Találatok a következő kifejezésre: 2 éves a fiam, mikor lakást (1 db)

2 éves lesz a fiam, mikor lakást veszek, egyedül nevelem. Milyen lakást vegyek?

Van egy pici fiam, amikor esedékes lesz a lakásvásárlés, akkor lesz 2 éves, egyedül nevelem (de remélem ez nem lesz így mindig). Nem vagyok valami pénzes. Hány szobás lakást érdemes venni (másfél, két szobára gondoltam), a rezsi miatt melyik éri meg jobban, mire figyeljek egyáltalán a lakás kiválasztásánál?

Legjobb válasz: 1. függ, hogy mennyi pénzed van --ennek függvénye a szobszám ás utána következhet csak az egyéb igény.... a rezsinél a távfûtéses lakások nagyon drágák most télen 17.000,- ft / hó a távfûtés számla.... mindösszesen 33.000,- ft ra jött ki a januári szla másfél szoba és akkor még nem is ettünk....jah albérlet + a bérleti dij össz:90.000,- ft

1. függ, hogy mennyi pénzed van --ennek függvénye a szobszám ás utána következhet csak az egyéb igény.... a rezsinél a távfûtéses lakások nagyon drágák most télen 17.000, - ft / hó a távfûtés számla.... mindösszesen 33.000, - ft ra jött ki a januári szla másfél szoba és akkor még nem is ettünk....jah albérlet + a bérleti dij össz:90.000, - ft
Mondjuk minden pénz kérdése, de szerintem jobb a gyereknek, ha külön van. A legjobb ha olyat veszel, hogy van egy nappali(esetleg konyhával egyben) és két félszoba, így mindkettõtöknek megvan a maga zuga, de van egy hely ahol egész nap együtt lehettek.
A kérdező hozzászólása: Én aztán tudom, milyen a félszoba, most ketten lakunk egy olyanban a gyerekkel. De amúgy szerintem egy gyereknek elég egy fél szoba, én is olyanban laktam, nem volt vele gond, amíg nem lettünk ketten.
téglaépítésû, 1+félszobás lakás, lehetõleg gáz vagy cirkófûtéses, mindenképpen emeleti, az má mind1, h utcai vagy udvari. sztem ez lenne a legjobb, persze függ attól, h pesten, vagy vidéken. 10 milla alatt ne sok jóra számíts, de 12 körül má egész jó kis kérókat lehet kapni.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

WC tartály nem töltődik fel, mi lehet a gond?

El volt zárva nálunk a víz, mert az egyik csapbetét megadta magát. Amikor el lett zárva, az egyik családtag még használta a wc-t (nem tudta hogy el van zárva a víz). Miután újra meg lett nyitva a víz, azóta a wc tartály nem töltődik fel. Mi lehet a probléma?

6

Falevélből készítettem rózsacsokrot. Mivel tartósíthatom?

Nagyon szép sárga rózsacsokor készült belőle, de már egy nap alatt látom, hogy veszíti a színét, a szélén lévő levelek is erősen száradnak, ha hozzáérek letörik.
Mivel tarthatom meg legalább a színét?
Lakk spray-val esetleg?

2

Hol árulnak ilyen zöld háttért Szegeden?

a href="http://fotoplus.hu/public/upload/studio-es-kellekek/studio/greenback2.jpg" target="_blank">http://fotoplus.hu/public/upload/studio-es-kellekek/studio/g..

2

Van olyan játék amely ugyan olyan minta hónfoglaló?

Lehetőleg magyart!Hasznos válaszokat kérek!

2

Padlófűtés tapasztalatok?

Szobákban is ezt szeretném alkalmazni.Milyen laminált parkettát ajánlotok,ami 20-30 évig is kibírja?És szobákban hány fokon menjen a víz?

2

Osztrák világhírű termékeket tudtok mondani?

7

Meg tudná mondani valaki, hogy mennyibe kerül egy olyan postai csomag feladása, melybe két női felső belefér?

2

Nektek milyen színűek a szobák otthon? Mivel próbáltátok egyedivé tenni? ( színre gondoltam)

8

Na most akkor ez mérgező vagy nem?

Van nekünk egy 275 ml-es glade by brise illatosítónk. Befújtuk vele az egész lakást de utána olvastam el a feliratot: Kellemes illatot hagyva a levegőben és a háztartási textíliákon, visszaadja azok frissességét.

Majd a figyelmeztetésben: A keletkezeő permetet nem szabad belélegezni.

Na akkor ez most mit jelent? Be lett ezzel fújva szinte az egész lakás, mert azt írta frissíti a levegőt, de a keletkező permet belélegzése mérgező.

Az illatosított levegő belégzése akkor mérgező vagy nem?

3

Miket kell fizetnem és mennyit ha házat veszek, illeték stb?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!