Találatok a következő kifejezésre: 2 éve együtt, (320 db)

1-2 éve együtt levő párok! Milyen gyakran szeretkeztek?

Legjobb válasz: Másfél éve vagyunk együtt, 19 évesek vagyunk, és akkor szeretkezünk, amikor találkozni tudunk :D Általában heti kétszer alszunk együtt, és olyankor átlag 2-szer szeretkezünk.

Másfél éve vagyunk együtt, 19 évesek vagyunk, és akkor szeretkezünk, amikor találkozni tudunk :D Általában heti kétszer alszunk együtt, és olyankor átlag 2-szer szeretkezünk.
3 éve vagyunk együtt, átlag heti 3x
Eddig az 1év alatt 1x aludtunk úgy el egymás mellett, hogy nem volt semmi :-) Mondjuk csak kb. heti 3-4x alszunk együtt
17 évesek vagyunk, másfél éve vagyunk együtt, nyáron szinte minden nap, iskola mellett heti 3-4-szer :)

1/2 vagy 2 éve együtt járó fiatal párok miket szoktatok együtt csinálni?

Egy barátunk beszólt, hogy szerinte keveset megyünk ide-oda. Hetente sajnos csak kétszer tudunk együtt alugni, a hét többi napján pedig este mindig igyekszünk találkozni. De diákok vagyunk, kevés a pénzünk így sokszor csak egy séta fér bele, vagy nézel?dés egy plázában. Tavasszal, nyáron kirándulunk, koncertre megyünk..mi nem érezzek kevésnek a programokat. Van olyan egyáltalán, hogy egy héten valaki 3-szor képes beülni valahova enni vagy teázni? Ti hogy vagytok vele, miket csináltok? 21/L 21/F

Legjobb válasz: Sziasztok! Mi a párommal másfél éve vagyunk együtt és 15 évesek vagyunk, lehet lenéztek de engem nem érdekel mi szeretjük egymást. Szóval ugyebár nincs önálló keresetünk, és a szüleink nem gazdagok. Hamburgerezni, pizzázni szoktunk eljárni havonta kétszer kb. Szórakozni mi is koncertekre, kocsmákba megyünk a baráti társasággal. De a legtöbb idõt itthon töltjük egymással:D

Sziasztok! Mi a párommal másfél éve vagyunk együtt és 15 évesek vagyunk, lehet lenéztek de engem nem érdekel mi szeretjük egymást. Szóval ugyebár nincs önálló keresetünk, és a szüleink nem gazdagok. Hamburgerezni, pizzázni szoktunk eljárni havonta kétszer kb. Szórakozni mi is koncertekre, kocsmákba megyünk a baráti társasággal. De a legtöbb idõt itthon töltjük egymással:D
Szerintem ezzel nincs semmi baj.Mi is kb ugyanígy vagyunk.22f23l
Az a lényeg, hogy együtt vagytok. Szerintem a heti 2 alkalom teljesen jó. És nem kell mindig olyan programot csinálni, ahol elmegy a pénz. Ha nektek így jó, akkor többieket tojjátok le.
Mi veletek egyidõsek vagyunk. Szerencsére mi együtt élünk, így könnyebb. Eleve egy másik baráti párral, így van társaság ha akarjuk. Ha meg nem akkor nincs :) Egy héten kb. kétszer-háromszor ülünk be valahová barátokkal, jönnek fel hozzánk vagy tartunk külön estét. Nyáron kicsit szabadabb, akkor többet megyünk, bulizunk, akár minden este szalonnát sütünk vagy csinálunk kint valami kaját :) De ez nagyon emberfüggõ. A lényeg szerintem, hogy a páros tagjai kb. ugyanannyi társasági életre vágyjon, vagy ne okozzon gondot ha esetleg a párja elmegy még valahová.
A kérdező hozzászólása: Igen mi is úgy gondoljuk, hogy nem minden nap hû de nagy kaliberû programot szervezni ahhoz, hogy jól érezzük magunkat.
fiatal párok dugnak mint a nyulak mindennap
Mi heti 5-7-szer együtt alszunk. Ezen kívül nála szoktunk lenni általában (vagyis a szüleinél, mert még velük lakik, és én is az enyémekkel). Néha megyünk vásárolni, most például karácsonyi vásárlás lesz holnap. Ezen kívül semmit nem csinálunk, otthon vagyunk, fekszünk-alszunk, TV-zünk, filmezünk, pihenünk. Nyáron néha fagyizunk, ilyenkor télen néha teázunk. Pénzünk lenne rá, fõleg neki, mert õ dolgozik, én fõiskolás vagyok. Én bulizni egyáltalán nem járok, õ néha megy a haverjaival inni. És aki azt írta, hogy a fiatal párok szexelnek, mint a nyulak, háát ez sem minden esetben igaz. Mi pl. így 2, 5 év után jó, ha havi egyszer csináljuk. Bár ez nem rajtam múlik, de ez van. Én 18 éves lány vagyok, a barátom pedig 24 éves.
én írtam a sexet, mindenki más persze de havi egyszer? nem sok az? látom valakinek nem tetszett amit írtam de ha írok egy ilyet, egybõl lehúznak, bunkó mindig csak a sex, pedig ez az igazság és nincs is vele baj, fiatalok szerelmesek és vágynak egymásra és ha mûködik is akkor ki van zárva hogy havi 1 legyen testi kapcsolat jajjj de szépen írtam ne legyetek álszentek
Nem kell mindig menni vakahova, amugy meg senkinek semmi koze hozza. Mi heti par napot talalkozunk, 2-3 egyutt alvas. Heti egyszer ulunk be valahova. Legtobbszor otthon vagyunk, tv-zunk, fozunk, beszelgetunk, pihenunk.
Ne egy barát véleményére alapozz.Ti jól megvagytok így az már elégnek kell, hogy legyen.Én megmondtam volna a barátnak, hogy és mi így érezzük jól magunkat, te vagy ebben a kapcsolatban vagy mi.. na ugye. Mi a párommal együtt élünk, de nem kötelezõ olyan dolgokat tenni a más szerint jobb vagy jó lenne.Ti érzitek, nektek kell tudni, hogy kevés vagy sem. Ha én ennyit látnám a páromat, mint ti egymást, örülnék annak, hogy végre kettesben lehetünk.

Mire számítsak? Már majdnem 4 éve együtt vagyok a barátommal.2 éve együtt lakunk, de még gyűrű sincs. Szerintetek ő komolyan gondolja a kapcsolatunkat?

Egyre többen kérdezik, hogy mikor lesz eljegyzés. Eleinte idegesített, de rájöttem, hogy már tényleg ideje lenne. Én 21L, ő pedig 26.

Legjobb válasz: 4 év után szerintem ideje lenne elbeszélgetni arról, kinek mik a hosszú távú tervei, hogy képzeli az életét. Nem a kezét kell megkérned, csak beszélgetni arról, egyáltalán házzasságpárti-e, akar-e gyereket, hányat és mikor. Ez is hozzátartozik a másik megismeréséhez. És inkább most derüljön ki, ha nem azonosak a céljaitok, mint 14 év után.

4 év után szerintem ideje lenne elbeszélgetni arról, kinek mik a hosszú távú tervei, hogy képzeli az életét. Nem a kezét kell megkérned, csak beszélgetni arról, egyáltalán házzasságpárti-e, akar-e gyereket, hányat és mikor. Ez is hozzátartozik a másik megismeréséhez. És inkább most derüljön ki, ha nem azonosak a céljaitok, mint 14 év után.
Szerintem nem kell sürgetni a mai világban. A párod még csak 26 éves, te pedig csupán 21 éves. Elõttetek van az élet, nem kell, hogy idegesítsen a többiek kérdezõsködése. Esetleg falun laksz? Ott esetleg még az idõsebbek tudatában még mindig megvan az, hogy aki 20 év felett nem házas, az egyszerûen egy vénlány.- de te ezzel ne foglalkozz! Nekem nem egy ismerõsöm van aki kb. 10 év együtt járás után mondta ki a boldogító igent. Vannak akik elõtte már együtt éltek sokáig, olyanok is akiknek a kb 10 évben még gyerekük is született... ilyen ez a mai világ, megváltoztak a dolgok.:) Szerintem sem a papír számít, de ez más kérdés. A lényeg az, hogy te hogy érzed. Komolyan benne van a kapcsolatban? Szeret, törõdik veled? Fontos vagy neki, mindig számíthatsz rá, mindenben támogat? Ha ezekre IGEN a válasz, nem kell ettõl félni. Esetleg (mivel ez már egy hosszú kapcsolat) nyíltan elé állhatsz, elmondhatod neki, hogy a többiek beleültették a bogarat a füledbe a házasság témával kapcsolatban, te meg azon gondolkoztál, hogy tényleg még csak jegyesek sem vagytok...és akkor most mi van? Az egyenes beszéd néha aranyat ér ;)
És úgy éreztem hogy 5 év után valószínû nem fogunk elválni. Nem úgy ugrunk a házasságba mint azok akik fél év után válnak. Hogy alig ismerték egymást, csak azért házasodtak mert jött a gyerek stb.. Igen meglehet papír nélkül is lenni, de miért ne viselném a nevét ha egyszer szeretem és vele akarok élni, és mûködik a dolog? És engem mindig az zavart hogy hiába az 5 év a legtöbben azt mondják a barátnõje. Hát én már régóta nem vagyok az, és az élettársa sem akarok lenni. Hanem azt akarom mondani hogy felesége.
Tényleg beszéljetek róla, hogy ki hogy tervezi, gondolja a jövõjét a másikkal (vagy nem). Ennek a hiányában csak találgatni tudsz, mint most, emésztenéd magad, rágódnál azon, hogy miért nem kéri meg a kezed. Azt tanácsolom, hogy egyszer hozd fel neki finoman a témát:)
*Ugyanúgy élünk, mintha megházasodtunk volna, csak nincs róla papírunk. Akinek valóban nem számít a papír, az aláírja. Csak az ellenzi, akinek számít a papír. A papír nem garancia semmire. De a végleges elkötelezõdés SZÁNDÁKÁT jelenti, és a szándék nagyon fontos. Szerintem. Hogy biztos benne (pillanatnyilag), hogy veled akar élni hosszú távon. Ha nem biztos benne, az egy másik kérdés...
Nekem van egy barátom, aki a barátnõjével együtt él, kb 6 éve vannak együtt, és nem akar gyürüt, eljegyzést, esküvõt mivel "nem lenne szabad". Egyébként sok pasi fél ettõl a "szabadság vesztés" miatt.
Az, hogy komolyan gondolja, nem attól függ, hogy kapsz-e gyûrût. Mi négy éve élünk együtt, de gyûrû sehol. Véletlen derült ki, amikor a tesóival iszogattunk, hogy mivel az õ szüleik elváltak, õk már nem hisznek a házasságban. És valahol igaza van. Ugyanúgy élünk, mintha megházasodtunk volna, csak nincs róla papírunk. Másrészrõl meg egy volt osztálytársam most adta be a válópert. Alig háromnegyed évig voltak házasok. Ennyit számít ma a házasság, ugyanúgy bármikor felbontható. Az, hogy komolyan gondolja, nem attól függ, hogy eljegyez-e. Attól függ, hogy melletted áll-e. Ha igen, akkor komolyan gondolja. És ha akar, majd elvesz. Türelem.
Szerintem alapvetõen a hétköznapi viselkedése, hozzád való viszonyulása határozza meg, hogy mennyire gondolja komolyan a kapcsolatotokat. Te miért ragaszkodsz annyira az eljegyzéshez? Az sem jelent semmit igazán, ráadásul nagyon fiatalok vagytok még. A húgom most 23 éves több mint 8 éve van a 25 éves barátjával, de annyira gyerekek még mind a ketten, hogy el sem tudom õket képzelni jegyespárként sem, nemhogy házastársként. Persze ez sarkított és szubjektív példa. Ha azért nagyon szeretnéd, akkor mondd meg neki, kérd meg rá és legyetek boldogok jegyespárként.
Én ugyan ebben a szituációban és teljesen átérzem az aggódalmad. Fogalmam sincs , h mi lehet az oka, az én párom azt mondta azért nem kér meg , mert mindenki ezzel nyúzza és elege van belõle, mjad megkér amikor õ akar és nem kényszer hatására :/
Én egy évvel fiatalabb vagyok tõled, de én is is 4éve kapcsolatban, 2éve együtt élünk. Én azzal ellentétben hogy fiatal vagyok, férjhez mennék hozzá. Amikor errõl kérdez valaki, mindig azt mondja hogy nem lehet ég mert ÉN fiatal vagyok még.(megjegyzem õ 29éves) Kezdem azt hinni, hogy azért mondja azt hogy fiatal vagyok, és ezért nem lehet esküvõ még, mert bizonytalan és talán nem biztos magában.Legbelül azt hiszem nem akar ég elkötelezõdni a kora ellenére sem, így inkább "rám keni"ha kérdezi valaki, hogy még miért nem... Ugyan ez a helyzet a gyerek-témával is. Õ szeretne DE ÉN fiatal vagyok hozzá.Ez a válasza...
Én megértelek. Igen is sokat számít egy gyûrû. Fõleg, ha elõtte beszélgettél a pároddal, és tudod, hogy neki is csak egy házasság-egy élet felfogása van. Viszont tény, hogy fiatal vagy, ha öt évvel több lennél, akkor már aggasztó lenne kicsit, mert az eljegyzésre rájön még a spórolás az esküvõre, utána összehozni a pénzt egy babára, na meg a babát is össze kéne hozni, és lehet, hogy sokáig fog tartani. Fõleg ha második babát is szeretnél. Én nem szeretnék majd idõsebb anyuka lenni, barátnõm anyukája 60 éves, barátnõm 22, és második diploma után akar eljegyzést, utána még elhelyzkedik, aztán spórolhat a párjával esküvõre, és lehet, hogy a gyermekei nem is fognak késõbb emlékezni a nagyszülõkre.
Amit tenned kellene az az lenne, hogy elé állnál és leülnétek megbeszélni a dolgokat, hogy te mit szeretnél, és, hogy õ hogyan viszonyul ehhez. De szerintem 4 év alatt már tudnod kellene, hogy mi a véleménye az eljegyzésrõl, a házasságról, gyerekrõl. Ja és még annyit, hogy egyik ismerõsömék 7 éve vannak együtt, a lány már célozgatott az eljegyzésre, mert már szeretné, a srác viszont nem akar, õszintén szólva azon sem csodálkoznék, hogy õk örökre csak "járnának" a pasi véget, de ennek ellenére imádják egymást. De a saját példámat felhozva, párom 27 éves volt amikor megkérte a kezem (7 hónapja), akkor én is 21 éves voltam. Ebbõl csak azt akartam kihozni, hogy õ már elérkezettnek látta az idõt az eljegyzésre, pedig még csak több mint 1, 5 éve voltunk együtt. Szóval türelem, ha nem gondolná komolyan a kapcsolatotokat akkor azt már éreznéd!
Elmondanám, hogy 4 év az semmi... Én 10 éve vagyok együtt a párommal, és nem kérte meg a kezem, pedig a kapcsoltunk tökéletes. Akkor most kezdjek el pánikolni, hogy komolyan gondolja-e?Ha nem lenne komoly a dolog, nem lenne velem 10 éve, nem állna mellettem mindenben, nem segítene mindenben, és védene meg mindenkitõl, ahogy teszi. Úgyhogy 21 évesen ne görcsölj azon, miért nem kaptál az ujjadra egy ékszert, mert tök mindegy.Ha van egy kõ az ujjadon, ha nincs, akkor is d*ghat mással, szóval totál mindegy.Attól nem fogja komolyabban gondolni, mert vesz egy gyûrût.Az nem láncol össze titeket, ugyanúgy szétmehet a kapcsolat, ha kapsz egy 30000 karátos gyûrût, akkor is.
A többieknek igaza van: a "Mire számítsak? kérdést a barátodnak kéne föltenned. Valóban fontos egy felnõtt kapcsolatban, hogy egy irányba tartsatok mind a ketten, és ehhez bizony hozzátartozik a jövõkép is!
*Csak egy kis eljegyzést Kérdezõ, az eljegyzés a házassági szándék bejelentése. Ha csak azért akarnád, hogy legyen mivel dicsekedni, inkább ne tedd. De az elbeszélgetés hasznos lenne.
Mi se vagyunk házasok, jegyesek a párommal pedig van 2 gyerekünk egy lassan 5 éves és egy 6.5 hónapos.6 éve élünk együtt.Pedig fiatalok vagyunk.Mind a ketten 27 évesek. Nálunk is felmerült már az eljegyzés téma, söt még az esküvõ téma is.De sajna mindig valami fontosabb volt mindig valahova kelet a pénz.Én is nagyon akartam hogy a felsége legyek.De valahogy 2 gyerek mellett már nem olyan fontos.Amúgy meg sokan azt hiszik , hogy házasok vagyunk....Pedig kisvárosba élünk.De ha nagyon fontos neked beszélj róla vele.Mond el mit érzel....Amúgy nekem is fontos "volt".Párom tudja is.De majd eljön az ideje.(remélem)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Én nem is akarok összeházasodni, ahhoz tényleg túl fiatal vagyok. Csak egy kis eljegyzést, de akkor nem sürgetem a dolgot.
Nem tudom, mit tervezel ezzel a fickóval, de ha 4 év alatt nem mutatott rá hajlandóságot, hogy elvegyen, már nem is fog, ez tuti. Akkor nem vesz el egy pasi, ha bekényelmesedett. Így is megkapja tõled a meleg kaját, a teste-lelke ápolását, tiszta kecót, minek venne el? Az a kulcsszó, hogy kényelem. Max. ha kierõszakolod meg kihisztized mint egyes válaszolók tették, akkor fog megkérni, de csak hogy békét hagyj már neki végre. Abban nem nem sok köszönet lesz.


Azok a párok, akik már több ideje (1-2 éve) együtt vannak egymással, milyen gyakran találkoznak? És amelyik nap nem találkoznak, mennyit beszélnek egymással?

Legjobb válasz: 3 éve vagyunk együtt. Minden nap találkozunk szinte. A legnagyobb szünet az kb 1 hónap volt, amíg nyári szünet alatt gyakorlaton voltunk, pedig 240 km a távolság. Ha valamiért nem találkozunk pár napig, akkor kb egész nap beszélek vele facen, ha erre nincs lehetõség minimum 1* felhívjuk egymást egy nap. 23f

3 éve vagyunk együtt. Minden nap találkozunk szinte. A legnagyobb szünet az kb 1 hónap volt, amíg nyári szünet alatt gyakorlaton voltunk, pedig 240 km a távolság. Ha valamiért nem találkozunk pár napig, akkor kb egész nap beszélek vele facen, ha erre nincs lehetõség minimum 1* felhívjuk egymást egy nap. 23f
19 hónapja. Hétköznap 2 szer hétvégen legalább az egyik nap de ha ugy alakul ott alszunk a másiknál. Teledonon beszélünk azokon a napokon amikor nem találkozunk vagy facebook-on. De nem muszáj egymás nyakán lógni mert meg is unhatjátok egymást.
Egy éve vagyunk együtt, majdnem minden nap találkozunk. Általában minden héten van egy nap, amikor valamiért nem (tanfolyam, haverok, akármi), ilyenkor este írunk egymásnak viberen. A hétvégét mindig együtt töltjük péntek estétõl vasárnap estig. Hétköznap napközben akkor beszélünk, ha valami halaszthatatlan van (elég feszített tempóban dolgozunk mindketten). 25N

4 éve vagyok együtt a pasimmal, 2 éve együtt élünk. Szeretem a szexet! Minden nap szeretném ha lenne de a pasimnak nincs rá igénye! Az normális hogy egy 34 éves pasi nem akar szexelni? Akár a heti eggyel is beérné. Ez már orvosi eset?

Legjobb válasz: Õ ilyen. Nem kell neki több, de semmiféleképpen nem orvosi eset. Mondjuk a heti egyet azt én is kicsit keveslem, de 3-mal már bõven beérném. Figyeld majd jönnek a válaszok, hogy "márpedig én megdugnálak mindennap 5*, írj privit" :) 23f

Õ ilyen. Nem kell neki több, de semmiféleképpen nem orvosi eset. Mondjuk a heti egyet azt én is kicsit keveslem, de 3-mal már bõven beérném. Figyeld majd jönnek a válaszok, hogy "márpedig én megdugnálak mindennap 5*, írj privit" :) 23f
Az emberek nemi intenzitása különbözõ. Sajnos nálunk sem egyforma. A mi kapcsolatunkban a hölgy kívánja kb ilyen szinten.Megértem, de nem jó ezt elviselni.
normális
Normális, de ha neked ez kevés, akkor keress másik pasit. Én idõsebb vagyok és napi 1-2 az alap.
Akkor cseréljünk pasit, mert nálunk ugyan ez van csak fordítva :)
A kérdező hozzászólása: oké!:)
Normális.Nem mindenki igényli napi szinten. Van, aki képes egy nap 3-szor, de van akinek elég két naponta, vagy hetente egyszer. Egyébként, ha mindig piszkálod vele a párod, vagy célzásokat teszel, akkor még inkább elmegy tõle a kedve, mert úgy érzi, hogy kényszeríteni akarod...
Teljesen normális. Nem egyformák az emberek igényei.
Nekem igen. Mi a férjemmel minden nap, kivéve menszesz idején . A férjem 42 éves, 23 éve a férjem.

Azokat a párokat kérdezem, akik legalább másfél, 2 éve együtt vannak és szeretik egymást. Mikor volt az első szex? És pettingelni mikor kezdtetek?

Legjobb válasz: Petting 4 hónap után, elsõ szex 10 hónap után... 3 és fél éve vagyunk együtt, 18/l és 23/f

Petting 4 hónap után, elsõ szex 10 hónap után... 3 és fél éve vagyunk együtt, 18/l és 23/f
2 hét után petting, szex azt hiszem 1 hónap után. De az is azért olyan késõn, mert nem volt hol.:) 4 évig voltunk együtt. Õ volt 18l, én 19f.
Petting már az 1. találkozásunkkor megvolt (de bennem volt egy kis alkohol, talán azért)... Szex, már a 3. találkánál megvolt, akkor már fel is jött a lakásra és be is mutattam a családomnak. :) Több mint 2 éve vagyunk együtt, több mint 1 éve élünk együtt és 5 hónapja vagyunk házasok. :) Én 26/N Õ 28/F
Az elsõ randin. De már elõtte is ismertük egymást, csak nem jártunk együtt.
Petting nem tudom..nem igazán volt.Egyszer ért hozzám mielõtt lefeküdtünk volna, én pedig nem is, csak ruhán keresztül.Az elsõ szex meg kb 2 hónap után volt.
petting nem is volt... szex 1, 5 hónap után... 26/nõ
Pettig azonnal!(már ismertük egymást elötte is jó haverok voltunk) Szex 7 hónap után! 2 és fél éve vagyunk együtt! 19L és 25F
Hûha. Pettingelés, de rég volt az. Ezt a szót már kb 10 éve nem hallottam. Meg már a mai fiataloknál már olyan, hogy petting nem is létezik. Én sosem szerettem. Vagy szex vagy semmi. Nem kínozom sem magam sem a párom. Meg az a jó ha minél hamarább túl vagytok a szexen. Mert nem jó húzni. Mert ha kiderül hogy nem jösztök ki az ágyban elég durva érzés az amikor már szerelmes vagy.
Petting nem volt, elsõ szex vele (mert nem voltam már szûz) 2 hét után volt. :) 3 és fél éve vagyunk együtt, imádjuk egymást. Minden nap hív, sokszor csak azért felhív napközben, hogy mondja, hogy mennyire imád és sosem akar elveszíteni, de ilyen nagyon boldog és aranyos hangon. :) Én is imádom õt nagyon! 20L(én) és 22F
Mivel 2 évig a legjobb barátok voltunk, így nehezebb volt egymáshoz úgy érni, mint férfi-nõ, mert bátyus-hugi viszonyba voltunk. Petting talán 4 hónap, orális szex másfél hónap, szex pedig 3 hónap. 2 éve és 1 hónapja vagyunk együtt, van egy két hónapos kisfiunk is már. :)

2. éve együtt vagyok a menyasszonyommal. Az elején minden nagyon jó volt, viszont az elmúlt 3-4 hónapban egyálltalán nem tud "beindítani". Amikor õ kezdeményez (heti 1-2 alkalom) akkor is inkább csak idegesít vele. Ti mit tennétek?

Eléggé ninfomán vagyok és így, hogy heti 2szer van szex sokszor ideges, fusztrált vagyok, de a lényeg, hogy ez alatt a pár alkalom alatt is többnyire más lányokra godolok. Elveszíteni sem akarom mert nagyon szeretem, vele eltudom képzelni az életemet, eltudom képzelni a leendõ gyermekeim anyjának, csak nem tudom meddig bírom még így . :(

Legjobb válasz: "..más lányokra gondolok....nagyon szeretem" hát barátom ez így nem túl egybehangzó. Minden kapcsolatban vannak hullámok,ha nálad ez az idõszak már régóta tart akkor miért vagytok még mindig együtt?

"..más lányokra gondolok....nagyon szeretem" hát barátom ez így nem túl egybehangzó. Minden kapcsolatban vannak hullámok, ha nálad ez az idõszak már régóta tart akkor miért vagytok még mindig együtt?
Sajnos az semmit sem jelent hosszútávon, hogy sokmindenben egyetértetek :(.
A kérdező hozzászólása: * mindenben annyira egyetértünk
A kérdező hozzászólása: ÉN 20 õ 18 Tudom tudom fiatalok vagyunk, de nem hiába jegyeztem el, mundenen annyira egyetértünk, hogy az hihetetlen. Kivéve a szex.
korotok ?
de egy családban egy nõnek nem csal anyának, társnak, barátnak kell lennie, hanem NÕNEK is... ugyanúgy, ahogy egy ffinek, apának, társnak, barátnak, és FÉRFINEK is. ha ebbõl vmelyik hiányzik nem lesztek hiteles szülõk. ennek ne tegyetek ki egy késõbbi életet. egy kapcsolatba sok kompromisszum kell, de ez megalkuvás
A kérdező hozzászólása: Azért vagyok még vele mert tudom nincs nála jobb számomra kimondhatatlanul hiányozna. Akkor szex mániás..... Ettõl tartok én is, hogy egyszer hülyeséget csinálol :(
2 év után ez még nagyon nagyon nagyon korai nimfomán tényleg csak nõ lehet lehet, h gyermekeid anyjának jó lenne a szemedben, de nõként vmiért már nem funkcionál keress inkább vkit, akiben e kettõ együtt megvan nálad, mert így csak idõ kérdése, megtörténjen a baj
"Eléggé ninfomán vagyok és így, hogy heti 2szer van szex sokszor ideges, fusztrált vagyok, de a lényeg, hogy ez alatt a pár alkalom alatt is többnyire más lányokra godolok" a fõ gondod, hogy szexuálisan kulturálatlan vagy a niMfománia kifejezést nõkre használjuk: nimfománia : Kórosan felfokozott szexuális késztetés nõk esetében. ez is lehet a rossz szex oka, nem tudod feldobni
a személyiségeteknek az a része, amit a tapasztalatok formálnak, még csak most fog igazán alakulni :(

Mennyi idő után múlik el a szerelem? Lassan 2 éve együtt vagyunk, de még mindig szerelmes vagyok.

Legjobb válasz: kb. 2 év.. de ha nincs semmilyen komoly veszekedésetek, akkor sokaig :)

kb. 2 év.. de ha nincs semmilyen komoly veszekedésetek, akkor sokaig :)
A kérdező hozzászólása: Húú, nagyon jókat írtok, nem csak a kérdésre vonatkozólag, hanem még tippeket is kapok, hogy még sokáig így maradjon. Nagyon köszönöm mindenkinek!!
Én már 4 éve vagyok a párommal, több mint 3 éve együtt is élünk. Nagyon szeretjük egymást, összeillünk, a barátaink szerint álompár vagyunk. :) De teszünk is érte, hogy ez így maradjon. A hosszú kapcsolat titka, hogy mindennap meg kell hódítani a másikat. 26N
nálunk 8 éve dúl a love:D
Most komolyan irigyellek benneteket! :) ahhhh...mikor lesz nekem ilyen kapcsolatom...Nah, mindegy...mindenkinek sok boldogságot!
Tegnap én is pont ezen gondolkodtam mert tegnap volt a 3 éves évfordulónk és még mindig imádjuk egymást nagyon...bízom benne hogy még legalább 40 évig igy lesz!
Ez a legnagyobb problémád? Írigyellek :P
a szerelem egy határozatlan idejû szerzõdés. addig biztos tart, míg az egyik fél meg nem szegi. a többi a jövõ zenéje.
Mi 4 éve vagyunk együtt és még mindig... Néha eszembe jut, hogy ez már talán kóros :) Komolyra fordítva: szerintem ne morfondírozz ezen, hanem örülj, hogy így van!
Habár mindenki azt mondja h a szerelem idõvel elmúlik, ez nem igaz. Nem szûnik meg csak más lesz. Nem az a szikrázó fellángoló szerelem hanem annál sokkal több. Sokan ezt nem érzik át mert azt hiszik h ha már nem ezek a heves érzelmek vannak bennük az már nem is szerelem. Sokkal több az amit akkor érzel mikor már régóta vele vagy mint a kezdeti lángolás.
Ha igazán szeretitek egymást, akkor sohasem fog elmúlni, csak idõvel átalakul szeretetté. Addig örülj mig igy érzel! Nekem vannak ismerõseim, akik 20-30 év együtt töltött idõ után is imádják egymást...tahát, ha tényleg megtalaláltad az igazit, akkor hülyeség azt várnod, hogy mikor múlik el az érzés.
Nincs idõhöz kötve, de idõvel elfog múlni...
õõõ... igen..??!!
Szerintem tudod a vàlaszt... IGEN
Igen!!
A kérdező hozzászólása: igen szeretné
A kérdező hozzászólása: csak visszavágni akartam enyi meg is volt mostmár lassan tulzás:)
Semmi jóra nem vezetne ha "csak" visszavágni akarsz vele. Mert elhiheted, hogy elõbb utóbb ez balul fog elsülni és nem fog igen mondani.
Ezzel ne játsz..biztos rosszul esett, hogy akkor ezt mondta, de ez pont nem az a szituáció, amikor bármiért is "bosszút" kell állni. Kérdd meg õt! :)
A kérdező hozzászólása: k0sy0n0m mindenkinek a választ.
Gondolom két éve még nem akart férjhez menni. Két évet még én is kevésnek tartanék ahhoz, hogy hozzámenjek a páromhoz. De 4 év után, pláne 2 év együtt éléssel már simán jöhet az esküvõ :) 20/L

Szeretem a barátomat, akivel 2 éve együtt vagyok, együtt is élünk. Ennek ellenére a szexhez semmi kedvem nincs vele. Mit csináljak?

Nem szeretnék szakítani, szeretem őt, csak a szex nem megy. Az a baj, én úgy gondolom, az emberek alap járaton poligám típusok.Nehéz össze egyeztetnem azt, hogy mennék is ( 21 vagyok), meg maradnék is csak vele..:/ De tényleg nagyon szeretem

Legjobb válasz: Nézd, beszélnetek kell a kapcsolatotok jövõjérõl. Nem lenne szerencsés, ha megcsalás lenne a vége. Feltételezem, hogy a normális kommunikáció hiánya eredményez felejthetõ szexet.

Nézd, beszélnetek kell a kapcsolatotok jövõjérõl. Nem lenne szerencsés, ha megcsalás lenne a vége. Feltételezem, hogy a normális kommunikáció hiánya eredményez felejthetõ szexet.
Próbáljatok ki valami újdonságot szex téren, hátha attól újra akarsz szeretkezni vele!
ha így gondolod, akkor miért vagy állandó párkapcsolatban? könnyebb lenne, ha hasonló felfogású emberekkel létesítenél alkalmi kapcsolatot vagy tartósabbat, mert õk nem vennék rossz néven ha félre mész
A kérdező hozzászólása: Mert szeretem õt, és õ 100% ban monogám :)
Ez a nagyon szeretem õt eléggé kierõltetett mondat volt a részedrõl. Látszik, hogy a "100%-ba szereted" is arra utal, hogy te se vagy benne biztos. Tuti, hogy van valaki aki az igazi neked, de nem ez a fickó. Azt vettem ki a mondandódból, hogy azért vagy vele, mert nem mersz lépni. Reménykedsz, hogy az érzéseid elmélyülnek, holott csak magadat és õt áltatod. Talán azért, mert nem akarsz szomorúságot okozni neki, vagy magadnak. Odakötöd hozzá magad, holott te se akarod a szíved szerint. Valószínû, hogy a családodban történt egy válás és azt a szituációt így próbálod ellensúlyozni. Végül is a te életed, azt teszel vele amit akarsz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat! Nem, én tényleg szerelmes vagyok belé.Azért írtam így le, mert olvastam hasonló kérdéseket, ahol azt mondták a válaszolók, valószínûleg a kérdés feltevõje már nem szerelmes.
A poligámok nem orrba-szájba kúrnak másokkal és hanyagolják a partnerüket, hanem megosztják az örömöket. Ha te a barátoddal nem akarsz szexelni, másokkal viszont kipróbálnád az nem poligám hajlam.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!