyon sokat foglalkozunk vele. a beszédje nagyon gyenge pár szot tud beszélni és persze azt se tisztán. Szerintetek vigyen orvoshoz vagy csak lusta ?

Legjobb válasz: Dr. Ranschburg Jenõ szerint a fiúgyerekeknek 3 éves korukig jogukban áll nem megszólalni :) Vagyis akár 3 éves korig ha nem beszél, az belefér. Az én fiam is 2 évesen csak a NEM szót mondta, semmi mást, most 4 éves, selypén ugyan, de nagyon választékosan fejezi ki magát ;)

Dr. Ranschburg Jenõ szerint a fiúgyerekeknek 3 éves korukig jogukban áll nem megszólalni :) Vagyis akár 3 éves korig ha nem beszél, az belefér. Az én fiam is 2 évesen csak a NEM szót mondta, semmi mást, most 4 éves, selypén ugyan, de nagyon választékosan fejezi ki magát ;)
szia én 3 éves koromig alig beszéltem és akkor is érthetetlenül. szüleim elvittek dokihoz aki azt mondta hogy ne aggódjanak majd bepótolja. és ez így lett, nagyon szeretek beszélni, és ennek köszönhetem hogy 2 idegen nyelven is megtanultam. mert érzékem nincs de a mind két nyelvkörnyezetben életem és mivel imádok beszélni így gyorsan ment, de a suliban mindig rossz voltam nyelvekböl.
Ezzel én is így voltam, nagyon meg is ijedtem akkor. Mivel mi angol nyelvterületen élünk a fiam, mindkét nyelvet hallja és azóta aktívan használja is, most 4 éves.Olyan mint egy kis szószátyár.Ne aggódj, egyik napról a másikra fog fejlõdni a szókincse. Ezen kívül mi nagyon sok mese és zene kazettát(cd-t) hallgattunk, ez is sokat segíthet.
Az én fiam is 2 éves és már kezd beszélni. Eddig csak pár szót tudott, de lassan belejön.
A kisuncsim 3 és fél évesen mondta ki az elsõ szót(kislány).Ma már be nem áll a szája :D
Hát én is csak 2 és fél éves koromban kezdtem el beszélni , felkellet vágják a nyelvem allatt.De az orvos azt mondta hogy lehet ha még nem beszél a gyerek , de mikor megszolal mondatokban fog beszélni..mennnyetek el orvoshoz :-h
egyik barátnõm kisfia is már elmúlt kettõ, de még csak 2-3 szót mond. Mindent megért, mert ha mondasz neki valamit megcsinálja és kézzel lábbal õ is megérteti magát... én azzal nyugtattam, hogy volt egy ismerõsünk akinek gyermeke szintén csak kézzel lábbal értette meg magát, majd 3 éves kora körül szinte egyik pillanatróla pásikra olyan szép folyékonyan beszélt. Szerintem ne aggódj, de ha az megynugtat elviheted orvoshoz, de szerintem már nem kell sokat várnod, és majd pont az ellenkezõje lesz.:) Be nem áll majd a kis szája:)
Ne aggódj, az egyém is most múlt 2 és most "indult be". Már szinte mindent megpróbál mondani, persze felét sem értem.Van amit én nem, de az 5éves nõvére megért.Sok szóból, csak a magánhangzókat mondja.Pl:Köszönöm-kö..ö..ö.Ezt következtetve megértem, de ami nem kapcsolódik semmihez azt nem mindig.

2, 5 éves fiam 3 napja alig tud aludni délbe és éjszaka a köhögéstől. Mit adjak rá neki?

Nem száraz köhögés, hanem szakadozik fel neki a váladék, meg az orra is be van vmennyire dugulva és irritálja a torkát a sok váladék. Csak köhög-köhög, alig tud aludni. Doktorn?t hívtam, mert más baja nincs, és azt mondta köptet?t felesleges szedni mert így is szakadozik fel neki, esetleg fenistil csepp és calcimusc. Sajnálom már szegényt. Kinek mi vált be?

Legjobb válasz: de mégis szenved, mégsem javul az állapota, tehát valami nem úgy mûködik, ahogy a doktornõ gondolja... nekünk ilyenkor 100-as Fluimucilt szokott ajánlani. Azt pedig - mint minden köptetõt - délután kell adni az esti adagot, nem este, hogy tudjon hatni is meg aludni is.

de mégis szenved, mégsem javul az állapota, tehát valami nem úgy mûködik, ahogy a doktornõ gondolja... nekünk ilyenkor 100-as Fluimucilt szokott ajánlani. Azt pedig - mint minden köptetõt - délután kell adni az esti adagot, nem este, hogy tudjon hatni is meg aludni is.
Nekünk a Rhinatiol szirup nagyon bevált! 2 nap múlva már azt is elfelejtettük, hogy köhögött a lányom. :)
Mentolos kenõcs a mellkasára :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!Baby luuf balzsam van itthon, azt szoktam kenni a hátára elalvás elõtt, de az a baj, hogy most az sem segít. Olyan köhögési inger jön rá 1opercenként a sok nyáktól ami a torkát irritálja. szakad föl neki, mert hallom ezért nemtudom adjak e neki nyákoldó köptetõt v. szirupot. Ambroxolt olvastam, de az szerintem most nem erre való, esetleg megpróbálom a prospan szirupot. Már a sinupret cseppet sem merem adni neki, vagy 4 napja adtam neki de már azt sem adom
Nyugodtan add neki a köptetõt, az még jobban elfolyósítja a nyákot és könnyebben jön fel. Viszont este már ne adj neki belõle. Van esetleg otthon Sinecod? (Csak receptre adják.) Az köhögéscsillapító, éjszakára én ezt adom a fiamnak, plus Calcimusk és Fenistil cseppek. Baby Luuffal együtt egész jól mûködik nálunk.
A kérdező hozzászólása: Szia!Köszi!Írt fel neki a dokinõ, de még nem mertem neki adni tegnap este, mert az van ráírva : Ne alkalmazza a Sinecod szirupot - hurutos köhögés esetén; Ha váladékosan köhög, az hurutos nem??Vagy én tudom rosszul? Ezért nem mertem beadni neki, nehogy még rosszabbat tegyek, hogy csak "pangjon" a váladék. Most gondolkozok a prospan (borostyánlevél) szirupon, az is nyákoldó, csak hát ettõl nem lesz még több váladék neki? Vagy jobban elfolyósítaná?
Nem lesz több váladék, csak könnyebben feljön tõle, illetve még fokozza a köhögési ingert is, hogy fel tudja köhögni a feloldott nyákot. Kinek ez, kinek az jön be. Viszont nyugodtan adjad éjszakára a Sinecodot, hogy tudjon szegény aludni (Ne együtt a köptetõvel, hanem min.3-4 órával utána.) Mi voltunk ügyeleten a Heim Pálban a fuldoklása miatt, de itt is csak ezt mondták, illetve, hogy adhatok még 1 adag Sinecodot éjfél után ha nagyon köhög. Szóval nyugodtan adjad neki, más megoldás nem nagyon van.


10 éves németjuhász kutyánknak olyan gerinc, ill. izületi betegsége van, aminek köv. -ben húzza a két hátsó lábát, és alig tud menni, fájdalmai vannak. Kapott rá gyszert ( nem olcsó), amitől jobban lett, de 2 hét után újra kezdődött. Van értelme?

Az orvos szerint ha nem használ a gyszer el kell gondolkodni az elaltatáson.Nem tudom van-e más segítség,mert ennek se látom értelmét,hogy 2 hetente gyszerezni kelljen.Nincs valakinek ötlete hogy ne kelljen elaltatni?Vagy tényleg ez az egy megoldás van?

Legjobb válasz: Sajnos ez a német juhászoknál fajtabetegség, nem csak a beton miatt van. A miénk is ebben a betegségben szenvedett, nem volt szívem elaltatni. Végül a nagy fájdalmai miatt agresszív lett, és minket is megharapott, így muszáj volt szegényt elaltatni. Nagyon nehéz döntés, de sok szenvedéstõl kímélheted meg. Sajnálom a kutyusodat, nagyon szeretem a német juhászokat. :(

Sajnos ez a német juhászoknál fajtabetegség, nem csak a beton miatt van. A miénk is ebben a betegségben szenvedett, nem volt szívem elaltatni. Végül a nagy fájdalmai miatt agresszív lett, és minket is megharapott, így muszáj volt szegényt elaltatni. Nagyon nehéz döntés, de sok szenvedéstõl kímélheted meg. Sajnálom a kutyusodat, nagyon szeretem a német juhászokat. :(
Van egy szer, LUPOSAN a neve, érdemes lenne megpróbálnotok. Csodát tesz, természetes anyagokat tartalmaz (nem vagyok terjesztõ, vagy ilyesmi, csak egy ismerõs idõs kaukázusiját mintha kicserélték volna tõle, aztán a mi moszkvainknak is szüksége lett rá és tényleg használ!!! Nekem fonts volt, hogy ne gyszer legyen, aminek millió mellékhatása van) Nem tudom mennyit szánsz rá, egy kisebb doboz (próbának) azt hiszem 600 gramm és olyan 5000 forint körül van. Én nagyot veszek midnig, az 1200 gramm, a moszkvainak (súlyhoz viszonyítva kell adni, a moszkvai biztos nehezebb mint a németjuhász) ez majd' fél évig tart és 13000 HUF- ba kerül nálunk. Próbáld ki, ha van rá lehetõséged. Megnézem találok- e valamit nektek róla.
Ezt találtam: http://www.luposan.extra.hu/ A gelenkkraft- ot nézd. Google kiad még pár oldalt, nézd csak meg.
A hydroterápia is hasznos lehet, a neten utána tudsz nézni, nekünk ez vált be.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, azért azt én sem szeretném hogy megzavarodjon, fõleg hogy most lett pici baba a háznál. Akkor muszáj lesz elaltatni:-(.
Megint én (2.3 hsz) csak még annyit, hogy ha elkezded adni neki, akkor az elsõ 2 hétben dupla adagot kapjon. Tényleg tudom ajánlani, nemcsak nekünk vált be.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, máris nézem, és lehet ki is próbáljuk, hisz még lenne ideje köztünk.
Sziasztok!Nekem is németjuhász kutyusom van, 5 éves. Tegnap vittem el állatorvoshoz, és azt mondta hogy örökletes gerincbetegsége van.Kapott gyógyszereket, és mára már jobban lett, de nem az igazi.Mozgékony, és nagyon ügyes, értelmes kutya, Õ a mindenem, ketten élünk szeretetben, nem szeretném elveszíteni.Kétségbe vagyok esve, hogy mit tegyek, hogyan segítsek neki!Ez a Luposan tényleg hatni fog, és meddig?Kérlek segítsetek nekem! Köszönöm!

Bogyó és Babóca mesékből hányat nézhet meg egyszerre 2-2 és fél éves kisgyereked? Hányszor egy héten? Van szabályotok, amit ő is tud, vagy ahogy épp alakul?

Bármi más mesével kapcsolatban is írhattok, azért írtam ezt, mert nekünk csak ez van meg DVD-n, illetve kb. ilyen hosszúságú mesénél érdekel, hogy egymás után hányat nézhetnek meg.

Legjobb válasz: Ez az egy mese amit néz. Végignéz 13-at, addig én begyújtok, meg elintézem az olyan dolgokat amibõl õ jobb ha kimarad.Semmi más mesét nem hajlandó nézni, csak ezt. szerintem már kívülrõl fújja, mert mindig hozza a mesekönyvet is, hogy melyik következik a tv-ben :)

Ez az egy mese amit néz. Végignéz 13-at, addig én begyújtok, meg elintézem az olyan dolgokat amibõl õ jobb ha kimarad.Semmi más mesét nem hajlandó nézni, csak ezt. szerintem már kívülrõl fújja, mert mindig hozza a mesekönyvet is, hogy melyik következik a tv-ben :)
Nálunk napközben mindig megy a mese dvd, vagy a mese a tv-ben, és akkor nézi amikor akarja. Néha leül 5-10 percre és nézi, aztán feláll és csinál mást. Ezt nem szabályzom, így is annyi minden van amit nem szabad szegénynek.
Éppen ma kapta meg az 1. részt. A 2-at is megvettem neki, de nem adtam oda. Reggel megkapta, akkor végignézte az egész DVD-t. Most délután újra végignézte. Lehet, hogy csak a kezdeti lelkesedés miatt köti le ennyire, de különösebben nem bánom. 3 éves lesz májusban.
en is koszi!
2 éves a fiam, csak a thomas a gõzmozdonyt nézi meg, nem érdekli a tv, ebbõl is 2-3 részt max.Ha a nõvére nézi a minimaxot van hogy pár percre ott ragad.A tv-ben ment most a verdák, másfél óráig nézte, 9-kor én vittem már aludni, mert nézte.
Nem korlátozott be, amíg kedve van nézi. Mondja mit kapcsolja be, Mickey, Hófehérke, Hamupipõke, Csipkerózsika, ToyStory, Fel, SzörnyRt. Kishableány, Szépség és a szörnyeteg... Végig nézi 1, 5 órás Disney meséket is. Annyira szépek, hogy én is nézem vele, de mindig mást teszek be.
2 éves a fiam. Esténként, vacsi elõtt szokott mesét nézni, 30-60 percet naponta, ha kéri. Elõfordul, hogy 3-4 napig eszébe sem jut. Néha reggel is könyörög, de napi 1x van csak DVD (Bogyó és B., Pingu, Thomas, Sam a tûzoltó, Bob a mester, Magyar népmesék). Próbálkoztam még Kisvakonddal és Micimackóval, de az még nem köti le.
Sziasztok. Az én kisfiam 2, 5 éves, ha engedném éjjel-nappal a Postas-Pet-et nézné. Imádja. De én korlátozom. Reggel felkelés után max.10 perc, utána már csak délután nézheti, a déli alvás után. De azért többször bepróbálkozik... :)

Szárazon köhög, emiatt alvás közben folyton felébred, sír, alig alszik 2, 5 éves, bölcsis kisfiam. Hogy tudnék segíteni neki?

Az orvos Sinecod-ot írt fel, de ez nem segített semmit. Maradjak itthon vele vagy mehet bölcsibe? Nem lázas, orra nem folyik, jó kedély?, csak aludni nem tud a köhögés miatt.

Legjobb válasz: Fõzz neki pipitott cukor teát. Szerintem mehet bölcsibe.

Fõzz neki pipitott cukor teát. Szerintem mehet bölcsibe.
A kérdező hozzászólása: Az orvos azt mondta, mehet, mert nem lázas, az orra sem folyik. De nem tudom, vajon segítene-e a gyógyulásban, ha itthon van.
Párologtatás?Salvus víz?Felszeletelt hagyma az ágy mellé éjszakára? A lányom minden szeptemberben 3 hétig szokott szenvedni száraz köhögéssel.Ezek segítettek.A gyógyszerek soha. Volt amikor a Fenistil cseppek beváltak.
mézes tea, vagy ha szereti a mézet akkor adj a kezébe egy maci mézet és kortyolgassa :) lefekvés elõtt meg stodal szirup, ez vény nélkül kapható. ezt a mehet-e bölcsibe kérdést nem igazán értem, az orvos nem mondta? neki kell egészséges papírt adnia ahhoz, hogy mehessen!
*pirított bocsi:)
mondjuk visszaviszed orvoshoz, hogyha öt nap után sincs javulás. És párologtass a szobában. Ha a bölcsi engedi, hogy vidd a köhögõs gyereket, akkor vidd.
Nálunk a száraz köhögésbõl pár nap múlva mindig hurutos lesz és az orra is elkezd folyni. Én Rhinatiol köhögéscsillapítót adtam amíg száraz köhögése volt, attól jól aludt éjszaka. De ezt csak addig lehet adni, amíg hurutos, onnantól csak köptetõt.
Te hülye vagy fiam:D Verd többet!
PEDÓ néni!!!
Gyere el hozzám cukorfalat!;) 21/L
XDDDD Szegény gyerek felelés közben XD
hát nekem nem volt vicces, mert amikor meglatta a tanarnõ 1-esel a helyemre küldött, mondta hogy ne szorakozzak, ne itt éljem a szexuális életemet
xDDDDDD felelés közbe magömlés ezt nagyon szétadom:D:D:D:D
Barcsak nekemis csak 2 órat allna, napi 5 órat all, neha magömlesem is van suli közbe, multkor feleleskor volt ...má néha megcsapkodnám a kis harry pottert (igy hívom a [email protected], de ezzel kell élnem
Verd ki jó sokszor. Vagy prosti. Esetleg barátnõ, de azzal nem csak kúrni kell.
Dugjál meg valakit. Mit csinálnál egy uszodában?
14 elmúlt már a kedves kérdezõ, úgyhogy...:P Ne vagyok pedó, csak egy szingli csaj, aki szereti a friss husit:D 21/L


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!