Találatok a következő kifejezésre: 2 éves a fiam, mikor lakást (1 db)

2 éves lesz a fiam, mikor lakást veszek, egyedül nevelem. Milyen lakást vegyek?

Van egy pici fiam, amikor esedékes lesz a lakásvásárlés, akkor lesz 2 éves, egyedül nevelem (de remélem ez nem lesz így mindig). Nem vagyok valami pénzes. Hány szobás lakást érdemes venni (másfél, két szobára gondoltam), a rezsi miatt melyik éri meg jobban, mire figyeljek egyáltalán a lakás kiválasztásánál?

Legjobb válasz: 1. függ, hogy mennyi pénzed van --ennek függvénye a szobszám ás utána következhet csak az egyéb igény.... a rezsinél a távfûtéses lakások nagyon drágák most télen 17.000,- ft / hó a távfûtés számla.... mindösszesen 33.000,- ft ra jött ki a januári szla másfél szoba és akkor még nem is ettünk....jah albérlet + a bérleti dij össz:90.000,- ft

1. függ, hogy mennyi pénzed van --ennek függvénye a szobszám ás utána következhet csak az egyéb igény.... a rezsinél a távfûtéses lakások nagyon drágák most télen 17.000, - ft / hó a távfûtés számla.... mindösszesen 33.000, - ft ra jött ki a januári szla másfél szoba és akkor még nem is ettünk....jah albérlet + a bérleti dij össz:90.000, - ft
Mondjuk minden pénz kérdése, de szerintem jobb a gyereknek, ha külön van. A legjobb ha olyat veszel, hogy van egy nappali(esetleg konyhával egyben) és két félszoba, így mindkettõtöknek megvan a maga zuga, de van egy hely ahol egész nap együtt lehettek.
A kérdező hozzászólása: Én aztán tudom, milyen a félszoba, most ketten lakunk egy olyanban a gyerekkel. De amúgy szerintem egy gyereknek elég egy fél szoba, én is olyanban laktam, nem volt vele gond, amíg nem lettünk ketten.
téglaépítésû, 1+félszobás lakás, lehetõleg gáz vagy cirkófûtéses, mindenképpen emeleti, az má mind1, h utcai vagy udvari. sztem ez lenne a legjobb, persze függ attól, h pesten, vagy vidéken. 10 milla alatt ne sok jóra számíts, de 12 körül má egész jó kis kérókat lehet kapni.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Milyen egy apartman ház?

1

Mi kell az Amerikába költözéshez?

Le írnátok mi minden kell az Amerikába költözéshez?
Zöld kártyát tudom. Magyar jogosítvánnyal lehet vezetni Amerikába?

3

Konyhakész max.20 cm-re vágott tüzifát keresek Tura környékén. Ismertek megbízható kereskedőt?

Én most fogok venni konyhakész bükköt 2.500 Ft/q áron, egyelőre 5 q-t.

2

A macska lepisilte a fényképeket. Hogy távolítsam el úgy h ne menjenek tönkre?

5

Elvégeztettétek már a kötelező gázkészülék felülvizsgálatot? Mennyibe került? Tapasztalatok?

gázkészülék felülvizsgálat

5

Van olyan amerikai stílusú lakás Budapesten, vagy valahol Magyarországon?

Olyanra gondolok mint pl. a Jóbarátokban. Tűzlépcsős, erkélyes, egy két szobás, amerikai-konyhás stb...

0

Stihl láncfűrész összeszerelési rajzot tudna linkelni valaki?

elvittem a láncfűrészemet egy szerelőhöz valami kis gondja volt, mentem érte azt válaszolta nem tudja összerakni, darabokba visszakaptam elvittem márka szervízbe és aztmondták nem vállalják el, nem dolgoznak más utánn! 4éves fűrész nemkéne eldobni ezért megpróbálnám magam összerakni vagy esetleg ha valaki tudna rá embert aki megcsinálná.

3

Fa nedvességmérővel lehet fűrészpor, faforgács nedvességtartalmat mérni?

Ha a fa nedvességmérőt fűrészporba ( tömött ) nyomod , akkor kiír értéket , de ehhez még hozzá kell adni valamennyit , hogy megközelítően jó érték szülessen .
Mennyit ?
Jól gondolom ?

0

Lakást akarok bérelni, ahol a közös ktsg /főre / szolgáltatásra van leosztva, így: víz 1 fő /3000, -Ft, a második fő + 3500, -Ft a harmadik. és így tovább. hallottatok ti már ilyenről, hogy egy bébi is felnőtt személynek számít a közös ktsg. -nél?

van egy pár hónapos bébink, és a közös képviselő őt is a felnőtt kategóriába akarja sorolni? tudtok ilyen törvényről, vagy hallottatok már ilyet?

1

Zsenilia anyagot lehet-e festeni és mivel?

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!