Találatok a következő kifejezésre: 2 éve szerelemben (32 db)

Néha megesik, hogy nem esik.
A kérdező hozzászólása: Minek olvasgatsz kérdéseket, ha utána hülyeséget válaszolsz rá? :S :D
:) Figyelj, attól hogy messze lesztek egymástól az csak egy dolog..én egy hónapba 2x látom a barátom és akkor is 2-3 napig..340 km van köztünk :( De szeretem.. Ez csak rajtad múlik, ne itt várj tanácsokat, mert ha félre sikerül akkor az lesz a baj, lehet megbánod..így én csak azt mondom, hogy gondolj vissza az együtt töltött percekre, és a jövõbe is gondolj bele..és ha õt látod 5-6 év múlva..vagy õt szeretnéd látni..akkor ne engedd!:) Bár még fiatal vagy, nem muszáj magad lekötni ilyen korba, de ha te szereted..:)
1. vok, egy bölcs mondást, írtam, ami azt takarja, hogy te most nem találtad meg az igazit, majd következõre. oké még párszor összejöhettek szenvedni egymással egy jót, de vége mindig ugyanaz lesz. máskor meg tiszteld a mondásakat bammeg.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a másodiknak a választ!:) Hmm biztos a bölcs mondásaid miatt adsz 39%-os válaszokat...:)
Nincs mit szivesen:)

Igaz szerelem lehet? 2 éve jártam 1sráccal, azóta senkit se szerettem úgy, és a mai napig nem tudom elfelejteni. Szinte tökéletesnek érzem. Van egy srác aki 1éve küzd értem de 8évvel idősebb nálam, és ez zavar.

Szerintetek miért nem tudom elfelejteni,küzdjek érte vagy hagyjam?

Legjobb válasz: nem biztos hogy igaz szerelem volt. én lassan négy éve beleszerettem egy srácba. nem volt köztünk semmi csak vonzalom, de még azt se vallottuk be egymásnak. köbö pár napig találkoztunk meg minden és azóta nem láttam, és mindennap gondolok rá, bár már nem érzek semmit iránta... elõbb utóbb elfelejted!

nem biztos hogy igaz szerelem volt. én lassan négy éve beleszerettem egy srácba. nem volt köztünk semmi csak vonzalom, de még azt se vallottuk be egymásnak. köbö pár napig találkoztunk meg minden és azóta nem láttam, és mindennap gondolok rá, bár már nem érzek semmit iránta... elõbb utóbb elfelejted!
A kérdező hozzászólása: remélem.. meg persze hogy neked is sikerül :) nem értem amugy a srácot mert közölte hogy nem akar semmit de ugyan úgy irogat, vagyis egy darabig nem irt de most megint írt, és remélem ha hazajön külföldrõl kihív egyet beszélgetni..:) köszi a választ!
Szerintem igen! Mindenképp adj még egy esélyt a kapcsolatotokra. :)

Ha 18 évesen átalakul a szerelem mély szeretetté (2 év kapcsolat után) akkor érdemes változtatni, szakítani?

sokan mondják, hogy az ember élje ki magát, és ne éljen úgy tizen, huszon évesen mint a 10 éves házasok, és hogy ilyenkor még változtatni kell ha a szerelem átalakul, mivel az ember fiatal. nem kell leragadni egymás mellett, ráér 30 valahány évesen. mi a véleményetek err?l?

Legjobb válasz: Van ilyen is és olyan is. Lehet tökéletes kapcsolat az elsõ is, bár nem gyakori. De az, hogy benned felmerült a kérdés, az hogy tulajdonképp azt mondod, hogy elmúlt a szerelem jelent valamit. (én 20 év házasság után sem mondom, hogy átalakult szeretetté, mert mindíg fellángol újra) Azt jelenti, hogy megkérdõjelezõdtek benned dolgok, márpedig annak oka van. De csak te telálhatod ki, te gondolhatod végig a kapcsolatotokat és azt, hogy mit szeretnél.

Van ilyen is és olyan is. Lehet tökéletes kapcsolat az elsõ is, bár nem gyakori. De az, hogy benned felmerült a kérdés, az hogy tulajdonképp azt mondod, hogy elmúlt a szerelem jelent valamit. (én 20 év házasság után sem mondom, hogy átalakult szeretetté, mert mindíg fellángol újra) Azt jelenti, hogy megkérdõjelezõdtek benned dolgok, márpedig annak oka van. De csak te telálhatod ki, te gondolhatod végig a kapcsolatotokat és azt, hogy mit szeretnél.
Ez nagy hülyeség, hogy ki kell élni magunkat. Persze valakinek erre van szüksége, de aki nem olyan, hogy rögtön szexszel kezd egy kapcsolatnál, meg minél több pasit/csajt akar kipróbálni, hanem tényleg szerelembõl van együtt a párjával, annak nem lesz gondja ilyesmivel. Ne hallgass a "többségre", csakis azt csináld, ami neked jó!
Ezt hogy ki kell élni magunkat, csak a volt barátnõmhöz hasonló ordas riba*cok mondják, persze, ha már úgy gondolod, hogy nem jó nektek együtt, akkor szakítani kell.
Szia! Én 20 éves vagyok, és 3 éve együtt vagyok a barátnömmel aki most 18. Kb 2, 5 év után éreztem én is, hogy kezd átalakulni a szerelem szeretetté, ekkor megijedtem, de rájöttem, hogy ez sokkal erõsebb annál, és egyáltalán nem hiányzik ez a "kiélés" dolog, mert csak rá tudok gondolni, és ennyi. Ha viszont neked már megfordult ez a fejedben, akkor még vagy nem vagy érett, vagy biztos van valami okod rá amiért ilyenre gondolsz. Szerintem gondold át mit jelent neked ö, és mérlegeld, hogy mi neked a fontosabb. 20F
A kérdező hozzászólása: a barátnõm ezért hagyott el. Hiába mondtam neki hogy a lángoló szerelem elmúlik 2-3 év után, õ menni akart, azt mondta hogy újdonságra vágyik, jól érezte velem magát, de az utóbbi idõben már laposodott a kapcsolat, múlt a kezdeti láng. Én mondtam neki hogy ez mindenképp elfog múlni, azt mondta hogy tudja jól, de még fiatal, és nem akar úgy élni mint a házasok. Én 22 éves vagyok, és nem így gondolom, mert ha valakivel jó, akkor azt fellehet dobni, nem kell a biztosból a bizonytalanba menni, én sem éltem ki magam, de nem is vágyom rá, mert megtaláltam benne azt akit kerestem, de hát így alakult.
Én tökéletesen így vagyok vele mint te, nekem is ugyanezt csinálta a barátnöm, hogy a kissé mélyponton (2év után) akart dobni, mert már ellaposodott, de sikerült meggyöznöm, hogy ne, és rá egy hónap múlva pedig ujra jó lett minden, csak nekem is rá kellett jönnöm, hogy pár dolgot rosszul csináltam, és változtatnom kellett, és azóta is boldogan élünk.


Nalunk 25 eve nem mulik, tehat en nem mondanam, hogy el kell mulnia
21:03 - Csak nem csalódtál a szerelemben? Ez még nem jelenti azt, hogy mindenkivel az történik, ami veled.
21:03, neked csak a szõlõ savanyú, én õszintén sajnálom az irigy embereket... Én pont egy pasitól (mit tesz isten, a páromtól) hallottam épp egy hajnalig tartó szenvedélyes este után és közben, hogy azelõtt õ sem hitte, hogy létezik ez, hogy ennyi év után sem múlik, sõt...
Ha itt mindenkinek még 25 év után is tart a "rózsaszín köd", akkor itt kb mindenki 50 közelében jár. Nehéz elképzelnem, sõt, felettébb szürreálisnak tetszik ahogy ötven körüli párocskák viháncoló tinik módjára szökdécselnek a parkban kézenfogva, minden tizedik méteren leállnak és egymás szájába bújnak nyalni-falni egymást, meg a padon egymás ölébe ülnek, már-már szexuális aktust imitáló szinten, aztán jön egy féltékenységi roham, meg a hiszti... -.- Na ez a rózsaszín köd, és nem, még a harminc éves párocskákat se tudom így elképzelni... -.-
Na meg a napi 30 sms-t sem, mindent a "énszejetlekjobban!!" szócskákkal, meg ahogy ábrándozva bandukolnak a kis világukban a melóhelyükön, meg a napi 5-6-7 szexet sem, ami nálam alap a rózsaszín köd esetén... ...tekintve hogy most is tart, de még csak fél éve vagyunk együtt >:)
"Na ez a rózsaszín köd" A te világodban valószínûleg ez. Ez nem rózsaszín köd, hanem tiniszerelem. Valamit keversz. Nem kicsit.
A kérdező hozzászólása: Errõl eszembejutott hogy olyanok vagyunk mint a tinik abbol a szemponvtbol hogy óránként hivjuk egymast és igy szeretlek ugy szeretlek a téma.most is olyqn édi amig én alszom fõzi nekem az ebédet boltba ment stb remek férj.
Akkó' papucs.
7 éve vagyunk együtt, mai napig imádom, elolvadok ha ránézek. szóval nem kell elmúlnia, de persze meg kell érte dolgozni :)
ez az édibédi idétlenség nem szerelem, ez marhaság, és max 12 évesen megy. szóval kedves morgó medve, menj máshová piszkálódni, senki sem írta h ez a szerelem :)
A szerelem nem múlik el, csak akkor ha a felek sz*rnak egymásra, vagy ha rosszul választottak. Ez esetben vagy elmúlik és eléldegélnek egymás mellett azzal, hogy már nem szerelmesek, de szeretik egymást (önáltatás), vagy eléldegélnek egymás mellett egymást ölve, vagy elválnak. Ha a megfelelõ társsal vagy és törõdtök a kapcsolattal, akkor nem múlik el. Ami elmúlik az nem volt szerelem soha.
nálunk 8 éve tart, úgyhogy ez csak rajtad/rajtatok múlik....
Ez nem törvényszerû, hogy x év múlva elmúlik. Ez sokmindentõl függ. Nektek jó a kapcsolatotok, szeretitek egymást, ez így van rendjén. xy évig simán lehetsz szerelemes. Vannak párok, akik azt állítják, hogy 25 év múlva is szerelmesek, bár szerintem inkább mély szeretet.
Nem kell elmúlnia. Mint példád is bizonyítja lehet fokozni a szerelmet. Mi már 9 éve vagyunk együtt és minden egyre szebb és jobb.:) A kémiai törvények is azért vannak, hogy néha rácáfoljunk.:)
Na, tessék, itt, az elsõ válaszoló :) 25 év:)
Attól is függ mit hívsz szerelemnek....
A rózsaszín köd a kémia, amikor a realitások nem játszanak szerepet, sokan azt tartják csak szerelemnek, na az nem tart két évnél tovább. A szerelem, a tartós már nemcsak kémia, ott összekapcsolódnak a hétköznapok a kémiával. Ha ott is helytáll a kapcsoltotok, igazi szerelemrõl beszélhetünk.
A kérdező hozzászólása: Nekem meg tart a rozsaszin kod
Az nem baj. Tartson is!De azért gondolom a realitásoknak is van helye az életedben. Munka, csalad, stb. Na az a tartós szerelem kémiával ötvözve. :)
Én is szerelmes vagyok belé! Mint egy kis hülye, álmodozva nézem a karját amivel megsimogat, boldogság önt el ha ránézek...néha úgy érzem tiszta hülye vagyok, pont bennem is felmerült ez, hogy ez mennyire normális, jobban szeretem mint eleinte!
Nálunk már 24 éve tart, nem tudom, el fog-e múlni valaha is.
a napi többszöri szex is megvan-agyban-max 3 gyerek mellett már ritkán hozható össze :)

A tiltott szerelem c. Török sorozatnak lesz még folytatása? 2 évad?

Legjobb válasz: Nem. Ez 2 évad volt összesen amit leadtak. Egy török novella alapján készült.

Nem. Ez 2 évad volt összesen amit leadtak. Egy török novella alapján készült.

Érettségi után milyen tanfolyamot végezek? Villanyszerelő vagy Gáz-vízvezeték szerelő? Mind kettő érdekel. Meddig tartanak 2 év? Leszek legalább 20-21 éves mire befejezem?

Legjobb válasz: Tanfolyamot?...feletsd el!!!! OKJ-s tanfolyammal hiába van végzettséged nem vesznek fel sehová....érettségizz le és menj el szakmunkásképzõbe...jobban jársz. 2 év....ja és az ingyen van!!

Tanfolyamot?...feletsd el!!!! OKJ-s tanfolyammal hiába van végzettséged nem vesznek fel sehová....érettségizz le és menj el szakmunkásképzõbe...jobban jársz. 2 év....ja és az ingyen van!!

Mennyi idő után múlik el a szerelem? Lassan 2 éve együtt vagyunk, de még mindig szerelmes vagyok.

Legjobb válasz: kb. 2 év.. de ha nincs semmilyen komoly veszekedésetek, akkor sokaig :)

kb. 2 év.. de ha nincs semmilyen komoly veszekedésetek, akkor sokaig :)
A kérdező hozzászólása: Húú, nagyon jókat írtok, nem csak a kérdésre vonatkozólag, hanem még tippeket is kapok, hogy még sokáig így maradjon. Nagyon köszönöm mindenkinek!!
Én már 4 éve vagyok a párommal, több mint 3 éve együtt is élünk. Nagyon szeretjük egymást, összeillünk, a barátaink szerint álompár vagyunk. :) De teszünk is érte, hogy ez így maradjon. A hosszú kapcsolat titka, hogy mindennap meg kell hódítani a másikat. 26N
nálunk 8 éve dúl a love:D
Most komolyan irigyellek benneteket! :) ahhhh...mikor lesz nekem ilyen kapcsolatom...Nah, mindegy...mindenkinek sok boldogságot!
Tegnap én is pont ezen gondolkodtam mert tegnap volt a 3 éves évfordulónk és még mindig imádjuk egymást nagyon...bízom benne hogy még legalább 40 évig igy lesz!
Ez a legnagyobb problémád? Írigyellek :P
a szerelem egy határozatlan idejû szerzõdés. addig biztos tart, míg az egyik fél meg nem szegi. a többi a jövõ zenéje.
Mi 4 éve vagyunk együtt és még mindig... Néha eszembe jut, hogy ez már talán kóros :) Komolyra fordítva: szerintem ne morfondírozz ezen, hanem örülj, hogy így van!
Habár mindenki azt mondja h a szerelem idõvel elmúlik, ez nem igaz. Nem szûnik meg csak más lesz. Nem az a szikrázó fellángoló szerelem hanem annál sokkal több. Sokan ezt nem érzik át mert azt hiszik h ha már nem ezek a heves érzelmek vannak bennük az már nem is szerelem. Sokkal több az amit akkor érzel mikor már régóta vele vagy mint a kezdeti lángolás.
Ha igazán szeretitek egymást, akkor sohasem fog elmúlni, csak idõvel átalakul szeretetté. Addig örülj mig igy érzel! Nekem vannak ismerõseim, akik 20-30 év együtt töltött idõ után is imádják egymást...tahát, ha tényleg megtalaláltad az igazit, akkor hülyeség azt várnod, hogy mikor múlik el az érzés.
Nincs idõhöz kötve, de idõvel elfog múlni...

A szerelem tényleg csak 2 évig tart?

..és utána átalakul szeretetté? Két éve van barátom, de az elmúlt egy-két hétben nem érzem azt a fajta lángot és rózsaszín ködöt, mint eddig. Úgy vártam minden egyes találkát, mint egy kisgyerek. "pillangók voltak a gyomromban" és nem bírtam magammal, nem tudtam vele betelni. Most meg az is eszembe jutott, hogyha szakítanánk, lehet meg sem viselne, ellennék nélküle. Vagy ez csak valami hullámvölgy? Sokat találkoztunk és kéne nekem egy kis nyugi, megvárni amíg hiányzik? Vagy vége a szerelemnek, átalakult szeretetté? Ellaposodott a kapcsolatunk? Nem tudom a választ. Volt már valaki hasonló helyzetben? Volt most közöttünk egy kis affér amúgy, közel jártam a megcsaláshoz, végül elmondtam neki mindent, ő meg megbocsátott. Kicsit várhatott volna vele vagy én nem tudom, érezni akartam, hogy elveszíthetem és hülyeséget csináltam.. de semmi ilyen. 19/L

Legjobb válasz: Ez teljesen normális. A "pillangós" szerelem valóban nem örök. De a szeretet örök lehet. Minden ami körülöttünk történik mi vagyunk a felelõsek. Ha úgy érezzük, hogy laposodik a kapcsolatunk, el kell magunkban mélyedni, hogy mi lehet az oka. Már nem találjuk partnerünket annyira vonzónak? Általában az is közre szokott játszani, hogy pl. az egyik partner megelékszik azzal amilye van és nincs benne az akarás a többre. Bele kerül pl. a munka "mókuskerekébe". Ez a másik félnek passzivitást jelenthet és már nem néz úgy fel partnerére. Nem lát benne motivációt, csak egy szürke átlagot. Mivel az emberek többsége egoista, ezért a partnertõl is elvárják, hogy "mutasson fel valamit", így büszke lesz rá, hogy mások is felnéznek rá. Ez örömmel tölti el az egót, mert hajlamosak vagyunk arra gondolni, hogy így írigységet keltettünk környezetünkben lévõ emberekben. Onnan veszed észre milyen hatalmas az egód, ha már nem elégítenek ki a megszerzett dolgok, személyek. Ha többre vágysz. Ha ez így van nem lehetsz állandóan boldog. Csak hullámvölgyekben. Boldog leszel míg vágyakozol valamire, és mire megszerzed lassan elkezd "laposodni". Mert már nem elég. Gautama Sziddharta Buddha mindig azt mondta, hogy "az ember boldogtalanságának az alapja a saját vágyakozása."

Ez teljesen normális. A "pillangós" szerelem valóban nem örök. De a szeretet örök lehet. Minden ami körülöttünk történik mi vagyunk a felelõsek. Ha úgy érezzük, hogy laposodik a kapcsolatunk, el kell magunkban mélyedni, hogy mi lehet az oka. Már nem találjuk partnerünket annyira vonzónak? Általában az is közre szokott játszani, hogy pl. az egyik partner megelékszik azzal amilye van és nincs benne az akarás a többre. Bele kerül pl. a munka "mókuskerekébe". Ez a másik félnek passzivitást jelenthet és már nem néz úgy fel partnerére. Nem lát benne motivációt, csak egy szürke átlagot. Mivel az emberek többsége egoista, ezért a partnertõl is elvárják, hogy "mutasson fel valamit", így büszke lesz rá, hogy mások is felnéznek rá. Ez örömmel tölti el az egót, mert hajlamosak vagyunk arra gondolni, hogy így írigységet keltettünk környezetünkben lévõ emberekben. Onnan veszed észre milyen hatalmas az egód, ha már nem elégítenek ki a megszerzett dolgok, személyek. Ha többre vágysz. Ha ez így van nem lehetsz állandóan boldog. Csak hullámvölgyekben. Boldog leszel míg vágyakozol valamire, és mire megszerzed lassan elkezd "laposodni". Mert már nem elég. Gautama Sziddharta Buddha mindig azt mondta, hogy "az ember boldogtalanságának az alapja a saját vágyakozása."
Találkozzatok ritkábban. De ha az sem segít, szerintem már a te részedrõl vége a kapcsolatnak, ha ennyire kihûlt, hogy nem is sajnálnád ha vége lenne.
Szerintem nem 2 évig tart...mi már 2és fél éve együtt vagyunk, és nagyon szeretem :) mondjuk persze néha volt 1-2 hetes hullámvölgy, de akkor ki kell tartani, és utána minden rendbe jön. Amúgy lehet, hogy túlságosan megszoktad ezt az egész kapcsolatot és nincs már benne izgalom. Hogy azt a szeretetet amit kapsz a barátodtól már nem tudod értékelni. Ilyen vagy szervezzetek több programot, vagy legyetek távol 1-2 hétig, és ha hiányzik akkor az jó jel, ha meg nem, akkor nem tudom hogy van-e értelme folytatnotok. 17/L
A kérdező hozzászólása: Hatos! Bõ válasz, kifejtenéd?? Többieknek köszönöm :) Nem akarok én új szülõket megismerni meg semmi ilyen, nem akarok összejönni ezzel a pasival meg mással sem, ha úgy alakulna, hogy szakítanánk, kicsit élvezném a szingli életet. 15 évesen összejöttem egy fiúval és amint vele vége lett, rá másfél hónapra összejöttem mostani barátommal. Lehet nem "éltem" ki magam?
Ugyanígyvoltam ! hagyd ott ! semmi értelme ezt folytatni nekem egyhete lett vége . . belehalok ! de ha ezt érzed ennek a kapcsolatnak sincs értelme ! ugyhogy kell neked a szabadság !
Ha nem ijeszt meg a gondolat, hogy egy új szájat kell puszilj, egy más kezet kell fogj, egy új anyukát és apukát kell megismerj egy egyenlõre teljesen idegen és szokatlan lakásban és hogy soha többet nem lesznek azok az isteni és vicces napok, amiket a mostani barátoddal éltél át: na, csak akkor nem hullámvölgy. Akkor tényleg vége, ha nem félsz az újtól. Azt hiszem én most ugyanezt élem át, mi két hete múltunk két évesek és ilyen semmitmondó, üres kapcsolatnak érzem a sajátom, ami borzalmas. De tudom, hogy eddig is mindig visszatért a szerelem, és én imádom a barátom. Nem tudok elképzelni nála csodásabbat, úgyhogy ilyenkor amikor ilyen ellaposodás van, akkor legjobb barátomként kezelem (ezt persze neki nem mondom), és újra beleszerelmesedek lassan:) ) Amikor bejött egy másik fiú a képbe, akkor arra gondoltam: miért is vagyok vele 2 éve? mert még senki nem fogott meg ennyire mint õ, még ha csak 15 is voltam mikor összejöttünk. Persze ha olyan fiú lett volna aki überelte volna mindazt amit õ nyújt nekem, akkor lehet mást mondanék. 17/L
kreativitás kérdése
A kérdező hozzászólása: Úgy volt ez a majdnem megcsalás, hogy sokat beszélgettem a pasival, eljártunk ide-oda, beültünk valahova, simogatott, ölelgetett, puszilgatott, jó párszor le akart kapni, de mindig elhúztam a fejem.
nem 2 évig tart, hanem másfél évig. egyébként az mit jelent, hogy majdnem megcsaltad? ezt nem értem. most megcsaltad szerencsétlent vagy nem? majdnem hogy lehet megcsalni valakit? a maci csak félig ment be a málnásba vagy mi? :) )
Sok mindent mondanak hogy meddig tart a szerelem. Van hogy pár hónap alatt elmúlik aztán visszatér. Véleményem szerint egy lány akkor érzi úgy hogy ellaposodott a kapcsolata, ha érzi, hogy a párja úgy kezeli, mint egy megszokott bútordarabot, amirõl evidens hogy évek óta ott áll a sarokban, és mindig is ott fog lenni, mert ott a helye. Az is erre bizonyíték, hogy majdnem félreléptél. Mert kellett a kaland, hogy úgy érezd, igazi nõ vagy, akire vágyik a párja, kivételesként kezeli, kiemeli a többi nõ közül, és nem a szokásos 'akkor holnap a megszokott idõben várlak' van. Tehát az, hogy a szerelem átalakul szeretetté még nem jelenti azt hogy automatikusan mellõzöttnek kell érezned magad. Ha jól megoldod ezt a helyzetet, a kapcsolatod egy új szintre emelkedik, ehhez azonban KÖZÖSEN ki kellene találnotok, ki hogyan és mitõl érezné jobban magát. pl. gyakrabban járnátok el valahova, külön-külön több idõt foglalkoznátok magatokkal, a hobbytokkal, próbáljatok ki új dolgokat amiket eddig még nem csináltatok közösen vagy vágjatok bele valamibe együtt. Ne csak az az érzés kössön össze titeket, hogy " mert õ a barátom ".
A kérdező hozzászólása: Megbeszéltük :) Köszönöm mindenkinek!

Szerelem az a viszony amely tart 2 éve, szól szexről (fiú szerint szeretkezésről), barátságról, de mégsem voltunk/vagyunk egy pár?

Lehetséges ebb?l szerelem avagy komolykapcsolat úgy,hogy mindig hallunk egymásr?l és olykor találkozunk is????Avagy nem mert ilyen nincs!:)El?re is köszönöma hozzászólásokat!

Legjobb válasz: Nekem is volt ien kapcsolatom ami csak a sexrõl szól!!! ha nincsenek különösebb érzelmek csask vágyak akk egy kapcsoltanak nincs is értelme. jó persze h jó vele "eggyütt lenni és szeretkezni vele" de ott nincs semi szerelem, nincs összhang!!!! Szerintem keress valaki olyat akibe úgy mond beletudsz szeretni , és ameddig ezt az illetõt keresed tartsd meg ezt a fiút és élvezd ki a sex pozitív elõnyeit!!!

Nekem is volt ien kapcsolatom ami csak a sexrõl szól!!! ha nincsenek különösebb érzelmek csask vágyak akk egy kapcsoltanak nincs is értelme. jó persze h jó vele "eggyütt lenni és szeretkezni vele" de ott nincs semi szerelem, nincs összhang!!!! Szerintem keress valaki olyat akibe úgy mond beletudsz szeretni , és ameddig ezt az illetõt keresed tartsd meg ezt a fiút és élvezd ki a sex pozitív elõnyeit!!!
Egyet értek. 2 év alatt úgyis rájöttetek volna, ha van valami több is, mint szexenalapuló barátság.
Egyet ertek en is. Elvezd ki a sex gyonyoret vele foleg ha jo vele de jarj nyitott szemmel es ha talalkozol vkivel akibe beleszeretsz akkor hagyd a mostanit ott. Ilyen kapcs csak addig tud mukodni amig mind a ket fel ilyen lazan gondolja e snem tamaszt erzelmeket a masik fele. mert ha mar az egyik fel erzelmeket fuz a masikhoz (es ez nincs visoznozva)akkor az nagyon tud fajni. Eppen ezert ha csak igy tekinted ezen a szinten akkor nem er csalodas. viszont igy az idodet vesztegeted egy olyan pasira ami nem tobb mint egy sexualis elmeny.
A kérdező hozzászólása: :) Igazatok van!Csak van egy kis bõkkenõ.A fiú szeretett, csak én basztam el, azzal, hogy más fiúk iránt érdeklõdtem.Most meg nekem hiányzik, iszonyatosan...Nem tudom, hogy kellene tisztázni ezt az egészet, mert tényleg nem jó így.Csak szenvedés, bár lehetséges mostanság összekellene futnoma fiúval és.....???

8 év után semmi szerelem, csak némi szeretet, talán megszokás? Jobban belegondolva már 2 év után sem volt komoly érzelem. Részemről.

Csak nem tudok lépni. Vagy nem akarok? Vagy félek, h ? mással jön össze, én pedig talán senkivel..? Vagy kényelmes ez nekem, csupán ennyi lenne.. A szexet élvezem vele, de a csókot nem, pedig régebben szerettem csókolózni. Szívesen simogatom ?t, de ? folyamatosan azzal esz, h masszírozam. Talán idetartozik még, h a családját sosem bírtam, népes és hangos família. A lány naiv és odaadó, ragaszkodik hozzám, bár nem tudom, h miért.. Csinos, csak butus kicsit, nincsenek céljai, minden jó neki, ahogy van, nincsenek barátai, ezért mindig rajtam lógna és igen féltékeny. Arra is nehezen vettem rá magam, h gy?r?t vegyek neki, komolyabb dolgokra még nehezebb lenne rámennem, úgy érzem. Csak hát, már 31 vagyok.. Nekem is csak kevés barátom maradt, kicsit céltalan és motiválatlan vagyok én is, hiányzik a lány, aki "húz", akiért bármit érdemes.. Hogy mi a kérdés? Inkább véleményeket várok, ki-hogy látja?

Legjobb válasz: Ne rabold tovább az idejét!

Ne rabold tovább az idejét!
Szakítsatok, neked sem jó, illetve neki sem jó, hogy hazugságban él, még úgy sem, hogy fogalma sincs róla.
Így is hat évet elszúrtál. Lépj, méghozzá minél elõbb.
Ne maradj vele ! Abba gondolj bele, hogy még mennyi évet kell leélnetek együtt, és elõbb utóbb házasság gyerek stb. Attól meg végképp ne félj, hogy nem találsz senkit. Kicsit legyél egyedül, éld az életed és élvezd, aztán majd jön az életedben olyan, akinek kapásból megveszed azt a gyûrût ! 28/L
A kérdező hozzászólása: Köszi all! 28/L: igen, de vajon mással nem jutok-e ugyanide, ennyi év után? Ez a legfõbb dilemmám. Volt egy nagy szerelmem, ahogyan mindenkinek. Vele ma sem lenne a kérdés a gyûrû. Azóta volt több kapcsolatom is a jelenlegi elõtt, ám egyikben sem éreztem azt, h megérkeztem, ahogyan most sem. Lehet, h bennem van a hiba, má' nemtom.
Én azért válaszoltam, mert én voltam ilyen helyzetben, csak én az elhagyott voltam.Sehova nem haladt a kapcsolatunk, nálunk gyûrû sem volt, de még összeköltözés sem. Mindketten mentünk a magunk útján ... nem volt nekem sem barátnõm, mert õ elmarta õket, nem szerette, mert õk haladtak a párjukkal az életben, õ meg sehova... szakítás után 4 hónappal ismertem meg a párom.Négy hónapos együttlét után megkérte a kezem... november végén ismertem meg és karácsonykor már nála voltam, együtt díszítettük a fát, sütés fõzés, úgy cuccoltam hozzá, hogy észre sem vettem :) Más állást kerestem, mellette mertem váltani, visszaszereztem a barátnõim, és senkiért, semmiért nem adnám már õket, élek és élvezem is az életet. Nem vagy szerelmes, nem ez a lány a másik feled! Sajnos én is ilyen vagyok, hogy a másik fél le tud húzni a béka fenekére, de fel is tudok emelkedni mellette a csillagos égig. Szakíts vele, ne húzd tovább, szerintem te nagyon is jól tudod milyen pár kell neked , és hidd el meg fogod találni, ha a szerelem idõvel el is múlik, de mély szeretett az megmarad. Fel kell mindig dobni a kapcsolatot, de azt csak egy arra kapható és hajlandó féllel lehet !


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!