Találatok a következő kifejezésre: 2 éves a fiam, mikor lakást (1 db)

2 éves lesz a fiam, mikor lakást veszek, egyedül nevelem. Milyen lakást vegyek?

Van egy pici fiam, amikor esedékes lesz a lakásvásárlés, akkor lesz 2 éves, egyedül nevelem (de remélem ez nem lesz így mindig). Nem vagyok valami pénzes. Hány szobás lakást érdemes venni (másfél, két szobára gondoltam), a rezsi miatt melyik éri meg jobban, mire figyeljek egyáltalán a lakás kiválasztásánál?

Legjobb válasz: 1. függ, hogy mennyi pénzed van --ennek függvénye a szobszám ás utána következhet csak az egyéb igény.... a rezsinél a távfûtéses lakások nagyon drágák most télen 17.000,- ft / hó a távfûtés számla.... mindösszesen 33.000,- ft ra jött ki a januári szla másfél szoba és akkor még nem is ettünk....jah albérlet + a bérleti dij össz:90.000,- ft

1. függ, hogy mennyi pénzed van --ennek függvénye a szobszám ás utána következhet csak az egyéb igény.... a rezsinél a távfûtéses lakások nagyon drágák most télen 17.000, - ft / hó a távfûtés számla.... mindösszesen 33.000, - ft ra jött ki a januári szla másfél szoba és akkor még nem is ettünk....jah albérlet + a bérleti dij össz:90.000, - ft
Mondjuk minden pénz kérdése, de szerintem jobb a gyereknek, ha külön van. A legjobb ha olyat veszel, hogy van egy nappali(esetleg konyhával egyben) és két félszoba, így mindkettõtöknek megvan a maga zuga, de van egy hely ahol egész nap együtt lehettek.
A kérdező hozzászólása: Én aztán tudom, milyen a félszoba, most ketten lakunk egy olyanban a gyerekkel. De amúgy szerintem egy gyereknek elég egy fél szoba, én is olyanban laktam, nem volt vele gond, amíg nem lettünk ketten.
téglaépítésû, 1+félszobás lakás, lehetõleg gáz vagy cirkófûtéses, mindenképpen emeleti, az má mind1, h utcai vagy udvari. sztem ez lenne a legjobb, persze függ attól, h pesten, vagy vidéken. 10 milla alatt ne sok jóra számíts, de 12 körül má egész jó kis kérókat lehet kapni.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hogy lehet itthonról pénzt keresni?

Hallottam erről hogy otthon neteznek és úgy keresnek pénzt és tényleg meg is kapják hogy van ez valaki elmagyarázná?

5

3 m3 meg van vagy nem?

Akivel hozatjuk a fát egy Mazda E2200-as teherautóval hozza.
A sofőr bevallása és az interneten megadott méret szerint a plató 160*310*40.
Nálunk az erdei köbméter 1*1*1,6-1,7 m
Úgy szokta hozni a srác, h nem a falig rakják, hanem egy méteres fák vannak függőbe berakva és azoknak a tetejéig.
Ha hozatok 3 m3-t akkor ha így meg van rakva az úgy 3 m3 nem vagy valamit rosszul számolok?
Mert ugye 160*310*100 azaz 170*300*100.
Mert az a pletyka megy az okosok részéről h max 2 megy rá.

4

Miért gond az, hogy a ház mellett vagy a telken magasfeszültségű vezeték húzódik?

7

Ehhez a sövényvágóhoz hol lehetne alkatrészt kapni, ill. javítatni?

http://kepfeltoltes.hu/view/130816/HGM1002_www.kepfeltoltes...

1

Mi baja lehet a légkondinak?

Megy a légkondi, de nem hűt. Olyan, mint egy ventillátor, ha elé állok akkor érzem a hideget, de még 3 óra után se hűt semmit... lehet, hogy kifogyott belőle a freon(vagy amilyen gázzal működik)? Mert mondták már ezt a lehetőséget is, de nem vagyok szerelő, nem nyúlok hozzá. (A mód-ban a hűtés van kiválasztva, nem fűtés vagy a ventillátor)

4

Sopron mellett melyik községbe/faluba érdemes költözni ami max.15km Soprontól?

Csendes, rendes községre gondolok.

2

Hogyan tudom felrakni a maketteimet a padlásra ha már nem hoznak lázba viszont nem szeretném kidobni sem őket de ne sérüljenek meg sehogy?

6

Valaki elmagyarázná nekem? Nem volt fürdőszobánk és nem tudom sajnos!

20 éves lány vagyok nekünk nem volt fürdőszobánk és érdekelne hogy milyen bojlerrel lehet melegíteni a vizet?!
Hallottam a fa tüzelésű bojlerről, meg a sima bojlerről ami állandóan melegítené a vizet stb!
De nem értem pl a fa tüzeléses bojler működését, hogyan működik télen nyáron? El magyaráznátok? van még más milyen is? Melyik beépítése a drágább, de a víz melegítés céljábl melyik a gazdaságosabb?

16

Mennyibe kerül a gáz beköttetése mindennel együtt?

3

A szüleimnek régi fajta sütőjük van, amin 1-6-ig van a számozás. Ha esetleg van valakinek ilyen fajta sütője megtudná mondani, hogy ezen melyik hány foknak felel meg?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!