Találatok a következő kifejezésre: 2 éve és (2055 db)

14 éves vagyok, legidősebb az osztályban, de rajtam kívül minden csajnak már megjött! Nekem miért nem? Csak fehér folyásom van 2 éve. és néha fáj is ott lent. Mit jelent?

Legjobb válasz: Figyelj,ne aggódj már:)Bocsi,de itt majdnem minden 2.korodbeli lány azt kérdezi :"15 éves vok,nem baj ha még nem jött meg?" figyelj,9 és 16 éves kor között bármi normálisnak tekinthetõ,szal neked is van még 2 éved,sõt,volt egy olyan barátnõm akinek 17 évesen jött meg elõször.Ne aggódj,semmirõl nem maradtál le,örülj neki,h még nincs ezzel gondod.Majd megjön,ne aggódj.Amúgy ha már 2 éve fehér folyásod van,akk.sztem hamarosan megjön,mert az annak az elõjele.

Figyelj, ne aggódj már:) Bocsi, de itt majdnem minden 2.korodbeli lány azt kérdezi :"15 éves vok, nem baj ha még nem jött meg?" figyelj, 9 és 16 éves kor között bármi normálisnak tekinthetõ, szal neked is van még 2 éved, sõt, volt egy olyan barátnõm akinek 17 évesen jött meg elõször.Ne aggódj, semmirõl nem maradtál le, örülj neki, h még nincs ezzel gondod.Majd megjön, ne aggódj.Amúgy ha már 2 éve fehér folyásod van, akk.sztem hamarosan megjön, mert az annak az elõjele.
Ne aggódj! Valóban az az általános, ha (manapág) 12-13 évesen jön meg, de az is teljesen normális lehet, ha 16-17 évesen jön meg, azért a 16nál már el szoktak battyogni a nõgyogyihoz, hogy mi lehet, de a legtöbbbször az a válasz, hogy várjunk türelmesen. A fehér folyás természetes öntisztító folyamat, van akinl sokx, és sok is, van akinél szinte soha semmi. Nagyon sok dologtól függ.
Hát ja, nem kell ezt ennyire túlparázni, nem értem, h ez mért baj.Inkább addig örülj, mivel nem kell bajlodnód vele.:) Én már 12 éves korom óta menstruálok, most 15 vagyok, de nagyon szar, nekem elhiheted, úgyhogy ne várd azt annyira.Állatira szoktam görcsölni, még az órákon nem is tudok figyelni, meg nekem rengeteg szokott lenni, voltmár h a suliban átáztam, hát nem kicsit volt ciki:( Akkor aggódj, ha majd 17-18 leszel, és még akkor se lesz meg.Egyébként meg kérdezd meg anyudat, vagy a õvéred ha vann, h nekik mikor jött meg elöszõr, és várhatóan neked is akkor fog megjönni. Puszi
Nekem is 15 évesen jött meg úgy hogy nyugi :) A folyás pedig lehet gomba fertõzés (usziból pl.) is, fõleg, hogy írod, hogy néha fáj. Menj el nõdokihoz. Én tudok egy nagyon kedves dokinõt Bp-n, élvezet elmenni hozzá.
Utolsó válaszoló:ja, és szerintem ha már menstruálni fogsz, nem fogod már annyira várni!:)
szija: ) Én 12 éves vagyok, 11 éves korom óta menstruálok, de nagyon utálom:D Állandóan stresszelni, hogy nehogy egybeessen valami fontos dátummal(nyaralás, táncfellépés, stb.), nem valami kellemes dolog, fõleg úgy, hogy ilyen idõs korban még nagyon rendszertelen.Teljesen normális, ne aggódj, de szerintem az elmondtak alapján hamarosan meg fog jönni, fõleg azért, mert a legtöbb lány nyáron kezdi el.Mindig legyen nálad betét vagy tampon, mert hamarosan használnod kell, és tényleg:no para!:D
A kérdező hozzászólása: köszi nagyon a válaszokat!komolyan! 2-vel elõttemnek: mindig van nálam betét, tampont nem merek használni...a nyaras dologban pedig van vmi, mert a legtöbb b.nõmnek nyáron jött meg mindenkinek mégegyszer nagyon-nagyon köszi
A kérdező hozzászólása: 13:12 anyum azt mondja neki 14 évesen jött meg..és örüljek addig amíg nincs...nõvérem meg nincs, mert én vok a legidõsebb gyerek
A kérdező hozzászólása: köszi:D kicsit már tényleg aggódtam..de ezzel most sikerült lenyugtatnod
utolsó válaszoló vagyok: amúgy még én se használok tampont, mert valahogy még nem éreztem rá, de folyamatosan próbálkozok vele, mert sokkal kényelmesebb, és így pl. nem kell annyira számolgatnom a napokat, meg citromlevet vedelnem, ha épp strandolásra esne:D

Lehetséges, hogy szülés után a GYED-et kérem 2 évig és utánna az egy évben pedig a GYES-t? Mert 3 évig itthon szeretnék maradni de a GYED jobban fizet.

Legjobb válasz: Ha volt bejelentett munkahelyed akkor igen.Onnan mehetsz gyedre 2 évig utána pedig 1 évig gyest kapsz. A gyed a fizetésed 70 % ka. üdv. 25 hetes kismama

Ha volt bejelentett munkahelyed akkor igen.Onnan mehetsz gyedre 2 évig utána pedig 1 évig gyest kapsz. A gyed a fizetésed 70 % ka. üdv. 25 hetes kismama
Még annyit, hogy elsõ félévben tgyást kaphatsz, után a baba 2 éves koráig gyedet, majd 3 éves koráig gyest. Az OEP honlapján le vannak írva a tudnivalók. http://www.oep.hu/portal/page?_pageid=34, 55404&_dad=portal&_.. http://www.oep.hu/portal/page?_pageid=34, 55452&_dad=portal&_..

Mit csináljak ha a barátom 2 év, és több évi baráti ismeretség után nem akar hallani az összeköltözésről?

2 éve vagyunk együtt barátommal, eddig a suli miatt minden nap tudtunk találkozni. Elég messze lakunk egymástól, de amíg nem találtam munkát addig elég gyakran tudtunk találkozni. De én találtam munkát, és így elég ritkán tudunk találkozni. Õ még nem talált magának munkát, ezért javasoltam neki hogy költözzünk össze, mert ahol én lakok ott találna ő is hamarabb munkát. De nem nagyon akar összeköltözni, mert túl korainak tartja. Régóta ismerjük egymást, meg kapcsolatban is elég rég óta állunk, így én nem tartom korainak, ő viszont igen. Nem tudom mit csináljak ebben a helyzetben,hogy lenne a jobb?

Legjobb válasz: Nem leszek népszerû nálad a válaszommal, de ez a kapcsolat egyértelmûen nem egy irányba fejlõdik, mert nem közösek a célok. Mellesleg az a véleményem, hogy egy 2 éves kapcsolatnak már bõven meg kell érnie nemcsak arra, hogy összebútorozzanak a felek, hanem a konkrét jövõbeli tervek is tisztázódjanak: házasság, gyerek, közös üzlet, közös ingatlan..stb.-hacsak nem 2 tizenévesrõl van szó, akikm még a szülõi fészekben élnek, szülõk tartják el õket. De a ti esetetekben feltételezem, nem errõl van szó. Na most a te barátod még csak összeköltözni se hajlandó veled. Miért? Mert neki ez így kényelmes: nem kell lekötnie magát, nem kell komoly gesztusokat tennie feléd illetve arra irányulva, hogy igazán komolyan tervez veled, veled akarna elkötelezõdni. Döntsd el, megéri-e neked, hogy egy ilyen macskajancsi rabolja (fölöslegesen) az értékes idõdet vagy kidobod és esélyt adsz arra, hogy valaki komolyan veled tervezze a jövõjét.

Nem leszek népszerû nálad a válaszommal, de ez a kapcsolat egyértelmûen nem egy irányba fejlõdik, mert nem közösek a célok. Mellesleg az a véleményem, hogy egy 2 éves kapcsolatnak már bõven meg kell érnie nemcsak arra, hogy összebútorozzanak a felek, hanem a konkrét jövõbeli tervek is tisztázódjanak: házasság, gyerek, közös üzlet, közös ingatlan..stb.-hacsak nem 2 tizenévesrõl van szó, akikm még a szülõi fészekben élnek, szülõk tartják el õket. De a ti esetetekben feltételezem, nem errõl van szó. Na most a te barátod még csak összeköltözni se hajlandó veled. Miért? Mert neki ez így kényelmes: nem kell lekötnie magát, nem kell komoly gesztusokat tennie feléd illetve arra irányulva, hogy igazán komolyan tervez veled, veled akarna elkötelezõdni. Döntsd el, megéri-e neked, hogy egy ilyen macskajancsi rabolja (fölöslegesen) az értékes idõdet vagy kidobod és esélyt adsz arra, hogy valaki komolyan veled tervezze a jövõjét.
A hozzád az mit jelent pontosan, szüleid is ott élnek? Mit mondott miért nem? Én sem szeretnék más nyakán élõsködni és nekem nem férne bele, hogy a barátom tartson el. Mondjuk én nem is akarok senkivel sem összeköltözni házasság elõtt.
A kérdező hozzászólása: Igen, a szüleimmel lakok. Csak egészségi állapotuk miatt nem tudom õket magukra hagyni. A barátom annyit mondott hogy korainak tartja, de egyéb indokot nem fûzött hozzá. Eltartanom nem kellene, mert van több lehetõsége is ahol azonnal tudna kezdeni dolgozni.
Na anyóshoz meg végképp nem költöznék.

Ha a babám februárban tölti a 2 évet és márciusban születik a kistesója, akkor újra a maximum gyedet kapom a baba 2 éves koráig?

Volt szülés el?tt több, mint 2 évig munkaviszonyom. Sokat kerestem és a maximum gyedet kapom, kb 80 ezret. Most újra ennyi fog járni? És mit csináljak a kies? egy hónap alatt? A gyest nem igényelem meg egy hónapra ugye.. Ilyenkor is szülési szabadság jár?

Legjobb válasz: Igen, jár a szülési szabi is, és a 2 év alatt összegyûlt, ki nem vett rendes szabadságodat is kiveheted. (A rendes szabi alatti idõre nálunk a cafeteria juttatások is járnak.)

Igen, jár a szülési szabi is, és a 2 év alatt összegyûlt, ki nem vett rendes szabadságodat is kiveheted. (A rendes szabi alatti idõre nálunk a cafeteria juttatások is járnak.)
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, de maximum gyed jár majd?
Most vissza kéne menned arra az 1 hónapra melózni, vagyis kivenni a szabikat ez idõ alatt tejes fizut kapod, és utánna kezdõdik elõrõl tgyás fizu alapján, majd gyed, és igen a maxot kapod.

Helo! Mennyibe kerül egy kutya elaltatása, ha nem volt beoltva veszettség ellen már 2 éve, és most be van bolondulva?

Legjobb válasz: ?????? Mi az, hogy bolond????? Nem hinném, hogy azért "bolondult" be, mert nem lett beoltva veszettség ellen! Magyarországon szinte már nincs veszettség és amúgy is, még simán van hatása a 2 évvel azelõtt oltásnak!

Akkor elviszitek szépen az állatorvoshoz még ma és majd õ megállapítja, hogy mi a helyzet a kutyával és hogy szükséges-e az altatás egyáltalán.
?????? Mi az, hogy bolond????? Nem hinném, hogy azért "bolondult" be, mert nem lett beoltva veszettség ellen! Magyarországon szinte már nincs veszettség és amúgy is, még simán van hatása a 2 évvel azelõtt oltásnak!
Elõször el kellene vinni egy állatorvoshoz, egyáltalán nem biztos, hogy veszett. Milyen kutya, kié, mit csinál? Ha nem akartok többet vele foglalkozni, vigyétek el egy menhelyre vagy hirdesd a neten...
Az oltásnak semmi köze ahhoz, hogy a kutyátok ilyen állapotban van. Gondolom nálatok abból áll a kutyatartás, hogy [email protected] rá, hogy gondozzátok, és egy 2 méteres láncon van tartva a kert végében.
Miért nem volt beoltva veszettség ellen? Mit jelent az, hogy "be van bolondulva"?
Megtennéd, hogy válaszolsz az elsõ két kérdésre? Tehát hogy miért nem volt a kutya beoltva, és hogy mit takar az, hogy "be van bolondulva"? Kérlek
Elõbb tanulj meg írni balfsz! Állatorvos nem létezik? Lehte, hogy nem is mérgezés, hanem más baja van. Vidd el állatorvoshoz, a mérgezés bizonyos fajtáit is lehet kezelni. Idióta!!
Azért feltételezi mindenki rögtön a rosszat, mert azok szoktam ilyen kérdéseket feltenni, akik el akarnak sumákolni valamit! Máskor fejtsd ki bõvebben és nem fogsz ilyen válaszokat kapni! "És ha csak nem ma került hozzád a kutya, szégyelld magad, hogy nem oltattad be már 2 éve." Akkor szégyellje össze magát az elõzõ gazda - bár gyanítom nem fogja. Mióta van nálad a kutya?
*szoktak
Mennyit foglalkoztok naponta a kutyával? Mennyit viszitek sétálni?
Igen, valóban vannak olyan válaszolók, akik rögtön lehordják az embert, de ebben az esetben ez a Te hibád is volt! Legközelebb egyértelmû és normálisan megfogalmazott kérdést írjál és akkor nem lesz belõle félreértés! Sok sikert a kutyushoz és a neveléséhez :D
Ahelyett, hogy a volt tulajt kérdezgetted volna az oltásról, inkább helybõl be kellett volna oltatnod. Önkormányzat hogy került a képbe?Õk maximum elvitetik a kutyát a helyileg illetékes sintértelepre, ahol a kötelezõen elõírt 90 napos hatósági megfigyelést elvégzik. Utána vagy kifizeted a költségeket, ami napi tartásdíj, orvosi vizsgálatok stb.(ez a legkevésbé valószínû, ha már 3500 forintot sajnáltatok a veszettség elleni oltásra)vagy a 90 nap után lealtatják a kutyát.Amelyik embert harapott, nemigen szokták kiadni, nem vállalják a kockázatot. Biztos, hogy a harapásban se a kutya volt a hibás.
A kérdező hozzászólása: LEgutóbbi komment adonak írom, hogy senki nem volt hibás, mert csak épp etetése lett volna neki amugy egy nagyobb fajta kutya és kenelben kell tartani sajnos :(
Ez egy baromsag ez az egesz! Ez az egesz kerdezoskodes helyett mar reg elvihetted volna a kutyat egy orvoshoz, de hazhoz is jon az allatorvos ha kell. Foleg ha komolyan aggodsz a kutyadert. Mi az osszefugges az elmulasztott veszettseg oltas es a talan megmergeztek kozott? Hogy-hogy nincs beoltva, amikor a chippeles alkalmaval siman megtehettetek volna? Amugy is milyen allattarto, aki alapbol nem visz el egy allatot az allatorvoshoz amikor az hozzajuk kerul? Szerintem csak azt akartad megtudni, hogy sokkal olcsobb-e orvossal kinyirattatni a kutyat, mint chipet rakatni bele. Ilyen gondolkodassal loszar valo neked, nem kutya. Ha ragaszkodsz a negylabuhoz, keress elemest a jatekboltban, az valo neked.
Attól, hogy nagyobb fajta, nem kell kennelben tartani.Csak épp nektek kényelmesebb, mint szocializálni, foglalkozni vele. Eleve nem akkor etetünk kutyát, amikor más is jelen van.
És igaza van az elõttem írónak:keressetek ennek a szerencsétlennek egy nálatok sokkal normálisabb gazdát, ti meg felejtsétek el a kutyatartást örökre.
szóval ha jól értelmeztem ez az új családtag, vagyis a kutya megharapott egy családtagot mire kiderült hogy a kutya be sem volt oltva. olvastam hogy a maga módján megoldódott a probléma. ettõl függetlenül én azt javaslom hogy kicsit nézzetek utánna a vezérség szerepét betöltendõ dolgoknak. a legjobb egy kutyasuli lenne. ez a kutya ugyanis nem azért harapott mert be van bolondulva vagy mert nem volt beoltva veszettség ellen, hanem mert számára a megharapott személy "senki" volt tehát ha a kutya számára nem kívánatos volt a jelenléte, amibõl esetleg senki nem vette a lapot, könnyedén megesett hogy a harapás eszközéhez nyúlt a kutya. nagyon sok ilyen harapás miatt altaták el a kutyát a tudatlan gazdik.
A kérdező hozzászólása: Látjátok? Ez itt a baj a mai emberiséggel, hogy egy kérdésbõl annyi mindent tudtok összekombinálni hogy az hihetetlen!Egybõl elitélitek a másikat, ahelyett hogy kérdeznétek elõbb! Egyetlen egy ember kérdezett elõbb a többi, köztük te is Fanny, elítéltek!Nem akartam elregélni a történetet hogy mik voltak az elõzméynek, és azért tettem fel csak ilyen röviden tömmören a kérdést! De nagyjábol leirtam már hogy mi volt szoval nem kell elítélni azonnal. Elég szomorú dolog ezaz emberektõl hogy pl ha az utcán is látnak egy embert a földön feküdve, egybõl azt hiszik, hogy biztos részeg!Inkább elõítéleteik vannak, csak nehhogy segítsenek a másikon!! Szomorú ez nagyon!
A kérdező hozzászólása: Egyáltalán nincs az hogy nem foglalkozunk vele! Meg lehetséges hogy vki megmérgezte, mert eléggé furán viselkedik, és tök sajnáljuk is szegényt. :( És nem kell egybõl leteremteni az embert azért mert kérdez vmit a saját kutyájáról, akin történetesen, csak segiteni szeretnénk!Mert ha megvan mérgezve esetleg, akkor viszont vagy meghal szegény hamarosan, vagy csak szenvedni fog sok ideig, amig ne mhat nála a méreg :( ÉS mi csak ezt akarjuk elkerülni, hogy ne szenvedjen!Ha meg senki nem tudja miért teszem fel a kérdést, akkor ne mkérek vélemyén osztást arrol hogy mi hogy foglalkozunk a kutyánkkal otthon!! Am köszi a normálisnak vélt válaszokat!
A kérdező hozzászólása: Elõször is nem vok balfsz! Másodszor meg te tanulj meg elõbb normálisan kommunikálni! Meg most csak egy egyszerû kérdést tettem fel, és nemtudom hogy lehet-e gyógyitani egyáltalán a mérgezést!!! Amúgy nemtudom miért nem lett beoltatva mert nem a mienké volt a kutya.Nemrég került hozzánk, elõtte másé volt. ÉS úgy értem h bebolondult, hogy megtámadta egy rokonomat és most elkellett menni a sürgösségire mert ugy megharapta hogy a hsa kilátszott rokonomnak! Több kommenet nem íírok köszi az eddigi normális válaszokat, a kretének meg kerüljenek nagy ívben!
A kérdező hozzászólása: Közben voltunk az önkormányzatnál is meg a dokinál is. Meg lehet oldani a dolgokat :) na köszi a válaszokat Pinko :)
A kérdező hozzászólása: Ja és annak is köszi aki kérdezte h miért nincs beoltva és mit jelent h bolond a kutya.
AZONNAL VIDD EL ÁLLATORVOSHOZ! A kutyádért TE vagy a felelõs, ne tõlünk kérdezz, mert így látatlanban honnan tudnánk neked válaszolni? Vidd el dokihoz. A vizsgálat egy kis szerencsével nem fog pénzbe kerülni, a kezelés viszont mindenképpen. NEKED MILYEN ÉRZÉS LENNE, ha szenvednél VALAMITÕL, de szüleid/párod nem hívná ki a mentõt, hmm? Lehet, hogy tök hétköznapi baja van a kutyának és mérgezésrõl szó sincs. Nem vagy állatorvos, nem tudhatod, mi baja. Az állatorvos majd megmondja. És ha csak nem ma került hozzád a kutya, szégyelld magad, hogy nem oltattad be már 2 éve.
Nah, közben látom írtad hogy megoldhatóak a dolgok. Máskor ne csinálj ilyet, azonnal vidd orvoshoz, mielõtt az ördögöt a falra fested.
Úristen!!! Milyen "gazdi" vagy? Nem oltatod be a kutyád magyarul nem tudsz róla megfelelõen gondoskodni ha erre nincs pénz enni se kap rendesen? Nem hiszem hogy attól lenne "bolond" a kutya mert nincs beoltva valószínüleg foglalkozni se foglalkoztok vele. És ez komoly le akarod altatni? Te nem vagy normális majd ha egyszer lesz gyereked és az beteg azt is elaltatod mert "bolond"?
Bocsi most olvastam vissza a dolgokat még szerencséd hogy megoldódott a dolog.-.-
A kérdező hozzászólása: Hát nehari de pont azt irtam hogy nemrégiben került hozzánk a kutya, szoval fogalmam sincs miért nem lett beoltatva mert ez is most derült ki, mert aki adta az azt mondta h nincs mmost meg az oltási könyv de majd elhozza. Sokat szoltam érte már neki, és most hogy baj van SAJNOS ilyenkor derülnek ki a dolgok h be se volt oltatva szegény kutya! Szóval ezt nem én b..sztam el, sztem nincs miért szégyellnem magam!
Mi az hogy kennelben kell tartani? Tudod mi kell MINDEN kutyának? Napi elég séta és mozgás, napi szellemi foglalkozás, rendszeres találkozás más kutyákkal és normális nevelés! Semmi más! Ha ezek meg vannak, nem kell a kennel és nem fog senkit sem megharapni! Biztos hallottad már, felelõs kutyatartás!

Hol lehet megnézni/letölteni a Beyblade 2. évadát és a 3. at magyarul vagy felirattal?

Legjobb válasz: Zsákutca. Ha az RTL klub sugározta akkor nekik megvan az archivumban... Azt meg nem nagyon adják ki. Az ilyen sorozatokkal az a baj, hogy nem nagyon fordítják (felirat). A fordítócsapatok többnyire a 12 vagy 26 részes ÚJ animékre vannak ráállva. Új anime... ami kb egy éven belül volt sugározva. Mit tehetsz? 1. Megkeresed angol, égetett felirattal... (gondolom nem erre van szükséged)... 2. Felmész sok sok fórumra és körbekérdezel, hogy nem rögzítette-e valaki TVrõl 3. Budapest nagy város :) Sok üzlet van filmekkel és DVDkkel, ha nagyon mázlid van találsz pár DVDt

Zsákutca. Ha az RTL klub sugározta akkor nekik megvan az archivumban... Azt meg nem nagyon adják ki. Az ilyen sorozatokkal az a baj, hogy nem nagyon fordítják (felirat). A fordítócsapatok többnyire a 12 vagy 26 részes ÚJ animékre vannak ráállva. Új anime... ami kb egy éven belül volt sugározva. Mit tehetsz? 1. Megkeresed angol, égetett felirattal... (gondolom nem erre van szükséged)... 2. Felmész sok sok fórumra és körbekérdezel, hogy nem rögzítette-e valaki TVrõl 3. Budapest nagy város :) Sok üzlet van filmekkel és DVDkkel, ha nagyon mázlid van találsz pár DVDt

Van egy Sárga fülű sisakos ékszertekim már lassan 2 éve és nem tudom hogyan kell etetni mert van aki azt mondja mindennap, van aki az mondja kétnaponta, és van aki azt hogy hetente. Szerinted hogy? És honnan tudom hogy fiú -e vagy lány?

Legjobb válasz: Hát ha 2 évig kibírta, nem csinálod rosszul:D amúgy én minden nap etettem, amit meg nem evett meg rögtön azt kiszedtem és eldobtam. de nem lesz baja ha olykor egy nap kimarad.

Hát ha 2 évig kibírta, nem csinálod rosszul:D amúgy én minden nap etettem, amit meg nem evett meg rögtön azt kiszedtem és eldobtam. de nem lesz baja ha olykor egy nap kimarad.
1-másfél éves koráig minden nap kell etetni, a tiedet jobb lenne, ha már csak 2-3 naponta etetnéd. Ha hím:-homorú haspáncél -hosszú karmok -hosszú farok, aminek a töve vastag, széles, és egyre vékonyodik a vége felé Ha nõstény:-lapos vagy domború haspáncél -rövid karmok stb. Szóval pont az ellenkezõje a hím tulajdonságainak:) Ja és még annyi, hogy a hímek kisebbre nõnek a nõstényeknél.Ezen a képen a nagy a nõstény, a kisebb a hím(jól látni, hogy a hím sokkal kisebb a nõsténynél, sokkal hosszabb karmai vannak, és azt is látni, hogy milyen a hímnek a farka:) . http://www.geographic.hu/images/napihirek/768.jpg
Amikor még kicsi, naponta.1 éves-másfél hónapos kortól lehet 2 naponta, hetente adhatsz neki 1-2× halat
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszi mindenkinek!!
Ajánlom olvasgatni: http://teknospark.hu Fõleg a Tartás menüpontot.

Az ciki ha 14 éves (fiú) vagyok és van egy barátnőm 2 éve és még nem történt semmi?

Én már nagyon kívánom ?t de ? nem tudom hogy kíván-e engem. Segítsetek

Legjobb válasz: Hát nekem te gyerekként ne akarj dugni, [email protected]! Miért lenne ciki? Azért mert pár jövõbeli buli ribi már 10 évesen elveztette? Nem egyáltalán nem ciki, tudot mi a ciki? Ha már úgy mész gimibe/középbe, hogy már nem vagy szûz! Mi történik manapság?! 5 év múlva az lesz a "menõ" ha az ovodában is kefélnek?! Az meg, hogy kívánod õt, természetes, hisz serdülsz és dúlnak benned a hormonok. De ne húzzál meg te itt senkit sem gyereként! Hisz még éretlen vagy rá(testileg, lelkileg) most fejlõdsz és én ezt úgy mondom mint kortárs! Nekem is van barátnõm, mégsem akarom meghúzni és ajánlom, hogy te se, ráérsz még, majd 3-4 év múlva. Gondolkodj el ezen! 14/F

Nyugodtan mász rá és ha nem akarja akk nem ha igen akk meg szexeljetek. ENNYI!
Hát nekem te gyerekként ne akarj dugni, [email protected]! Miért lenne ciki? Azért mert pár jövõbeli buli ribi már 10 évesen elveztette? Nem egyáltalán nem ciki, tudot mi a ciki? Ha már úgy mész gimibe/középbe, hogy már nem vagy szûz! Mi történik manapság?! 5 év múlva az lesz a "menõ" ha az ovodában is kefélnek?! Az meg, hogy kívánod õt, természetes, hisz serdülsz és dúlnak benned a hormonok. De ne húzzál meg te itt senkit sem gyereként! Hisz még éretlen vagy rá(testileg, lelkileg) most fejlõdsz és én ezt úgy mondom mint kortárs! Nekem is van barátnõm, mégsem akarom meghúzni és ajánlom, hogy te se, ráérsz még, majd 3-4 év múlva. Gondolkodj el ezen! 14/F
Az lenne a ciki ha történt volna.
szerintem sem ciki, mert még gyerekek vagytok...nektek csak fagyiznotok kellene sétálgatva a játszótéren és nem szexelni!!! arra majd ráértek ha felnõttek lesztek! :)
Egyáltalán nem ciki, ha nem akarsz azonnal rámászni a lányra 14 évesen! Nem vagyunk állatok, akik megérzik a kanca szagát, és már nyomják is neki! Azokkat az üresfejõ kortársaidat, akik azal hencegnek, hány csajt fektettek már le, ne törõdj, valószínûleg semmi nem igaz belõle!
1. és 4. válaszoló, hülyeséget ne írjatok, gyerek még ne szexeljen! És ha 14 vagyok? Legalább nem ezen jár az eszem, hogy hú de megkefélném...megfordult már nekem is a fejemben, de nem tettem meg, hanem uralkodtam magamon. 17-18 év alattiak ne dugjanak! 2. Voltam
most baszni akarsz?xd ha igen akk, kérdezd meg tõle sztem vagy, kezdj el rámászni(de olyan romantikusan ;) )de am nem túl korai?:D bára szabályok arra vannak h megszegjük szval oké.jó dugást ;)
egyetértek az elõttem szólóval! Fagyizzatok, fogd meg a kezét és sétáljatok. Bõven elég, a tudat, hogy szeret valaki. Ne akarj vele már lefeküdni. 14 évesen hihetetlenül nagy felelõtlenség lenne. A védekezés eszedbe jutott már? Láttál már koton gumit? Helyezted már fel? Tudod hogy kell? Szerintem ezekre mind NEM a válasz (és az lenne a normális). Amíg ezeket nem tapasztaltad ne akarj szexelni. Ráérsz vele 17 körül.
Nem ciki. Ha olvastál már korábbi híreket tudhatod hogy vannak nálad jóval idõsebb szüzek is. Másik meg ha már két éve együtt vagyok illene legalább feltételezni hogy kíván-e.
Gratulálok! Biztassatok csak egy 14 éves gyereket arra hogy kis babát csináljon! Ha ilyen fejjel szexelni fog szerintetek mi lesz a vége? Tuti az, hogy teherbe esik a csaj! És akkor lesnek majd ha elbaszták az életüket! Gondolkozzatok már..
NEM, NEM, NEM!!!!!
16:22 [email protected] attól, hogy te ennyi idõsen még azt se tudtad, hova kell tenni, (mert nagyon leértékeled a többieket), más lehet, hogy tisztában van vele 14 évesen, hogy hol kell gumit venni, hogyan és miért kell használni. Nem bíztatom a kérdezõt, mert semmi ciki nincs ebben. De nem kell mindenkit hülyének nézni... Én szexeltem 14 évesen, és képzeld, nem lettem terhes. És tudod miért? Mert fel lettem világosítva, tudtam, hogy védekezni kell, és nem ész nélkül dugtunk... 23L
Egyáltalán nem ciki. Az lenne inkább az, ha már szexelnétek. Viszont 14 évesen már 2 éve a barátnõd? Ez nagyon aranyos! :)
Idáig illett volna rendesen megtenned ... de még nem késõ :) Lehet hogy õ is kiván már téged csk amiért nem volt szó még a dologról(feltételezem) ezért õ sem mer szólni..de amúgyis neked illene ..

Mikor jelenik meg a vámpír naplók 2. évad? És ha megjelenik hol tudom majd letölteni?

Hello. Nem tudjátok mikor adják majd a tvben a Vampire Diaries 2. évadját? (pontos dátum) És hogy majd honnan tudom letölteni vagy megnézni, felirattal? Volt egy oldal ahol fenntvolt rengeteg film de törölték. :S El?re is köszii. :)

Legjobb válasz: Szia :)2. évad amerikába szeptember 9.-én jelenik meg. Magyarországon sztem max jövõ szeptemberbe lesz leadva...nem szokták az ilyet elkapkodni. Magyar felirattal vizont majd innét letöltheted: ***** * Automatikusan eltávolított tartalom.

Szia :) 2. évad amerikába szeptember 9.-én jelenik meg. Magyarországon sztem max jövõ szeptemberbe lesz leadva...nem szokták az ilyet elkapkodni. Magyar felirattal vizont majd innét letöltheted: ****** Automatikusan eltávolított tartalom.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a linket. :) )

Mikortól vezetik be a gyed lecsökkentését 2 évre? és ez kiket fog érinteni, a már gyeden lévőket is?

Legjobb válasz: A folyamatban lévõ ügyekre nem vonatkoznak a változások. Azok a babák még meg sem fogantak akikkel majd csak 2 évig lehet otthon maradni.

A folyamatban lévõ ügyekre nem vonatkoznak a változások. Azok a babák még meg sem fogantak akikkel majd csak 2 évig lehet otthon maradni.
A kérdező hozzászólása: köszi a gyors választ, akkor ránk akik most vannak gyeden(10h a fiam)már nem vonatkozik

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!