Találatok a következő kifejezésre: 2 éves a (4375 db)

Szeritetek mikor lehet elmenni nyaralni 2 gyerekkel, amikor 4hós a kicsi és 2 éves a nagy? Vagy amikor 1év+4 hós a pici és 3 éves a nagy?

úgy szeretném látni a tengert, de eddig nem tudtunk elmenni.

Legjobb válasz: Már 2 évessel és 4 hónapossal is elmehettek. Miért ne? Mi egy nyaralást sem hagytunk még ki, négy kisgyerek van, mindenféle variációval voltunk tehát nyaralni. :) Igazából amíg kicsik, addig könnyebb is, mert a 4 hónapos után pl. nem kell rohangálni. Ha 1 évvel késõbb mentek, akkor már a kicsire is jobban oda kell figyelni. Tehát ha választani kell, 4 hónapossal és 2 évessel könnyebb dolgotok lenne.

Már 2 évessel és 4 hónapossal is elmehettek. Miért ne? Mi egy nyaralást sem hagytunk még ki, négy kisgyerek van, mindenféle variációval voltunk tehát nyaralni. :) Igazából amíg kicsik, addig könnyebb is, mert a 4 hónapos után pl. nem kell rohangálni. Ha 1 évvel késõbb mentek, akkor már a kicsire is jobban oda kell figyelni. Tehát ha választani kell, 4 hónapossal és 2 évessel könnyebb dolgotok lenne.
A kérdező hozzászólása: köszi! ezen tûnõdtem én is, hogy talán kisebbel könnyebb. hú akkor elkezdek álmodozni a helyszínen...

2 éves a lányom és még mindig alig van haja. Mikor kezd el biztosan nõni?

Legjobb válasz: Hat ezutan:)) az en lanyom is tar kopasz volt 2 eves koraig. Mostanaba mar novoget(3.5 eves). Tolem orokolte. Engem kiskoromba meg dokihoz is elvitt anyukam hogy nem e beteg vagyok:)

Hat ezutan:) ) az en lanyom is tar kopasz volt 2 eves koraig. Mostanaba mar novoget(3.5 eves). Tolem orokolte. Engem kiskoromba meg dokihoz is elvitt anyukam hogy nem e beteg vagyok:)

Novemberben leszek 21 de szakmát akarok váltani. Ha váltok akkor azt befejezhetem? Mondjuk ha 2 éves a szakma?

Legjobb válasz: Szakmát akarok váltani? Ez azt jelenti hogy már vagy okj szakmád? Ha igen és ingyenesen szerezted akkor csak fizetõsre mehetsz. Ha 2 éves szakma akkor nappalira nem mehetsz már.(1 évesre igen)

Szakmát akarok váltani? Ez azt jelenti hogy már vagy okj szakmád? Ha igen és ingyenesen szerezted akkor csak fizetõsre mehetsz. Ha 2 éves szakma akkor nappalira nem mehetsz már.(1 évesre igen)
A kérdező hozzászólása: még nem fejeztem be:) de nem úgy van hogy 21 éves korig kell elkezdeni az adott szakmát?


Ha nincs 2 éves a B-s jogsim, akkor nem csinálhatok B+E jogsit?

Vagy ilyen helyzetben mi van?

Legjobb válasz: Vizsgázhatsz 17 évesen B-re, majd 18 évesen megcsinálhatod a B+E kategóriát, csak épp nem vontathatsz amíg nem lesz 2 éves a B-d. Oktatás és vizsga alatt az oktató számít vezetõnek, ezért lehet a vizsgát megcsinálni.

Vizsgázhatsz 17 évesen B-re, majd 18 évesen megcsinálhatod a B+E kategóriát, csak épp nem vontathatsz amíg nem lesz 2 éves a B-d. Oktatás és vizsga alatt az oktató számít vezetõnek, ezért lehet a vizsgát megcsinálni.
Nem, és az elsõ rosszul is tudja, nem csinálhatod meg. Tanfolyamra való jelentkezés feltétele: "Érvényes, minimum 2 éves " B " kategóriás vezetõi engedély". Ennyi erõvel levizsgázok 18 évesen mindenbõl, A-tól E-ig, aztán amikor betöltöm a korhatárt utána vezetem csak az adott kategóriát. Badarság.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); De igen, és a második rosszul is tudja, megcsinálhatod. :D A jogszabály a szerzési feltételeknél nem határozza meg, hogy kezdõ vezetõi engedéllyel nem lehet levizsgázni, hiszen akkor nem adtak volna meg 18 évet a szerzésre, hiszen B kategóriát legkorábban 17 évesen lehet megcsinálni és így semmiképp sincs meg a 2 év! Idézem: "Jármûvezetésre jogosító okmányok kiadásának életkori és jártassági feltételei a 2006/126/EK irányelvnek megfelelõen 2013. január 19-tõl I. Életkori feltételek 6. 18. életév az „A2”, az „A” korlátozott, a „C1” és „BE” alkategóriába tartozó gépjármû vezetésére. II. Jártassági feltételek 3. Kombinált kategóriára jogosító bejegyzés csak annak a személynek érvényesíthetõ, aki már jogosult a vonó gépjármû vezetésére." Az pedig csak egy dolog, hogy esetleg az autós iskolák nem indítanak tanfolyamot, de a lehetõség fenn áll!
"Ennyi erõvel levizsgázok 18 évesen mindenbõl, A-tól E-ig, aztán amikor betöltöm a korhatárt utána vezetem csak az adott kategóriát. Badarság." Amit írsz az a badarság, hiszen B-tõl felfelé (C, C+E, D1, D1+E) csak 21 éves kortól szabad vizsgázni! (kivéve pl. a tûzoltók)

Ma 2 éves a lányom. Ünnepel még valaki ma születéanapot?

Szeretném ha megirnátok, mekkora már a gyereketek.

Legjobb válasz: Isten eltesse sokaig! az en lanyom is ma 2 eves nagyon ugyes okos kislany 12 kg sok mindent mond mar es nagyon nagyon szeretem!

Isten eltesse sokaig! az en lanyom is ma 2 eves nagyon ugyes okos kislany 12 kg sok mindent mond mar es nagyon nagyon szeretem!
A kérdező hozzászólása: Nekem is kislányom van. Õ 11 kg. Már elég szòt tud. Rengeteget beszél.
Boldog szulinapot!!!Az én kisfiam ma 3 éves.Már ovis pár hónapja, kétéves korában lett szobatiszta teljesen es már beszélt is folyékonyan.Most 15 kg es 102 cm.Kétévesen volt 12, 5 kg.További szép napot!!
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek boldog születésnapot.
és mit kaptak a szülinaposok?Boldog Születésnapot mindegyik gyermeknek!
A kérdező hozzászólása: Nálunk futóbiciklit, ruhákat és fûnyirót.
Szia! Azt mondják a fiúk lustábbak. Egy ismerõsöm 3 évesen vitte a fiát logopédushoz. Orvos küldte, így gondolom azt a határ. Judy
az én fiam 2és fél éves volt mikor elkezdet beszélni a szomszéduk fia pedig 3 évesen ugyhogy szerintem még várj türelmesem
Szia! Az én fiam 1 éves alig múlt már kezdett beszélni, nem volt még kettõ már perfekt magyar volt.A keresztfiam 3 évesen alig bírta megértetni magát.Ma 15 évesek, és szerintem semmi hátránya nincs a keresztgyerekemnek, hogy õ késõbb kezdett beszélni. Ne aggódj, beszél még eleget:) ))
Ne aggódj, légy türelmes! Az én kisfiam is 2.5 évesen kezdett el beszélni, ma 5 éves, minden betût tisztán kimond, választékosan fogalmaz, rengeteg verset, mondókát, éneket tud kívülrõl, igazi kis szövegláda.
Valószínû semmi baja, az én környezetemben is volt olyan gyerek, aki késõn kezdett beszélni. A hallása rendben van?
A kérdező hozzászólása: Természetesen a hallásával nincs baj, irtam, h mindent ért.

Milyen minőségűek az Abrick szettek (tűzoltó rendőr építkezés stb) most lesz 2 éves a kisfiam, szülinapra lenne?

Néztem a lego duplot dehát feleannyit tudnék venni neki ugyanannyi pénzből mint az abrick szettből mondjuk. Jó e vajon vagy olcsó húsnak híg a leve? Neten venném megnézni nem tudom sajnos.

Legjobb válasz: Hát, változó. Mi 1 éves szülinapjára vettünk a kislányomnak egy nagy, 50 db-os készletet. Az nagyon jó volt. Nagyok voltak a kockák, ha összerakta fel is tudta emelni, nem esett szét. Tavaly 2 évesen kapott egy másik készletet, 123 db-os, nagyon jónak tûnt, de csalódtunk :-(. Kicsik a kockák és annyira nem lehet összerakni, hogy képtelenség egybe tartani :-(. Mi is ezt netrõl rendeltük.

Hát, változó. Mi 1 éves szülinapjára vettünk a kislányomnak egy nagy, 50 db-os készletet. Az nagyon jó volt. Nagyok voltak a kockák, ha összerakta fel is tudta emelni, nem esett szét. Tavaly 2 évesen kapott egy másik készletet, 123 db-os, nagyon jónak tûnt, de csalódtunk :-(. Kicsik a kockák és annyira nem lehet összerakni, hogy képtelenség egybe tartani :-(. Mi is ezt netrõl rendeltük.
A kérdező hozzászólása: Megkérdezhetem melyik volt a 128 dbos amit másodjára rendeltetek? Én most nem építõkockát szeretnék hanem ilyen szettet az végülis nagyobb elemekbõl áll és lesz belõle tûzoltóállomás pl. azonkívül meg csak emberke meg autók vannak hozzá. (ez lenne fõleg a lényeg mert az emberke-autózás vonalon mozgunk most nagyon van építõkockája is de még nyilván nem tud belõle úgy kifejezetten konstruktívan építkezni)
Nekünk egy busz van.Azt össze kell pattintani, ember szét nem szedi többé.Van hozzá egy utas és egy sofõr.Az ülésben kialakított helyük van de nem lehet benyomni mint pl egy legot vagy kockát, csak beteszed.Így amikor tolja a buszt, azonnal eldõlnek a figurák.Van még 3 kocka csomagként ábrázolva.Azokat viszont rá lehet nyomni a buszra, vagy felhajtjuk a hátsó ajtót és bedobáljuk.Ajándékba kaptuk, nekem csalódás volt, a kisfiam se nagyon szereti.A nagyobb szetteket nem ismerem, de ez után nem is vennék.
1.vagyok. Most nem tudom belinkelni, de ha holnap is jó, délután megkeresem és belinkelem.

Ha szeptembertől egy magániskolába fogok járni, ahol szakképesítés folyik, és ha férjhez megyek közben akkor is jogom van ott ingyenesen tanulni tovább? Államilag támogatott iskoláról van szó, 2 évesek a képzések, 20 éves vagyok.

Legjobb válasz: Természetesen. Mivel felnõttképzésben veszel részt, ahol 22 éves korodig tanulhatsz állami támogatottként, akár házasként is járhatsz.

Természetesen. Mivel felnõttképzésben veszel részt, ahol 22 éves korodig tanulhatsz állami támogatottként, akár házasként is járhatsz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ. Ez akkor is érvényes, ha iskolarendszerû képzésben veszek részt? (10. osztály elvégzése a kritérium, de érettségivel rendelkezem) Nappali tagozaton, diákigazolvánnyal és 16-17 évesekkel fogok együtt járni. Rendes szakközépiskoláról van szó. Vendéglátó szakközépiskoláról.
A kérdező hozzászólása: Pontosítok, szakiskola nem szakközépiskola.
Az iskolának semmi köze a családi állapotodhoz.

2 évesen a tejet cumisüvegből vagy csőrösből adjam?

Kislányom napközben pohárból iszik, de az esti tejet / tápszert cumisüvegb?l kapja (mert pohárból max 0,5 dl-t iszik meg, így meg 2,5-et). Fogai szempontjából jobb lenne a cs?rös pohár (üresen kapja a tejet, tehát nem kakaó, nem cukros)?

Legjobb válasz: Az én 2és fél évesem van mikor bögrébõl simán, vagy bögrébõl szívószállal, néha esetleg csõröspohárból issza a tejet, esténként kakaót. Nálunk a cumisüveg aránylag hamar eltûnt a színrõl, de ismerek olyat is, aki 3 évesen 2-es lyukú aventesbõl iszik mindent. Ez azért már erõs szerintem!

Az én 2és fél évesem van mikor bögrébõl simán, vagy bögrébõl szívószállal, néha esetleg csõröspohárból issza a tejet, esténként kakaót. Nálunk a cumisüveg aránylag hamar eltûnt a színrõl, de ismerek olyat is, aki 3 évesen 2-es lyukú aventesbõl iszik mindent. Ez azért már erõs szerintem!
Miért kell lefekvéskor 2 éves gyereknek 2, 5 deci tej? Egyen vacsorát, igyon utána tejet, fogmosás, alvás. Nem csecsemõ már, fõleg tápszerre nincs szüksége.
Miért kell neki tápszer? Csõrös pohár semmire se jó, adj neki pohárból ha napközben is abból iszik, mostmár dobd ki a cumisüveget:) Szerintem lekéne szoktatni a tápszerrõl írtó nehezen fog átállni a rendes ételre és "mindjárt"ovis lesz, már azt kellene egye amit ti! A tápszer reklámfogás pénz , sok pénz valakinek...
Az én lányom 4 éves, reggel kap kakaót, utána úgyis fogat mos. Én simán levágtam a cumi tetejét, így átmeneti lett a szopizás és a kemény csõrös pohár között, fekve issza nagyon ritkán csordul ki a párnára- ha még túl mélyen aludt, de muszáj menni az oviba. Oldalt fordul, úgy rakom a szájába, és hanyatt fordul vele.
Elõzõ 14.07-es vagyok. Azt lehagytam, hogy nálunk a vacsorához kapja a kakaót, vagy tejet, utána fürdés és fogmosás.
Az én gyerekem még tápszert kap 22 hónaposan, mivel tejérzékeny, nem ihat tejet. Este még õ is cumisüvegbõl issza, kb. 2, 5 decit. Napközben mindent pohárból iszik. Mi használtunk csõrös poharat is kisebb korában, de már nem használjuk, ügyesen iszik szívószállal is és pohárból is.
20 hónapos kisfiam csõrös itatóból kapja a tápspzert. Puhább féle - Avent és puha gumiból van. Nekünk egy cumink volt, mert sokáig szopott, majd a cumiból vizet ivott, és nem akartam több cumit venni, amikor az tönkrement, így itatópoharat vettem.

Be kell adnom bölcsibe 2 évesen a lányomat, nem viseli meg majd?

Nem szeretném, de kénytelen vagyok beadni, mert a gyesb?l nem tudunk megélni. Jókedv?, nyitott, barátságos, élénk kiscsaj. Szereti a gyerekeket. Lehet engem jobban megvisel majd, mert már most rosszul vagyok.

Legjobb válasz: nem fogja megviselni. az én kisfiam 10,5 hónaposan ment elõször bölcsibe, most 3 éves. 2 évesen kivettem, mert jött a hugi és szerettem volna, ha együtt vagyunk és megszokják egymást, ez jó ötlet volt és bevált, de mostmár nagyon hiányzanak a kisbarátok, mert a hugival még nem tud ugy játszani. lehet hogy neked egy kicsit nehéz lesz.... de neked kell példátmutatni... lágy erõs és nem lesz baj.

nem fogja megviselni. az én kisfiam 10, 5 hónaposan ment elõször bölcsibe, most 3 éves. 2 évesen kivettem, mert jött a hugi és szerettem volna, ha együtt vagyunk és megszokják egymást, ez jó ötlet volt és bevált, de mostmár nagyon hiányzanak a kisbarátok, mert a hugival még nem tud ugy játszani. lehet hogy neked egy kicsit nehéz lesz.... de neked kell példátmutatni... lágy erõs és nem lesz baj.
Az a lényeg, hogy mindent mondj el õszintén, soha ne sumákolj, akkor nem sérül.
A második vagyok, arra értettem, hogy mikor szépen játszik, gyorsan kiosonsz. Bocsi, ha megbántottalak!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, ha még ír valaki azt megköszönöm. Eszembe sincs sumákolni, tudom, hogy az nagyon rosszat tesz. Remélem majd megszokom..., de még nyár odébb van.
A kérdező hozzászólása: Dehogy bántottál meg, én nagyon örülök, hogy válaszoltok!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!