Találatok a következő kifejezésre: 2 év lesz a gyermekeim között (2 db)

2 év korkülönbség lesz a gyermekeim között. Külön szobában vagy egy szobában célszerű lenni a kicsivel az elején?

Kíváncsi lennék azokra a véleményekre, akiknek hasonló korkülönbséggel születtek a babái. Én külön szobára gondoltam, mert megoldható lenne, de sok helyen olvastam, hogy sokkal jobb, ha kezdetekt?l egymásra hangolódnak. Nem ébreszti föl éjszaka a nagyot a kicsi a sírással?

Legjobb válasz: Én a helyedben eleinte magam melett tartanám, anyukával, apukával egy szobába, persze a kiságyba. mi kb. 6 hónaposan raktuk külön szobába.jobb, ha eleinte veled van, közelebb, szerintem.

Én a helyedben eleinte magam melett tartanám, anyukával, apukával egy szobába, persze a kiságyba. mi kb. 6 hónaposan raktuk külön szobába.jobb, ha eleinte veled van, közelebb, szerintem.
Szia! Az én gyermekeim között 19 hónap van. A kicsi 3 hónapos koráig velünk egy szobába volt és utánna átköltöztettük a nagyhoz. Igaz nálunk közel van a két szoba egymáshoz.Sos Sose keltette fel a nagyot a sírással. De nem tudom, hogy neked a nagy mennyire jó alvó. Eleinte célszerûbb, ha veled van a kicsi utánna meg majd meglátod. Sokmindentõl függ. Mennyit kell fel éjszaka, nem e hasfájós stb.
Én addig hagyom a gyermekeket a mi szobánkban, amíg éjjel szopiznak, utána mehet a másikba, jobb ha õ is hamar megszokja, hogy anyunak és apunak van saját élete, meg neki is.
Nálunk 18 hónap van köztük, és 4 hónaposan tettem át a kicsit a nagyhoz, akkor már átaludta az éjszakát. Eleinte jobb, ha veled van egy szobában, szerintem könnyebb éjjel felkelni így, és megnyugtatóbb is volt számomra, hogy hallom szuszogni :) Nálunk egyébként épp a nagy ébresztette fel a kicsit, bár ez is elég ritka volt.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, kicsit félreérthetõen írtam a kérdést, én arra gondoltam, hogy a naggyal legyen-e együtt az elejétõl kezdve és természetesen velünk, mert mi most is egy szobában vagyunk a naggyal is (õ a kiságyában), de ígyy is találtam jó tanácsokat, köszönöm.
Én mindenképp külön tenném a kicsit és a nagyot, mert éjjel felébresztheti és az nem jó. Viszont ha a nagy is veletek egy szobában alszik, akkor ez azt jelentené, hogy õt kéne külön szobába tenni, és ha ez akkor történik, amikor megvan a kistesó, akkor valószínû nagyon féltékeny lesz. Szóval ha úgy döntesz, hogy külön szobába rakod õket, amíg a kicsi éjjelente felkel, akkor szerintem idejében szoktasd hozzá a nagyot, hogy õ már nem veletek alszik, mert õ már nagyfiú. De ezesetben minél hamarabb - ahogy a kicsi már nem kel fel éjjelente -, tedd oda õt is, hogy ne érezze magát kirekesztettnek a nagyobb.

Két gyermekem között 2 év és 1 hónap és 10nap lesz, nem tudom hogy mit csináljak mert szeptember 20. -án lejár a gyedem, de már október 1-vel igényelhetem a tgyást a szülési szabadságot. Most akkor arra a 10 napra megigényeljem a gyest?

Kérem aki hasonló cip?ben volt adjon tanácsot.

Legjobb válasz: Nem akarom meghagyni másnak, csak lehet akkor még nyilvántartásba vagyok és nem kell kétszer intézni mindent a oep-nél.

A kérdező hozzászólása: Nem akarom meghagyni másnak, csak lehet akkor még nyilvántartásba vagyok és nem kell kétszer intézni mindent a oep-nél.
Én inkább szabadságra mennék a helyedben arra a 10 napra.
Én nem voltam ilyen helyzetbe, de megigényelném. Az a kis pénz is pénz és miért hagynád meg másnak????
Én nem voltam ilyen helyzetben, de én a helyedben megigényelném arra a pár napra is. Inkább ide, mint oda ;)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!