Találatok a következő kifejezésre: 2 éve és elég (54 db)

Le szeretnék feküdni a barátommal (haver). idősebb nálam 2 évvel és elég mély a kapcsolatunk de így az utóbbi időkbe elkezdtem szexuális vágyat érezni iránta:S ez nagy baj és ha valahogy rávezetném belemenne?

Legjobb válasz: Nincs lány és fiú közt barátság(még haveri alapon sem)! Szerintem álj elé és mond el neki,hogy mi van!Leht Õ is így érez!

Nincs lány és fiú közt barátság(még haveri alapon sem)! Szerintem álj elé és mond el neki, hogy mi van!Leht Õ is így érez!
És rajtam milyen színû zokni van?
hát szerintem elsõnek csak nézz rá kicsit erotikusan gyengéden...fogd meg a kezét....fokozatosan utalj arra hogy akarsz tõle valamit...adj az arcára puszit....akár a szájára is 1-et de ne smárold le hírtelen..aztán ha ezek megvoltak mond meg neki hogy úgy érzed...hogy...és elmondod hogy mit érzelXD
A kérdező hozzászólása: nemtudom.. ha megtörténne közöttünk a dolog akkor is beszélne velem és nem bunkózna meg stb. de õ szerintem olyan típus aki bele se menne a dologba.. szerintetek hogyha pl. csakúgy spontán lesmárolnám és/vagy csókolgatnám a nyakát mondana nemet? vagy mielõtt rámásznék beszéljem meg vele? mert szerintem a megbeszélés dolog az talán neccesebb mert ha lesmárolom meg tb. akkor már lehet felizgul..
ami azt illeti énis ígyvoltam haverommal..én lány vagyok õmeg fiúXD és hát õ nagyon akarta énmeg beleegyeztem és lefeküdtünk egymással..jártunk max 2 hétig majd szakítottunk és mostmeg hülyén viselkedik velem...én aztm ondom nem éri meg..inkább maradtam volna csak a haverja(barátja)...
A kérdező hozzászólása: jólvan na csak kicsit parázok..
felhívod dvd-zni hozzábújsz... ha nem utasít vissza, mehetsz tovább... simogatod... ha még ezt sem utasítja vissza mehetsz tovább... hagy ne ecseteljem már:)
A kérdező hozzászólása: félek attól ha például felhívnám magamhoz dvd-zni és rámásznék és visszautasítana:S de hogyha meg megmondanám neki akkor utasít vissza az is szar lesz:S mármint a barátság végét is jelentené..de nekem fontos a barátságunk de nekem kell is Õ :$
akkor mi sem egyszerûbb... mi fiúk nem nagyon lacafacázunk ilyenkor. mondd meg neki hogy le akarsz feküdni vele, bele fog menni. nem kell köríteni.
miért tõlünk kérdezed? esküszöm már lassan azt is itt kérdezitek meg, hogy miért nézett este csúnyán rátok az anyuci
A kérdező hozzászólása: láány
Lány vagy, vagy homi?
A kérdező hozzászólása: köszi:) de még!!..:D:D

A gépem kb.2 éve egy elég furcsa dolgot kezdett el csinálni. Hirtelen kattan egyet, majd lefagy, kimerevedik a kép és semmit nem tudok csinálni. Ami érdekesebb, hogy csak nyáron, a nagy melegben csinálja. Mi okozhatja ezt?

Talán a nem megfelelõ hûtés? Esetleg a videokártya, vagy a vinyó?

Legjobb válasz: Valószínûleg a hûtéssel van problémája, innentõl kezdve azonban többesélyes a dolog. A merevlemezre nem gyanakodnék, az nem szokott bekrepálni, fõleg nem így. Ha a processzor melegedne túl, akkor valószínûleg kikapcsolna/újraindulna a gép. Szerintem vagy az alaplap, vagy a videókártya lesz a ludas. Inkább a videókari. Ha noname házban van, akkor ideiglenesen jó megoldás lehet, ha leveszed az oldalát. Olyankor sokkal jobban szellõzik a gép. Ajánlott újrapasztázni a videókarit és a processzort is, esetleg ha telik, akkor jó hûtõt venni rájuk. Az okosak utána majd biztos mondanak több hasznos tippet is.

Valószínûleg a hûtéssel van problémája, innentõl kezdve azonban többesélyes a dolog. A merevlemezre nem gyanakodnék, az nem szokott bekrepálni, fõleg nem így. Ha a processzor melegedne túl, akkor valószínûleg kikapcsolna/újraindulna a gép. Szerintem vagy az alaplap, vagy a videókártya lesz a ludas. Inkább a videókari. Ha noname házban van, akkor ideiglenesen jó megoldás lehet, ha leveszed az oldalát. Olyankor sokkal jobban szellõzik a gép. Ajánlott újrapasztázni a videókarit és a processzort is, esetleg ha telik, akkor jó hûtõt venni rájuk. Az okosak utána majd biztos mondanak több hasznos tippet is.
Kattanás és fagyás pont a winyóra utal. Talán nem kap elég áramot a táptól. Táp pontos típusát írd meg, illetve a HDSentinellel csinálj képet a SMART adatokról!
Nem lehet hogy feldühitetted valamival?? / Történt valami vele? / Vagy rossz napja volt csak eccerüen:P:P:P
A kérdező hozzászólása: hát másnak azt mondta h elege van belõlem.. 3 hete már fasírtba voltunk de attól azt mondta h szeret..elment bulizni én meg felhívtam és akkor modnta h szakítani akar velem. Lehet az volt a baj h kerestem..lehet idõre lett volna szüksége és így végleg beleunt..nem tudom h legyek túl rajta, mert elsõ szerelem és nehéz túlesni rajta.
a-a Fifty bá õ tudja a válszt most megy M1-en nézd meg és már tudni fogod a válszt!!


2 éve házasságban éleg és sokat gondolog a volt páromra miért van ez talán kellett volna adjak neki még egy eselyt?

Miért gondolog rá hiszen a páromat szeretem Õ szegény halálra dolgozza magát miattam mindent megad énis dolgozom csak keveset és szeretem is de akkor miért gondolok a másikra?

Legjobb válasz: lehet, hogy nem zártad le teljesen?! de lehet, hogy csak múló szeszély.

lehet, hogy nem zártad le teljesen?! de lehet, hogy csak múló szeszély.
Vagy csak meg kellene tanulni helyesen írni! ;) (gondolog, éleg)
A kérdező hozzászólása: köszönöm magyartanárnõ ha majd helyesirási kérdésem lessz ön lessz az elsõ akit felkeresek... a kérdésre kell válaszolni nem a szöveget elemezni köszönöm elõre is
Talán mert azért váltál meg az elõzõtõl, hogy majd az új jobb lesz, de közben nem voltál tudatában, hogy nem a pasikkal van a baj, hanem te választod mindig pontosan ugyanazt a férfit magad mellé... még ha máshogy is hívják. Ugyanaz a nóta mindig: a nõ megunja a párját, nem tanul az esetbõl, mert félistennek hiszi magát, õ nem tévedhet. Majd a következõ paliban megtalálja ugyanazt, mert nem volt hajlandó tanulni a múltjából.

Hogyan lehet eltüntetni az arcon lévõ májfoltokat, szeplõket? 40 éves vagyok és 1-2 éve jött az arcomra májfolt, ami nagyon zavar mert elég nagy.

Legjobb válasz: Nekem terhesség alatt alakult ki. Van egy olyan oldat, amelynek a neve: májfû /fülfû/. Kis üvegcsében lehet kapni gyógynövény boltban kb. 1500 ft. volt. Fél éven keresztül naponta 3-szor tettem a májfoltra. Elõször kicsit hámlott a bõr és utána teljesen eltünt és nyoma sincs neki. Tökéletes a hatása.

Nekem terhesség alatt alakult ki. Van egy olyan oldat, amelynek a neve: májfû /fülfû/. Kis üvegcsében lehet kapni gyógynövény boltban kb. 1500 ft. volt. Fél éven keresztül naponta 3-szor tettem a májfoltra. Elõször kicsit hámlott a bõr és utána teljesen eltünt és nyoma sincs neki. Tökéletes a hatása.
citromlével állítólag lehet halványítani.
Nekem a kövirózsa krém segített. De télen-nyáron kenni kell vele. A homlokomon jöttek ki nagyon durván, alighogy megjelent az elsõ tavaszi napsugár.

Szeretnék új procit és videokártyát venni a gépembe! Nem a legújabbat, vmi jobb Dual Core os elég lenne, mert 1 v max 2 év mulva veszek új gépet, csak addig legyen valamivel jobb a gépem, mert így elég gyenge. Milyet vegyek?

Linkeljetek pls olyan procikat és videokártyákat amik jók lennének a gépembe. Proci:AMD Athlon Neo MV-28(v 2850e).65nm,1,8 Ghz,Socket AM2 Alap:Acer, Model:RS780HVF Vid.kártya:ATI Radeon HD 3200, 55nm,256 MB,32 Bits

Legjobb válasz: Ezt add el egyben és vegyél új konfigot. Nem nagyon érdemes költeni rá.

Ezt add el egyben és vegyél új konfigot. Nem nagyon érdemes költeni rá.
express, apród, vatera, hardverapro. Az a baj, hogy amennyit erre költenél, annyit hozzátehetnél az ezért kapott összeghez és egy sokkal modernebb géped lenne.
A kérdező hozzászólása: Gondolkodtam rajta, csak nem tudom, hol tudnám eladni :) )....még 1 évet legalább ki kell húzzak vele, addig nem biztos, h lesz pénzem egy teljesen új konfigra
A kérdező hozzászólása: oké, kösz :D

Egy gtx 560 elég ahhoz, hogy 1280x1024ben maxon fusson a battlefield 3 és mondjuk elég lesz ez a kártya ekkora felbontásban még 2 évig az új játékokhoz?

Legjobb válasz: Ha GTX560-t szeretnél, akkor a Ti jelöléssel ellátottat éri meg megvenni, mert az megéri az árát. Mondjuk az lényegesen drágább, mint a sima GTX560. Mennyi pénzed van VGA-ra és milyen gépbe kell?

Ha GTX560-t szeretnél, akkor a Ti jelöléssel ellátottat éri meg megvenni, mert az megéri az árát. Mondjuk az lényegesen drágább, mint a sima GTX560. Mennyi pénzed van VGA-ra és milyen gépbe kell?
1280x1024-be menni fog. 7750-nél erõsebb felesleges az Athlon II X2 mellé.
Vagy veszel 1 normális hûtõt, és megpróbálod tuningolni a procidat, ha kevés.
A kérdező hozzászólása: Ja, én meg a tuning meg a hûtõfelrakás. XD
Nem nehéz, és a poricd is nagyon jól tuningolható. Alapfeszen fel tudsz rá húzni 600MHz-t. Nekem X2 260 van 3.8GHz-ig felhúztam alapfeszem és stabil! És az alap hûtõ is bírta, persze úgy hogy le volt véve a gép oldala és tudott rá menni a hideg levegõ, viszont ha rajta van egy +20 C fokra számítani kell tehát új hûtõ + 7750 és tökéletes
Simán éreznéd a GTX 560at is, azt könnyû VGA limit elé állítani, de legalább egy x4es Athlon nem ártana. Ha van pénzed rá, vegyél egy 1 gigás 560 ti-t vagy 6870-et, használod, ameddig nem lesz pénzed egy kicsit jobb procira, így sem lesz az rossz, csak messze lesz a max teljesítménytõl. Tápot is tegyél alá legalább egy 400as FSP Hexat.
Nekem is X250-procim van és 3750MHZ OC-van és egy GTS 450-en vga-m de etõl nagyobbat nem hjtana ki.
Az egy dolog, hogy mi mit hajt ki. Ha van rá pénze most, megveszi, alacsony felbontáson és grafon nem fogja kihajtani, de szaggatni sem fog semmi. Majd késõbb vesz egy kicsit jobb procit, és kész.
A kérdező hozzászólása: De én szorzót nem tudok állítani a biosban. Csak azt az alap 100 vagy 200 fsb-t tudom hurcibálni. na köszi mindenkinek!
Nem Black Edition a procid, de aki nem ért hozzá, inkább ne piszkálja.
Nem kell procit és alaplapot venned. Veszel egy HD7750-et, az bõven elég a procid mellé, és maradékból veszel egy normális tápot. http://www.pcx.hu/termek/fsp-hexa-400w-tapegyseg-91154
A kérdező hozzászólása: Alex111 Gondolom ezzel a választással meg felejtsem el a battlefildet max grafon...
Vegyél egy HD7750-et FSP 350W táppal.
A kérdező hozzászólása: 2 giga ramom van és egy amd athlon x2 250em
Tápegységed milyen? Fõleg a márkája a fontos. Mennyiért szeretnél új videokártyát? És milyen a mostani?
A kérdező hozzászólása: ja és kb 60 000, de látom hogy a 2 gigás verzió sokkal drágább. számít az valamit?
A kérdező hozzászólása: tápom gõzöm sincsen milyen márkájú. 560 W asszem.
A kérdező hozzászólása: mostani egy integrált nvidia 8100 :)
Ha leveszed a gépházad oldalát, akkor le tudod olvasni. Fontos lenne tudni.
Az X2 250-es nem fog kihajtani egy olyan kártyát, max egy Radeon 6750-6770 lenne jó hozzá.
A kérdező hozzászólása: 550W és nincsen ráírva márka :D de kb 6000 ft volt, szóval ez valami szar.
A kérdező hozzászólása: Mukedli89 De nem akarok alaplapot meg procit is venni.
A kérdező hozzászólása: Nem blekk edisön a procim. nekme kellet egy gép kb 40bõl és ez lett belõle.
pedofil!
A kérdező hozzászólása: kedves 11-es válaszoló. köszönöm az értelmes válaszodat:) végre egy normális ember:)
"A pedofília alatt felnõtt!!! emberek nemileg éretlen gyermekek iránti szexuális vonzódását értjük. Görög eredetû szó, a jelentése gyermekszeretet. A pedofília a serdületlenekhez való vonzódást takarja, a serdülõkhöz való szexuális vonzódást pedig efebofiliának hívják, de a köznyelv nem tesz különbséget a kettõ parafília között" Szóval egyik sem, fogjátok már fel :)
A kérdező hozzászólása: 13-s válaszoló. köszönöm, én is olyan 9-10 év múlvára gondoltam:)
A kérdező hozzászólása: 15-ös válaszoló, köszönöm aranyos vagy!:)
9-10 év múlva emlékezni se fogsz rá, hidd el. :D
A pedofiloknak a börtönben helyük!!!!
te nem vagy komplett :D inkább velem jönnél össze, jó szõrös vagyok F20
A kérdező hozzászólása: 20.válaszoló... -.- XD
Kedves kérdezõ! Szerintem várj, amíg a srác 18 éves lesz. Úgy, hogy õ 18, te meg 22, a törvény szerint is elfogadható és teljesen normális is. Bár szerintem addigra már el fogod õt felejteni...
Te jó ég. Egy 11 éves fiú messze nem érett még egy kapcsolatra, ahogy egy 15 éves lány sem(általában). Neked majd lesz más. Kb. 10 év múlva. Na jó, ha vaj szívem van legyen akkor csak 9 év. Akkor lesz a fiú 20, te meg 24. Egy fiú tudtommal akkora komolyodik meg valamennyire(általában, kivételek persze vannak).
A törvény szerint pedofil vagy!
Kérdezõ, te már nem vagy gyerek hanem fiatalkorúnak számítasz, nem ugyanaz. Egyébként én sem tartom pedofilságnak mivel a pedofília csak felnõttekre vonatkozik és akkor sem a 18 évesekre hanem elsõsorban 30+. Szóval egyik sem igaz de ez a kérdés olyan furcsa, hogy egybõl ugranak rá az emberek :)
A BTK szerint már jövõre. Az, hogy õ 12 évesen mihez kezdene egy 16 éves lánnyal nem tudom :D
A kérdező hozzászólása: még énis gyerek vagyok, szóval ez nem pedofilság-.-
Te nem 15 éves vagy! 25? 35? 45? 55? Pedo állat!
MRS. PEDO BEAR!
de a törvény szerint pedofil vagy és nem gyerek vagy hanem fiatalkorú.
Törvèny szerint jövöre :) de hàt neked lesznek vagy vannak sexuàlis vàgyaid illetve majd fogod kivànni amit
A kérdező hozzászólása: még egysezr mondom, ez rohadtul nem pedofilság, mivel ÉN IS GYEREK VAGYOK.
Sory 12 èves srac nem tud meg adni.
Elég rosszul tudod a törvény, te nem gyerek vagy hanem fiatalkorú, egy pedofil vagy, börtönbe veled!
14-tõl lehet szexelni a törvények szerint, ezt mindenki tudja... 14 és a halál között 2 ember fetrenghet már de ettõl föggetlenül beteg vagy picit :) 20as voltam szia

184 cm magas vagyok 74-75 kg 14 évesen. Nem kéne híznom rá? Mert elég vékony vagyok ( van kicsi izom rajtam 7 évig fociztam és már 2 éve kézizek)

Legjobb válasz: Szerintem egyél annyit amennyi jólesik! Nem kell híznod, csak csinálj tornagyakorlatokat, és esetleg lennem rajtad még egy kis izom! :)

Szerintem egyél annyit amennyi jólesik! Nem kell híznod, csak csinálj tornagyakorlatokat, és esetleg lennem rajtad még egy kis izom! :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm :) az a baj most a meleg meg a stressz miatt nem nagyon tudok enni de azért pl : 10 palacsinta még megy stb..

Kb.2 éve ég a szemem és nem termel elég könnyet. Kb.1 éve minden éjszaka bedugul az orrom. Mitől lehet ez?

Legjobb válasz: sokat nézed a monitort? ne felejts el pislogni! tudatosan - mert sajnos az ember belemerül a munkába, egész egyszerûen elfelejt, és attól kiszárad- orr: vmi alergia?

sokat nézed a monitort? ne felejts el pislogni! tudatosan - mert sajnos az ember belemerül a munkába, egész egyszerûen elfelejt, és attól kiszárad- orr: vmi alergia?
A kérdező hozzászólása: napi kb. 3 órát számítógépezek. Allergiáról nem tudok.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!