Találatok a következő kifejezésre: 2 év 11 (49 db)

Van olyan iskola, ahol 2 évet 11. -12. évfolyamot 1 év alatt el lehet végezni?

Esetleg akár estin is vagy valahogy....légyszíves segítsetek!!!!!

Legjobb válasz: Ha fél év alatt megtanulsz 1 évi anyagot és letudod tenni az osztályozót akkor estin ez megoldható tudtommal. Ezt inkább azoknak ajánlják akik már elkezdték a 12. évfolyamot de otthagyták a sulit, így nekik könnyebb a felzárkózás. Ez inkább iskola függõ, pontos címet nem tudok mondani mert esti iskolák terén nem vagyok nagyon jártas, de célszerû ezt megérdeklõdni.

Ha fél év alatt megtanulsz 1 évi anyagot és letudod tenni az osztályozót akkor estin ez megoldható tudtommal. Ezt inkább azoknak ajánlják akik már elkezdték a 12. évfolyamot de otthagyták a sulit, így nekik könnyebb a felzárkózás. Ez inkább iskola függõ, pontos címet nem tudok mondani mert esti iskolák terén nem vagyok nagyon jártas, de célszerû ezt megérdeklõdni.
A kérdező hozzászólása: Oké köszi a választ:) Egyébként 11-edikes vagyok, csak, ha megbukok(holnap lesz a pótvizsga) akkor nem akarok még egy évet elvesztegetni, és jó lenne 1 év múlva már érettségizni. De azért remélem nem bukok meg..
nálunk volt olyan estin, hogy valaki megbukott annak idején kémiából azt hiszem 10.-be és úgy hagyta ott a sulit, estin viszont kezdhetett 11.-be, de kémiából osztályozót kellett tennie közben. (rába gimnázium http://www.rabaestigimi.hu/)

A Gyilkos elmék 2. évad 11. részében mi az a zene, ami az epizód végén megy?

Legjobb válasz: Valamelyik a kettõ közül? 1. Pixies - Where Is My Mind? 2. Eagles of Death Metal - I Gotta Feeling

Valamelyik a kettõ közül? 1. Pixies - Where Is My Mind? 2. Eagles of Death Metal - I Gotta Feeling
A kérdező hozzászólása: Nem, egyik sem.:( Ez egy olyan lassú, szomorú, zongorával játszott dal.

Smallville 2. évad 11. rész 41. percnél mi a szám címe?

Legjobb válasz: Gary Jules -Mad World http://www.youtube.com/watch?v=jTZHSQG1YFs

A kérdező hozzászólása: Kösz!

Nip\Tuck (Kés\Alatt) 2. évad 11. részében, a bárban ülős résznél milyen zene megy?

Nip\Tuck (Kés\Alatt) 2.évad 11.részében,a bárban ül?s résznél milyen zene megy?

Legjobb válasz: Tiësto - Just Be :))))))

Tiësto - Just Be :) )))))

Mi az a grincs? Így jártam anyátokkal című sorozat 2 évad 11 részben hangzik el többször amikor Ted az üzenetrögzítőn Lilyt így nevezi?

vagy pont hogy nem így és ez egy álszó de akkor mi az eredeti?

Legjobb válasz: Igen, de eredetelig nem azt mondja, hogy Grincs,csak a gyerekei elõtt mondja Ted, de hogy mit mond igazából Lilly-re azt nem tudom, már én is gondolkodtam rajta. Ez olyan, mint amikor szedvicsnek hívja a füvet, de azt ki lehet következtetni.

Igen, de eredetelig nem azt mondja, hogy Grincs, csak a gyerekei elõtt mondja Ted, de hogy mit mond igazából Lilly-re azt nem tudom, már én is gondolkodtam rajta. Ez olyan, mint amikor szedvicsnek hívja a füvet, de azt ki lehet következtetni.
Szerintem azért mondja, hogy grincs, mert Lily Ted szerint logyósan viselkdedett mikor elhagyta a srácot. Angolul a logyó: bitch. Grincs- bitch :)
The Grinch..ez egy film címe volt , amiben Jim Carrey volt a fõ- , és címszereplõ , és egy lényt játszott el , aki manószerû , és zöld..:D ..és nem utálja a karácsonyt, ezért ellopja a gyerekek karácsonyi ajándékát..:D..nagyon beteg sztori..:D ..amúgy én imádom az így jártam anyátokkal-címû sorozatot..:D
elõzõ válaszadó *javítás: nagyon utálja a karácsonyt
sztem a grincs az vmi kur-vát vagy ilyesmit jelenthet de én sem tom(azért írtam kötõjellel mert nem fogadta el csak igy)
a grincs grincset jelent... csak ugy cenzúrázta a bitch-et. Amikor a rokonai elõtt mondja hálaadáson, vagyis meghallják a gyerekek, akkor sem azt mondja a gyerek h 'mi az a grincs?' hanem azt hogy 'mi az a k-urva?' és ezért akad ki az anyja:D
Ja szerintem is olyan mint a k*rva
Lehet, hogy azóta utánanéztél... Én ezt találtam: grinch:ünneprontó http://oxforddictionaries.com/definition/english/Grinch grinch:vagina http://www.urbandictionary.com/define.php?term=grinch

A teherbeesés előtti 2 évben 11 hónap munkaviszonyom van (megvan a 180 nap), most nem dolgozom, nem vagyok biztosított, 3 hónapos terhes vagyok, jár majd a gyed?

Januárban lejár a munkanélkülim is,de júniusra vagyok kiírva.

Legjobb válasz: Úgy tudom, hogy a szülés elõtti 180 napot vizsgálják amibe nincs benne a táppénz(mert ez nem bérjövedelem).Úgy tudom a munkanélkülibõl is vonnak egészségjárulékot, így az is biztosítási jogviszonynak számít és jár utána gyed.

Úgy tudom, hogy a szülés elõtti 180 napot vizsgálják amibe nincs benne a táppénz(mert ez nem bérjövedelem).Úgy tudom a munkanélkülibõl is vonnak egészségjárulékot, így az is biztosítási jogviszonynak számít és jár utána gyed.
Szióka! Legjobb tudomásom szerint fog járni neked, hiszen a teherbe esésed elõtt megvolt a 180 nap bedolgozott munkaviszonyod.Sõt a munkanélküli is biztosításban töltött idõnek számít, mivel adót vonnak tõled.
Szia. Én dolgoztam ez év augusztus 31.-ig 2 évet. Aug. 31-tõl november 25-ig voltam munkanélküli és azt mondták, hogy nem fog járni a GYED ha nem dolgozom. Szerencsém van, mert nov. 26-tól felvettek dolgozni 6 hónapra. De én csak 3 hónapot dolgozok és 3 hónap táppénzen leszek, mert most vagyok 3 hónapos és június 1-re vagyok kiírva. Így fog járni a GYED, amúgy én sem kaptam volna.
Sajnos van egy olyan érzésem, hogy nem fog járni. 180 nap folyamatos biztosított viszony szükséges, megszakítás nélkül, kérdezz utána azért, hátha van valami kiskapu. Én is rengeteget szívtam emiatt, szerencsére rendezõdött. Nincs valami vállalkozó ismerõsöd? Gondolom tudod, miért kérdezem. Ha lejár a munkanélkülid, feltétlen be kell, hoy legyél jelentve valahová.
Én tudom, hogy a szülést megelõzõ 2 évben kell lennie 180 biztosított napnak, ami eredhet munkaviszonyból, fõiskolai viszonyból. Ha neked van 11 hónapnyi munkaviszonyod, akkor szerintem jár a legjobb tudomásom szerint, de a neten rákeresve a gyed-re minden kérdésedre megtalálod a választ.

Mehetek e majd érettségire? 2 évig volt felmentésem matekból (mert sokat javultam ) jegyeim 9=2 107fm 11=fm és 12be megint osztályoznak majd és csak a 12 év végi jegy számít vagy a többi is?

Legjobb válasz: Most ezt nem annyira értem... miért voltál felmentve? ha fel vagy mentve, miért akarsz érettségizni? Hogyan tervezed bepótolni azt a 2 évi tananyagot, amig fel voltál mentve?

Most ezt nem annyira értem... miért voltál felmentve? ha fel vagy mentve, miért akarsz érettségizni? Hogyan tervezed bepótolni azt a 2 évi tananyagot, amig fel voltál mentve?
11. évvége is számít. De nem tudom, ez elég speciális helyzetnek tûnik hiszen eleve nem tanulhatnál 12.-ben sem ha nincsen 11. évvégi eredményed. Hacsak nem csináltál osztályozót. Ennek kérdezz utána a sulidban. Ettõl függetlenül érettségizni mehetsz és a bizit is megkapod, csak nem biztos, hogy matekból is érettségizhetsz.
Na ilyen embereknek nem adni érettségit, akik egy kérdést sem tudnak normálisan feltenni!
Persze, hogy mehetsz. Át kell menni hozzá év végén minden tárgyból.
igaz.
Persze. A változás csak azokat érinti, aki 2010. április 30. után szülnek..
Igaz. A gyermek 2éves koráig kapsz gyedet, utána 3 éves koráig gyest. Én 2009.11.06.-án szültem.
Szia csak azért írok mert én is pont arra a napra voltam kiírva :-)))) de végül 17.-én az én szülinapomon született meg a babóm. Sok boldogságot!
A kérdező hozzászólása: köszönöm:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!